Aaron Vanneste
Volledig scherm
PREMIUM
Aaron Vanneste © Kristof Ghyselinck

Aaron: underdog in ‘Kamp Waes’, straffe ondernemer in het burgerleven: “Op mijn achttiende kocht ik al m'n eerste huis”

TVVrijgezel Aaron Vanneste (31) uit ‘Kamp Waes’ runt een avonturencentrum, doet in vastgoed, is stuntman én reist de wereld rond. Op tv leek hij initieel nochtans eerder een rustig type, tot hij zich plots helemaal naar de voorgrond werkte. “Daardoor kwam ik op ’t scherm nogal arrogant over”, zegt Aaron in Dag Allemaal, “en dat vind ik jammer.”

11 reacties

  • frank veus

    4 jaar geleden
    Hij komt inderdaad heel arrogant over . De ik vorm zoals ze dat gezegd hebben in het programma is echt wel zo .
  • Alec Verbruggen

    4 jaar geleden
    Een straffe ondernemer is een contradictio in terminis. Vastgoed verhandelen is sjacheren en geen echt werk. Centjes van mama en papa krijgen en er over liegen is beschamend.
  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    Wie dit geloofd is de pineut! Niemand kan een huis kopen wanneer hij 18 jaar is tenzij hij op zijn 18 al een heel succesvol bedrijf heeft. En wie kan dat hebben op die leeftijd. Vraag het eens aan Coucke wanneer hij zijn huis had en wat hij ervoor moest doen!
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Prima instelling die gast. Niet memmen, doen en terug proberen als je valt. En zo kom je er, los van het feit of dit nu geld moet zijn of iets anders.
  • Sonja Mouton

    4 jaar geleden
    Chapeau voor zij die aan dit programma mee doen, en vol houden. Niet gemakkelijk !! Het zou super zijn mocht men de legerplicht terug invoeren: er zou veel minder criminaliteit zijn, (denk ik, hoop ik). En het zou de jongeren de basisvaardigheden aanleren van respect en leren luisteren.