De Nissan 370Z Coupé
Volledig scherm
De Nissan 370Z Coupé © Nissan

Nissan lanceert abonnementsdienst waarmee je elke dag van auto kan ruilen: “Net zo makkelijk als bingewatchen”

Nissan lanceert met ‘Nissan Switch’ een dienst waarmee je elke dag van auto kan ruilen als je dat wil. “Het is net zo makkelijk als je favoriete serie bingewatchen”, klinkt het bij Nissan. Voorlopig wordt de dienst getest in Houston in de Amerikaanse staat Texas.

7 reacties

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Voor 639 tot 822 euro per maand kan ik me al twee heel leuke auto's leasen - en ik spreek hier niet over stadsautootjes - die 24 uren per dag voor mij ter beschikking staan. En dan zou ik zo'n bedrag moeten uitgeven om met een onnozele Nissan te rijden ? Zal 't gaan, ja ? Die mannen van Nissan beschouwen hun potentiële klanten echt wel als idioten.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Voor die prijs kan je makkelijk gewoonweg twee auto's bezitten. Dan staan ze altijd klaar en moet je niet op pad om te gaan ruilen.
  • Ivan De Smedt

    4 jaar geleden
    Mijn auto kost alles inbegrepen van kosten en onderhoud welgeteld 240€ per maand om 1400 km te rijden. Waarom zou ik een abbonement aangaan voor meer dan het dubbele? Commerce als het maar opbrengt ja...
  • David Lievens

    4 jaar geleden
    Maandelijks enorm hoge kost en dan krijg je een wagen die de dag ervoor gebruikt werd door een sloddervos. Het idee van Nissan zal wel zijn om alles proper te maken, maar er is overal personeel dat daar het zijne van denkt. Ik koop zelf wel een auto, goedkoper, ‘mijn eigen vuil’ en hij rijdt goed (als je ze onderhoudt tenminste).
  • Johnny L Verhoeven

    4 jaar geleden
    Het is eigelijk een flexible lease