rv
Volledig scherm
© rv

Veertigtal tips na VRT-docureeks over verdwijning Britta Cloetens

Bij de federale politie zijn de voorbije weken tijdens de loop van de VRT-serie over de verdwijning van Britta Cloetens in totaal zowat 40 tips binnengekomen van kijkers. De 25-jarige Cloetens verdween in 2011, autoverkoper Tijl Teckmans bekende haar te hebben omgebracht en werd daar in 2015 voor veroordeeld, maar het lichaam is nog steeds niet terecht.

8 reacties

  • Erik Verdyck

    4 jaar geleden
    Hetgeen mij het ergste stoorde was zijn advocaat ... Mr De Man . Het moest zijn kind maar eens zijn , zien of hij er dan ook zo licht over gaat ...
  • karel jens

    4 jaar geleden
    Het is toch eenvoudig: zeg tegen die moordenaar dat hij in de gevangenis blijft tot het einde van zijn dagen als hij zijn mond niet open doet. Ik blijf erbij: we - lees: justitie - zijn veel te lief voor het crapuul. Hoog tijd voor een radicale ommezwaai en keiharde repressie voor criminelen. Welke partij durft?
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Ik begrijp dat die ondervragers niet mogen folteren maar mag iemand anders dan eens met de nodige motivatie met die moordenaar "klappen" ?
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Heb de afleveringen op TV gezien , had "heel veel praat" en deed precies dat het over iets onbelangrijk ging , het is wel moord hé en hij speelde dan nog serieus met de ondervragers hun voeten , straf dat die zo kalm kunnen blijven chapeau ! Hopelijk vinden ze het lichaam toch nog zodat hij zijn verdiende loon krijgt !
  • edgard gielis

    4 jaar geleden
    al zo lang en niet gevonden in dat bos zoals hij zegt moeten toch mensen met honden komen of wandelaars groepen van scouts enz;; als het waar is van dat bos hij kon liegen nog harder dan een trein kan rijden