Direct naar artikelinhoud
Tomorrowland

Paris Hilton keert deze zomer terug naar Tomorrowland

Paris Hilton op Tomorrowland 2019.Beeld BELGA

Tomorrowland heeft de 600 namen gelost die deze zomer naar de Schorre in Boom zullen afzakken. Tussen de artiesten ook Paris Hilton, de hotelerfgename die vorig jaar een veelbesproken set draaide. De ticketverkoop start zaterdag.

Ook dit jaar staan er grote, internationale dj’s op de affiche. Zo zijn onder meer Armin van Buuren, Basement Jaxx, David Guetta, Martin Solveig en Paul Kalkbrenner bevestigd. Daarnaast zijn er ook de lokale helden als 2ManyDJs, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Netsky en Dimitri Vegas & Like Mike. 

Verder keer Eric Prydz terug met zijn spectaculaire technische hoogstandje Holosphere. Het festival experimenteert het dancefestival al enkele jaren met live acts. Dit jaar komen die onder meer van De Jeugd Van Tegenwoordig, Goose en Lost Frequencies.

The Reflection of Love

Naast de affiche is het ook elk jaar vooral uitkijken naar het thema, naar welk model het hoofdpodium gebouwd zal worden. In 2020 is dat thema The Reflection of Love.

Zaterdag om 11 uur start de voorverkoop voor de Belgische tickets, om 17 uur de algemene voorverkoop en op 31 januari de internationale verkoop. Wie een ticket wil kopen moet zich vooraf registeren met persoonlijke account.

Tomorrowland loopt van in de weekend van 17 en 24 juli. De volledige affiche staat op tomorrowland.com

Line-up Tomorrowland 2020Beeld RV