REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Meghan Markle onder vuur voor hoe baby Archie in draagzak zit: “Elke kersverse mama maakt wel eens fouten”

Meghan Markle staat opnieuw in het oog van de storm. Oorzaak van de hetze ditmaal? De manier waarop ze baby Archie draagt in haar draagzak. Volgens menig socialemediagebruiker houdt ze haar 8 maanden oude zoontje immers helemaal verkeerd vast, wat gevaarlijk kan zijn voor haar kleintje. Wij klopten aan bij draagconsulente Marie Rondou voor meer uitleg en haar beste tips over hoe je een draagzak juist moet gebruiken.

13 reacties

  • Dianne Melis

    4 jaar geleden
    Wat voor mensen zijn dat hebben die nu geen respekt voor dat jong koppel en hun baby het is al moeilijk genoeg je kindjes op een degelijke manier groot te brengen , en dan al die roddels hoe is het mogelijk .
  • kevin willems

    4 jaar geleden
    Laat die mensen met rust ze kiezen voor de goede kant en latten koningshuis vallen en nog niet is het goed geef ze de rust zoals ieder wenst van zich zelf !!!
  • Monique Hermans

    4 jaar geleden
    Al goed dat de rest van de bevolking ze perfect is, daarop gaat en draait de wereld zo goed.
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Inderdaad waar houden de mensen zich in godsnaam mee bezig ze zal wel weten hoe ze haar kind moet dragen stop er eens mee en laat hun met rust ze zijn gelijk Diana aan het behandelen zodat ze geen leven meer hebben Harry je heb gelijk om jullie af te zonderen bij wijze van spreken want de wereld is rot
  • Carl Dehouck

    4 jaar geleden
    Laat hen toch gerust,zodat ze kunnen genieten zonder stress. Zijn jullie dan zo perfect.