Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
10:40 uur

Brussel breekt belangrijk viaduct af

De Tijd

15/05/2019 - 22:34

22:29 Het Hermann-Debrouxviaduct aan de E411, een belangrijke invalsweg voor Brussel, wordt afgebroken. Dat beslist de Brusselse regering donderdag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Je mijdt de komende dagen beter het Herrmann Debroux-viaduct (09/10/2017 - VRT NWS)
  Vandaag is de eerste werkdag sinds het Herrmann Debroux-viaduct in Oudergem gedeeltelijk werd afgesloten. Het viaduct ligt op een belangrijke invalsroute naar Brussel, en er wordt vanmorgen verkeershinder verwacht. Brussel Mobiliteit raadt aan om de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 2. Hoe veilig is het viaduct van Vilvoorde? (14/08/2018 - VRT NWS)
  Het ingestorte viaduct in Genua is niet veel ouder dan het bekendste viaduct in ons land: het viaduct van Vilvoorde. Het werd ingehuldigd in 1977 en zou 100 jaar moeten standhouden. Hoe gerust kunnen we daar eigenlijk overheen of onderdoor rijden?
  [naar artikel]
 3. Herrmann-Debrouxviaduct afgesloten – Viaduct weer open voor het verkeer (12/10/2017 - Metro)
  Het Herrmann-Debroux-viaduct in Oudergem is in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw opengegaan voor het verkeer. Dat meldt Brussel Mobiliteit. De Brusselse autoriteiten hadden woensdag nog laten weten dat het viaduct pas rond de middag ging worden opengesteld. Het Herrmann-Debrouxviaduct moest vrijdagnacht worden gesloten nadat schade aan de betonstructuur werd vastgesteld. Aan de structuur werd schade vastgesteld over een afstand van tien meter, en die schade brengt stabiliteitsrisico’s met zich mee. Zowel de draagcapaciteit van het viaduct als de staat van het beton in de bewuste zone werden bijkomend geanalyseerd. Het viaduct is een van de drukste verkeersaders in de hoofdstad. De sluiting had een zware impact op de reistijd van heel wat automobilisten die Brussel willen verlaten en binnenrijden. bron: Belga
  [naar artikel]
 4. Viaduct Herrmann-Debroux weer open (12/10/2017 - De Standaard)
  Het Herrmann-Debroux-viaduct in Oudergem is in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw opengegaan voor het verkeer. Dat meldt Brussel Mobiliteit.
  [naar artikel]
 5. Herrmann Debroux viaduct gedeeltelijk afgesloten door schade aan de betonstructuur (07/10/2017 - VRT NWS)
  Het Brusselse viaduct Herrmann Debroux wordt vanaf deze nacht gedeeltelijk afgesloten tussen het metrostation Beaulieu en de afslag naar de Waverse Steenweg en dit zeker tot woensdag. Wie Brussel wil binnenrijden, doet dit best via de Ring of Tervuren, meldt Brussel Mobiliteit vrijdag.
  [naar artikel]
 6. Vanaf maandag onderhoudswerken op viaduct A12 in Wilrijk (27/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Volgende week voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit aan het wegdek van de A12 Antwerpen richting Brussel. Op het viaduct van de A12 in Wilrijk wordt dan het asfalt plaatselijk vernieuwd. De rechterrijstrook wordt er afgesloten.
  [naar artikel]
 7. Viaduct Herrmann Debroux vanaf vrijdagnacht gedeeltelijk afgesloten door schade aan betonstructuur (07/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse viaduct Herrmann Debroux wordt vanaf de nacht van vrijdag op zaterdag gedeeltelijk afgesloten tussen het metrostation Beaulieu en de afslag naar de Waverse Steenweg en dat zeker tot woensdag. Wie Brussel wil binnenrijden, doet dat best via de Ring of Tervuren, meldt Brussel Mobiliteit.
  [naar artikel]
 8. Brokstuk valt van viaduct E17 in Gentbrugge op bus van De Lijn (19/12/2018 - VRT NWS)
  In GentBrugge, in Oost-Vlaanderen, is vanmorgen een stuk beton door het dak van een lijnbus gevallen. Dat gebeurde onder het viaduct van de E17. Niemand raakte gewond. Onlangs werden nog controlewerken uitgevoerd aan het viaduct.
  [naar artikel]
 9. Brokstukken vallen van E17-viaduct in Gentbrugge (27/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De renovatie van het viaduct van de E17 boven Gentbrugge wordt stilaan nijpend. Dat tonen de vuistdikke brokstukken die zondag van het viaduct naar beneden kwamen.
  [naar artikel]
 10. Fietser op E19 trapt richting Viaduct van Vilvoorde (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend beeld op de E19 richting Brussel, net voor de afslag naar het Viaduct van Vilvoorde: een fietser maakte gebruik van de pechstrook en...
  [naar artikel]
 11. File verwacht op viaduct Vilvoorde (25/05/2019 - De Standaard)
  Er wordt gewerkt op het viaduct van Vilvoorde, op de Brusselse binnenring. Eén van de vier grote brugvoegen van het viaduct wordt hersteld, en bestuurders moeten rekening houden met hinder. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.
  [naar artikel]
 12. Herrmann-Debrouxviaduct afgesloten – Brussel Mobiliteit, Oudergem en politie vergaderen zaterdagochtend (07/10/2017 - Metro)
  Brussel Mobiliteit, de gemeente Oudergem en de betrokken politiezone houden zaterdag om 10.00 uur een eerste crisisvergadering. In de nacht van vrijdag op zaterdag liet Brussel Mobiliteit een gedeelte van het Herrmann-Debrouxviaduct uit voorzorg sluiten. Aan de betonstructuur werd immers schade vastgesteld over een afstand van tien meter, en die schade brengt stabiliteitsrisico’s met zich mee. Vanwege die risico’s besliste Brussel Mobiliteit om het viaduct tussen het metrostation Beaulieu en de afslag naar de Waverse Steenweg te sluiten, en dit zeker tot woensdag. Onder het viaduct mogen de auto’s nog altijd rijden. Elke dag rijden zowat 50.000 auto’s in de beide richtingen op het viaduct, zegt Camille Thiry, woordvoerster van Brussel Mobiliteit. Wie Brussel vanuit Waver of Namen wil binnenrijden, doet dit best via de Ring of Tervuren, meldde Brussel Mobiliteit vrijdag. Het beton wordt de komende dagen geanalyseerd maar de resultaten worden pas ten vroegste op woensdag verwacht. Het lokale verkeer aan Beaulieu zal tijdens sluiting omgeleid worden via Beaulieulaan en richting Oudergem via de Waversesteenweg. Het viaduct van Hermann Debroux werd gebouwd in 1973 en verbindt Oudergem met de E411. Het is een van de drukste verkeersaders van de hoofdstad. bron: Belga
  [naar artikel]
 13. Onrust over viaduct Gentbrugge na instorting van brug in Genua (15/08/2018 - VRT NWS)
  Het E17-viaduct in Gentbrugge is gebouwd in de jaren '60, net zoals het Morandi-viaduct in Genua, en zelfs met gelijkaardige materialen. "Schrik voor instorting hebben we niet meteen", zegt vzw ViaduKaduk, "maar het viaduct in Gentbrugge vertoont toch gebreken waar dringend een oplossing voor nodig is".
  [naar artikel]
 14. Dertig minuten extra reistijd door afgesloten Herrmann-Debrouxviaduct (09/10/2017 - Metro)
  De sluiting van het Herrmann-Debroux-viaduct in Oudergem heeft al een zware impact op de reistijd van heel wat automobilisten die Brussel willen verlaten, richting Wallonië. Omstreeks 16.30 uur staat er vanaf Beaulieu een file over een afstand van 1,9 kilometer, goed voor minstens dertig minuten extra reistijd. Dat bevestigt Camille Thiry van Brussel Mobiliteit. Er is ook erg druk verkeer op de E411. In de Brusselse tunnels (Troon, Leopold II) zijn er deze avond ook vertragingen. Het Herrmann-Debroux-viaduct moest vrijdagnacht worden gesloten nadat schade aan de betonstructuur werd vastgesteld. Het viaduct is al zeker tot deze woensdag dicht. Het is van de drukste verkeersaders in de hoofdstad. bron: Belga
  [naar artikel]
 15. Dodelijk ongeval aan viaduct in Vilvoorde (16/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 37-jarige man uit Brussel is zaterdagmorgen omstreeks 4.15u overleden als gevolg van een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde. De man zat als passagier in een auto die onder de oplegger van een vrachtwagen terecht kwam. De bestuurder van de personenwagen werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.
  [naar artikel]
 16. Dodelijk ongeval aan viaduct in Vilvoorde (16/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 37-jarige man uit Brussel is zaterdagmorgen omstreeks 4 u. 15 overleden als gevolg van een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde. De man zat als passagier in een auto die onder de oplegger van een vrachtwagen terecht kwam. De bestuurder van de personenwagen werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.
  [naar artikel]
 17. Hoe het viaduct van Koekelberg in Bangkok terechtkwam (05/04/2019 - De Morgen)
  ‹ Was dit een hallucinatie? Prins Filip en prinses Mathilde bij het viaduct van Koekelberg in... Bangkok.‹ Thailand kreeg de brug in de jaren tachtig van de Belgische minister Louis Olivier die was 'gecharmeerd door Thaise schonen'.‹ Het blunderboek van het Rekenhof was destijds vernietigend over deze schenking.‹ Het verhaal van een 'globetrottend' viaduct.
  [naar artikel]
 18. Stuk beton viaduct Gentbrugge valt door dak van bus (19/12/2018 - De Standaard)
  Er is woensdagochtend een stuk beton van het viaduct aan de E17 in Gentbrugge door het dak van een bus van De Lijn gevallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer had vorige week nochtans veiligheidsnetten gehangen onder het viaduct. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 19. Toch weer brokstuk gevallen van E17-viaduct Genbrugge (19/11/2018 - VRT NWS)
  Afgelopen weekend is opnieuw een stuk beton losgekomen van het E17-viaduct in Gentbrugge. De brok van een vuist groot viel bijna op het hoofd van een fietsende vrouw. Onlangs heeft het Agentschap Wegen en Verkeer de onderkant van het viaduct afgetikt, om loszittende betonstukken te verwijderen. Maar blijkbaar heeft dat de risico's niet helemaal weggehaald. 
  [naar artikel]
 20. Ondanks veiligheidsnetten: stuk beton stort door dak van bus De Lijn aan viaduct E17 (19/12/2018 - De Morgen)
  Voor de zoveelste keer is er een brokstuk van het E17-viaduct in Gentbrugge gevallen. Deze keer viel het brokstuk dwars door het dakraam van een geparkeerde bus.  “Het is levensgevaarlijk geworden om nog langer onder dat viaduct te wandelen of te fietsen”, zegt sp.a-parlementslid Joris Vandebroucke (sp.a). 
  [naar artikel]
 21. Herrmann-Debrouxviaduct in Oudergem is weer open (12/10/2017 - VRT NWS)
  Het viaduct was afgesloten omdat er twijfels waren over de stabiliteit van de betonstructuur. Uit onderzoek blijkt dat het viaduct veilig is.
  [naar artikel]
 22. Viaduct op Draakplaats en Tramplein wordt vernieuwd (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Spoornetwerkbeheerder Infrabel start na de feestdagen met de vernieuwing van het viaduct op de Draakplaats en het Tramplein. Daarbij gaat het ook de metselwerkbogen renoveren. Het viaduct zal volgens de plannen twee jaar in de stellingen staan. Omdat de werken een grote impact zullen hebben op de buurt is vandaag een infomarkt georganiseerd. Daar kregen buurtbewoners en handelaars toelichting bij de plannen.
  [naar artikel]
 23. Zware ochtendspits in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring (09/01/2019 - Metro)
  De ochtendspits in Brussel is vandaag volledig in de soep gedraaid na een ongeval op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde en een ongeval op de buitenring bij het UZ Jette. Beide ongevallen zijn intussen afgehandeld, maar kort na 10 uur deed zich op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde een nieuw ongeval voor waarbij drie vrachtwagens betrokken zijn. Dat is vernomen van woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. Het nieuwe incident zorgt opnieuw voor aanzienlijke verkeershinder. De takeldiensten zijn ter plaatse. “Aanvankelijk waren de rechter- en de middenstrook versperd, momenteel is enkel nog de rechterrijstrook versperd”, aldus Bruyninckx. Er staat een lange file van Wemmel tot aan het viaduct. De verliestijd bedraagt meer dan een uur. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan de zone te vermijden. Het verkeer over lange afstand rijdt best om: van Brussel naar Mechelen via de A12 en N16; van Gent naar Hasselt via Antwerpen. bron: Belga Het bericht Zware ochtendspits in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Italiaans viaduct bezwijkt onder passerende vrachtwagen (29/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het noorden van Italië is gisteren een viaduct ingestort. Het aantal slachtoffers is nog onduidelijk, maar er is sprake van zeker één dode en
  [naar artikel]
 25. Stuk beton van viaduct E17 valt door dak van bus De Lijn (19/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er is woensdagochtend een stuk beton van het viaduct aan de E17 in Gentbrugge door het dak van een bus van De Lijn gevallen. Dat meldt Joris Vandenbroucke, fractieleider van sp.a in het Vlaams Parlement, en wordt bevestigd door de openbare vervoersmaatschappij. Het Agentschap Wegen en Verkeer had vorige week nochtans veiligheidsnetten gehangen onder het viaduct. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 26. Stuk beton van viaduct E17 valt door dak van bus De Lijn (19/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is woensdagochtend een stuk beton van het viaduct aan de E17 in Gentbrugge door het dak van een bus van De Lijn gevallen. Dat meldt Joris Vandenbroucke, fractieleider van sp.a in het Vlaams Parlement, en wordt bevestigd door de openbare vervoersmaatschappij. Het Agentschap Wegen en Verkeer had vorige week nochtans veiligheidsnetten gehangen onder het viaduct. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 27. Verkeershinder op A12 richting Brussel door brandende vrachtwagen (29/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de A12 in de richting van Brussel waren dinsdagnamiddag twee rijstroken afgesloten op de viaduct ter hoogte van Wilrijk over de snelweg.
  [naar artikel]
 28. Veel fileleed in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring: tot twee uur aanschuiven (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De ochtendspits in Brussel is volledig in de soep gedraaid na een ongeval op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde en een ongeval...
  [naar artikel]
 29. Viaduct wordt podium (07/04/2019 - De Morgen)
  Op een doordeweekse dag is de Gentse fly-over goed voor 65.000 passerende auto's. Zondag is het controversiële bouwwerk het decor van een eendagsfestival dat het publiek aan het denken moet zetten over de toekomst van het viaduct.
  [naar artikel]
 30. Viaduct wordt podium (12/09/2017 - De Morgen)
  Op een doordeweekse dag is de Gentse fly-over goed voor 65.000 passerende auto's. Zondag is het controversiële bouwwerk het decor van een eendagsfestival dat het publiek aan het denken moet zetten over de toekomst van het viaduct.
  [naar artikel]
 31. Viaduct in Noord-Italië stort in: één dode (29/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In het noorden van Italië is vrijdag een viaduct ingestort. Het aantal slachtoffers en vernielde wagens is nog niet duidelijk, maar er is sprake van zeker één dode en vier gewonden, onder wie drie kinderen. Het viaduct stortte in toen een vrachtwagen passeerde, maakte wegbeheerder Anas bekend. De brug liep over een weg tussen Milaan en Lecco, nabij het Comomeer. Minstens een wagen is door het puin bedolven.
  [naar artikel]
 32. Viaduct in Noord-Italië stort in: één dode (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In het noorden van Italië is vrijdag een viaduct ingestort. Het aantal slachtoffers en vernielde wagens is nog niet duidelijk, maar er is sprake van zeker één dode en vier gewonden, onder wie drie kinderen. Het viaduct stortte in toen een vrachtwagen passeerde, maakte wegbeheerder Anas bekend. De brug liep over een weg tussen Milaan en Lecco, nabij het Comomeer. Minstens een wagen is door het puin bedolven.
  [naar artikel]
 33. Urenlange hinder na ongeval op viaduct E17 in Gentbrugge (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct van Gentbrugge op de E17 heeft de ochtendspits urenlang verstoord. De weg is er intussen
  [naar artikel]
 34. Urenlange verkeershinder na ongeval op viaduct E17 in Gentbrugge (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct van Gentbrugge op de E17 heeft de ochtendspits urenlang verstoord. De weg is er intussen
  [naar artikel]
 35. ‘E17-viaduct van Gentbrugge moet zo snel mogelijk worden afgebroken’ (20/12/2018 - De Standaard)
  Filip Watteeuw (Groen) en Joris Vandenbroucke pleiten voor een snelle afbraak van het viaduct en zien liever een overtunneling in de plaats.
  [naar artikel]
 36. Herrmann-Debrouxviaduct donderdag opnieuw open (11/10/2017 - Metro)
  Het Herrmann-Debroux-viaduct gaat morgen in de loop van de dag opnieuw open voor het verkeer. Dat is vandaag vernomen uit betrouwbare bron. Het uitgevoerde analyserapport zou positief zijn over de heropening. Het Herrmann-Debrouxviaduct moest vrijdagnacht worden gesloten nadat schade aan de betonstructuur werd vastgesteld. Aan de structuur werd schade vastgesteld over een afstand van tien meter, en die schade brengt stabiliteitsrisico’s met zich mee. Zowel de draagcapaciteit van het viaduct als de staat van het beton in de bewuste zone werden bijkomend geanalyseerd. Het viaduct is een van de drukste verkeersaders in de hoofdstad. De sluiting had een zware impact op de reistijd van heel wat automobilisten die Brussel willen verlaten en binnenrijden. bron: Belga
  [naar artikel]
 37. Drie nachten werken aan viaduct E17 in Gentbrugge (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het viaduct van de E17 in Gentbrugge wordt van 23 tot 26 november 's nachts afgesloten om een beschadigd stuk rijbaan richting Antwerpen te
  [naar artikel]
 38. Italiaans viaduct stort in: één dode (29/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het noorden van Italië is gisteren een viaduct ingestort. Het aantal slachtoffers is nog onduidelijk, maar er is sprake van zeker één dode en
  [naar artikel]
 39. Zwaar ongeval op E17: vrachtwagen in brand, brokstukken vallen van viaduct (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de E17 in Gentbrugge is vrijdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met drie vrachtwagens. De drie vrachtwagens vlogen in brand, een chauffeur zat gekneld en werd naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog geen duidelijkheid over zijn toestand. Het ongeval gebeurde op het viaduct, er valt brandende mazout van het viaduct op de Brusselse Steenweg. De rookpluim is in heel Gent te zien.
  [naar artikel]
 40. Zwaar ongeval op E17: vrachtwagen in brand, brokstukken vallen van viaduct (15/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E17 in Gentbrugge is vrijdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met drie vrachtwagens. De drie vrachtwagens vlogen in brand, een chauffeur zat gekneld en werd naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog geen duidelijkheid over zijn toestand. Het ongeval gebeurde op het viaduct, er valt brandende mazout van het viaduct op de Brusselse Steenweg. De rookpluim is in heel Gent te zien.
  [naar artikel]
 41. Stuk beton van viaduct E17 in Gentbrugge valt door dak van bus De Lijn (19/12/2018 - Knack)
  Het viaduct in Gentbrugge kwam in juli al onder verhoogd toezicht, nadat betonrot was opgetreden.
  [naar artikel]
 42. Urenlange verkeershinder na ongeval op viaduct E17 (05/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een verkeersongeval met zes voertuigen op het viaduct Gentbrugge op de E17 heeft maandag de ochtendspits urenlang verstoord. De aanrijding met vier personenwagens en twee vrachtwagens gebeurde om 7.15 uur en veroorzaakte alleen blikschade.
  [naar artikel]
 43. VIDEO: Geen boete voor hardleerse viaduct-jogger (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niets zo gezond als een potje joggen - al lijkt het viaduct van Vilvoorde ons niet meteen de uitgelezen plek. Deze sportieveling denkt daar...
  [naar artikel]
 44. A12 deels versperd door brandende vrachtwagen op viaduct Wilrijk (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De A12 is in de richting van Brussel versperd door een brandende vrachtwagen op het viaduct in Wilrijk.
  [naar artikel]
 45. Man parkeert auto op viaduct Vilvoorde en springt naar beneden (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag is een man om het leven gekomen na een dodelijke valpartij van het viaduct van Vilvoorde. Hij had even daarvoor zijn wagen aan de kant...
  [naar artikel]
 46. Controleurs met hamer op zoek naar loshangend beton viaduct E17 (14/07/2018 - De Standaard)
  Het bijzonder drukke viaduct van de E17 over de Gentse deelgemeente Gentbrugge zal door specialisten met hamers worden afgetikt, op zoek naar loshangende betonstukken. Dat belooft het Agentschap Wegen en Verkeer. Mobiliteitsminister Ben Weyts (N-VA) heeft het viaduct onder 'verhoogd toezicht' geplaatst, ­nadat ook vorige week weer brokstukken naar beneden kwamen, met alle gevaar van dien voor fietsers en voetgangers.
  [naar artikel]
 47. Controleurs met hamer op zoek naar loshangend beton viaduct E17 (13/07/2018 - De Standaard)
  Het bijzonder drukke viaduct van de E17 over de Gentse deelgemeente Gentbrugge zal door specialisten met hamers worden afgetikt, op zoek naar loshangende betonstukken. Dat belooft het Agentschap Wegen en Verkeer. Mobiliteitsminister Ben Weyts (N-VA) heeft het viaduct onder 'verhoogd toezicht' geplaatst, ­nadat ook vorige week weer brokstukken naar beneden kwamen, met alle gevaar van dien voor fietsers en voetgangers.
  [naar artikel]
 48. Stadspark of viaduct? Deze belangrijke verkeersader veroorzaakt verdeeldheid in Gent (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Gent veroorzaken de toekomstplannen voor de zogenaamde fly-over, het verouderde viaduct dat inkomend snelwegverkeer tot in het hart van de stad...
  [naar artikel]
 49. Guy Vanhengel (Open VLD): "Dat Reynders blijkbaar promotie voert voor de N-VA in Brussel, daar breekt mijn klomp van" (25/02/2018 - VRT NWS)
  Brussels minister en Open VLD-politicus Guy Vanhengel begrijpt de kennelijke toenadering van MR-topman Didier Reynders naar de N-VA in Brussel niet. "Daar breekt mijn klomp van", zegt hij in "De zevende dag". Volgens Vanhengel heeft de N-VA een programma tegen Brussel. Al lijkt ook Vanhengel zelf een opening te laten voor bestuur met de N-VA in Brussel.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.