Yves Stevens tijdens de dagelijkse persbriefing in het nationaal crisiscentrum
Volledig scherm
Yves Stevens tijdens de dagelijkse persbriefing in het nationaal crisiscentrum © Belga

Belgische overheden starten ‘Blijf volhouden’-campagne

De Belgische overheden starten via verschillende kanalen naar meerdere doelgroepen een campagne die tot doel heeft de bevolking ertoe aan te zetten om de coronamaatregelen die opgelegd werden, vol te houden. Dat heeft Yves Stevens, de woordvoerder van het nationaal crisiscentrum, donderdag op de dagelijkse persbriefing bekendgemaakt.

4 reacties

  • vicky vanderweyen

    4 jaar geleden
    De burger is meer dan solidair maar waar blijft de solidariteit van de politici,aan die kant blijft het oorverdovend stil.
  • geert vingerhoets

    4 jaar geleden
    natuurlijk moeten we blijven volhouden maar ik vind de beloning maar niets want wij zullen de rekening moeten betalen en de verantwoordelijken zullen hun handen in onschuld wassen en extra beloond worden
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Zorg er dan voor, Mijnheer Stevens, dat de Belgen uiteindelijk aan een mondmasker geraken en dat een Belgisch bedrijf " uiteindelijk" de toestemming krijgt om ze te produceren. Dat is nu bijna 4 weken dat er op gewacht wordt. Toch veel nietwaar?
  • Germain Van Deursen

    4 jaar geleden
    Word het geen tijd dat de Belgische overheden wakker geschud worden en doen wat ze moeten doen ? Het gepalaver mag ophouden , al wie zijn onkunde gedemonstreerd heeft mag per onmiddelijk opkrassen . Ze kunnen in de zorg gaan helpen door de poetsdienst te versterken , daar hebben ze ook handen te kort en doen ze eindelijk iets nuttigs !