Familie gepeste Quaden (9) weigert geld voor trip naar Disneyland: “Geef alles maar aan goede doel”

Bijna een half miljoen euro is er intussen ingezameld om de gepeste Quaden Bayles (9) uit Australië een trip naar Disneyland cadeau te doen. De jongen met dwerggroei werd vorige week overladen met steunbetuigingen nadat zijn moeder een filmpje deelde waarin te zien was hoe hij na de zoveelste pesterij huilend wenste dat hij er niet meer was. De trip naar Disneyland moest hem troost bieden, maar zijn familie bedankt er nu voor. “Geef alles maar aan het goede doel”, klinkt het.

19 reacties

  • Ludo Hermans

    4 jaar geleden
    In Australië heeft een goed doel wel een andere betekenis! Hier weet elke burger waar dit geld voor 90% terecht komt!
  • nina deyrne

    4 jaar geleden
    Johnny L Verhoeven, ik heb vooral de indruk dat het bij jou als 50 plusser stopte als je thuis kwam. Die jongeren komen thuis en het gaat op het internet of via sms verder. Ze worden nu eenmaal verwacht om online ook interessant te zijn. voorderest gaat het niet over sterk of zwak. Jaren geleden kwam het pesten en getuigenissen ook niet in het nieuws verder zullen er altijd zijn die het zwaarder te verduren krijgen dan anderen en het is niet omdat het in 1 omgeving meevalt dat dat overal zo is.
  • Ken Verbruggen

    4 jaar geleden
    We moeten het probleem nu ook niet groter maken dan het is he...
  • Johnny L Verhoeven

    4 jaar geleden
    Pesten is van alle tijd. Ik heb de indruk dat wij (geboren in de jaren 50) weerbaarder waren. Misschien wordt het tijd dat we de jeugd terug wat minder pamperen zodat ze wat harder worden.
  • jan geens

    4 jaar geleden
    Vooruit Disneyland. Lijkt me een fantastische stunt om dat kind gewoon binnen te laten .