Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
10:47 uur

Jos Vaessen stelt toekomst goed doel voor 99 jaar veilig

Het Belang van Limburg

16/05/2019 - 03:32

Stichting Ommersteyn en zorgaanbieder de Meander vzw sluiten een erfpachtakkoord voor 99 jaar. Oprichter Jos Vaessen wil de missie van zijn goed doel, met onder meer twee zorgboerderijen op kasteeldomein Ommersteyn, op die manier veiligstellen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jos Vaessen wordt 75: “Als ik op vakantie ga, is het in een week dat KRC Genk niet voetbalt" (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jos Vaessen viert donderdag zijn 75ste verjaardag. Een moment dat we niet zomaar wilden laten passeren. Cadeaus krijgt Vaessen liever niet, een exclusief interview geeft hij wel. Met het hart op de tong, zoals steeds. “Ik ben altijd een prater geweest, ik hoop dat je daar geen misbruik van maakt”, grijnst Vaessen. Oordeelt u zelf.
  [naar artikel]
 2. Burgemeester van Nederlandse Borsele noemt kerncentrale Doel veilig (08/12/2016 - De Standaard)
  De burgemeester van de Nederlandse gemeente Borsele, Jaap Gelok, stelt dat de kerncentrale in het Belgische Doel veilig is. Op basis van de veiligheidsrapporten die hij heeft gelezen, zegt hij dat de centrale in Doel niet dicht hoeft. De burgemeester gaat daarmee in tegen de Nederlandse regering.
  [naar artikel]
 3. Burgemeester gaat in tegen Nederlandse regering en noemt kerncentrale Doel veilig (08/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Volgens de burgemeester van de Nederlandse gemeente Borsele, Jaap Gelok, is de kerncentrale in het Belgische Doel veilig. Op basis van de veiligheidsrapporten die hij heeft gelezen, stelt hij dat de centrale in Doel niet dicht hoeft. De burgemeester gaat daarmee in tegen de Nederlandse regering.
  [naar artikel]
 4. Kunstenfestival Watou stelt toekomst veilig (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 5. Kernreactor Doel 1 weer veilig (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na Doel 2 mag nu ook kernreactor Doel 1 heropstarten. Het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle, kortweg FANC, heeft daarvoor vandaag de toelating gegeven aan ENGIE Electrabel.Een jaar geleden werd in Doel 1 een lek vastgesteld in een leiding in een veiligheidskoelwatercircuit. Engie heeft de nodige reparatiewerken uitgevoerd. Het is nog niet duidelijk wanneer de reactor weer wordt opgestart.
  [naar artikel]
 6. Juan Mata doneert voortaan 1% van zijn loon aan goed doel: "Hopelijk volgen de anderen" (04/08/2017 - Sporza)
  Juan Mata heeft niet alleen voeten van goud. De Spanjaard laat zijn goed hart zien en zal in de toekomst 1 procent van zijn loon aan een goed doel doneren.
  [naar artikel]
 7. Opnieuw banen op de tocht bij Vasco in Dilsen-Stokkem: "Mogelijk 40 jobs geschrapt" (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Is er een nieuwe reorganisatie op komst voor radiatorenfabrikant Vasco in Dilsen-Stokkem? Het gonst in elk geval van de geruchten in het bedrijf. Woensdagochtend staat een bijzondere ondernemingsraad gepland en de vakbondssecretarissen zijn dinsdagmiddag door de directie uitgenodigd voor een “informeel gesprek”. De groep Vasco werd midden vorig jaar door Vaessen Industries (Jos Vaessen) verkocht aan het Zwitserse Arbonia.
  [naar artikel]
 8. Juweeltjes uit eigen goudmijn: zeven spelers uit Jos Vaessen Academy mee aan het feest (16/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vijfentwintig spelers telt de Genkse A-kern, zeven van hen kregen (een gedeelte van) hun opleiding in de eigen Jos Vaessen Academy. Een pluim op de hoed van de Genkse jeugdopleiding, een extra motivatie voor tientallen aanstormende Limburgse toptalenten.
  [naar artikel]
 9. Opglabbeekse jongeren wandelen dodentocht voor goed doel (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op 11 augustus om 21u stipt klinkt het startschot van de Dodentocht in Bornem. Elf Limburgse twintigers staan samen gefocust aan de startlijn. Het ultieme doel? Samen 1000 kilometer afleggen in 24 uur. Deze inspanning staat opnieuw volledig in het teken van een goed doel. Dit jaar is dat de vzw Tout Bien – Okidoki.
  [naar artikel]
 10. 42 banen op de tocht bij Vasco in Dilsen (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de divisie Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC) van Vasco in Dilsen staan 42 banen op de tocht. Om haar productspecifieke concurrentiepositie te versterken, heeft de divisie de intentie om delen van de huidige productie in Dilsen te reorganiseren, alsook om de bestaande overcapaciteit af te bouwen, zo meldt het bedrijf dinsdagochtend in een persbericht. De groep Vasco werd midden vorig jaar door Vaessen Industries (Jos Vaessen) verkocht aan het Zwitserse Arbonia.
  [naar artikel]
 11. Engie Electrabel stelt heropstart Doel 1 en 2 uit (31/08/2018 - Metro)
  Engie Electrabel heeft de heropstart van de kerncentrales Doel 1 en 2 uitgesteld. In het kader van een lange revisie omwille van de levensduurverlenging waren de centrales initieel uit tot in oktober, maar dat is nu verlaat naar december, meldt het energiebedrijf. Het uitstel komt er omwille van een element dat bij een inspectie van Doel 1 opgedoken was. “Als gevolg van een inspectieprogramma rond een back-upleiding van het reservekoelwatersysteem van Doel 1, werden de nodige maatregelen getroffen en preventief uitgebreid naar Doel 2”, klinkt het. “Rekening houdend met deze elementen wordt de planning voor revisie verlengd en zal de onbeschikbaarheid duren tot 10 december voor Doel 1 en tot 31 december voor Doel 2.” bron: Belga Het bericht Engie Electrabel stelt heropstart Doel 1 en 2 uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Kapper Kenny heeft nieuw salon, maar kan daar zelf niet in aan de slag (28/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Kapper Kenny Dekeyser van de Volhardingslaan in Petegem was in 2012 een van de genomineerden voor de Retail Award, een prijs voor de betere Belgische Kapperszaak. Vijf jaar later stelt Kenny op 47-jarige leeftijd zijn toekomst veilig met een splinternieuw kapsalon. En net toen sloeg het noodlot toe
  [naar artikel]
 13. President stelt zijn toekomst veilig (15/01/2020 - De Tijd)
  21:26 Russisch president Vladimir Poetin kondigde woensdag aan verregaande grondswetswijzigingen door te voeren. Daarmee lijkt hij ook na het verstrijken van zijn presidentsambt een prominente rol voor zich...
  [naar artikel]
 14. 'Wie zegt dat de Turkse Rivièra veilig zal blijven?' (13/04/2019 - De Morgen)
  Tien jaar geleden een relatief veilig land, nu bijna elke week opgeschrikt door een aanslag. 'Alles wijst in dit geval op moslimfundamentalisme', zegt Turkije-kenner Dirk Rochtus. 'Maar er zijn vele kwesties die zorgen voor een pessismistische blik op de toekomst van Turkije.'
  [naar artikel]
 15. ArcelorMittal stelt toekomst Luikse site veilig (06/02/2017 - De Redactie)
  Staalgroep ArcelorMittal heeft een strategisch plan klaar, dat de fabrieken in de regio Luik moet veiligstellen. Het plan omvat zowel investeringen al tonnages voor zes lijnen, zo is vernomen uit eensluidende bron.
  [naar artikel]
 16. Voetbaltruitjes voor Senegal na drie jaar terug bij Vlaamse afzender (04/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Twee oude voetbaluitrustingen van FC Cristalboys zijn drie jaar onderweg geweest naar een goed doel in Senegal, maar zijn er nooit geraakt. Ze zijn terug bezorgd via de Bpost. De truitjes worden nu geschonken aan een ander goed doel in Roemenië.
  [naar artikel]
 17. N-VA Mechelen stelt programma voor: veilig, Vlaams en verantwoord (13/09/2018 - De Standaard)
  De Mechelse N-VA heeft ‘Veilig thuis in een welvarend Mechelen’ als baseline voor de verkiezingen.
  [naar artikel]
 18. N-VA Mechelen stelt programma voor: veilig, Vlaams en verantwoord (13/09/2018 - De Standaard)
  De Mechelse N-VA heeft ‘Veilig thuis in een welvarend Mechelen’ als baseline voor de verkiezingen.
  [naar artikel]
 19. Ouderraad en school Sint-Jan verkopen cakes voor vzw Kleine Prins (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  De ouderraad van Sint-Jan Berbroek heeft in navolging van een actie vorig jaar om een goed doel te steunen in de warmste week, dit jaar opnieuw de handen uit de mouwen gestoken. Er werd opnieuw een goed doel gekozen, deze keer vzw Kleine Prins. Deze vzw helpt kinderen onder de 18 jaar (en hun gezinnen) met een zware ziekte.
  [naar artikel]
 20. Actiecomité na 20 jaar strijd: “Bruine kiekendief is hier beter beschermd dan de duizend inwoners” (23/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Met een beetje goede wil kan Doel binnen vijf jaar een aangename residentiële buurt zijn, een oase van menselijkheid binnen de industrie van de haven. Zo kijkt Doel 2020 bij zijn twintigste verjaardag vol vertrouwen naar de toekomst.
  [naar artikel]
 21. Triatleet botst op vreemd probleem: “En alleen een BV kan deze logica doorbreken” (18/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Chris Seynaeve zit met de handen in het haar. Na zijn metamorfose vorig jaar van Bourgondiër tot triatleet wil hij de sport verder beoefenen. Liefst voor een goed doel, maar hij vindt er geen: zonder sponsor geen goed doel en omgekeerd.
  [naar artikel]
 22. Op weg naar een toekomst (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een jonge Soedanees maakt een eindeloze tocht naar een veilig onderkomen. Dave Eggers schreef een bestseller over dit verhaal van onaflatende wilskracht en hoop op een nieuwe toekomst. Simon De Vos zet het op de planken met Gorges Ocloo (foto) en live muziek van Mauro Pawlowski. Vanaf veertien jaar.
  [naar artikel]
 23. Lottoteam nog zes jaar veilig (28/03/2019 - De Morgen)
  De toekomst van de Lotto-wielerploeg ligt vast voor de komende zes jaar. Dat is het resultaat van een superdeal met nieuwe cosponsor Soudal, die gisteren op de slotdag van de Tour werd aangekondigd in Parijs.
  [naar artikel]
 24. ArcelorMittal stelt toekomst Luikse site veilig (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Staalgroep ArcelorMittal heeft een strategisch plan klaar, dat de fabrieken in het Luikse moet veiligstellen. Het toekomstplan heeft betrekking
  [naar artikel]
 25. ArcelorMittal stelt toekomst Luikse site veilig (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Staalgroep ArcelorMittal heeft een strategisch plan klaar, dat de fabrieken in het Luikse moet veiligstellen. Het toekomstplan heeft betrekking
  [naar artikel]
 26. DISCUSSIE. Zit de Antwerpse haven met dit nieuwe dok op koers voor de toekomst? (17/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er komt een nieuw dok op Linkeroever, en elders in de haven worden op verschillende plaatsen extra containerkades gebouwd. De Vlaamse regering keurt vandaag een plan voor havenuitbreiding goed en er komt een openbaar onderzoek bij de omliggende gemeenten. Is het bijkomende ‘boemerangdok’ aan Doel de broodnodige stap naar de toekomst voor de Antwerpse haven?
  [naar artikel]
 27. “Tihange veilig? Dat was de Titanic ook” (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee dagen voordat actievoerders met een 90 kilometer lange mensenketting de sluiting van de kerncentrale Tihange 2 en Doel 3 zullen eisen, heeft de directeur van Tihange een opmerkelijk interview gegeven. Daarin zegt hij dat de kerncentrale ook de komende tien tot twintig jaar veilig kan doordraaien en dat er zelfs geen alternatief is. Tegenstanders noemen zijn uitspraken “hallucinant” en “choquerend”.
  [naar artikel]
 28. 13-jarige vindt grote som geld, maar schenkt het aan een goed doel (21/12/2018 - VRT NWS)
  Chase Van den Broucke vond maar liefst 1.050 euro op de trein tijdens een klasuitstap. Een jaar later is het geld nog niet opgehaald en krijgt hij het terug van de politie van Torhout. Samen met zijn ouders besliste hij om het aan een goed doel te schenken.
  [naar artikel]
 29. Doel 2020 naar Grondwettelijk Hof tegen decreet dat inspraak beperkt (05/11/2018 - Metro)
  Dankzij een decreet op een wet van 1978 zal het Antwerps Havenbedrijf in de toekomst beslissingen over grondgebied kunnen nemen zonder inspraak van het publiek. Dat zegt Doel 2020 aan de Gazet van Antwerpen en is bevestigd aan Belga. De actiegroep is naar het Grondwettelijk Hof gestapt om de annulering van een decreet te vragen. Volgens de actiegroep zorgt het decreet ervoor dat het Antwerps Havenbedrijf in de toekomst havengebieden kan aanduiden en meteen bebouwen, zonder daarvoor inspraak te vragen van het publiek. Bovendien bevrijdt het decreet de haven van de natuurcompensatieregel. “Vorig jaar werd het ruimtelijk uitvoeringsplan van de haven nog vernietigd door de Raad van State, omdat het verloren groen niet werd gecompenseerd”, zegt advocaat Philippe Vande Casteele, die optreedt voor Doel 2020. “Men probeert in de toekomst tussenkomst van het publiek te vermijden”, vindt Jan Creve van Doel 2020. De actiegroep, die ijvert voor behoud van het polderdorp, onderhandelt al twee jaar over de uitbreiding van de containerbehandelingscapaciteit. “We zijn op ‘speaking terms’ met de Vlaamse regering over die uitbreiding, maar het een sluit het andere niet uit”, zegt Creve. “Dit gaat om beslissingen in de toekomst.” Het Grondwettelijk Hof moet zich binnen het jaar uitspreken over de zaak. bron: Belga Het bericht Doel 2020 naar Grondwettelijk Hof tegen decreet dat inspraak beperkt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. 10 jaar geleden mochten slechts elf huiseigenaars in Doel blijven: wij zochten uit wat er van hen is geworden (21/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Exact tien jaar geleden verstreek het woonrecht in Doel, het polderdorp dat wordt bedreigd door de uitbreiding van de Antwerpse haven. ­Alle huurders moesten vertrekken. Alleen de ­overgebleven elf huiseigenaars mochten blijven, zonder te weten wat de toekomst zou brengen. Wim ­Dehandschutter kampeerde er in 2009 een week voor de krant en keert tien jaar later ­terug.
  [naar artikel]
 31. Sp.a eist in klimaatpetitie onmiddellijke sluiting Doel I (20/05/2018 - De Morgen)
  De sp.a lanceert vandaag een klimaatpetitie 'SOS Klimaat' om drie eisen kracht bij te zetten, waarvan de onmiddellijke sluiting van Doel I de meest opmerkelijke is. Ondanks het klimaatakkoord van Parijs in 2015 blijft de uitstoot van broeikasgassen in ons land stijgen, "met alle gevolgen van dien, voor onze gezondheid én de toekomst van onze planeet", stelt partijvoorzitter John Crombez. "Met 25.000 handtekeningen maken we NU samen het verschil voor ons klimaat", klinkt het nog.
  [naar artikel]
 32. Meer dan 25.000 belangstellenden voor 45ste Scheldewijding in Doel (11/08/2019 - Metro)
  Ruim 25.000 mensen hebben de 45ste editie van de Scheldewijding bijgewoond in Doel. “Er is een totale omslag gebeurd bij het publiek dat gelooft in het voorbestaan van Doel en het feit dat het voorbestaan van Doel de enige optie is”, zegt Jan Creve van Doel2020. De zon en het uitblijven van de regen was duidelijk een meevaller voor de 45ste Scheldewijding in Doel. De Scheldewijding begon zo’n 40 jaar geleden, in 1975, om duidelijk te maken dat – ondanks alle doemscenario’s – dit dorp en de omliggende polders aan de rand van de haven nog steeds een toekomst hebben. Het is zo’n 400 jaar geleden dat de polders van Doel werden ingedijkt en het dorp Doel werd gesticht aan de Schelde. Toen in 1975 het dorp op verdwijnen stond, werden acties ondernomen. “Vorig jaar verwelkomden we 25.000 mensen, en collega’s zeggen dat er dit jaar nog heel wat meer waren. De auto’s stonden tot kilometers ver in de Polders geparkeerd”, lacht Creve voldaan. Er werden ook drie panden opengesteld voor het publiek waar hen duidelijk werd gemaakt wat mogelijk is voor de volgende eigenaar. “Alleen daar al werden tussen de 5.500 en 6.000 bezoekers genoteerd.” Het toont aan dat Doel opnieuw een toekomst heeft. “Er is een totale omslag gebeurd bij het publiek dat gelooft in het voorbestaan van Doel en het feit dat het voorbestaan van Doel de enige optie is. Mocht de volgende Vlaamse regering opnieuw een ander standpunt innemen, lijkt me dit ondenkbaar en ook juridisch onhoudbaar.” bron: Belga Het bericht Meer dan 25.000 belangstellenden voor 45ste Scheldewijding in Doel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Vasco Zedelgem gaat dicht (28/11/2018 - De Tijd)
  08:25 De aankondiging komt er nauwelijks een half jaar nadat de Zwitserse eigenaar de radiatorenfabrikant overnam van Jos Vaessen.
  [naar artikel]
 34. Football Talk buitenland. Lukaku stelt toekomst openlijk in vraag - Leicester wil Tielemans definitief inlijven (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Romelu Lukaku stelt nu openlijk zijn toekomst in vraag bij Man United. Gevraagd of hij ook volgend seizoen op Old Trafford speelt, antwoordde hij...
  [naar artikel]
 35. Veilig op weg met Aya (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Aya is het gezicht voor verkeersveiligheid bij kleuters. Je kan deze unieke 3D-animatiereeks elke dag bekijken bij VTMZOOM en ontdekken hoe Otto en Belle hun vriendje Aya stap voor stap de basisregels in het verkeer aanleren. Het doel van deze campagne is "veilig en milieuvriendelijk naar school gaan".
  [naar artikel]
 36. Schoenen van Curry brengen 43.000 euro in het laatje voor goed doel (31/12/2016 - Sporza)
  Twee paar basketbalschoenen van NBA-ster Stephen Curry hebben op een veiling bijna 43.000 dollar opgebracht. Het geld is bestemd voor een goed doel.
  [naar artikel]
 37. Tommelein over kernuitstap: 'Toekomst is hernieuwbaar' (30/08/2017 - Knack)
  Kernenergie heeft geen plaats in de energiemix van de toekomst, zegt de Vlaamse energieminister. Als is hij wel 'gecharmeerd door de keuze van de Zwitsers om enkele kerncentrales langer op te houden zolang ze veilig zijn'.
  [naar artikel]
 38. Een attractie die blokkeert? ‘Stelt niets voor’ (07/05/2018 - De Standaard)
  Het is niet de eerste keer dat bezoekers in de El Volador in Bellewaerde vast komen te zitten. En vorig jaar nog raakten vijf bezoekers in Bobbejaanland gewond toen hun karretjes botsten. Hoe veilig zijn onze pretparken? ‘Een attractie die eens blokkeert? Dat stelt niets voor.’
  [naar artikel]
 39. Een attractie die blokkeert? ‘Stelt niets voor’ (07/05/2018 - De Standaard)
  Het is niet de eerste keer dat bezoekers in de El Volador in Bellewaerde vast komen te zitten. En vorig jaar nog raakten vijf bezoekers in Bobbejaanland gewond toen hun karretjes botsten. Hoe veilig zijn onze pretparken? ‘Een attractie die eens blokkeert? Dat stelt niets voor.’
  [naar artikel]
 40. Meer dan 86.000 Belgen hebben voorzorgsvolmacht laten opstellen om toekomst veilig te stellen (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen vier jaar hebben 81.122 Belgen een voorzorgsvolmacht laten opstellen. Op die manier kunnen mensen hun financiële toekomst...
  [naar artikel]
 41. Hoe goed kent u de dt-regel? (18/06/2018 - VRT NWS)
  Gaat de dt-regel in de nabije toekomst verdwijnen of niet? De discussie laait opnieuw hoog op. Maar tot dusver is de regel wel degelijk van kracht, tijd dus voor een quiz. Hoe goed kent u de dt-regel? Hoofdredacteur van de Grote Van Dale en VRT-taaladviseur Ruud Hendrickx stelt u op de proef.
  [naar artikel]
 42. Zelfs kerncentrale Doel kan niet op tegen Chinese krabben (16/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Met vele tienduizenden zijn ze, de Chinese wolhandkrabben die Vlaanderen teisteren. Verschillende ­keren per jaar verlaten ze met duizenden tegelijk het water om tuinen, huizen, kelders en zelfs hotels binnen te dringen. Zelfs de kerncentrale van Doel is niet veilig voor de krab met de wollige poten. Vlaanderen gaat nu op jacht om de dieren te vernietigen.
  [naar artikel]
 43. "Down the snow 2": Dieter Coppens en Kevin opnieuw op pad voor de Warmste Week (03/12/2019 - VRT NWS)
  Net zoals vorig jaar zullen Dieter Coppens en Kevin van het Eén-programma "Down the road" een uitdagende tocht afleggen tijdens de Warmste Week om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar start de tocht op het Rode Plein in Moskou en is het doel om op zeven dagen tijd meer dan 3.000 kilometer te liften tot in Kortrijk. Kevin koos dit jaar het goede doel GimmeShelter, een vzw die zich inzet voor daklozen in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 44. Naomi Campbell ontwerpt teenslippers met torenhoge hak voor goed doel (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  We moeten hier eerlijk over zijn, fan van de schoenen zijn we allesbehalve. Als het niet voor een goed doel geweest zou zijn, hadden we gekopt op
  [naar artikel]
 45. BUURTREPORTAGE. Het leven gaat gewoon door in Doel: “We hebben zelfs Netflix” (07/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De eerste lentezon lokt volk naar Doel, het dorp dat 20 jaar geleden dood werd verklaard. In de straten vol graffiti poseren meisjes in het wit voor hun communiefoto’s, terwijl achter de dijk nieuwe Doelbaby Rover, amper tien dagen oud, een dutje doet. Doel leeft. En dat Doel al twintig jaar lang opdoekplannen overleeft, dat wordt straks gevierd in Doel 5, het laatste café.
  [naar artikel]
 46. Belgische economie fors gegroeid, begrotingstekort gedaald: "Nu toekomst veilig stellen" (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  BrusselDe economie en werkgelegenheid in België zijn vorig fors gegroeid, het begrotingstekort en de overheidsschuld zijn gedaald, en de banksector is volledig hersteld. Dat blijkt uit het jaarverslag 2017 van de Nationale Bank van België. Toch waarschuwt NBB-gouverneur Jan Smets voor zelfgenoegzaamheid. “Om onze toekomst veilig te stellen, moeten we het arbeidspotentieel maximaal benutten, de economie productiever en dynamischer maken, de overheidstekorten verder terugdringen en buffers aanleggen om de vergrijzingskosten te financieren.”
  [naar artikel]
 47. Nieuwkomer in Vlaams Parlement geeft loon aan goed doel: "Nog onverdiende centen” (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kersvers Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi zal haar nettovergoeding van juni en juli aan een goed doel schenken. Dat belooft de Open...
  [naar artikel]
 48. Gul geven of GAl spuwen (12/04/2019 - De Morgen)
  De ene haalt fluks de portefeuille boven, de andere laat koffie en cake aanrukken voor fondsenwervers. Maar medewerkers van een goed doel kweken maar beter een olifantenhuid, want er zijn ook minder zachte reacties. Vier manieren om om te gaan met wie u tot een goed doel wil verleiden.
  [naar artikel]
 49. Gul geven of GAl spuwen (15/07/2017 - De Morgen)
  De ene haalt fluks de portefeuille boven, de andere laat koffie en cake aanrukken voor fondsenwervers. Maar medewerkers van een goed doel kweken maar beter een olifantenhuid, want er zijn ook minder zachte reacties. Vier manieren om om te gaan met wie u tot een goed doel wil verleiden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.