Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
12:02 uur

Oostenrijkse McDonald’s doet nu ook dienst als Amerikaanse mini-ambassade

Metro

16/05/2019 - 05:00

Wie als Amerikaans staatsburger zijn of haar paspoort verliest in Oostenrijk, kan voortaan bij de lokale McDonalds-vestiging terecht voor hulp. De keten is vanaf vandaag niet enkel een fastfoodrestaurant, maar ook een mini-ambassade. In Oostenrijk beperken de taken van Ronald McDonald zich vanaf vandaag niet langer tot het bakken van hamburgers. Elke McDonald’s-eettent doet sinds […] Het bericht Oostenrijkse McDonald’s doet nu ook dienst als Amerikaanse mini-ambassade verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Oostenrijkse McDonald’s worden mini-ambassades voor Amerikaanse toeristen (20/05/2019 - Express)
  In Oostenrijk zullen de restaurants van McDonald’s voortaan als een mini-ambassade voor Amerikaanse toeristen kunnen fungeren. Dat heeft de Amerikaanse ambassade in Wenen gemeld. Daarover heeft Trevor Traina, de Amerikaanse ambassadeur in Oostenrijk, een akkoord gesloten met Isabelle Kuster, managing director of McDonald’s Austria. “Amerikaanse burgers die door Oostenrijk reizen en zich in een noodsituatie bevinden zonder de mogelijkheid te hebben om met de ambassade van de Verenigde Staten contact op te nemen, kunnen zich voortaan bij een Oostenrijks filiaal van McDonald’s aanmelden,” benadrukte ambassadeur Traina. Consulaire diensten “Medewerkers van de keten zullen de reiziger daarbij helpen om met de Amerikaanse ambassade contact op te nemen,” aldus de ambassadeur. “Amerikaanse reizigers kunnen bij de Oostenrijkse vestigingen van McDonald’s terecht voor vragen rond een aantal consulaire diensten. Dat geldt onder meer voor gestolen of verloren paspoorten en aanvragen voor reisbijstand.” “De werknemers in de restaurants van McDonald’s zullen uiteraard geen paspoorten kunnen verstrekken,” benadrukt Wilhelm Baldia, woordvoerder van de keten. “Wel zullen de medewerkers worden opgeleid om Amerikaanse burgers te helpen hun ambassade in het land te bereiken.” Deze nieuwe services zullen gedurende vierentwintig uur per etmaal en zeven dagen per week beschikbaar zijn. Baldia voegde er aan toe dat het initiatief op verzoek van de Amerikaanse consulaire ambtenaren tot stand is gekomen. Naambekendheid Er zouden diverse factoren tot de keuze voor een samenwerking met McDonald’s hebben geleid. “In eerste instantie is McDonald’s een merk dat bij de Amerikaanse bevolking een grote reputatie heeft,” aldus Baldia. “Bovendien telt de keten in Oostenrijk relatief veel vestigingen.” McDonald’s heeft in Oostenrijk momenteel bijna tweehonderd vestigingen. Baldia benadrukte wel dat de restaurants geen nooddiensten zullen aanbieden. Bovendien zullen de filialen ook geen Amerikaanse grondgebied worden, zoals met ambassades wel het geval is. De ambassade benadrukte anderzijds dat de samenwerking met de restaurantketen in geen geval consulair personeel of diensten zal vervangen. “De samenwerking vormt voor Amerikanen slechts een extra mogelijkheid om in een noodgeval met hun ambassade contact op te nemen,” aldus Trevor Traina. “Onze ambassade in Wenen is immers volledig bemand en is in alle omstandigheden klaar om Amerikaanse burgers in nood te helpen.” “Wij willen aan de Amerikaanse burgers echter alle opties bieden om in geval van nood met een vertegenwoordiging van hun land contact op te nemen. Die service is de eerste plicht van elke ambassade over de hele wereld.” The post Oostenrijkse McDonald’s worden mini-ambassades voor Amerikaanse toeristen appeared first on Express.
  [naar artikel]
 2. Geen McDonald’s naast historisch monument in Rome (02/08/2019 - Metro)
  De Italiaanse minister van Cultuur, Alberto Bonisoli, heeft een controversiële bouwvergunning van McDonald’s voor een vestiging naast een Romeins historisch monument ingetrokken. Dat heeft hij woensdag meegedeeld. De fastfoodketen had een bouwvergunning gekregen om naast de ruïnes van de Thermen van Caracalla een vestiging te openen, maar die werd woensdag terug ingetrokken door de minister. Gevoelig “Ik had me eerder al uitgesproken tegen een fastfoodvestiging in het archeologische gebied van de Thermen van Caracalla, en ik deel u mee dat [mijn ministerie] de [bouw]vergunning heeft ingetrokken”, schreef Bonisoli op Facebook. Het is onduidelijk wie de vergunning oorspronkelijk had goedgekeurd. De Romeinse burgemeester Virginia Raggi heeft de beslissing toegejuicht op Twitter. Avanti con @_MiBAC per stop costruzione fast food nell’area archeologica delle Terme di Caracalla. Le meraviglie di Roma vanno tutelate. — Virginia Raggi (@virginiaraggi) 31 juillet 2019 Fastfoodketens liggen gevoelig in het land, dat bekendstaat om zijn keuken. Lees ook: Oostenrijkse McDonald’s doet nu ook dienst als Amerikaanse mini-ambassade Het bericht Geen McDonald’s naast historisch monument in Rome verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Japanse McDonald’s siert bekers met schunnige plaatjes (09/08/2019 - Metro)
  Sommige mensen beschikken over een onschuldige gedachtegang, andere zijn gezegend met een dubbelzinnig brein. De ontwerpers van de nieuwe bekers van de Japanse McDonald’s behoren ongetwijfeld tot die eerste groep, heel wat klanten tot de tweede. Of hoe een plaatje van twee schattige tieners plots verandert in iets anders. Op het eerste zicht zien de nieuwste bekers er alleen maar verschrikkelijk schattig uit. Op de ene zijde staat een meisje, op de andere een jongen. Als je twee bekers naast elkaar zet, lijken de twee elkaar een kus te geven. Cute. Kusjes en geknoei Maar het kan ook anders, moeten enkele klanten gedacht hebben. Door verschillende bekers in elkaar te zetten of door ze simpelweg in een bepaalde hoek vast te houden, ontstaan allerlei schunnige plaatjes. En natuurlijk kwamen enkele creatievelingen ook met het idee om zelf met een stift aan de slag te gaan en zo nog wat schunnige details toe te voegen. Op Twitter regent het dezer dagen pikante plaatjes. Blowjobs, billenknijp en wel heel innige omhelzingen: het komt allemaal voorbij. Wij hopen alvast dat de bekers snel naar België komen… ?????? ???/????????????? pic.twitter.com/Ok6cLvnHC7 — ?????????????????????????????????????????????????? (@_chocolation_) July 25, 2019 ?????????????????????????????????????????????#??????#????????? pic.twitter.com/UOq3ulxqSj — ???? (@ew_butterfly) July 23, 2019 ??????????????????#?????? pic.twitter.com/PRhifbjYqe — [email protected]??? (@ankorerorero318) August 3, 2019 ??????????????????????????????????? [977261419]https://t.co/QgSRVfarVF??????????????w????????(´????) pic.twitter.com/TORtVCEYuO — ?? (@mao_kila) July 29, 2019 Lees ook : Oostenrijkse McDonald’s doet nu ook dienst als Amerikaanse mini-ambassade Het bericht Japanse McDonald’s siert bekers met schunnige plaatjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Amerikanen in nood kunnen in Oostenrijk bij McDonald's terecht (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De fastfoodketen McDonald's is in Oostenrijk omgedoopt tot hulppost voor Amerikanen. Dankzij een overeenkomst met de Amerikaanse ambassade in Wenen...
  [naar artikel]
 5. McDonald's doet het goed: 300 extra arbeidsplaatsen, vier nieuwe filialen én meer klanten (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  McDonald's België hoopt in 2017 minstens 300 nieuwe mensen in dienst te nemen. Dat heeft de fastfoodketen vandaag bekendgemaakt. Er zullen ook
  [naar artikel]
 6. BIZAR. Man bewaart McDonald’s-maaltijd tien jaar lang en het resultaat is verbluffend (04/11/2019 - Metro)
  Dat de McDonald’s niet de plek is waar je heen gaat voor een gezonde maaltijd, wisten we natuurlijk al. Maar IJslander Hjortur Smarason besloot dit nog wat duidelijker te maken met een klein experiment. Hij bewaarde namelijk zijn cheeseburger en portie frietjes tien jaar lang. Het allerlaatste McDonald’s-restaurant in IJsland sloot in 2009 haar deuren. Het leek Smarason een interessant idee om hier de allerlaatste maaltijd te kopen, maar deze te bewaren in plaats van op te eten. Hij had namelijk gehoord dat eten van deze fastfoodketen nooit bederft en hij wilde nagaan of dat wel waar was. Happy 10th birthday to the last #McDonalds hamburger & fries sold in Iceland. On display 10 years later & looking fresh as ever- hasn’t aged a day. #lastburgerselfie #snotrahouse pic.twitter.com/voDFjltAEA — Drew Mingl (@drewmingl) 1 november 2019 Zijn aankoop is deze week precies tien jaar geleden, dus het werd tijd om de maaltijd weer tevoorschijn te halen. Het resultaat? Alleen de verpakking ziet er wat ouder uit, maar het eten zelf lijkt geen dag ouder. Er is niet eens schimmel te bespeuren. Livestream Geïnteresseerden kunnen een livestream bekijken van de burger met friet, die in een glazen kast in het hostel Snotra House in het zuiden van IJsland ligt. Volgens het hostel komen er mensen van over de hele wereld naar de burger kijken en er foto’s van maken. De website zou dagelijks zo’n 400.000 keer bezocht worden. “Het is grappig, maar het laat je ook nadenken over wat je eet”, zei de hostel-eigenaar tegen BBC. “Dit is overigens niet de eerste keer dat er is aangetoond dat voedsel van McDonald’s nauwelijks bederft. Het laat wel zien hoe extreem bewerkt deze producten zijn.” Lees ook : Oostenrijkse McDonald’s doet nu ook dienst als Amerikaanse mini-ambassade Het bericht BIZAR. Man bewaart McDonald’s-maaltijd tien jaar lang en het resultaat is verbluffend verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Ook Guatemala opent nu ambassade in Jeruzalem (16/05/2018 - VRT NWS)
  Na de omstreden verhuis van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem doet Guatemala nu hetzelfde. De afgelopen dagen lokte de opening van de Amerikaanse ambassade fel protest uit.
  [naar artikel]
 8. McDonald's houdt clown Ronald McDonald even buiten beeld (12/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse McDonald's-filialen houden bedrijfsclown en mascotte Ronald McDonald even uit de publiciteit. De maatregel wordt genomen vanwege
  [naar artikel]
 9. Zara doet het met McDonald's (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van McDonald's kunnen niet alleen langer meer terecht in het hamburgerrestaurant in de winkelstraat, ook bij Zara blijven ze niet op hun honger zitten. De Spaanse winkelketen bracht een minicollectie uit in samenwerking met de Amerikaanse fastfoodketen.
  [naar artikel]
 10. Amerikaanse ambassade omgetoverd tot extreem beveiligde burcht (24/05/2017 - De Standaard)
  De buurt van de Amerikaanse ambassade in centrum Brussel wordt de komende dagen zwaar beveiligd, met het oog op de komst van Donald Trump. De Amerikaanse president heeft besloten om op de ambassade te overnachten. In totaal zullen zo'n 4.500 politiemensen op pad zijn in Brussel.
  [naar artikel]
 11. Militairen in stadscentrum Turnhout: stadhuis wordt tijdelijk ambassade (23/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De rekkies – het woord komt van ‘reconnaissance’ en het is de benaming voor verkenners – zijn de Grote Markt in Turnhout opgereden. Daar doet het stadhuis dienst als Belgische ambassade in een vreemde mogendheid. Hun operatie is een onderdeel van de grote militaire oefening die in onze provincie plaatsvindt.
  [naar artikel]
 12. Irakezen bestormen Amerikaanse ambassade, Trump beschuldigt Iran (31/12/2019 - Knack)
  Honderden manifestanten hebben dinsdag de Amerikaanse ambassade in Bagdad bestormd, nadat de VS dodelijke luchtaanvallen uitvoerden op een sjiitische militie. De ambassade werd geëvacueerd. De Amerikaanse president Donald Trump ziet 'georkestreerde aanval' van Iran.
  [naar artikel]
 13. McDonald’s houdt mascotte Ronald McDonald binnen door killerclowns (12/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ronald McDonald, de mascotte van fastfoodketen McDonald’s, zal in Amerika een tijdje uit de publiciteit van de hamburgerfilialen verdwijnen. Die beslissing neemt McDonald’s na de onrust in de VS over de zogenaamde ‘killerclowns’.
  [naar artikel]
 14. McDonald’s houdt mascotte Ronald McDonald binnen door killerclowns (12/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Ronald McDonald, de mascotte van fastfoodketen McDonald’s, zal in Amerika een tijdje uit de publiciteit van de hamburgerfilialen verdwijnen. Die beslissing neemt McDonald’s na de onrust in de VS over de zogenaamde ‘killerclowns’.
  [naar artikel]
 15. Mini Froome neemt over: "Was je op de Ventoux vergeten dat het een fietswedstrijd was?" (27/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mini Froome, Mini Thomas, Mini Stannard en Mini Brailsford. Ziehier de meest ontwapenende wielerploeg van het hele Tourpeloton. Enkele schattige
  [naar artikel]
 16. McFamily is haar vader kwijt (13/04/2019 - De Morgen)
  Fastfoodketen McDonald's gooit het roer om. Don Thompson (51) stapt op 1 maart op als CEO na 25 jaar dienst bij het bedrijf. De tegenvallende resultaten en het negatieve imago waarmee McDonald's worstelt, kosten Thompson zijn stoel.
  [naar artikel]
 17. Raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad (26/01/2020 - Express)
  In de Iraakse hoofdstad Bagdad zijn zondag drie raketten neergekomen op de Amerikaanse ambassade. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. In totaal werden er vijf raketten afgevuurd en drie daarvan raakten de ambassade. Hoewel er de voorbije maanden raketten in de richting van de sterk beveiligde groene zone in Bagdad kwamen, is het de eerste […] The post Raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Een experiment van 43 jaar oud: scheikundeleraar laat zien hoe mini-cake uit 1976 er vandaag uitziet  (08/11/2019 - VRT NWS)
  Enkele dagen geleden doken er beelden op van een hamburger en frietjes die al tien jaar onder een glazen stolp worden bewaard. Een Amerikaanse scheikundeleraar doet daar nog een schepje bovenop met een mini-cake.
  [naar artikel]
 19. Bom ontploft aan Amerikaanse ambassade in Peking, enkel dader gewond (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de Amerikaanse ambassade in Peking heeft een persoon een explosief tot ontploffing gebracht. Dat heeft een woordvoerder van de ambassade...
  [naar artikel]
 20. McDonald’s lanceert vegetarisch menu (21/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag lanceert McDonald’s een honderd procent vegetarische gamma. “Met het ‘Make it Veggie’ concept, wil McDonald’s aan de verwachtingen van zijn klanten voldoen”, zegt Isabelle Verdeyen van McDonald’s België.
  [naar artikel]
 21. Amerikaanse ambassade vestigt zich in Jeruzalem: waarom of waarom niet? (13/05/2018 - VRT NWS)
  Morgen staat de feestelijke opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem gepland. Met zijn beslissing om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël en de Amerikaanse ambassade ernaar te verhuizen vanuit Tel Aviv, heeft VS-president Donald Trump een breuk gemaakt met 70 jaar Amerikaans beleid in het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 22. Big Mac stuuwt McDonald's vooruit (25/04/2017 - De Tijd)
  21:07 De Amerikaanse fastfoodketen McDonald’s maakte dinsdag een een sprong van 5 procent op de beurs omdat het kon uitpakken met puike kwartaalresultaten.
  [naar artikel]
 23. Deze McDonald’s heeft een ski-through-service (20/11/2017 - Metro)
  Voor wie regelmatig reist, zijn fastfoodketens zoals McDonald’s vaak een vertrouwde haven. En daar spelen ze maar al te graag op in. Zo is er in het populaire skigebied Lindvallen, op zo’n 450 kilometer boven Stockholm, zelfs een ski-through McDonald’s, waar je dus gewoon op de latten een maaltijd afhaalt. Het concept is blijkbaar zo’n succes dat Starbucks er ook mee experimenteert. Zij hebben in het Amerikaanse skigebied Squaw Valley eveneens een ski-through-service in het leven geroepen. Zou jij ook zo’n ski-through McDonald’s willen in België?
  [naar artikel]
 24. Raketten afgevuurd op Amerikaanse ambassade in Irak (05/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Er zijn minstens twee, misschien zelfs drie, raketten op de Amerikaanse ambassade afgevuurd in Bagdad, vertelden getuigen aan nieuwsagentschap AFP. Die zouden de ambassade gemist hebben maar op een appartementsgebouw zijn terechtgekomen.
  [naar artikel]
 25. Raketten afgevuurd op Amerikaanse ambassade in Irak (05/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn minstens twee, misschien zelfs drie, raketten op de Amerikaanse ambassade afgevuurd in Bagdad, vertelden getuigen aan nieuwsagentschap AFP. Die zouden de ambassade gemist hebben maar op een appartementsgebouw zijn terechtgekomen.
  [naar artikel]
 26. Personeel McDonald's doet boekje open over seksuele aanranding door bazen (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koren op de molen voor wie al jaren verkondigt dat het bij McDonald's één en al vetzakkerij is: de fastfoodketen heeft klachten over seksuele
  [naar artikel]
 27. Bom ontmanteld bij Amerikaanse ambassade op Filipijnen (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Filipijnse hoofdstad Manilla is een bom onschadelijk gemaakt op 200 meter van de Amerikaanse ambassade. De politie had een tip
  [naar artikel]
 28. Amerikaanse McDonald's werknemers protesteren tegen seksuele intimidatie op de werkvloer: #MeToo (19/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Talrijke Amerikaanse McDonald’s werknemers vulden gisteren de straten, verspreid over de Verenigde Staten, met pamfletten waarop ze #MeToo in...
  [naar artikel]
 29. Grote politiemacht voor pro-Palestijnse betoging aan Amerikaanse ambassade in Brussel (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de buurt van de Amerikaanse ambassade in Brussel wordt vanavond betoogd tegen de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om...
  [naar artikel]
 30. McDonald's verkoopt Chinese restaurants (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse fastfoodketen McDonald's heeft een akkoord bereikt om zijn activiteiten in China en Hong Kong uit handen te geven aan een
  [naar artikel]
 31. Betoging aan Amerikaanse ambassade (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tegenover de Amerikaanse ambassade in Brussel staan momenteel zo'n vijftig activisten met spandoeken en vlaggen. Ze protesteren tegen het besluit
  [naar artikel]
 32. Bomexplosie aan Amerikaanse ambassade in Caïro, man opgepakt (04/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man werd vandaag gearresteerd nadat hij een zelfgemaakte bom liet afgaan in de buurt van de Amerikaanse ambassade in Caïro. De bom ontplofte...
  [naar artikel]
 33. Traangas en geweerschoten nadat demonstranten Amerikaanse ambassade Irak binnenvallen, ambassadeur geëvacueerd (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele duizenden demonstranten hebben vandaag de Amerikaanse ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad aangevallen uit woede over Amerikaanse...
  [naar artikel]
 34. Irakezen bestormen Amerikaanse ambassade in Bagdad na dodelijke luchtaanvallen (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Honderden manifestanten hebben dinsdag de Amerikaanse ambassade in Bagdad bestormd, nadat de VS dodelijke luchtaanvallen uitvoerden op een sjiitische militie. De ambassade werd geëvacueerd, aldus bronnen binnen het Iraakse ministerie van Buitenlandse Zaken aan persagentschap Reuters.
  [naar artikel]
 35. Traangas en geweerschoten ingezet nadat demonstranten Amerikaanse ambassade Baghdad binnenvallen, ambassadeur en personeel geëvacueerd (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele duizenden demonstranten hebben vandaag de Amerikaanse ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad aangevallen uit woede over Amerikaanse...
  [naar artikel]
 36. Individu brengt explosief tot ontploffen aan Amerikaanse ambassade in Peking (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de Amerikaanse ambassade in Peking heeft een persoon een explosief tot ontploffing gebracht. Dat heeft een woordvoerder van de ambassade...
  [naar artikel]
 37. Traangas tegen manifestanten voor Amerikaanse ambassade in Libanon (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nabij de Amerikaanse ambassade in de buurt van de Libanese hoofdstad Beiroet is het tot een harde confrontatie gekomen tussen demonstranten en...
  [naar artikel]
 38. Amerikaanse ambassade in Turkije gesloten om "veiligheidsdreiging" (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse ambassade in de Turkse hoofdstad Ankara is vandaag gesloten vanwege een "veiligheidsdreiging". De ambassade heeft Amerikaanse...
  [naar artikel]
 39. Minstens één gewonde bij raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad (27/01/2020 - Metro)
  Bij de raketaanval van zondag op de Amerikaanse ambassade in Bagdad is minstens één persoon gewond geraakt. Dat heeft een hooggeplaatste verantwoordelijke, die anoniem wil blijven, aan het Franse persagentschap AFP gezegd. Het is momenteel niet duidelijk of het slachtoffer van Amerikaanse dan wel Iraakse origine is. Eerder had een bron bij de veiligheidsdiensten al gemeld dat drie raketten in de Iraakse hoofdstad Bagdad op en rond de Amerikaanse ambassade zijn neergekomen. Eén projectiel sloeg rond etenstijd in op een cafetaria, twee andere raketten kwamen in de buurt terecht. De voorbije maanden werden regelmatig raketten afgevuurd in de richting van de sterk beveiligde groene zone in Bagdad, maar het is de eerste keer dat de Amerikaanse ambassade rechtstreeks geraakt wordt. Bron: Belga   Het bericht Minstens één gewonde bij raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Belgisch leger huurt Amerikaanse mini-drones (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgische leger heeft voor de missie in Iraaks-Koerdistan enkele Amerikaanse mini-drones gehuurd. Het gaat om toestellen van het type RQ-20
  [naar artikel]
 41. Dit is de snelste Mini ooit (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mini presenteert deze week op de Los Angeles Auto Show de nieuwe Mini John Cooper Works GP. Dit is verreweg de snelste Mini die ooit is toegelaten...
  [naar artikel]
 42. McDonald's doet goede zaken dankzij ontbijtdeals (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  McDonald's heeft het afgelopen kwartaal goede zaken gedaan. De fastfoodketen profiteerde onder meer van de introductie van goedkope ontbijtmenu's...
  [naar artikel]
 43. Zara brengt kleding van McDonald’s uit (22/01/2019 - Metro)
  Goed nieuws voor de fans van McDonald’s: voortaan kan je bij Zara T-shirts en truien kopen met het kenmerkende logo van McDonald’s erop. Of zelfs met McDonald’s-frietjes erop. De Spaanse kledingketen Zara is een samenwerking aangegaan met McDonald’s. Zara verkoopt nu een heuse collectie met verwijzing naar de Amerikaanse fastfoodketen. Voorlopig gaat het enkel om unisekse T-shirts en truien. Wereldberoemde M Op de T-shirts pronkt een pakje friet en achteraan de slogan ‘The best fry is the one at the bottom of the bag’. Op de truien flaneert de beroemde gele M. De opvallende collectie is verkrijgbaar via de webshop van Zara. Een T-shirt kost 15,95 euro, voor de truien betaal je 25,95 euro. Zara Zara Zara Lees ook : Deze McDonald’s heeft een ski-through-service Het bericht Zara brengt kleding van McDonald’s uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Rusland bestempelt McDonald’s en Ikea als ‘systeembedrijven’ (24/03/2020 - Express)
  De Amerikaanse restaurantketen McDonald’s is cruciaal voor de Russische nationale economie. Dat geldt eveneens voor zijn sectorgenoot Burger King en... The post Rusland bestempelt McDonald’s en Ikea als ‘systeembedrijven’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Vakbonden protesteren tegen UberEats bij McDonald’s (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een tweehonderdtal leden van de socialistische en de christelijke vakbond hebben maandagochtend actiegevoerd aan de vestiging van McDonald’s aan de Brusselse Beurs. Ze nemen het niet dat de fastfoodketen beroep doet op UberEats voor de levering van hamburgers.
  [naar artikel]
 46. Protest tegen UberEats bij McDonald’s in Brussel (04/09/2017 - VRT NWS)
  Een tweehonderdtal leden van de socialistische en de christelijke vakbond hebben vanmorgen actiegevoerd aan de vestiging van McDonald's aan de Brusselse Beurs. Ze nemen het niet dat de fastfoodketen een beroep doet op UberEats voor de levering van hamburgers.
  [naar artikel]
 47. McDonald's sluit 40 procent van vestigingen in India (21/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse fastfoodketen McDonald's zet een franchiseakkoord met een lokale partner in het noorden en oosten van India stop, waardoor 169
  [naar artikel]
 48. Trump stelt verhuis Amerikaanse ambassade in Israël nog altijd uit (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verhuis van de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem komt er nog steeds niet. Dat heeft de Amerikaanse president Donald...
  [naar artikel]
 49. Trump stelt verhuis Amerikaanse ambassade in Israël nog altijd uit (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verhuis van de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem komt er nog steeds niet. Dat heeft de Amerikaanse president Donald...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.