Amerikaans president Donald Trump. De Republikeinse partij wil haast maken met zijn vrijspraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Amerikaans president Donald Trump. De Republikeinse partij wil haast maken met zijn vrijspraak. © EPA

Impeachment kan volgende week al voorbij zijn

Het kan volgende week al gedaan zijn met de impeachment van Donald Trump. De procedure ligt nu grotendeels vast en de Republikeinen willen haast maken met de vrijspraak. Hoe glorieus die vrijspraak wordt, hangt echter van hun eensgezindheid af — en het eerste piepkleine barstje in hun rangen is al een feit.

14 reacties

  • Jan Saelens

    4 jaar geleden
    Wat een belachelijke show voering van de democrats. Dat die onzin maar snel voorbij is en Trump zijn 2de termijn kan beginnen! Ook in Europa heeft ie enorm veel steun!
  • Eduardo Van hoyweghen

    4 jaar geleden
    Als die impeachment show voorbij is waar gaan de democraten het dan over hebben? Zouden ze zich niet beter bezig houden met het zoeken naar een sterke presidentskandidaat binnen hun rangen.
  • Jacques Blanckaert

    4 jaar geleden
    De democraten hebben zelf Trump in het zadel geholpen . Hilary Clinton is enkel door gesjoemel binnen eigen partij democratische kandidaat geraakt bij vorige presidentsverkiezingen.
  • paul tielens

    4 jaar geleden
    paul tielens het is meer bezigheidstherapie ,een man die zijn verkiezingsbeloftes nakomt doet pijn en t' ja die man durft ''ieder zijn waarheid ''en dat zijn die politiekers niet gewoon die daar al jaren op hun achterste liggen te graaien en de mensen zitten voor te liegen gelijk hier in Belgie ne scheet groot en gene euro meer in kas man,man.
  • Ken Goeste

    4 jaar geleden
    Trump is de beste president ooit. Die moet en zal herverkozen worden want hij zorgt voor zijn eigen volk, en gelijk heeft hij . !