Bruno Venanzi.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruno Venanzi. © Photo News

Nv Venanzi nekt Standard voor licentiecommissie: een portret van de self-made man die begon als fervent supporter van de Rouches

StandardStandard zit in woelig water. De Luikenaars kregen geen groen licht van de licentiecommissie en zakken mogelijk zelfs naar tweede amateur. Oorzaak zijn achterstallige betalingen van tekengelden ter waarde van 1 miljoen euro  en een groot liquiditeitsprobleem van minstens 12 miljoen. Voorzitter Bruno Venanzi (49) heeft al betere tijden gekend. Een portret van de man die in januari nog de politie van Luik over de vloer kreeg.

3 reacties

  • WILLY NAEGELS

    4 jaar geleden
    Komt allemaal wel goed! De soep wordt nooit zo heet gegeten als ze wordt opgediend. Op 10 mei hebben ze hun licentie beet :)
  • Jean Pierre Menten

    4 jaar geleden
    Was het misschien toch beter onder Duchatelet? Ik zie nu geen supporters tegen het bestuur protesteren! Maar ja, Duchatelet was een Vlaming en Venanzi een Waal.
  • Wout vanstrealen

    4 jaar geleden
    Tegen dat de competitie opnieuw begint, zal alles wel weer worden zoals voorheen. de bond zal wel weer bakzeil halen, en alleen de kleintjes zullen hun deel van de miserie gaan krijgen.