Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
12:21 uur

Antwerpfans organiseren ‘Europees feestje’

Gazet van Antwerpen

15/05/2019 - 17:19

Op 19 juli zal het exact 22 jaar geleden zijn dat Antwerp FC nog eens een Europese wedstrijd speelde. In 1997 werd het 2-2 in de Intertoto tegen het Zwitserse Lausanne Sport. Nu de Great Old op koers zit voor een nieuw Europees avontuur - wat de zestiende Europese campagne sinds het ontstaan van de club zou betekenen - is het tijd voor een feestje, vinden de rood-witte fans. Daarom roepen de ‘sfeergroepen’ alle supporters op om donderdag, voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd van Play-off 1 tegen AA Gent (aftrap om 20.30u), voor een keer niet naar de favoriete kroeg in de buurt van de Bosuil of meteen naar het stadion te gaan, maar massaal af te zakken naar de Bremweide, alias Groene Zone naast het stadion. Daar start rond 19.00u, anderhalf uur voor de aftrap, een ‘Pre Europe Party’. Er wordt drank voorzien en de Antwerpse DJ Finest zorgt voor muziek.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Antwerpfans bouwen ondanks verlies feestje in Jan Breydelstadion (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dat de Antwerpfans bij de beste voetbalsupporters van het land behoren, hebben ze zondagnamiddag opnieuw bewezen. Hoewel de Great Old de wedstrijd op Club Brugge met 1-0 verloor, bleven de fans zingen na afloop van de partij. Duidelijk een echte passie voor rood-wit!
  [naar artikel]
 2. Nafi Thiam: 'Een feestje? Laat bij de dopingcontrole, ja' (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na goud op de Spelen en op het WK mag Nafi Thiam zich nu ook Europees kampioene noemen. Dat vraagt om een feestje, of niet soms? "Een feestje? Ik...
  [naar artikel]
 3. Antwerpfans beleven wedstrijd vanop 30 meter hoogte (28/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De gloednieuwe tribune 1 mag dan nog wel even op zich laten wachten, toch hadden enkele gelukkige Antwerpfans nu al tegen Anderlecht een uniek zicht op de wedstrijd.
  [naar artikel]
 4. Nafi Thiam blikt daags na Europese titel terug: "Een feestje? Laat bij de dopingcontrole, ja" (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na goud op de Spelen en op het WK mag Nafi Thiam zich nu ook Europees kampioene noemen. Dat vraagt om een feestje, of niet soms? "Een feestje? Ik...
  [naar artikel]
 5. Honderden Antwerpfans zien neo-eersteklasser de vloer aanvegen met Brasschaat (21/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp won op het veld van tweedeprovincialer Brasschaat zeer vlot de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met een monsterscore (0-9). De vele Antwerpfans maakten er een fijn feest van.
  [naar artikel]
 6. Feestje van het jaar in Evenementenhal: “Zelfs na 37 jaar amuseren wij ons nog steeds te pletter op het podium” (06/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Nu zaterdag organiseren de dj’s van Sixth Sense Music hun feestje van het jaar in de Evenementenhal van Puurs. Elk jaar zetten de dj’s een artiest centraal die heel belangrijk is geweest in de muziekgeschiedenis. Dit jaar is gekozen voor Robbie Williams.
  [naar artikel]
 7. Waar is dat feestje? Thuis is dat feestje (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zin in een stevig feestje? Deze video laat je zien hoe je thuis je eigen quarantaine feestje houdt.
  [naar artikel]
 8. Antwerpfans laten 4-0 nederlaag niet aan hun hart komen (23/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp ging vrijdagavond met 4-0 de boot in bij Racing Genk. Een teleurstellende afloop voor de meegereisde fans, zou je dan denken, maar niets is minder waar. De supporters van de Great Old vieren na de wedstrijd alsof ze een driepunter mee naar huis mogen nemen. Je club steunen door dik en dun, je moet het de Antwerpfans nageven dat ze daar absoluut in slagen.
  [naar artikel]
 9. Antwerpfans over nieuwe coach: “Bölöni te oud? Tja, De Decker vonden ze te jong” (16/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe reageren de Antwerpfans op de komst van nieuwe trainer Laszlo Bölöni (64)? Onze videoreporter ging de eerste reacties sprokkelen. “Vinden ze Bölöni te oud? Tja, en Wim De Decker was dan weer te jong.” Ondertussen speculeren de supporters al volop over grote transfers.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Uitzinnig Antwerpfeest van in Gent tot in Deurne (06/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het gigantische kampioenfeest van maart ligt bij de Antwerpfans nog vers in het geheugen en bij roodwit zijn ze het feesten sindsdien nog niet verleerd. Na de onverwachte zege in Gent was het alweer euforie alom. Het bezoekersvak in de Ghelamco Arena sprong en danste en nadien ging het feestje gewoon verder in de catacomben en op de parking. Ook in supporterscafé Great Old ging het dak er figuurlijk af.
  [naar artikel]
 11. Kampioenen van Antwerp worden met Bengaals vuurwerk onthaald op première ‘Take us Home’ (05/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Kinepolis op de Luchtbal in Antwerpen leek donderdagavond wel even op een kolkende Bosuil. Filmmaker en Antwerpfans van het eerste uur Luc Wyns stelde er zijn langverwachte kampioenenfilm ‘Take us Home’ voor en de vele honderden Antwerpfans tekenden daarvoor present. Zij ontvingen ook de helden van het kampioenenjaar 2016-2017 op luide gezangen én Bengaals vuurwerk.
  [naar artikel]
 12. Moet Enschede echt niet weten van Antwerpfans? “Fakkels en vuurwerk op ons pleintje? Liever niet” (21/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een “kutstad” die vol “broekschijters” zit: tot daar de even gepeperde als ongezouten mening van de Antwerpfans nadat de burgemeester van Enschede hen dinsdagmiddag verboden had om donderdagavond naar de wedstrijd tegen AZ Alkmaar te komen. Onze reporter ging 260 kilometer noordelijker kijken of het daar echt zo erg gesteld is met de bevolking.
  [naar artikel]
 13. Zeven olympische sporten organiseren samen hun EK in 2018 (08/02/2017 - Sporza)
  In 2018 wordt de eerste editie van het EK multisport georganiseerd. Voor het eerst zullen zeven olympische disciplines dan gelijktijdig hun Europees kampioenschap organiseren.
  [naar artikel]
 14. 14 mensen bevangen door CO op feestje (09/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De hulpdiensten werden gisterenavond opgeroepen op een feestje in de Korte Stuivenbergstraat, nadat een aanwezige onwel was geworden. Op het feestje waren ongeveer 30 personen aanwezig.
  [naar artikel]
 15. Lokale dj's organiseren virtuele party: "Jongeren laten fuiven vanuit hun zetel" (16/03/2020 - VRT NWS)
  Geen evenementen en ook geen fuiven meer de komende drie weken. Maar enkele lokale dj's uit het Pajottenland, waaronder Kaaprisun, Lloyds, Twallie en Soud Of The Basement, hebben een originele manier gevonden om toch een feestje te kunnen organiseren: een virtuele party!
  [naar artikel]
 16. Geen drama als je kind iets niet mag eten (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een feestje organiseren voor je dochter en vaststellen dat zes van de vijftien kinderen een voedselallergie of -intolerantie hebben. Het overkwam...
  [naar artikel]
 17. VIDEO. De kandidaten van ‘De Mol’ geven een feestje voor De Warmste Week, en jij kan erbij zijn (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ook de kandidaten van de laatste editie van ‘De Mol’ hebben een achtie voor De Warmste Week gepland. Ze organiseren een afterwork party in The Venue in Aartselaar en kondigen hun actie aan met een origineel filmpje. Op het feestje worden ook een aantal Mol-attributen verloot en ook de kandidaten van de vorige twee edities beloven van de partij te zijn. De opbrengst gaat naar vzw Boeta, een project voor straatkinderen in Zuid-Afrika.
  [naar artikel]
 18. Feestje in Ijzertoren? Het is mogelijk (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag kan de bovenverdieping van de IJzertoren worden afgehuurd om babyborrels, personeelsfeesten of andere feestjes te organiseren. De
  [naar artikel]
 19. Kinderfeestjes voor kids met voedselallergieën: allergievriendelijke recepten (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een feestje organiseren voor je dochter en vaststellen dat zes van de vijftien kinderen een voedselallergie of -intolerantie hebben. Het overkwam...
  [naar artikel]
 20. Guy Verhofstadt (Open VLD) na nieuw brexituitstel: "Europees Parlement dreigt duiventil te worden" (11/04/2019 - VRT NWS)
  Guy Verhofstadt, de brexitonderhandelaar voor het Europees Parlement, vreest dat het nieuwe uitstel dat de Britten van Europa hebben gekregen de druk wegneemt om in het Verenigd Koninkrijk zelf snel tot een brexitakkoord te komen. Dat Londen wellicht ook Europese verkiezingen zal moeten organiseren, vindt hij een slechte zaak voor het Europees Parlement.
  [naar artikel]
 21. Antwerpfans palmen hoofdtribune van Waasland-Beveren in: “Stand up for the Antwerp boys!” (28/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Dat de Antwerpfans gekend zijn als vurige supporters, weet iedereen die het vaderlandse voetbal volgt inmiddels. Maar wat ze zondagavond op bezoek bij Waasland-Beveren hebben tentoongespreid, is toch een aardig kunstje. Bij het luidkeels roepen van de leuze ‘Stand up for the Antwerp boys’ staat plots een aanzienlijk deel van de rood-witte supporters recht in de hoofdtribune van Waasland-Beveren. Indrukwekkend.
  [naar artikel]
 22. ‘Dertigers’ viert feest en ook jij kan erbij zijn (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De reeks ‘Dertigers’ slaat aan en dat moet gevierd worden, aldus Warner en Eén. Daarom organiseren ze op 1 maart in Antwerpen een feestje met...
  [naar artikel]
 23. Kritiek op Europese Jeugdconferentie: ongelimiteerde sterkedrank en feestje met halfnaakte vrouwen (25/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Enkele afgevaardigden van het Europees Jeugdforum hebben hun ongenoegen geuit over de wantoestanden op de Europese Jeugdconferentie, die vorige week in Sofia plaatsvond. De organisatie voorzag ’s avonds halfnaakte danseressen en ongelimiteerde alcohol - allemaal betaald met Europees geld.
  [naar artikel]
 24. Kritiek op Europese Jeugdconferentie: ongelimiteerde sterkedrank en feestje met halfnaakte vrouwen (25/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele afgevaardigden van het Europees Jeugdforum hebben hun ongenoegen geuit over de wantoestanden op de Europese Jeugdconferentie, die vorige week in Sofia plaatsvond. De organisatie voorzag ’s avonds halfnaakte danseressen en ongelimiteerde alcohol - allemaal betaald met Europees geld.
  [naar artikel]
 25. 4.000 Mini Rockers bouwen tropisch feestje (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mini Rock werd dit jaar een tropisch feestje, met de nadruk toch vooral op 'feestje'. Met niet minder dan 4.000 toeschouwers werd het immers een...
  [naar artikel]
 26. 1 op de 4 durft geld niet terug te vragen aan zijn omgeving: “We willen niet bekend staan als gierigaard” (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samen een feestje organiseren, een familieweekendje in de Ardennen of gewoon een rondje voorschieten op café ... Leuk, maar vaak is het een heel...
  [naar artikel]
 27. Thema van feestje is 'het internet', maar dan duikt deze vrouw op in hilarisch kostuum (25/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie binnenkort naar een feestje moet in een eng thema of nu al ideetjes wil opdoen voor Halloween kan misschien wat inspiratie putten uit het kostuumontwerp van de Australische Amy. Zij verscheen op een feestje verkleed als ongevraagde dickpick. Je weet wel, dat soort foto's van piemels die je ongevraagd in je inbox krijgt.
  [naar artikel]
 28. Thema van feestje is 'het internet', maar dan duikt deze vrouw op in hilarisch kostuum (25/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie binnenkort naar een feestje moet in een eng thema of nu al ideetjes wil opdoen voor Halloween kan misschien wat inspiratie putten uit het kostuumontwerp van de Australische Amy. Zij verscheen op een feestje verkleed als ongevraagde dickpick. Je weet wel, dat soort foto's van piemels die je ongevraagd in je inbox krijgt.
  [naar artikel]
 29. Naar de cel na een te wild feestje? “Studenten mogen hun fuiven nu gewoon hier organiseren” (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Hauwerstraat is The Student Village officieel geopend. Brugge investeerde 2,7 miljoen euro in de ombouw van het oude politiecommissariaat tot studentenhuis. “Zo onderstrepen we het belang van studenten in de stad.”
  [naar artikel]
 30. Antwerpfans raken slaags met politie (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 31. 300 euro te winnen met feesttip (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ben jij vrijwilliger of werk je (veel) met vrijwilligers? Dan heb je misschien wel een leuke tip om voor en met hen een feestje te organiseren. Doe met je tip mee aan de wedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant en je maakt kans op het winnen van een cheque van 300 euro voor je vereniging.
  [naar artikel]
 32. Zien: Gwen Stefani en Bale Shelton kruipen in de huid van Scooby Doo personages (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de derde verjaardag van hun zoontje Apollo wilden mama Gwen Stefani (48) en papa Blake Shelton (41) het perfecte feestje organiseren. Gezien...
  [naar artikel]
 33. Kolkend feestje met vlak midden (11/04/2019 - De Morgen)
  In de Ancienne Belgique bewees drum-'n-bassprins uit de Hospitalstal Netsky dat hij helemaal live ook een feestje kan bouwen.
  [naar artikel]
 34. Wisselvallig feestje (28/03/2019 - De Morgen)
  Een kwarteeuw Praga Khan, dat roept op tot een wild feestje. Maar dat wilde in de Ancienne Belgique niet echt op gang komen.
  [naar artikel]
 35. De kandidaten van ‘De Mol’ geven een feestje voor De Warmste Week, en jij kan erbij zijn (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook de kandidaten van de laatste editie van ‘De Mol’ zetten zich dit jaar in voor De Warmste Week. Ze organiseren een afterwork party in Aarstelaar...
  [naar artikel]
 36. Een feestje in schoon gezelschap (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  The Villa bevestigde opnieuw zijn naam als BV-hotspot van Antwerpen. Het voorbije weekend hield de club een feestje voor Jonas Van Geel, die een
  [naar artikel]
 37. Azië doet Dow-feestje dunnetjes over (26/01/2017 - De Tijd)
  07:15 De Aziatische beurzen koppelen met stevige winst hun karretje aan het Dow 20.000-feestje van Wall Street. In Brussel is het uitkijken naar de beleggersreactie op het kwartaalrapport van Euronav.
  [naar artikel]
 38. Trumps feestje: flauwe optredens en véél vaderlandsliefde (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hij had geen grote sterren op zijn feestje donderdagavond, maar Donald Trump compenseerde dat door de show vol te pompen met liefdesverklaringen
  [naar artikel]
 39. 12 gewonden, zeker 3 doden bij schietparij tijdens feestje in LA (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een feestje in een woning in de wijk West Adams van Los Angeles is vanochtend (plaatselijke tijd) tragisch afgelopen. Achttien mensen werden er
  [naar artikel]
 40. Illegaal feestje in bos (23/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Midden in het bos aan de Stokkemerweg in Dilsen hebben zo’n 40 tot 50 feestvierders een party gehouden. De politie kwam bij de illegale fuif uit op zaterdagmorgen rond 3 uur. Het feestje werd stilgelegd. Een 30-jarige man uit Diepenbeek had het fuifke georganiseerd. Een dj met een heuse muziekinstallatie, gevoed door een stroomgroep, draaide plaatsjes. In een weide was een kampvuur met barbecue aangestoken. Er waren tentjes opgesteld. De politie liet het feestje ophouden en de plaats moest worden ontruimd. Er is een GAS-boete opgesteld.
  [naar artikel]
 41. Belgische app Look draait livestreamidee om (06/04/2019 - De Morgen)
  Waar is da feestje? Die vraag kun je beantwoorden met de nieuwe app Look, ontwikkeld door twee Belgen. De app maakt het mogelijk om een livestream aan te vragen op een bepaalde locatie, en zo het leukste feestje te ontdekken.
  [naar artikel]
 42. Waar is dat feestje? In New York is dat feestje (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Met 222 per uur over de snelweg razen: het verknalt je feestje (letterlijk) (25/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Liegen tegen de politie, het kan je feestje verknallen - letterlijk. Dat ondervond ook een Franse restaurantuitbater. De man werd afgelopen vrijdag...
  [naar artikel]
 44. Twintiger sterft op feestje in Ledegem (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op een feestje in het West-Vlaamse Ledegem is een 23-jarige man uit Knokke-Heist wellicht door een overdosis drugs om het leven gekomen. Volgens de...
  [naar artikel]
 45. Noorse studenten choqueren fuifgangers met Nazi-feestje (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Noorse studentenvereniging wilde dit weekend op een feestje de draak steken met het nationaalsocialisme, maar schoot daarbij aan haar doel...
  [naar artikel]
 46. Peter Maes over afgekeurde goal die Genks feestje bijna verpestte: "Heel slim gedaan van Buffel" (24/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht en RC Genk zijn al zeker van Europees voetbal na de jaarwisseling en vooral de prestaties van laatstgenoemde club springen in het oog.
  [naar artikel]
 47. Stu!denten organiseren 'Schijt je rijk' in Romershoven (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Drie laatstejaarsstudenten Medical Management Assistant van de hogeschool UCLL organiseren in het kader van een schoolopdracht een leuk evenement voor het goede doel in Romershoven. Ze organiseren op zondag 4 november het folklorespel ‘Schijt je rijk’ ten voordele van Rode Neuzen Dag, dat jongeren met psychische problemen ondersteunt.
  [naar artikel]
 48. Antwerpfans razend omdat ze donderdag niet welkom zijn op Europese uitwedstrijd: “Enschede? Enschande!” (21/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het moest een feest worden in Enschede, de stad waar Antwerp dan toch zijn Europees duel tegen de Nederlandse club AZ Alkmaar mocht afwerken. Een paar duizend Antwerpse fans maakte zich na het delirium tremens in Pilsen al op voor de volgende verplaatsing van het jaar. Tot Onno van Veldhuizen, burgemeester van Enschede, besliste geen enkele Antwerpsupporter in zijn stadion toe te laten. De fans van de Great Old zijn razend. “Enschede? Enschande!”
  [naar artikel]
 49. Zomers tuinfeestje gepland? Met de checklist van de partycoach flik je dat zo (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De zomer is het ideale moment om familie en vrienden te verrassenmet een gezellig tuinfeest. Het organiseren van een feestje brengt toch altijd wat stress met zich mee. Sjiek belde aan bij drie partycoaches voor de ultieme checklist voor een superfeestje. De belangrijkste tip: bereid jezelfgoed voor en maak het jezelf niet te moeilijk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.