Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
12:20 uur

“Ik sprong van de ene relatie in de andere”

Het Belang van Limburg

16/05/2019 - 03:32


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mol Elisabet was een ‘serial dater’: “Ik sprong van de ene relatie in de andere” (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie weken lang bedroog spoedarts Elisabet (33) het boeltje tijdens ‘De Mol’ in Vietnam, maar nu het spel erop zit, mag ze helemaal zichzelf zijn....
  [naar artikel]
 2. Zal prins Harry verhuizen of waagt actrice Meghan Markle de sprong? (12/11/2016 - De Redactie)
  Nu de relatie tussen de twee bevestigd is, rijst de vraag: Hoe moet het verder? Andere vrouwen deden het de prins en zijn geliefde al voor. Dit zijn de mogelijke scenario's.
  [naar artikel]
 3. Kinderen De Sprong maken ritje door Maaseik met de Sint (06/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op woensdag 5 december kregen de leerlingen van GO! BS De Sprong hoog bezoek... Sinterklaas en twee van zijn pieten arriveerden in de schoolbus! Maar ook de kindjes van juf Geert, juf Daphne en juf Rebecca zaten op deze bus. Wat een ervaring voor de kleinste kleutertjes, maar ook voor alle andere kinderen van De Sprong.
  [naar artikel]
 4. 75 jaar na D-Day springt deze veteraan nog eens uit een C-47 boven Normandië (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 6 juni 1944 sprong de Amerikaan Tom Rice (97) samen met duizenden andere soldaten uit een C-47 boven Normandië. Gisteren heeft hij die sprong...
  [naar artikel]
 5. 'We gunnen elkaar met liefde andere partners' (12/04/2019 - De Morgen)
  Veronique (32) en haar man hebben al acht jaar een open relatie. Regelmatig hebben ze andere bedpartners en praten ze openlijk over hun erotische uitstapjes. Voor wrijving zorgt het nooit, het maakt hun relatie integendeel alleen maar sterker.
  [naar artikel]
 6. Indrukwekkend: kitesurfer maakt sprong van 200 meter over landtong (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse kitesurfer Olly Bridge heeft naar eigen zeggen de ‘sprong van zijn leven’ gemaakt. Hij sprong bij acht beaufort over een landtong in het zuiden van Engeland. Daarbij vloog hij maar liefst 200 meter ver door de lucht. Bekijk in de video hierboven zijn indrukwekkende sprong.
  [naar artikel]
 7. Indrukwekkend: kitesurfer maakt sprong van 200 meter over landtong (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse kitesurfer Olly Bridge heeft naar eigen zeggen de ‘sprong van zijn leven’ gemaakt. Hij sprong bij acht beaufort over een landtong in het zuiden van Engeland. Daarbij vloog hij maar liefst 200 meter ver door de lucht. Bekijk in de video hierboven zijn indrukwekkende sprong.
  [naar artikel]
 8. BS De Sprong brengt een bezoek aan het ziekenhuis Maas en Kempen (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De leerlingen van het eerste leerjaar van GO! BS De Sprong gingen een kijkje nemen in het nieuwe ziekenhuis Maas en Kempen. Voor de ene bekend terrein, voor de andere nog nooit gezien.
  [naar artikel]
 9. Man en baby komen om na sprong uit raam (22/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een man en zijn baby zijn in Amsterdam om het leven gekomen na een sprong uit het raam van een woning. De politie gaat uit van een vrijwillige sprong van de man, melden Nederlandse media.
  [naar artikel]
 10. Man en baby komen om na sprong uit raam (22/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een man en zijn baby zijn in Amsterdam om het leven gekomen na een sprong uit het raam van een woning. De politie gaat uit van een vrijwillige sprong van de man, melden Nederlandse media.
  [naar artikel]
 11. Bewezen: lang slapen is ook goed voor je relatie (15/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dat een goede nachtrust voor onder andere het herstel van het lichaam heel belangrijk is, staat al langer buiten kijf. Maar blijkbaar is het ook bevorderlijk voor een relatie. Volgens nieuw wetenschappelijk onderzoek zijn mensen die goed en langer slapen veel positiever over hun relatie dan anderen.
  [naar artikel]
 12. Zo herstel je een kapotte relatie volgens De Ideale Wereld: “Relaties zijn als boilers...” (02/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de quarantaine zitten veel koppels op elkaars lip en dreigt hun relatie op de klippen te lopen. Gelukkig is Didier van De Ideale Wereld op Canvas er nog. Vanuit zijn Hobbyhoek weet hij perfect hoe je een relatie moet herstellen... Maar of zijn tips ook echt te aan te raden zijn, dat is een andere zaak.
  [naar artikel]
 13. Waarom houdt de ene relatie stand en dooft de andere binnen korte tijd uit? Experts zoeken het antwoord (24/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is lente, de kriebels slaan weer volop toe. Maar hoe komt het toch dat de ene relatie even snel verwelkt als een boeket van de supermarkt,...
  [naar artikel]
 14. Alexandra Potvin (Joe FM) en Anke De Ridder hebben een relatie (03/07/2018 - Metro)
  Anke De Ridder (38) heeft opnieuw de liefde gevonden. In Dag Allemaal bekende de actrice totaal onverwacht dat ze een relatie heeft met een vrouw. Sinds kort maakt JOE-presentatrice Alexandra Potvin (52) haar gelukkig. Niemand zag het aankomen, maar Anke De Ridder heeft haar liefdesgeluk gevonden bij een andere vrouw. Van de artieste was niet geweten dat ze op andere vrouwen viel, maar de liefde is natuurlijk onvoorspelbaar. “Ja we hebben een relatie”, zo bevestigt het koppel in Dag Allemaal. “We zijn bij elkaar thuisgekomen. In alles voelen we dat we samenhoren. Onze verbondenheid is onbeschrijfelijk.” Hobbelig parcours Beide dames hebben al een hobbelig liefdesparcours achter de rug. Anke De Ridder had eerder een jarenlange relatie met Peter Van Asbroeck. Daarna kreeg De Ridder een dochter met een andere man, en had ze nog een relatie met Manuel (nu de verloofde van Véronique De Kock) en met acteur Ben Van Ostade. Ook Alexandra Potvin doorzwom vele watertjes. Haar bekendste relatie is die met de overleden zangeres Yasmine. Hopelijk komt er nu eindelijk rust in het liefdesleven van de twee vrouwen. Bron: hln.be Het bericht Alexandra Potvin (Joe FM) en Anke De Ridder hebben een relatie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Afscheid van kleuterschool De 2-Sprong (02/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen donderdag zwaaiden 6 kleuters af in De 2-Sprong in Romershoven.
  [naar artikel]
 16. Brody Jenner maakt nieuwe relatie wereldkundig op Instagram (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brody Jenner (36) heeft zijn relatie met Josie Canseco (22) “Insta Official” gemaakt. Met andere woorden: de realityster postte voor het eerst een...
  [naar artikel]
 17. Twee parachutisten gewond bij sprong in de buurt van Namen (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee parachutisten zijn zaterdag in de late voormiddag in de buurt van Namen (Rhisnes) gewond geraakt bij een sprong, zo bevestigt de brandweer van de zone NAGE. Eén van de twee raakte een hoogspanningskabel en werd geëlektrocuteerd, de andere kwam op een dak terecht. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 18. Dit is de grootste afknapper in een relatie (28/07/2018 - Metro)
  Snurken, een verjaardag vergeten, de koelkast leeg eten… het doet je relatie geen deugd. Maar volgens een enquête van het Britse onderzoeksbureau YouGov is dit de grootste afknapper voor koppels: rommel maken. YouGov achterhaalde wat we de vervelende kantjes van onze partner vinden. 71% van de deelnemers aan de enquête was duidelijk. Sloddervossen worden niet getolereerd. Andere factoren die we belangrijk vinden in een relatie zijn intelligentie, religie en politieke overtuiging. Als onze partner meer verdient dan wij of als hij of zij succesvoller is, kan ons dan weer niet deren. Opruimen is dus de boodschap! Bron: Feeling Lees ook: Dit zijn de 3 tekenen dat hij jullie relatie niet serieus neemt Het bericht Dit is de grootste afknapper in een relatie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. 100-jarige bruid: "Ik voel me weer 20!" (19/10/2018 - VRT NWS)
  Na een relatie van 30 jaar beslisten Norah Witkiss en Malcolm Yates toch nog de sprong te wagen en die relatie te bezegelen met een huwelijk. Witkiss is intussen wel 100. Haar kersverse echtgenoot is 26 jaar jonger en omschrijft de bruid graag als haar 'toyboy'. Begin deze week was het zover en onder meer op de tonen van Abba’s "Dancing queen" werd de ceremonie, die plaatsvond in Prestatyn, aan de kust van Noord-Wales, ingezet. "Ik voel me weer 20", reageerde de gelukkige bruid nadien.
  [naar artikel]
 20. De Sprong blust brandjes (20/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De kinderen van het eerste leerjaar van GO! De Sprong hebben een bezoek gebracht aan de brandweer van Maaseik binnen het thema 'Wild van Water!
  [naar artikel]
 21. Donald Trump en Melania hadden vroeger heel andere relatie. Toch als we deze topfotograaf mogen geloven (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De schijnbaar koele relatie tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania is tegenwoordig het onderwerp van spot en...
  [naar artikel]
 22. Steeds meer koppels hebben LAT-relatie (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal koppels dat kiest voor een LAT-relatie blijft toenemen. De grootste groep bestaat uit gescheiden mensen die wel een vaste relatie...
  [naar artikel]
 23. Tia Hellebaut over de sprong die de hoogspringwereld voorgoed veranderde: “Het was revolutionair, iedereen nam de methode van Fosbury over” (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er was Bob Beamons sprong van 8,90 meter in het verspringen, maar ook in het hoogspringen zorgden de Olympische Spelen van 1968 voor spektakel....
  [naar artikel]
 24. Voel je je eenzaam in je relatie? Experts geven oplossingen (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is niet ongewoon dat mensen zich in een lange relatie eenzaam voelen”, vertelt Niloo Dardashti, psycholoog en relatie expert. Het gevoel...
  [naar artikel]
 25. "Zo’n dier verwacht je toch niet in een kapperszaak in New York" (09/10/2019 - VRT NWS)
  Het zou een zaterdag als alle andere zaterdagen geweest zijn in een kapsalon in Long Island, in de Amerikaanse staat New York, ware het niet dat er plots een wel erg onverwachte gast opdook. Plots sprong er immers een hert doorheen het venster en richtte een ware ravage in de kapperszaak 'Be.you.tiful' aan. Een van de aanwezige klanten raakte zelfs lichtgewond, toen het dier over haar sprong.
  [naar artikel]
 26. Motorrijder maakt indrukwekkende sprong over autoweg (05/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het was even schrikken voor automobilisten die op de 60 Freeway in Californië reden. Plots sprong de Italiaanse motorrijder Kyle Katsandris over
  [naar artikel]
 27. Twee parachutisten gewond bij sprong in de buurt van Namen (04/11/2017 - Metro)
  Twee parachutisten zijn vandaag in de late voormiddag in de buurt van Namen (Rhisnes) gewond geraakt bij een sprong, zo bevestigt de brandweer van de zone NAGE. Eén van de twee raakte een hoogspanningskabel en werd geëlektrocuteerd, de andere kwam op een dak terecht. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De twee kwamen op verschillende plaatsen terecht: één van hen aan de route de Gembloux. bron: Belga
  [naar artikel]
 28. "Overspel hoeft niet het einde van een relatie te zijn, want ook gelukkige koppels gaan vreemd" (19/02/2018 - VRT NWS)
  Anno 2018 verdient overspel een meer genuanceerde benadering. Dat zegt seksuoloog Wim Slabbinck in "Hautekiet" (Radio 1). "Er rust nog steeds een enorm taboe op overspel, omdat seriële monogamie de overheersende norm blijft. Maar wie vreemdgaat, mist niet noodzakelijk iets in zijn relatie, wil niet per se een andere partner, en is zelfs niet altijd ongelukkig in zijn relatie of huwelijk."
  [naar artikel]
 29. Kleuters GO! BS De Sprong krijgen peters en meters (21/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De overgang van de 3de kleuterklas naar het eerste leerjaar... Het is een hele stap! Gelukkig moeten de kleuters van GO! BS De Sprong dit niet alleen doen.
  [naar artikel]
 30. “Vlaams Belang is back” (17/10/2018 - Apache)
  Na vier keer achteruit te zijn gegaan bij verkiezingen (2009, 2010, 2012 en 2014) ging het Vlaams Belang voorbije zondag weer wat vooruit. Hoe ver sprong het? Wat is de relatie met de score van N-VA en wie zijn de nieuwe en oude gezichten van de Vlaams-nationalistische partij?
  [naar artikel]
 31. Schoolfeest basisschool De 2-Sprong (14/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op vrijdag 7 februari was het schoolfeest in De 2-Sprong in Romershoven.
  [naar artikel]
 32. Britse woningprijzen maken sprong door bezegeling van brexit (20/01/2020 - Express)
  De Britse woningprijzen zijn in januari 2020 nog nooit zo fel gestegen als in alle andere voorgaande januari’s sinds de start van de woningprijsindex in 2002, met 2,3 procent. Zo staat te lezen in een rapport van Rightmove, het grootste vastgoedbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De gemiddelde woningprijzen stegen naar 306.810 Britse pond (359.124 euro) in […] The post Britse woningprijzen maken sprong door bezegeling van brexit appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Man (26) krijgt twee jaar voorwaardelijk voor seksuele relatie met 13-jarige (25/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse correctionele rechtbank heeft een 26-jarige man uit Gistel veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijke celstraf voor verkrachting, aanranding en aanzetten tot ontucht. M.G. had onder andere een seksuele relatie met een toen 13-jarig meisje.
  [naar artikel]
 34. OPROEP. Had jij een relatie met je baas of ondergeschikte? (05/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De CEO van McDonald’s, Steve Easterbrook, is ontslagen omdat hij een relatie had met een medewerker. Naar aanleiding van dit nieuws zoekt Het Nieuwsblad getguigenissen van werkgevers die een relatie hadden/hebben met een ondergeschikte, of werknemers die de liefde vonden bij hun baas.
  [naar artikel]
 35. Kitesurfer maakt spectaculaire sprong over pier (10/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een stunt van jewelste: een kitesurfer sprong afgelopen zaterdag over de bekende pier van Blankenberge, zo’n 9 meter hoog.
  [naar artikel]
 36. Elf kleuters nemen afscheid van De 2-Sprong (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op dinsdag 25 juni ontvingen elf 5-jarige kleuters van De 2-Sprong in Romershoven hun diploma. Na de uitreiking van de kleuterdiploma’s en het maken van een groepsfoto konden de kleuters en de genodigden wat napraten tijdens de receptie.
  [naar artikel]
 37. Daarom is fantaseren over je eigen partner een goede zaak (30/08/2018 - Metro)
  Tijdens het rollebollen fantaseren over iemand anders? Volgens experten kan je maar beter je focus op je eigen partner houden.  Het Interdisciplinary Center Herzliya in Israël ontdekte dat wie regelmatig dagdroomt over zijn of haar partner, hiermee de band versterkt. Voor de studie werden studenten ondervraagd over hun relatie. Daarna werden ze gevraagd om te fantaseren over hun eigen partner. Een andere groep moest dromen over iemand anders. Tot slot kregen ze ook nog een vragenlijst die ze moesten invullen met activiteiten die een relatie zouden versterken. Betere relatie  Uit het onderzoek bleek dat studenten die dagdroomden over hun eigen lief, meer zin hadden om samen dingen te doen, de andere aantrekkelijker vonden en positiever waren over de relatie. Volgende keer dus maar denken aan je vriend of vriendin en niet Ryan Gosling of Scarlet Johansson. Lees ook : POLL. Zeven op de tien Vlamingen fantaseren over zweepjes en handboeien. Jij ook? Het bericht Daarom is fantaseren over je eigen partner een goede zaak verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Man vermist nadat hij in meer sprong om politiecontrole te vermijden (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De hulpverleners van Oost-Henegouwen zijn op zoek naar een man die in het meer Ry Jaune sprong. De man wilde aan een politiecontrole ontsnappen en...
  [naar artikel]
 39. Meisje (14) dat uit schoolraam sprong gepest omdat ze te mager was: expert waarschuwt voor de gevaren van thinshaming (12/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren sprong een 14-jarig meisje tijdens de wiskundeles in het Don Bosco-college in Sint-Lambrechts-Woluwe uit het raam van een klaslokaal. “Ze...
  [naar artikel]
 40. Man (24) blijft bij sprong in Duits meer aan slingertouw hangen en verliest onderarm (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een sprong in een meer van een hoogte van 10 meter heeft een 24-jarige man in Paderborn zijn onderarm verloren. De jongeman was samen met...
  [naar artikel]
 41. Britse basejumper komt om na sprong van 2,9 km hoge berg in Dolomieten (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een spectaculaire sprong in de Italiaanse Dolomieten is de 47-jarige basejumper Robert Haggarty fataal geworden. De Brit waagde zich aan een van de...
  [naar artikel]
 42. De Sprong op bezoek in de piepelotheek (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een piepelotheek? Wat is dat?! Een heel moeilijk woord voor de kindjes van juf Elke en juf Veerle van De Sprong, maar na het interactieve voorleesmoment in de bibliotheek van Maaseik is het duidelijk voor alle kinderen.
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Skydivers maken grootste nachtelijke sprong ooit (17/06/2019 - Metro)
  Een groep skydivers heeft het wereldrecordt verbeterd voor de grootste nachtelijke sprong. De groep van 64 mensen voerde de waanzinnige stunt uit boven de woestijn in Eloy, in de Amerikaanse staat Arizona. De beelden werden gemaakt door Laszlo Andacs. Het bericht VIDEO. Skydivers maken grootste nachtelijke sprong ooit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Noord-Koreaan Ri is olympisch kampioen op de sprong (15/08/2016 - Sporza)
  Ri Se Gwang heeft het goud gepakt op de sprong in het turnen. In de finale hield de 31-jarige Noord-Koreaan de Rus Abliazin en de Japanner Kenzo Shirai achter zich.
  [naar artikel]
 45. De Sprong geniet van zomerse temperaturen (04/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De zomer is nog niet officieel begonnen, toch konden we al genieten van zomerse temperaturen. Bij BS De Sprong profiteerden ze hier uitgebreid van en organiseerden ze een heleboel leuke activiteiten voor buiten.
  [naar artikel]
 46. "We besloten om van de hamburger de ster van de sprong te maken" (16/05/2017 - De Redactie)
  Een Zwitserse basejumper vulde zijn mond met een hamburgerbroodje, vooraleer hij een berg afsprong. "Het maakte mijn sprong wel wat labiel", aldus de jongeman.
  [naar artikel]
 47. BS De Sprong begeeft zich op glad ijs (15/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op donderdag 8 februari trokken de leerlingen van de eerste graad van GO! BS De Sprong naar ijshal de Maaslandse Wintertuin in Maaseik. Ze ruilden hun schoenen met plezier in voor een paar stoere schaatsen en trokken zonder al te veel schrik het ijs op.
  [naar artikel]
 48. Vrouw met hoger loon is slecht voor relatie (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Of u dat nu wil of niet: uw loon heeft een ­invloed op uw relatie. Dat bewijst nieuw ­onderzoek. Verdient een man minder dan zijn vrouw, dan schatten beiden hun relatie slechter in. Verliest een man zijn job, dan is er al helemáál een probleem.
  [naar artikel]
 49. Mensen in een open relatie zijn even gelukkig als anderen (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mensen in een open relatie, die daten en naar bed gaan met andere mensen buiten hun hoofdpartner, zijn net zo gelukkig als mensen die geen open...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.