David Beckham is trots op prins Harry zijn beslissing.
Volledig scherm
David Beckham is trots op prins Harry zijn beslissing. © BSR Agency/EPA

David Beckham trots op prins Harry: “Het geluk van je kind staat altijd voorop”

CelebritiesDavid Beckham (44) vindt de beslissing die prins Harry (35) onlangs heeft genomen om een stap terug te doen als lid van de Britse koninklijke familie ‘een hele verstandige’. Dat liet de voormalig topvoetballer, én vriend van zowel prins William als Harry, weten aan Entertainment Tonight.

3 reacties

  • Dorethe Disveld

    4 jaar geleden
    David Beckham staat er juist om bekend dat hij zo veel mogelijk in de publiciteit wilt staan. Hij vertelt hier dat Harry het geweldig vindt om in de rol van vader te groeien terwijl hij hem niet spreekt. Het leven van prins Harry is toch heel anders dan het leven van een gewone burger. Hij deed altijd alles voor het koningshuis totdat hij Meghan ontmoette snap niet dat hij dat zo maar weg kan gooien.
  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Geen mens die d’r zaken mee heeft, en niemand die zich daar mee moet bemoeien, al zeker de pers niet. De Belgische media zouden die keukenmeidenroddels beter laten voor wat ze zijn.
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Ok. Maar dan moet je ook consequent zijn. Als je de nadelen niet wil, dan ook de voordelen niet. Pas dan zou ik respect kunnen opbrengen voor de beslissing. Nu zijn het enkel 2 opportunisten die van 2 walletjes willen eten.