BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Er zijn écht geen zekerheden meer”: ook onze Club-watcher zag blauw-zwarte machine ineens sputteren

Croky CupWhat happened, Club Brugge? De machine sputterde ineens. Met als anticlimax: een zeldzame blunder van Simon Mignolet – ook hij blijkt maar een mens van vlees en bloed. Club is allesbehalve zeker van de bekerfinale.

8 reacties

  • Kevin Noël

    4 jaar geleden
    Binnen 2 weken maken we dit wel goed! En ja een spits is welkom.
  • Peter Jacobs

    4 jaar geleden
    Club heeft inderdaad veel geluk. Het geluk van de kampioen, zegt men dan. Terecht, zeker ? Maar zonder gerichte aankopen zal het volgend seizoen weer spartelen worden, vrees ik. Mignolet is wereldtop, ondanks die flater. Tiens, wereldtop en flater, dat klopt toch niet... Vormer is over zijn top. Vanaken is koning in het land der blinden. En zijn goal... dat is puur geluk ! Okereke is gewoon een miskoop. Geef dat nu gewoon toe. En Dennis is het al helemaal niet. Ik zie toch ook een projectje ...
  • Ivan De Bakker

    4 jaar geleden
    Ja Baldr, Anderlecht was echt wel de betere ploeg... zucht... Voor hetzelfde geld had Dennis de helft van zijn open kansen er wel in geschoten en was het 2-5. RSCA heeft 20 minuten de indruk kunnen wekken iets te kunnen doen, en dan was het vat af. ZW heeft gewoon veel geluk gehad dat Brugge niet goed in de match zat en Mignolet ze geholpen heeft. En de arbitrage. Een millimeter buitenspel, echt?
  • Jan Meerbergen

    4 jaar geleden
    Mignolet en Deli zijn twee top aankopen,maar de laatste wedstrijden worden zij te arrogant.Denken dat ze alles kunnen, iedereen uitschakelen dan gebeurt dit natuurlijk. De uitspraak van Clement gisteren, wij moeten niet meteen een nieuwe spits hebben, dan mag hij toch eens zijn bril opzetten.Armoe troef in de aanval.
  • Karel Martel

    4 jaar geleden
    KRC Genk is beter, klopte Zulte op eigen veld. Brugge is een gewoon clubje met wat meer geluk als keeper te ver uit doel staat. Wat een opgeklopte comedie over dat doelpunt, puur geluk.