Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
20:13 uur

Consultaties middenveld afgerond; wachten op de keuze van de Franstalige partners

Metro

12/06/2019 - 12:55

Een structurele dialoog tussen het beleid en de armoedeorganisaties, een kaderordonnantie rond discriminatie en meer aandacht voor een gezond leefmilieu en sociale rechtvaardigheid. Die punten kunnen de Brusselse informateurs bijschrijven op hun lijstje van verzuchtingen van het middenveld. Laurette Onkelinx, Rudi Vervoort (beiden PS) en Elke Van den Brandt (Groen) zetten vanmiddag een punt achter […] Het bericht Consultaties middenveld afgerond; wachten op de keuze van de Franstalige partners verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Informateurs consulteren middenveld (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze weten in een mededeling....
  [naar artikel]
 2. Koning rondt consultaties partijvoorzitters af en beraadt zich over volgende stap (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft zijn consultaties van de partijvoorzitters vanmiddag afgerond. Die nieuwe ronde moet dienen om de federale...
  [naar artikel]
 3. PS wil gratis consultaties bij arts en tandarts (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Franstalige partij PS heeft de verkiezingscampagne afgetrapt met haar speerpunten voor de volgende regeringen. De partij wil gratis consultaties...
  [naar artikel]
 4. Na gesprekken met middenveld: informateurs Coens en Bouchez wijden komende dagen aan politieke contacten (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De federale informateurs Georges-Louis Bouchez (MR) en Joachim Coens (CD&V) hebben hun consultaties met het middenveld vandaag verdergezet. Op het...
  [naar artikel]
 5. Informateurs Coens (CD&V) en Bouchez (MR) spreken met het middenveld (26/12/2019 - VRT NWS)
  De federale informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn gestart met consultaties van het middenveld. Dat laten ze zelf weten in een mededeling. Het gaat dan bijvoorbeeld over de Nationale Arbeidsraad en de Federale Pensioendienst.
  [naar artikel]
 6. Informateurs consulteren middenveld: Monitoringcomité en Arbeidsraad op bezoek (26/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze donderdag weten in een mededeling. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt in de aanloop naar een nieuwe regering. Ook bijvoorbeeld Johan Vande Lanotte en Didier Reynders hielden afgelopen zomer een brede consultatieronde.
  [naar artikel]
 7. Informateurs Coens (CD&V) en Bouchez (MR) consulteren middenveld (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze donderdag weten in een mededeling. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt in de aanloop naar een nieuwe regering. Ook bijvoorbeeld Johan Vande Lanotte en Didier Reynders hielden afgelopen zomer een brede consultatieronde.
  [naar artikel]
 8. Informateurs consulteren middenveld (26/12/2019 - Metro)
  Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze vandaag weten in een mededeling. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt in de aanloop naar een nieuwe regering. Ook bijvoorbeeld Johan Vande Lanotte en Didier Reynders hielden afgelopen zomer een brede consultatieronde. Informateurs Coens en Bouchez zijn op zoek naar andere mogelijkheden, weg van de tweedeling tussen een paars-gele of een paars-groene coalitie. Ze willen vanuit een “centrale as” vertrekken en zien met welke van de tien partijen er raakpunten gevonden kunnen worden. Die opdracht lijken ze breed te benaderen. Ze willen opnieuw het middenveld en de economische spelers horen om tot een technische nota te komen. Vandaag ontvingen de twee het Monitoringcomité, de Nationale Arbeidsraad, de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven, de Federale Pensioendienst en het Planbureau. Morgen en volgende week gaan ze door met hun consultaties. Coens en Bouchez moeten op 13 januari opnieuw verslag uitbrengen bij de koning. bron: Belga Het bericht Informateurs consulteren middenveld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. MR en cdH voorzien consultatieronde van socio-economische actoren en middenveld (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  MR en cdH hebben dit weekend hun besprekingen voor de drie gewestelijke entiteiten (Wallonië, Brussel en de Franstalige gemeenschap) voortgezet. Maandagnamiddag zitten ze opnieuw rond de tafel. “Er worden ook ontmoetingen met de socio-economische actoren en het middenveld geprogrammeerd”, zo maakten de twee partijen zondagavond bekend in een identiek, maar afzonderlijk verspreid persbericht.
  [naar artikel]
 10. Informateurs Coens en Bouchez consulteren middenveldorganisaties (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze weten in een mededeling....
  [naar artikel]
 11. PS en MR keuren Waals regeerakkoord goed, het is nog wachten op Ecolo (12/09/2019 - VRT NWS)
  De Franstalige socialisten hebben op een congres in Jambes bijna unaniem de deelname van de PS aan de Waalse regering en de regering van de Franstalige Gemeenschap goedgekeurd. Ook de Franstalige liberalen van de MR keuren het akkoord unaniem goed.
  [naar artikel]
 12. 'N-VA heeft geen Franstalige partners' (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. Wouters wil kans grijpen op nieuwe positie in match Oostende - KRC Genk: “Graag op het middenveld” (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Seck of geen Seck, hoe dan ook moet Philippe Clement morgen in Oostende op zoek naar een andere defensieve middenvelder. Waarschijnlijk valt de keuze op Dries Wouters. De 20-jarige Tongenaar ziet een verhuis van de defensie naar het middenveld best zitten. “Ik speel er graag en denk dat ik die rol voor de verdediging aankan.”
  [naar artikel]
 14. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau op sneakers bij koning “Fluppe”: “We zijn matekes geworden” (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft zonet zijn consultaties met alle partijvoorzitters afgerond, het is nu afwachten wat zijn volgende zet zal worden. De...
  [naar artikel]
 15. Van den Brandt ontmoet samen met PS-informateurs het Brussels middenveld (05/06/2019 - Metro)
  De informateur voor een Brussels bestuursakkoord aan Nederlandstalige kant, Elke Van den Brandt (Groen), neemt deel aan de gesprekken die haar Franstalige collega’s Rudi Vervoort en Laurette Onkelinx (PS) eerder gepland hadden met het Brusselse middenveld, de sociale partners en de burgerbewegingen. “Met de stadscoalitie (Groen, Open Vld, one.brussels-sp.a) willen we werken over taal- en andere grenzen heen, samen met de Brusselaars en voor de Brusselaars. De Brusselaar krijgt nu ook inspraak in uitwerking van het Brussels bestuursakkoord”, licht Elke Van den Brandt toe. “Heel wat organisaties en burgers werken elke dag aan een beter Brussel. Wij willen hen actief betrekken bij het beleid en nodigen hen uit om mee te schrijven aan het Brussel van de toekomst. Het is de start van een dialoog die we blijvend willen aangaan.” Morgen vinden de eerste gesprekken plaats, om 10 uur met Brusselse werknemersorganisaties en om 14 uur met de werkgeversorganisaties. Nadien volgen ook burgerbewegingen en verschillende middenveldorganisaties actief in de domeinen wonen, mobiliteit, klimaat en leefmilieu en de sociale sector. De ontmoetingen vinden plaats in BIP, de zetel van de Brusselse regering aan het Koningsplein 11 in Brussel. bron: Belga Het bericht Van den Brandt ontmoet samen met PS-informateurs het Brussels middenveld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Klimaatcoalitie vraagt parlement niet te wachten met klimaatambitie tot er een regering is (19/06/2019 - Metro)
  De Klimaatcoalitie vraagt de nieuw verkozen Kamerleden in een brief om niet te wachten tot de federale regeringsonderhandelingen afgerond zijn om het werk aan te vatten dat de overgang naar een koolstofarme samenleving moet realiseren. De coalitie zal de brief morgen, voor aanvang van de installatievergadering van de Kamer, aan de parlementsleden overhandigen. “Het klimaat is geen louter campagnethema, noch een attribuut van de ene of andere partij. Los van de politieke strekkingen moeten we samenwerken om de uitdagingen van onze toekomst aan te gaan”, zegt Dave Van Meel, ondervoorzitter van de Klimaatcoalitie, een nationale vzw die 71 organisaties uit het Belgische middenveld groepeert. De Klimaatcoalitie vraagt de samenwerking tussen de verschillende beleidsniveaus te versterken. “Het is mogelijk om net als in de interparlementaire commissie klimaat permanent een positieve dynamiek te creëren en op een ambitieuze manier samen te werken”, zegt Van Meel. De brief zal ook overhandigd worden aan de regionale parlementsleden. bron: Belga Het bericht Klimaatcoalitie vraagt parlement niet te wachten met klimaatambitie tot er een regering is verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Onderzoek moord Sofie Muylle zo goed als afgerond (25/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de zaak rond de dood van Sofie Muylle heeft de Brugse raadkamer de aanhouding van de Roemeense verdachte met twee maanden verlengd. Na ruim drie jaar is het onderzoek ondertussen zo goed als afgerond, want het is enkel nog wachten op het eindverslag van de gerechtspsychiaters.
  [naar artikel]
 18. Magnette knoopt gesprekken aan met middenveld (18/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Informateur Paul Magnette knoopt vanaf morgen/dinsdag gesprekken aan met het maatschappelijke middenveld, om nadien weer rond de tafel te gaan zitten met de tien partijen die voor regeringsdeelname in aanmerking komen. Maandag brengt Magnette opnieuw verslag uit bij de koning, al sluit de informateur niet uit dat zijn opdracht nog wordt verlengd. Al waarschuwde hij wel dat ons land “geen drie tot zes maanden meer kan wachten”.
  [naar artikel]
 19. Gwendolyn Rutten vertrokken bij de koning zonder enig commentaar: wie volgt Koen Geens op? (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft een nieuw rondje consultaties met de partijvoorzitters afgerond. Wellicht zal hij nu snel met een opvolger voor Koen Geens...
  [naar artikel]
 20. Premier Michel start morgen met consultaties (10/12/2018 - Metro)
  Het kabinet van premier Charles Michel zal vanmiddag de agenda bepalen en de contacten leggen voor de ontmoeting vanaf morgen met de verschillende democratische fracties in het parlement. Dat werd vandaag vernomen bij de woordvoerder van de eerste minister. Premier Michel had zaterdagavond, toen hij de doorstart van de regering zonder N-VA bekendmaakte, al aangekondigd dat hij consultaties met het parlement zou opstarten. Dat moet duidelijkheid scheppen over de manier van werken tijdens de komende maanden. De premier schoof zelf veiligheid, klimaat en koopkracht naar voren als prioriteiten. Intussen hebben verschillende partijen al om een vertrouwensstemming gevraagd. N-VA en sp.a deden dat expliciet, terwijl Groen het “logisch” zou vinden mocht die er komen. De PS wil dat de premier tekst en uitleg komt geven in het parlement. En mocht het tot een stemming komen, dan zullen de Franstalige socialisten het vertrouwen niet schenken. bron: Belga Het bericht Premier Michel start morgen met consultaties verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Wetstraatwatcher Ivan De Vadder over federale formatie: "MR heeft de keuze, maar duwt die terug naar PS en N-VA" (04/11/2019 - VRT NWS)
  Komt er federaal opnieuw een sociaal-economische herstelregering of worden er stappen gezet in de richting van het confederalisme? In de impasse waarin de federale regeringsvorming lijkt te zitten, lijken opvallend genoeg de Franstalige liberalen van MR de keuze te hebben. Dat omdat ze aan Franstalige kant wellicht nodig zullen zijn, analyseert VRT NWS-wetstraatwatcher Ivan De Vadder. "Maar de MR duwt die verantwoordelijkheid terug naar de twee grootste partijen."
  [naar artikel]
 22. Ecolo roept andere partijen op niet op N-VA te wachten: “Het enige wat ze willen is de situatie laten verrotten” (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Franstalige groenen van Ecolo hebben geen zin meer om te wachten op de N-VA in de federale regeringsvorming. Die partij wil enkel “het land...
  [naar artikel]
 23. Barbara Pas (Vlaams Belang) dringt aan op regeerakkoord: “Niet te lang meer wachten om duidelijke keuze te maken” (07/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams Belang-kopstuk Barbara Pas vindt dat N-VA nu snel moet beslissen met wie ze in Vlaanderen in zee wil. “Zolang de formateur niets heeft laten weten beschouw ik de onderhandelingen nog altijd als gaande”, maar “men moet niet te lang meer wachten om een duidelijke keuze te maken”, zei ze woensdag in De Ochtend.
  [naar artikel]
 24. Galant wil stadsnet Antwerpen laten wachten (28/03/2019 - De Morgen)
  Minister van Mobiliteit Jacqueline Galant (MR) wil niet aan nieuwe grote stadsnetten beginnen zolang dat van Brussel niet helemaal afgerond is. 'Antwerpen moet wachten', zegt ze in een interview met de Waalse zakenkrantL'Echo.
  [naar artikel]
 25. PS-voorzitter Di Rupo reageert: ‘Dat de PS een federale coalitie met de gewezen partners van de Zweedse coalitie zal aanvullen of depaneren is een utopie’ (12/08/2019 - De Morgen)
  Ondertussen reageerde ook PS-voorzitter en Waals informateur Elio Di Rupo op de startnota van Bart De Wever (N-VA). Op Twitter schrijft hij dat hij de keuze ‘respecteert’ maar niet van plan is om ‘de gewezen partners van de Zweedse coalitie te depanneren’.
  [naar artikel]
 26. De Wever zet consultaties verder: morgen Open VLD, CD&V, Vlaams Belang en N-VA aan de beurt (28/05/2019 - Knack)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever gaat morgen/woensdag door met zijn consultaties voor de Vlaamse regeringsvorming.
  [naar artikel]
 27. Koning zet consultaties na ontslag regering-Michel ook morgen nog verder (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip zet zijn consultaties met de partijvoorzitters vandaag sinds 9 uur verder. Wouter Beke (CD&V), John Crombez (sp.a), Meyrem Almaci...
  [naar artikel]
 28. Eerste Franstalige toelatingsexamen geneeskunde lokt 4.000 studenten (08/09/2017 - VRT NWS)
  Er ging een bitsige politieke discussie aan vooraf. Maar vanmorgen was het zover. Aan de Heizel in Brussel stond een lange rij studenten te wachten om deel te nemen aan het eerste Franstalige toelatingsexamen voor arts of tandarts. 
  [naar artikel]
 29. MR en cdH voorzien consultatieronde van socio-economische actoren en middenveld (16/07/2017 - Knack)
  MR en cdH hebben dit weekend hun besprekingen voor de drie gewestelijke entiteiten (Wallonië, Brussel en de Franstalige gemeenschap) voortgezet. Maandagnamiddag zitten ze opnieuw rond de tafel.
  [naar artikel]
 30. Koning Filip zet consultaties morgen voort met liberalen en socialisten (04/11/2019 - De Morgen)
  Koning Filip zet zijn consultaties morgen voort. Vandaag kwamen PS-voorzitter Paul Magnette en zijn N-VA-collega Bart De Wever langs op het paleis. Morgen is het de beurt aan Sophie Wilmès voor de MR, Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten en sp.a-voorzitter John Crombez. De consultaties volgen nadat preformateurs Geert Bourgeois (N-VA) en Rudy Demotte (PS) deze namiddag bij de koning verslag hebben uitgebracht van hun werkzaamheden.
  [naar artikel]
 31. De echte reden waarom Meïté gisteravond op de bank zat (26/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een opmerkelijke keuze van Francky Dury: hij opteerde op het middenveld voor Davy De fauw in de plaats van Soualiho Meïté, nochtans een
  [naar artikel]
 32. De paradox van online daten: te veel keuze op Tinder leidt tot minder relaties (05/09/2019 - VRT NWS)
  Dankzij datingsites of -apps als Tinder is de stroom aan potentiële partners eindeloos. En toch leidt dat niet tot meer relaties. Uit nieuw onderzoek uit Nederland blijkt dat we door het grote aanbod aan nieuwe partners net heel kritisch worden en minder keuzes maken. En dat we ook onze eigen kansen lager gaan inschatten.
  [naar artikel]
 33. Psychologen gematigd tevreden met akkoord over terugbetaling consultaties (26/07/2017 - De Redactie)
  De federale regering maakt een bedrag van 22,5 miljoen euro vrij om consultaties bij de psycholoog voortaan terug te betalen. De Belgische Federatie van Psychologen prijst de beslissing, maar vreest dat het budget niet zal volstaan.
  [naar artikel]
 34. Sociaaldemocratie en het middenveld: geen ‘walk through the park’ (02/11/2016 - Apache)
  Het gaat niet best met de relaties tussen sp.a en de verenigingen uit het middenveld. Nochtans is een verankering van de partij in de civiele samenleving nodig opdat de politieke beweging voeling zou houden met de maatschappij. Anderzijds hebben bewegingen en verenigingen uit het middenveld baat bij de ervaring van een vernieuwd en open socialisme, willen ze niet vervluchtigen of ten onder gaan in steekvlam acties.
  [naar artikel]
 35. 't Wordt nog drukker op het middenveld (10/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Marouane Fellaini en Nacer Chadli hebben de concurrentie op het middenveld nog wat aangescherpt. De bondscoach vroeg de voorbije week om spelers
  [naar artikel]
 36. Koning Filip vat maandagnamiddag consultaties aan (27/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip vat maandagnamiddag de consultaties met de partijvoorzitters aan. Dat meldt het Koninklijk Paleis. Het staatshoofd moet het initiatief nemen voor de federale regeringsvorming.
  [naar artikel]
 37. Niet-dringende ingrepen en consultaties in ziekenhuizen vanaf zaterdag opgeschort (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Koepelorganisatie Zorgnet-Icuro deelt mee dat niet-dringende ingrepen en consultaties in het ziekenhuis voorlopig worden uitgesteld. Op die manier...
  [naar artikel]
 38. Klimaatcoalitie vraagt dat parlement niet wacht met klimaatambitie tot er een regering is (20/06/2019 - Metro)
  De Klimaatcoalitie heeft de nieuw verkozen Kamerleden in een brief gevraagd om niet te wachten tot de federale regeringsonderhandelingen afgerond zijn om te werken aan de klimaatuitdagingen. De coalitie heeft de brief deze middag, voor aanvang van de installatievergadering, in de Kamer afgegeven. “Los van de politieke strekkingen moeten we samenwerken om de uitdagingen van onze toekomst aan te gaan”, klinkt het bij de Klimaatcoalitie, een nationale vzw die 71 organisaties uit het Belgische middenveld groepeert. De brief, die ook aan de regionale parlementsleden zal worden overgemaakt, vraagt de samenwerking tussen de verschillende beleidsniveaus te versterken. bron: Belga Het bericht Klimaatcoalitie vraagt dat parlement niet wacht met klimaatambitie tot er een regering is verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Koning houdt drie dagen consultaties: ten vroegste woensdag opvolger voor Geens (16/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De koning neemt deze keer zijn tijd en houdt alvast tot woensdag consultaties. Zo kan het stof wat neerdwarrelen.
  [naar artikel]
 40. Libanese president stelt consultaties voor nieuwe premier uit na weekend vol schermutselingen (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Libanese president Michel Aoen heeft vandaag na het nachtelijk geweld tussen de ordediensten en manifestanten de parlementaire consultaties voor...
  [naar artikel]
 41. Koning zet consultaties na ontslag regering-Michel verder, regering straks officieel in lopende zaken? (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip zet zijn consultaties met de partijvoorzitters vandaag vanaf 9 uur verder. Wouter Beke (CD&V), John Crombez (sp.a), Meyrem Almaci...
  [naar artikel]
 42. Britten wachten ongeduldig Hazards keuze af (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Ecolo roept andere partijen op niet op N-VA te wachten” (13/01/2020 - De Morgen)
  De Franstalige groenen van Ecolo nemen opnieuw N-VA onder vuur. De partij wil volgens de groenen enkel “het land vernietigen”. Wachten op N-VA heeft dan ook geen zin, zei co-voorzitter Jean-Marc Nollet op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij.
  [naar artikel]
 44. PS trapt campagne af met gratis arts en tandarts (17/03/2019 - VRT NWS)
  De Franstalige partij PS heeft vandaag de verkiezingscampagne afgetrapt met haar speerpunten voor de volgende regeringen. De partij wil gratis consultaties bij arts en tandarts, een minimumpensioen na een volledige carrière van 1.500 euro en een verlaagde btw op elektriciteit.
  [naar artikel]
 45. Onderzoek naar dubbele moord afgerond: Oliver Bolte mogelijk naar assisen (10/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het onderzoek naar de dubbele moord die Oliver Bolte (43) uit Blankenberge pleegde, is afgerond. Dat stelt zijn advocaat Olivia Delille. Het is wachten op een mogelijke verwijzing naar (wellicht) het hof van assisen.
  [naar artikel]
 46. Koning Filip vat deze namiddag consultaties aan (27/05/2019 - Metro)
  Koning Filip vat deze namiddag de consultaties met de partijvoorzitters aan. Dat meldt het Koninklijk Paleis. Het staatshoofd moet het initiatief nemen voor de federale regeringsvorming. Om 11.30 uur nodigde koning Filip premier Charles Michel (MR) al uit voor een audiëntie in het Koninklijk Paleis van Brussel. “De Koning heeft de regering belast met de verdere afhandeling van de lopende zaken”, luidt het. bron: Belga Het bericht Koning Filip vat deze namiddag consultaties aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Riziv vraagt huisartsen om uitleg over stijgend aantal nachtelijke consultaties (03/08/2018 - Knack)
  Uit een audit van het Riziv blijkt dat in bijna alle arrondissementen huisartsen veel meer toeslagen zijn gaan vragen voor consultaties na 21u. Het Riziv onderzocht ook het voorschrijfgedrag van huisartsen in 2017.
  [naar artikel]
 48. Middenveld vreest Vlaamse besparingen (04/09/2019 - De Tijd)
  06:31 Het middenveld houdt zijn hart vast voor de Vlaamse regeringsonderhandelingen.
  [naar artikel]
 49. HIV-patiënt kan helft consultaties vermijden via gsm-app (21/09/2017 - VRT NWS)
  Sinds september testen hiv-patiënten via het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) een programma op de smartphone. De applicatie volgt de gezondheidstoestand van de patiënten op en kan het aantal consultaties met de helft verminderen. De patiënt bespaart tijd. Er wordt eveneens gekeken of ook de zorgkosten dalen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.