Joe Exotic.
Volledig scherm
Joe Exotic. © AFP

Wordt ‘Tiger King’ Joe Exotic straks vrijgelaten? President Trump ‘zal het dossier bekijken’

TVDe heisa rondom de voormalige dierentuineigenaar en ‘Tiger King’ Joe Exotic, die wereldberoemd werd door de gelijknamige true crime-docureeks die nu op Netflix te zien is, heeft nu ook het Witte Huis bereikt. Een reporter van de New York Post vroeg president Trump of hij een presidentieel pardon zou overwegen voor de 57-jarige Exotic, die vorig jaar in de cel belandde nadat hij een huurmoordenaar betaalde om een dierenrechtenactiviste om te brengen.

5 reacties

  • Dirk De Graaf

    4 jaar geleden
    Goed gecounterd door Trump, door te vragen wat de reporter zou doen. Zoals verwacht, geen antwoord. Dit soort reporters brengen geen nieuws, maar proberen alleen maar mensen in diskrediet door controversiële vragen te stellen. Enkel gelijkgezinden worden nooit door hen aangepakt.
  • Peter De Sutter

    4 jaar geleden
    Zou mij niet verbazen dat het goeie vrienden zijn!....
  • Dietrich Vandrey

    4 jaar geleden
    Alsof er nu geen belangrijkste zaken zijn
  • an kobe

    4 jaar geleden
    Ha ha, en dat is dan de man die beloofde de 'law and order' president te worden! Alweer een gebroken verkiezingsbelofte...
  • Christophe Moser

    4 jaar geleden
    Als iemand goede ratings heeft zal hij er eens naar kijken... waaauuw. Dat heeft die reporter goed aangetoond. Nu weten ze ginder in ene wat zijn doelgroep is.