REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

WHO waarschuwt: corona-epidemie bevindt zich op "beslissend punt”

Er is stilaan een "beslissend punt" bereikt in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO verklaard. Hij roept de landen op om "snel" te handelen om het "zeer gevaarlijke virus" aan te pakken.

6 reacties

  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    @ Jo Hendrik wij zijn van dezelfde mening ook mijn kinderen blijven thuis. Onze regering kan je niet op rekenen. Gezondheid en veiligheid van mijn kinderen gaat voor.
  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    Een pruts regering. Waarom sluiten ze alle scholen geen 14 dagen? We kunnen hier beter nooit nog een regering hebben En bestuurd worden door Europa. Dan ist gedaan met al dat gezeik.
  • Marc Talloen

    4 jaar geleden
    Volledig eens met Mevr Van Der Heijden , indien we dit niet doen en we hebben een paar besmette kinderen dan is het hek van de dam , want een school is de ideale kweekvijver voor zoiets. Top wielrenners besmet, kinderen besmet,niet bepaald ouderlingen .Ook het sterftecijfer is totaal onderschat weergegeven , als we naar Italie kijken komen we op 8% dat is 80x dodelijker dan griep.En de WHO roept in de woestijn,tegen eind volgende week is gans Europa besmet en gaan we Chinese cijfers zien .
  • j hendrickx

    4 jaar geleden
    Mijn kinderen gaan maandag niet naar school en waarschijnlijk de ganse week niet Als de overheid geen maatregelen neemt dan neem ik ze voor mijn kinderen
  • Claudia Knevels

    4 jaar geleden
    Kinderen maandag thuis laten van school? Of is dat te vroeg met panikeren? Het komt stiekem toch dichtbij... Mijn voorstel, verplichte test bij terugkomst vakantie in speciaal daarvoor ingerichte units