Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
19:45 uur

Caféhond Diesel blijkt ontvoerd door man die hem twee jaar geleden afstond

Gazet van Antwerpen

12/06/2019 - 11:56

Diesel, de hond van café De Meeuw op Linkeroever die half mei voor de ogen van de klanten gedognapt werd, is gelokaliseerd. Het dier blijkt gestolen door de eerste eigenaar, die de hond ongeveer twee jaar geleden aan cafébaas Mike afstond omdat hij er niet meer kon voor zorgen. Zowel de cafébaas als de klanten zijn kwaad.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Diesel op laagste niveau in bijna twee jaar (03/03/2020 - VRT NWS)
  Diesel wordt morgen goedkoper, zo maakt de FOD Economie bekend. De maximumprijs voor diesel (B7) bedraagt dan 1,4390 euro per liter, een daling met 3,8 cent tegenover vandaag. Het is bijna twee jaar geleden, van april 2018, dat diesel aan de pomp nog zo goedkoop was. De voorbije dagen werd ook ruwe olie op de internationale markten al fors goedkoper.
  [naar artikel]
 2. Caféhond Diesel ‘gedognapt’ voor oog van klanten: café-uitbater looft 1.000 euro uit voor wie hond terugvindt (17/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Diesel, de hond van café De Meeuw in de Beatrijslaan op Linkeroever, werd dinsdag rond 17u meegenomen in een crèmekleurige bestelwagen. Sindsdien ontbreekt elk spoor. De klanten missen hem. Cafébaas Mike looft 1.000 euro uit voor wie Diesel levend terugbrengt.
  [naar artikel]
 3. Prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden (14/01/2018 - Metro)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en Spanje is het prijsverschil tussen beide brandstoffen minder dan 10 eurocent per liter geworden. In 2016 was dat in België nog meer dan 22 eurocent. Dat blijkt zondag uit cijfers van mobiliteitsclub VAB. De prijs van diesel is in Europa gemiddeld met 28 procent toegenomen in de voorbije twee jaar, de prijs van benzine steeg met 14 procent. In Frankrijk en België waren de prijsstijgingen van diesel het grootst, met respectievelijk 38 procent en 33 procent. Nederland is een uitzondering in Europa: daar blijft het verschil tussen diesel en benzine groot (30 eurocent) en betalen automobilisten 15 euro meer voor een tank benzine van 50 liter. In België is een tank benzine van 50 liter nog slechts 1,5 euro duurder dan eenzelfde tank diesel. De prijzen van benzine en diesel zullen in België dit jaar nog meer naar elkaar toegroeien, door de accijnsverhoging op diesel. Wie wil besparen door in het buitenland te tanken, kan dat in Luxemburg. Op een tank van 50 liter diesel bespaar je daar meer dan 17 euro tegenover tanken in België. Ook Duitsland is voordeliger (ruim 8 euro) om diesel te tanken. In Nederland en Frankrijk loopt de prijs van diesel vrijwel gelijk met die in België. Wie met benzine rijdt kan enkel in Luxemburg echt voordeel (12,5 euro) halen uit een tankbeurt van 50 liter. In Nederland is benzine veel duurder. bron: Belga  
  [naar artikel]
 4. Diesel opnieuw beetje goedkoper (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De officiële maximumprijs voor diesel gaat morgen opnieuw omlaag, zo meldt de FOD Economie. Tegenover de piek van twee maanden geleden is diesel nu...
  [naar artikel]
 5. 20 jaar geleden werd Natascha Kampusch ontvoerd: "Soms dacht ik dat ik zou sterven" (02/03/2018 - VRT NWS)
  Vandaag is het 20 jaar geleden dat het Oostenrijkse meisje Natascha Kampusch werd ontvoerd. De 10-jarige Kampusch verdween terwijl ze op weg was naar school. 8 jaar later kon ze ontsnappen. Al die jaren werd ze vastgehouden door Wolfgang Priklopil.
  [naar artikel]
 6. Is het nog voordelig om diesel of benzine te tanken in onze buurlanden? (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en...
  [naar artikel]
 7. Prijs benzine en diesel daalt dinsdag (13/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Benzine en diesel worden goedkoper vanaf morgen/dinsdag. Dat blijkt uit een bericht van de FOD Economie. Maar door het toepassen van het cliquetsysteem, voor de tweede maal dit jaar, valt de prijsdaling voor diesel iets lager uit.
  [naar artikel]
 8. De Belg lust geen diesel meer (27/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vorig jaar koos slechts een kwart van de Belgen die een auto kochten nog voor een dieselwagen, terwijl vijf jaar geleden nog meer dan de helft van de nieuw ingeschreven wagens een diesel was. En de doodstrijd van diesel is nog niet aan zijn einde gekomen.
  [naar artikel]
 9. Kleine Jacques (7) die ontvoerd werd voor adoptie herenigd met papa (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jacques (7), een Congolees jongetje dat meer dan twee jaar geleden ontvoerd werd om aan -vermoedelijk Belgische- adoptieouders te overhandigen, is...
  [naar artikel]
 10. Zo voordelig is het om diesel en benzine in buurlanden te tanken (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en Spanje is het prijsverschil tussen beide brandstoffen minder dan 10 eurocent per liter geworden. In 2016 was dat in België nog meer dan 22 eurocent. Dat blijkt zondag uit cijfers van mobiliteitsclub VAB.
  [naar artikel]
 11. Zo voordelig is het om diesel en benzine in buurlanden te tanken (14/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en Spanje is het prijsverschil tussen beide brandstoffen minder dan 10 eurocent per liter geworden. In 2016 was dat in België nog meer dan 22 eurocent. Dat blijkt zondag uit cijfers van mobiliteitsclub VAB.
  [naar artikel]
 12. Prijsverschil tussen diesel en benzine wordt (nog) kleiner (14/01/2018 - VRT NWS)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en Spanje is het prijsverschil tussen beide brandstoffen minder dan 10 cent per liter geworden. In 2016 was dat in België nog meer dan 22 eurocent. Dat blijkt uit cijfers van mobiliteitsclub VAB.
  [naar artikel]
 13. Belgische baby door vader ontvoerd naar Roemenië (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 11 maanden oude baby is twee maanden geleden door zijn vader ontvoerd naar Roemenië. Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd...
  [naar artikel]
 14. Diesel loont pas vanaf 30.000 kilometer (12/04/2019 - De Morgen)
  Enkel wie jaarlijks meer dan 30.000 kilometer aflegt, doet er goed aan zich een dieselwagen aan te schaffen. Dat blijkt uit de jaarlijkse budgettest van automobielclub VAB. Vorig jaar lag de limiet nog op 25.000 kilometer, twee jaar geleden was dat zelfs nog 15.000 kilometer.
  [naar artikel]
 15. Hoogste prijs dit jaar: diesel tanken duurder vanaf morgen (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Diesel tanken wordt morgen duurder. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Economie. De maximumprijs voor diesel (B7) stijgt met...
  [naar artikel]
 16. Diesel vanaf morgen duurder (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De maximumprijs van diesel, die een week geleden boven 1,50 euro was gestegen, gaat morgen nog iets verder omhoog. Wie diesel tankt, betaalt dan...
  [naar artikel]
 17. Rode Kruis-verpleegster die bijna zes jaar geleden ontvoerd werd in Syrië mogelijk nog in leven (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Nieuw-Zeelandse verpleegster die bijna zes jaar geleden in Syrië ontvoerd werd, is mogelijk nog in leven. Dat zegt het Internationale Comité...
  [naar artikel]
 18. Vogelspotter werd 6 jaar geleden ontvoerd in Filipijnen, nu is er hoop: “Hij is nog in leven” (26/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ewoud Horn werd zes jaar geleden ontvoerd tijdens een expeditie in de Filipijnen, sindsdien houdt de terroristische beweging Abu Sayaff de Nederlander gegijzeld. Al die tijd is er niets van hem vernomen, maar nu lijkt er dan toch hoop te zijn: volgens het hoofd van de zoekactie is Horn nog in leven.
  [naar artikel]
 19. Ontvoerd Servisch meisje (12) terecht: klopjacht op voortvluchtige pedofiel gaat door (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het 12-jarige meisje dat tien dagen geleden in Servië verdween en van wie werd aangenomen dat ze was ontvoerd door een veroordeelde pedofiel, is...
  [naar artikel]
 20. Benzine goedkoper, diesel duurder (04/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  BRUSSELDe benzineprijzen zijn vorig jaar per saldo gedaald. Minder goed nieuws voor dieselrijders, want de diesel is vorig jaar duurder geworden. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische Petroleum Federatie. De brandstoffenhandelaars wijzen daarvoor naar het kliksysteem dat door de federale regering Michel I was ingevoerd om het dieselrijden te ontraden.
  [naar artikel]
 21. RECONSTRUCTIE. 25 jaar geleden werd Anthony De Clerck ontvoerd (05/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag 4 februari 1992. De auto met de kinderen van textielmagnaat Jan De Clerck wordt klemgereden. De 11-jarige Anthony wordt uit de wagen gesleurd en ontvoerd. Vandaag precies 25 jaar geleden begon een van de meest gekende ontvoeringszaken in de Belgische geschiedenis. Een zaak die uitmondde in de betaling van het hoogste losgeld ooit in ons land, en een levenslange dwangarbeid voor de daders. Een reconstructie.
  [naar artikel]
 22. Canadees ontvoerd in Burkina Faso (17/01/2019 - VRT NWS)
  In Burkina Faso in West-Afrika is een Canadees ontvoerd. Dat bevestigt minister van Buitenlandse Zaken Chrystia Freeland. Het gaat mogelijk al om de tweede Canadees op twee maanden tijd die werd ontvoerd door lokale milities. 
  [naar artikel]
 23. Lichaam teruggevonden van 11-jarige jongen die 27 jaar geleden is ontvoerd (04/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Speurders hebben het stoffelijk overschot gevonden van Jacob Wetterling, een elfjarige jongen die in 1989 ontvoerd werd in de buurt van zijn woning in St. Joseph, in de Amerikaanse staat Minneapolis. Dat heeft zijn moeder gemeld aan NBC News en het nieuws wordt bevestigd door de autoriteiten, aldus persagentschap AP.
  [naar artikel]
 24. Lichaam teruggevonden van 11-jarige jongen die 27 jaar geleden is ontvoerd (04/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Speurders hebben het stoffelijk overschot gevonden van Jacob Wetterling, een elfjarige jongen die in 1989 ontvoerd werd in de buurt van zijn woning in St. Joseph, in de Amerikaanse staat Minneapolis. Dat heeft zijn moeder gemeld aan NBC News en het nieuws wordt bevestigd door de autoriteiten, aldus persagentschap AP.
  [naar artikel]
 25. Diesel weer wat goedkoper: prijs op laagste niveau sinds vorig jaar (13/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Diesel tanken wordt woensdag opnieuw goedkoper, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie.
  [naar artikel]
 26. Diesel weer wat goedkoper: prijs op laagste niveau sinds vorig jaar (13/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Diesel tanken wordt woensdag opnieuw goedkoper, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie.
  [naar artikel]
 27. Diesel en stookolie goedkoper (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Diesel en stookolie zijn vanaf morgen goedkoper, blijkt uit een mededeling van de FOD Economie. De maximumprijs voor een liter diesel daalt een
  [naar artikel]
 28. Diesel vanaf morgen duurder (18/05/2018 - De Morgen)
  De maximumprijs van diesel, die een week geleden boven 1,50 euro was gestegen, gaat morgen nog iets verder omhoog. Wie diesel tankt, betaalt dan hoogstens 1,534 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie.
  [naar artikel]
 29. Dieselprijs op laagste niveau dit jaar (06/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Tanken wordt morgen/woensdag goedkoper, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie. Zowel diesel als benzine dalen in prijs. De diesel daalt zelfs naar het laagste niveau dit jaar.
  [naar artikel]
 30. Vrachtwagens op aardgas zijn vervuilender dan diesel (19/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrachtwagens op vloeibaar aardgas of LNG stoten twee tot vijf keer meer stikstofoxide uit dan diesel-trucks. Dat blijkt uit onderzoek van TNO op vraag van de Nederlandse overheid.
  [naar artikel]
 31. “Diesel niet meer interessant” (09/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het rijden met een diesel kost nu 448 euro per jaar meer dan in 2016. Dat blijkt uit de Mobiliteitsbarometer van VAB. Een liter diesel kost vandaag 8,1 eurocent meer dan benzine. Diesels waren volgens de publieke opinie al meer belastend voor het milieu, maar zijn dat volgens VAB nu dus ook voor uw portefeuille.
  [naar artikel]
 32. Benzine en diesel goedkoper vanaf dinsdag (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Benzine en diesel worden goedkoper vanaf dinsdag. Dat blijkt uit een bericht van de FOD Economie. Maar door het toepassen van het cliquetsysteem, voor de tweede maal dit jaar, valt de prijsdaling voor diesel iets lager uit. Concreet kost benzine 95 aan de pomp vanaf dinsdag maximaal 1,4200 euro per liter, 0,5 eurocent minder dan vandaag. Voor benzine 98 wordt dat 1,5110 euro per liter. Diesel zakt op zijn beurt met 1,5 eurocent tot maximaal 1,3180 euro per liter.
  [naar artikel]
 33. [VIDEO] - Ontsnapt uit de handen van Boko Haram (14/04/2017 - De Redactie)
  Het is vandaag precies drie jaar geleden dat in het dorpje Chibok in Nigeria 276 meisjes ontvoerd werden uit hun school door strijders van terreurgroep Boko Haram. Het verhaal ging de wereld rond, maar Boko Haram heeft veel meer meisjes ontvoerd dan alleen de zogenoemde Chibokmeisjes.
  [naar artikel]
 34. Twee Italianen en een Canadees ontvoerd in Libië (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onbekenden hebben in het zuidwesten van Libië twee Italianen ontvoerd. Dat melden de plaatselijke autoriteiten en het nieuws wordt bevestigd door
  [naar artikel]
 35. Geslagen, gekneveld en ontvoerd maar niemand weet waarom (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De twee mannen die vorige zomer Luc Cleys hebben gegijzeld en ontvoerd, riskeren een celstraf van 6 jaar. Abdellatif R.E.A. kon snel gevat
  [naar artikel]
 36. IS-jongen die naar Syrië werd ontvoerd keert na bijna vijf jaar terug naar Italië (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jongen die bijna vijf jaar geleden door zijn moeder naar Syrië ontvoerd werd, is terug in Italië. Hij landde vrijdagmorgen op de luchthaven...
  [naar artikel]
 37. Vrouw teruggevonden die 18 jaar geleden als baby werd ontvoerd (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Kamiyah Mobley werd bij haar geboorte in 1998 ontvoerd uit een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Florida. Nu, 18 jaar later, heeft de politie haar levend en wel teruggevonden in South Carolina. Ze leefde al die tijd in de waan dat de ontvoerster haar moeder was.
  [naar artikel]
 38. Twee VN-experts ontvoerd in Congo: "Laatste drama in snel escalerende crisis" (13/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee medewerkers van de Verenigde Naties, een Zweedse en een Amerikaan, zijn ontvoerd door onbekende rebellen in de centraal in Congo gelegen
  [naar artikel]
 39. Dure diesel nog wat duurder (09/10/2018 - Metro)
  Nooit eerder was diesel zo duur. Dieselrijders moeten morgen evenwel nog wat extra betalen, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie. De maximumprijs voor een liter diesel stijgt morgen met 2,5 cent tot 1,6340 euro per liter. Aanleiding voor de prijsstijging is het duurder worden van olieproducten of biocomponenten op de internationale markten. Op 12 oktober wijzigt de benaming van diesel in B7, in het kader van een Europese harmonisering van de brandstofetiketten. Bron: Belga   Het bericht Dure diesel nog wat duurder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Dure diesel nog wat duurder (08/10/2018 - Metro)
  Nooit eerder was diesel zo duur. Dieselrijders moeten morgen evenwel nog wat extra betalen, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie. De maximumprijs voor een liter diesel stijgt morgen met 2,5 cent tot 1,6340 euro per liter. Aanleiding voor de prijsstijging is het duurder worden van olieproducten of biocomponenten op de internationale markten. Op 12 oktober wijzigt de benaming van diesel in B7, in het kader van een Europese harmonisering van de brandstofetiketten. bron: Belga   Het bericht Dure diesel nog wat duurder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Cliquetsysteem beperkt prijsdaling diesel (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Diesel wordt vanaf zaterdag een fractie goedkoper, maar de toepassing van het cliquetsysteem beperkt de prijsdaling. Dat blijkt uit een persbericht van de FOD Economie. Door het cliquetsysteem wordt de bijzondere accijns op diesel verhoogd als de brandstof goedkoper wordt.
  [naar artikel]
 42. Rode Kruis-verpleegster die bijna zes jaar geleden ontvoerd werd in Syrië mogelijk nog in leven (15/04/2019 - De Morgen)
  Een Nieuw-Zeelandse verpleegster die bijna zes jaar geleden in Syrië ontvoerd werd, is mogelijk nog in leven. Dat zegt het Internationale Comité van het Rode Kruis, dat haar naam nu voor het eerst vrijgeeft in een poging haar vrijlating te bewerkstelligen. 
  [naar artikel]
 43. Baby die uit ziekenhuis werd ontvoerd, na 18 jaar teruggevonden (14/01/2017 - De Redactie)
  Een meisje dat 18 jaar geleden als baby werd ontvoerd uit een ziekenhuis, wordt binnenkort herenigd met haar echte familie. De vrouw die destijds verkleed als verpleegster de baby meenam, is opgepakt en wordt beschuldigd van ontvoering.
  [naar artikel]
 44. Nederland tankt milieuvriendelijke blauwe diesel. Moeten wij volgen? (26/04/2018 - VRT NWS)
  In de Nederlandse provincie Friesland bieden 8 tankstations vanaf vandaag "blauwe diesel" aan, een plantaardig alternatief voor fossiele diesel. Blauwe diesel is een biologisch afbreekbare brandstof die nauwelijks vervuilt, in tegenstelling tot fossiele diesel die in het verdomhoekje zit. Heeft blauwe diesel de toekomst?   
  [naar artikel]
 45. Twee Amerikanen en twee Canadezen ontvoerd in noorden van Nigeria (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Amerikanen en twee Canadezen zijn ontvoerd door gewapende mannen, toen ze in een hinderlaag liepen in het noorden van Nigeria. Dat heeft een...
  [naar artikel]
 46. Is het nog voordelig om diesel of benzine te tanken in onze buurlanden? "Prijsverschil is overal in Europa kleiner geworden" (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het prijsverschil tussen diesel en benzine is overal in Europa kleiner geworden in vergelijking met twee jaar geleden. In België, Frankrijk en...
  [naar artikel]
 47. Twee zakenmannen werden zes jaar geleden ontvoerd en nooit meer teruggezien. En nu heeft politie bloedmooie tv-presentatrice opgepakt (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Colombiaanse politie heeft mogelijk een doorbraak geforceerd in een zes jaar oude ontvoeringszaak van twee zakenmannen. Die verdwenen in
  [naar artikel]
 48. Twee Nederlandse journalisten ontvoerd in Colombia (20/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Nederlandse journalisten zijn verdwenen in Colombia. Volgens de Colombiaanse krant El Tiempo is het tweetal ontvoerd door guerillabeweging
  [naar artikel]
 49. “Benzine en diesel in 2019 even duur” (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tegen het jaar 2019 zullen benzine en diesel in ons land nagenoeg evenveel kosten. “Het is zelfs niet uitgesloten dat diesel op sommige momenten duurder zal zijn dan benzine”, zegt Maarten Matienko van de mobiliteitsclub VAB. De prijs voor een liter diesel bevindt zich momenteel op het hoogste niveau in 15 maanden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.