Hillary Rodham
Volledig scherm
Hillary Rodham © Getty Images for Hulu

Hillary Clinton over impeachment Trump: “Amerikanen verdienen eerlijk proces”

De in 2016 verslagen Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heeft via Twitter de Republikeinse senatoren bekritiseerd die dinsdag in het afzettingsproces omtrent de Republikeinse president Donald Trump de elf Democratische amendementen, om getuigen te horen en documenten voor te leggen, hebben weggestemd. Dit heeft de krant Washington Post gemeld.

20 reacties

  • Michael Aerts

    4 jaar geleden
    Die "onpartijdige" rechters van de reps willen het proces eindigen zonder getuigen en documenten voor het begonnen is. Rare manier om de zekere onschuld van een onberispelijk staatshoofd te bewijzen. Die meineed van onpartijdigheid zal de geschiedenis in gaan als de grootste leugen ooit.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Eerlijk proces?! In het Congress, waar de Democrats de meerderheid hebben, was er geen sprake van eerlijk proces. Elke getuige die de Republicans wilden oproepen, door de Democrats werd geweigerd. De Democrats-meerderheid organiseerde sommige hoorzittingen zelfs letterlijk ergens in een zaaltje in de kelder, zonder dat de Democrats-voorzitter de Republicans-commissieleden had uitgenodigd.
  • Erik De Smet

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan de media eens de kans geven aan de Republikeinen om hun zegje te doen. Je ziet en hoort alleen maar klagende Democraten in het nieuws of op het journaal. Ik dacht dat media neutraal moest zijn.
  • marc Deglin

    4 jaar geleden
    een eerlijk proces ? voor wie? pas na 3 maanden proces mag Trump voor het eerst zich verdedigen. trouwens het proces is voorbij , het is nu de zet aan de jury (senaat) .
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Wat ze niet kregen in het Huis van afgevaardigden!