Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
18:02 uur

"Een buitenaards wezen in Colorado? Mijn zoon van 9 is het alleszins niet!"

VRT NWS

12/06/2019 - 09:00

“Het wordt tijd dat we een burgerwacht in het leven roepen, om de buurt te beschermen van de vreemde wezens die hier ’s nachts rondlopen.” Het was een van de reacties die een lokaal radiostation uit Colorado ontving, nadat de beelden die de bewakingscamera van Vivian Gomez ruim een week geleden maakte, viraal gegaan waren. Op die beelden was een alien-achtig wezen te zien, dat al snel vergeleken werd met Dobby, de huiself uit de Harry Potter-reeks. Anderen zagen er vooral een grap in van haar 9-jarige zoon. Maar dat ontkent de vrouw nu ten stelligste.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Een vader op zoek naar zijn verdwenen zoon: "Hij zat uren in de cel. Waarom?" (17/11/2017 - VRT NWS)
  "Woensdagavond 17u30, ik bel mijn zoon. Geen antwoord, wel een sms. "Kan niet Bellen. Ben bij de politie." "Waarom?" "Rellen muntpunt" en "Ik kan moeilijk sms." Vanaf dan krijg ik geen antwoorden meer." 
  [naar artikel]
 2. "Het is ondraaglijk dat ik niet weet wat met mijn zoon is gebeurd" (12/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Niet weten wat met mijn zoon is gebeurd, waar hij is... Het is ondraaglijk!" De mama van Jelle Leemans (27) doet voor het eerst haar verhaal in
  [naar artikel]
 3. “Is dit een buitenaards wezen?” Vrouw filmt vreemd kronkelend insect en vraagt internet om raad (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw uit Taiwan heeft eind augustus beelden gemaakt van een vreemd kronkelend insect. Ze gooide het filmpje meteen online en vroeg anderen wat het bizarre wezen volgens hen was. Sommigen waren ervan overtuigd dat het iets buitenaards is.
  [naar artikel]
 4. Toekomstig café niet welkom: "Stop met hip te wezen of we slaan je ruiten in" (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Moeten beginnende cafés zich zorgen maken voor hun veiligheid? De eigenaar van het toekomstige Hall Café aan de Hallepoort kreeg alleszins een
  [naar artikel]
 5. Hoe de moeder van Osama bin Laden van haar zoon bleef houden: "Ze weigert hem iets te verwijten" (06/08/2018 - De Morgen)
  "Mijn zoon was een lieve jongen, anderen brachten hem op het slechte pad." Hoeveel moeders hebben dat al niet gezegd? Maar ondanks alles blijven ze hun zoon graag zien. Alia Ghanem vormt geen uitzondering, ook al is zij de moeder van Osama bin Laden.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Bizar wezen zet internet op stelten (29/08/2017 - Metro)
  Een vrouw uit Taiwan kon haar ogen niet geloven toen ze plots een raar, kronkelend, zwart wezen tegenkwam op straat. Online vroeg ze wat het in godsnaam zou kunnen zijn. Huang Meilan was naar eigen zeggen in shock toen ze het vreemde ding zag kronkelen over straat. “Ik vond dit op de grond en het trok meteen mijn aandacht”, vertelt ze aan The Sun. “Het was zo vreemd. Ik zou graag weten wat het écht is.” Buitenaards leven De vrouw besloot daarom de hulp van het wereldwijde web in te roepen. Ze had een filmpje gemaakt van het wezen en postte dat online. Al snel ging het viraal en kwamen mensen op de proppen met vreemde theorieën. De meest opvallende uitleg is misschien wel dat het gaat om een buitenaards wezen dat per abuis op onze planeet is terechtgekomen. Anderen suggereren dat het gaat om paardenhaarwormen, die verstrengeld zijn geraakt. Tot slot zijn er ook enkele mensen die vermoeden dat het om een of andere mutatie gaat. Lees ook: Bestaan aliens? Twee wetenschappers denken van wel én hebben bewijs
  [naar artikel]
 7. [VIDEO] - "Terreurgroep IS liegt als ze mijn zoon een IS-soldaat noemt" (28/07/2016 - De Redactie)
  De vader van de dader van de aanslag in Nice, gelooft niet dat zijn zoon een soldaat was van IS, zoals de terreurgroep zelf beweert. "Ze liegen. Ze eisen de aanslagen op om sympathisanten aan te trekken", aldus de man in een interview met VRT Nieuws.
  [naar artikel]
 8. Lieve Blancquaert over zieke zoon: "Ik keerde me af van mijn kind, dat was heel hard"  (13/01/2019 - VRT NWS)
  Het nieuws krijgen dat je pasgeboren baby het misschien niet zal halen, is verschrikkelijk. Fotografe en documentairemaakster Lieve Blancquaert vertelt dat zij zich uit zelfbescherming afkeerde van haar kind. "In mijn hoofd ging hij sterven", zegt ze in "De rotonde" op Radio 2. Haar partner, regisseur Nic Balthazar, ging wel elke dag aan het bedje van zijn zoon zitten in het ziekenhuis. "Het is heel normaal dat ouders op zo'n slecht nieuws anders reageren", zegt psychiater Titia Hompes.
  [naar artikel]
 9. Emotionele oproep gaat viraal: "Die dictafoon is van onschatbare waarde voor mijn zoon" (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "De vinder zal maar weinig met deze dictafoon kunnen doen. Voor mijn zoon is het toestel van onschatbare waarde." Kristel Jonckheere is via
  [naar artikel]
 10. Onderzoekers staan voor raadsel na vondst van hand met gigantische vingers (08/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een groep van zelfverklaarde paranormale onderzoekers heeft naar eigen zeggen een mysterieuze vondst gedaan in een grot in het Zuid-Amerikaanse land Peru. Ze zouden er een gigantisch hand en een langwerpige schedel "van een buitenaards wezen" hebben gevonden.
  [naar artikel]
 11. Onderzoekers staan voor raadsel na vondst van hand met gigantische vingers (08/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een groep van zelfverklaarde paranormale onderzoekers heeft naar eigen zeggen een mysterieuze vondst gedaan in een grot in het Zuid-Amerikaanse land Peru. Ze zouden er een gigantisch hand en een langwerpige schedel "van een buitenaards wezen" hebben gevonden.
  [naar artikel]
 12. Stephen Hawking: "Mens zoekt beter geen contact met intelligent buitenaards leven" (07/11/2016 - De Redactie)
  Als ET ooit belt, dan neemt de mensheid beter niet op. Dat is de boodschap die de beroemde fysicus in een nieuwe video verkondigt. Hij vreest dat intelligent buitenaards leven ons weinig genegen is.
  [naar artikel]
 13. 'Stel dat E.T. toch bestaat' (14/04/2019 - De Morgen)
  Met Wereld Ufo Dag hopen ufologen om de mensheid bewuster te maken van het bestaan van ufo's en intelligent buitenaards leven. Het zal de Belgische ufoloog Frederick Delaere worst wezen. 'Ik ben een non-believer. Tot nu toe hebben we nog geen bewijzen dat buitenaards leven bestaat.'
  [naar artikel]
 14. "Toen er een einde kwam aan "Alf", was dat een pak van mijn hart!" (29/07/2018 - VRT NWS)
  Nadat het buitenaardse wezen Alf neergestort was in de garage van de Tanners, werd hij door vader Willie en zijn gezin "geadopteerd". Maar de vrijpostige alien botste voortdurend met het stijve gezinshoofd en dat leidde tot de nodige komische situaties. Vier seizoenen lang wist de tv-serie "Alf" kijkers over de hele wereld te amuseren. Al was dat niet met de volle goesting van Max Wright, die de rol van Willie Tanner speelde. Komende donderdag wordt Wright 75.
  [naar artikel]
 15. De zoon van Pablo Escobar spreekt: "Mijn vader liet een politiechef met 150 schoten afmaken omdat hij mij had durven op te pakken" (01/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Hij had een heel bijzondere manier om zijn liefde te tonen. En die kon heel extreem zijn." Dat zegt Sebastián Marroquín - de zoon van de
  [naar artikel]
 16. "De enige keer dat ik mijn zoon kon vasthouden": Laura beschrijft vreselijkste moment uit haar leven in blog (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik hield je in mijn armen, ik kuste je zachte, roze lippen. Ik duwde mijn neus tegen je wangen en je perfecte oortjes. Ik ademde elk stukje van
  [naar artikel]
 17. Vader probeert zoon (16) te wurgen: "Mijn cliënt begrijpt nog steeds niet waarom hij zoiets heeft gedaan" (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Bruggeling (51) riskeert een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar voor een moordpoging op zijn zoon (16). De man stapte in de avond van 4...
  [naar artikel]
 18. Linde ontroerd door verhaal van moedig gezin: "Hier gaan ze enorm mooie dingen mee doen" (21/12/2017 - VRT NWS)
  Een gezin dat hun zoon verloor na pesterijen schenkt de opbrengst van hun actie "Sweet Glenn" aan de hulporganisatie "Awel". Die chat met en luistert naar kinderen en jongeren die met problemen worstelen. "Had iemand gedaan wat ik nu doe, dan had mijn zoon misschien nog geleefd. We willen iedereen besparen wat wij hebben moeten meemaken." Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op het gratis nummer van de Zelfmoordlijn, 1813 of op www.zelfmoordlijn1813.be.
  [naar artikel]
 19. Vader dader Orly: "Mijn zoon is nooit een terrorist geweest" (19/03/2017 - De Redactie)
  Volgens de vader van Ziyed Ben Belgacem was zijn zoon niet geradicaliseerd, maar handelde hij onder invloed van drank en drugs.
  [naar artikel]
 20. "Redenering juridische nonsens" (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "De kans is heel erg klein dat hij niet zou terechtstaan", zegt VTM NIEUWS-journalist Katrien Saelens. "Het zou alleszins ongezien zijn in
  [naar artikel]
 21. Het moedige verhaal van verkrachte Iraakse: "Het is mijn zoon, niet die van IS" (04/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Umm Al'aa heeft gezworen dat ze haar zoon nooit zal vertellen wie zijn vader is. De jongen zal opgroeien met de liefde van zijn moeder en zijn
  [naar artikel]
 22. "Dit is mijn zoon, hij durft niet meer te daten door #MeToo": mama lanceert gênante meme, zoon Pieter zet haar lieflijk op haar plaats (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Marla Reynolds uit Florida is tot véél bereid om haar zoon aan een lief te helpen. Dat blijkt uit haar intussen wereldberoemde tweet, die in geen...
  [naar artikel]
 23. "Mijn zoon zo'n strijd zien leveren, is het zwaarste wat er is" (20/12/2017 - VRT NWS)
  Stef Wijnants kwam vanmorgen vertellen over het sportieve jaar 2017. Hij had het ook over zijn zoon Ko, die kanker heeft.
  [naar artikel]
 24. "Wie stuurt mijn zoon verjaardagskaartje?" (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jonas Van Belle wordt volgende week 13 en mama Melissa wil hem een verjaardag bezorgen om nooit te vergeten. Ze roept op om haar zoon, die
  [naar artikel]
 25. Vader van overleden F1-piloot: "Ik wil gerechtigheid voor mijn zoon" (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Phillippe Bianchi, de vader van Jules Bianchi, ondernam na het overlijden van zijn zoon gerechtelijke stappen tegen de FIA, de Formule 1 en Marussia. "Ik wil gerechtigheid", aldus Philippe Bianchi.
  [naar artikel]
 26. Opnieuw moeder na verkrachting: "Hij is mijn zoon, niet die van IS" (04/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Umm Al'aa heeft gezworen dat ze haar zoon nooit zal vertellen wie zijn vader is. De jongen zal opgroeien met de liefde van zijn moeder en van
  [naar artikel]
 27. Morrissey, Sade en Dionne Warwick wezen Gorillaz af (10/04/2017 - De Redactie)
  Noel Gallagher, Grace Jones en De La Soul zijn wel te horen op het nieuwe album "Humanz", maar andere artiesten wezen Damon Albarn af.
  [naar artikel]
 28. Zoon tegen moeder die acht kinderen kreeg bij zes verschillende mannen: "Het is genoeg geweest" (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Je hebt me mijn jeugd afgenomen." Met die niet mis te verstane beschuldiging aan het adres van zijn moeder Dawn (46) in het achterhoofd schreef
  [naar artikel]
 29. Mijn zoon van 6 wil voor het eerst videogames voor Sinterklaas. We zochten en vonden er geschikte (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Hier papa, dit speelgoed wil ik graag van Sinterklaas krijgen." Mijn zesjarige zoon overhandigt me meteen drie boekjes vol speelgoed - herkenbaar?...
  [naar artikel]
 30. Vader van dader aanslag Charleroi: "Mijn zoon was vluchteling, géén soldaat van IS" (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van de 33-jarige Algerijn die vorig weekend twee agentes in Charleroi zwaar verminkte met een kapmes, gelooft niet dat zijn zoon een
  [naar artikel]
 31. "Mijn zoon was vluchteling, géén soldaat van IS" aldus vader van dader aanslag Charleroi (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van de 33-jarige Algerijn die vorig weekend twee agentes in Charleroi zwaar verminkte met een kapmes, gelooft niet dat zijn zoon een
  [naar artikel]
 32. Stefaan Degand: "Ik heb besloten om voort te doen in de liefde. Wat anderen denken, zal me worst wezen" (02/09/2018 - VRT NWS)
  "Ik heb besloten om gewoon voort te doen, ook in de liefde. Wat andere mensen daarover denken, zal mij eerlijk gezegd worst wezen", vertelt acteur Stefaan Degand vastberaden bij Friedl' Lesage in "Touché" op Radio 1. Degand verloor vorige zomer zijn vrouw Julie en ongeboren dochtertje totaal onverwachts. Intussen is hij als alleenstaande vader (hij heeft nog een jonge dochter, red.) opnieuw gelukkig met een nieuwe vriendin. Degand over "willen leven" en "de dood".
  [naar artikel]
 33. "Ik vroeg aan mijn zoon hoe vaak het gebeurde. Hij huilde en zei: 'Elke dag, mama'" (27/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse moeder heeft op Facebook de verwoestende effecten van pesten op haar zoon uit de doeken gedaan. Zes weken al ligt Liam (13) in het...
  [naar artikel]
 34. Opnieuw moeder na verkrachting: "Het is mijn zoon, niet die van IS" (04/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Umm Al'aa heeft gezworen dat ze haar zoon nooit zal vertellen wie zijn vader is. De jongen zal opgroeien met de liefde van zijn moeder en zijn
  [naar artikel]
 35. Neymar Senior: "Mijn zoon heeft een toekomst bij PSG" (13/03/2018 - Sporza)
  Vader Neymar heeft na een bezoekje van PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi aan Neymar Jr. verkondigd dat zijn zoon niet met een transfer bezig is.
  [naar artikel]
 36. Vlaanderen kampt met tekort aan slagers: "De opleiding én het product worden geminacht" (11/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wil jij dat je zoon of dochter slager wordt? Het beroep biedt alleszins toekomstperspectieven: jaarlijks studeren 200 slagers af, maar er zijn 2000...
  [naar artikel]
 37. Bizar wezen ontdekt in Taiwan: "Het lijkt op een alien die op de aarde verdwaald is" (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Omstaanders waren met verstomming geslagen toen ze plots een onbekend wezen opmerkten in de straten van Taiwan. Het beestje bewoog zich op een
  [naar artikel]
 38. Zoon van Maltese blogster: "Malta is geen democratie, maar een maffiastaat" (17/10/2017 - VRT NWS)
  Matthew Caruana Galizia, de zoon van de vermoorde populaire Maltese blogster, heeft gereageerd op de moord op zijn moeder. Hij neemt daarin geen blad voor de mond: "De moord op mijn moeder was geen aanval op de vrije meningsuiting want die bestaat niet in Malta". 
  [naar artikel]
 39. Papa Quintana: "Movistar is mijn zoon aan het opbranden" (15/07/2017 - Sporza)
  Het is (voorlopig) niet de Tour van Nairo Quintana. De Colombiaanse berggeit staat pas 8e in het klassement, op 2'07" van leider Fabio Aru.
  [naar artikel]
 40. 'Temptation' Tim slaat terug: "Ik overweeg om klacht in te dienen tegen Deborah" (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Je mag véél zeggen van mijn zoon. Maar hem beschuldigen van psychisch geweld? Dat pik ik niet!" Vera, de moeder van Temptation Tim, spreekt klare...
  [naar artikel]
 41. Tongenaar: "Blijft door mijn hoofd spoken hoe ze mijn zoon van me afnamen" (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK. Aangeslagen vader van Miel (5) wil druk op Grieken verhogen
  [naar artikel]
 42. "De mol" spreekt: "Ik leefde drie weken lang op stress, dit kostte een paar jaar van mijn leven" (27/03/2017 - De Redactie)
  De saboteur van het afgelopen seizoen van de mol vat het avontuur samen als "een van de hoogtepunten van mijn leven". "Het verzwijgen was eigenlijk niet zo moeilijk". Spoiler alert!
  [naar artikel]
 43. Hoe werk en privé voor politici niet altijd makkelijk te scheiden zijn: een overzicht (27/09/2019 - VRT NWS)
  Als alles goed gaat, zouden de onderhandelaars vanavond of vannacht tot een akkoord voor een Vlaamse regering komen. Vooral Hilde Crevits van CD&V zal waarschijnlijk willen dat alles zo snel mogelijk in kannen en kruiken is... want haar zoon trouwt morgen."Mijn zoon zal trouwen en ik zal erbij zijn, dat mag je mij niet ontnemen", zei ze vanochtend. Ze is niet de eerste politicus die voor zo'n vervelende situaties staat. "De wereld vandaag" maakte een overzicht.
  [naar artikel]
 44. Scholen in Colorado in lock-out, politie zoekt gewapende vrouw met obsessie voor Columbine-drama (17/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Colorado zijn verschillende scholen uit voorzorg in lock-out geplaatst na een volgens de politie "geloofwaardige dreiging"....
  [naar artikel]
 45. Abbas noemt VS-ambassadeur "zoon van een hond", Witte Huis boos om "misplaatste beledigingen" (20/03/2018 - VRT NWS)
  Het Witte Huis is niet te spreken over de "totaal misplaatste beledigingen" van de Palestijnse president Mahmoud Abbas. Die noemde de Amerikaanse ambassadeur in Israël, David Friedman, een "kolonist" en de "zoon van een hond". 
  [naar artikel]
 46. Zoon van doodgeschoten zakenman: "Mijn vader deed louche zaken" (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De zoon van zakenman Johan Verhaeghe, die op zijn oprit doodgeschoten werd, gelooft niet dat zijn aangehouden moeder Nina V. iets te maken heeft
  [naar artikel]
 47. Jinnih Beels: "Erger voor mijn zoon, mijn man, mijn familie en mijn collega's" (25/02/2017 - De Redactie)
  Politiecommissaris Jinnih Beels reageert voor het eerst zelf op de heisa rond haar foto met racistische commentaar.
  [naar artikel]
 48. "De NBA-finale was bij momenten van een buitenaards niveau" (13/06/2017 - Sporza)
  Golden State is voor de tweede keer in drie jaar kampioen in de NBA. Commentator Dennis Xhaët heeft hoogstaande wedstrijden gezien. "Er is fantastisch gespeeld", zegt hij.
  [naar artikel]
 49. "Ik steun mijn zoon, ook al doen mijn andere 6 kinderen dat niet" (25/09/2018 - VRT NWS)
  "Het zullen daar alvast levendige familiefeestjes zijn." Tot die conclusie kwamen diverse nieuwsmedia toen eind vorige week de Democratische politicus David Brill een paar video’s publiceerde waaruit bleek dat een aantal broers en zussen van zijn tegenkandidaat in de Amerikaanse staat Arizona, Paul Gosar, zijn kandidatuur steunden en dus niet die van hun broer. Die had nochtans tijdens de vorige verkiezingen overtuigend gewonnen. Het campagnefilmpje tegen hun broer werd op enkele dagen tijd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. Maar zoon Paul blijft wel de steun van moeder Bernadette krijgen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.