Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
18:18 uur

Olga Leyers droeg wel héél uitdagende outfit tijdens België-Schotland (foto)

Metro

12/06/2019 - 14:01

Presentatrice Olga Leyers volgde dinsdagavond de wedstrijd België-Schotland vanuit het stadion. Haar outfit trok echter heel wat aandacht, en daar is een goede reden voor. Olga Leyers zag vanop de eerste rij hoe de Rode Duivels Schotland afdroogden met 3-0. De 21-jarige dochter van zanger Jan Leyers had echter een kleedje aan met een ‘Schotse […] Het bericht Olga Leyers droeg wel héél uitdagende outfit tijdens België-Schotland (foto) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Olga Leyers schrikt zich te pletter als politie iets vreemds in haar auto ontdekt (06/01/2020 - Metro)
  Actrice en presentatrice Olga Leyers heeft doodsangsten uitgestaan toen ze onlangs tegengehouden werd door de politie en er spinnen in haar auto aangetroffen werden. Het bleek echter het werk van Jens Dendoncker te zijn… Olga Leyers is het meest recente slachtoffer van het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. De 22-jarige dochter van zanger Jan Leyers heeft immers de neiging om van haar auto een stort te maken, dus bracht haar beste vriendin Kaat die boodschap over op een hilarische, maar voor Olga angstaanjagende, manier. Helse schrik De goedlachse zus van Ella, Billie en Dorien werd tegengehouden door de (fake) politie en moest al haar gerief uit haar wagen halen omdat er vogelspinnen werden gedetecteerd. Als er een ding is waar Olga een helse schrik voor heeft, dan zijn het wel deze achtpotige griezels. De presentatrice van onder meer ‘De wereld rond met 80-jarigen’ kuist haar auto mee op, maar de angst druipt van haar gezicht. Uiteindelijk verlost Jens Dendoncker haar uit haar lijden. ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is elke maandag te bekijken om 20.35 uur op VTM.   Lees ook : Olga Leyers droeg wel héél uitdagende outfit tijdens België-Schotland (foto) Het bericht VIDEO. Olga Leyers schrikt zich te pletter als politie iets vreemds in haar auto ontdekt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Olga Leyers krijgt dit vreemde voorstel van een fan (25/03/2019 - Metro)
  Bizar momentje op het Instagram-verhaal van Olga Leyers. Ze deelt namelijk een wel heel ‘bijzondere’ vraag van een fan. “Hey Olga, ik zoek op Instagram naar mooie vrouwen waarvan ik hun sokken en strings wil kopen. Sta jij daar voor open?”, vraagt de man of vrouw zich af. Instagram / @olgaleyers Olga deelde het voorstel met haar zussen. “Whuuuuuuuut”, reageert Billie. “Hoeveel geeft die?”, vraagt Ella zich dan weer met een knipoog af. Bron: zita.be Lees ook: Daarom is Olga Leyers opnieuw samen met haar ex Het bericht Olga Leyers krijgt dit vreemde voorstel van een fan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Als twee druppels water: zie jij wie Olga Leyers hier vol overgave imiteert? (02/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Olga Leyers ging zaterdag een heel nachtje helemaal uit de bol om de typische bewegingen en danspasje van de populaire dj Charlotte De Witte helemaal onder de knie te krijgen. “Ik nam de term ‘method acting’ heel serieus”, schreef Leyers op haar Instagram bij video’s en een foto van het feestgedruis. De imitatie werd ook meteen gesmaakt door haar talloze volgers én Charlotte De Witte. “Trots”, reageerde een van de bekendste techno-dj’s van het land.
  [naar artikel]
 4. Olga Leyers is opnieuw single (28/08/2018 - Metro)
  Olga Leyers en Bazart-gitarist Simon Nuytten hebben na twee jaar besloten een punt te zetten achter hun relatie. Leyers maakte het nieuws zelf bekend. Het koppel was al een tijdje niet meer samen gezien en ook tijdens de show van Bazart op Pukkelpop was er geen spoor van Olga te bekennen. “Simon en ik zijn inderdaad uit elkaar. Maar de keuze is met veel liefde en respect gemaakt”, aldus Olga aan Dag Allemaal. Nu de jongste Leyers-telg weer vrijgezel is, zullen veel mannen toch wel blij zijn met het nieuws, hoe jammer ook. Super trots op je nominaties tijger x ???????????? http://www.mias.een.be/content/bazart-6 A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on Dec 1, 2017 at 10:59am PST TB @enfntsterribles A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on Aug 15, 2018 at 2:47am PDT Het bericht Olga Leyers is opnieuw single verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Olga Leyers maakt lelijke val tijdens zeepkistenrace (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de zeepkistenrace in Hove heeft Olga Leyers een lelijke smak gemaakt. De presentatrice was een wagentje met haar vijfjarig neefje aan het...
  [naar artikel]
 6. Olga Leyers: “Ik ben na de ‘Slimste Mens’ twee jaar heel slecht geweest” (24/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers kwam gisteren een babbeltje slaan met Maarten en Dorothee van Qmusic, en daar had ze het over de periode na de ‘Slimste Mens’. Die...
  [naar artikel]
 7. Was Olga Leyers nu blij met de nederlaag van AA Gent of niet? (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verrassende nederlaag van AA Gent tegen Antwerp FC hield ook Olga Leyers bezig. Dat bewees de 19-jarige dochter van zanger Jan Leyers op
  [naar artikel]
 8. Olga Leyers: “Deze quiz had een immense impact op mijn leven” (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wie wordt ‘De Slimste Mens Ter Wereld’? Topfavoriete Olga Leyers? “Ik was er meer op gebrand het record van elf deelnames te breken dan dat ik de finale wilde winnen”, zegt de negentienjarige dochter van Jan Leyers. “Dat eerste is niet gelukt door de stress. En dat laatste? Da’s afwachten.”
  [naar artikel]
 9. INTERVIEW. Jan Leyers: “Dus eigenlijk vind jij mij een freak?” Olga: “Geen freak, maar gewoon… ráár” (01/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Wat ik van papa heb meegekregen: doe je ding, en vraag je niet te hard af wat anderen van je denken.” Dat Olga Leyers staat waar ze nu staat, heeft ze naar eigen zeggen te danken aan de opvoeding die ze kreeg van haar ouders, Jan Leyers (61) en Anne Meunier (60). Vader Jan schetst zijn dochter dan weer als volgt: “Als ik Olga in één zin moet samenvatten: ‘Het moest, het zou en het was.’”
  [naar artikel]
 10. Ook Olga Leyers gaat de strijd aan met een VTM-kijker in ‘Beat VTM’: “Ik hoop op een mentale uitdaging” (12/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Olga Leyers zal dit najaar beginnen trainen voor het nieuwe ‘Beat VTM’. Samen met Rogiers en zes andere collega’s wordt Olga uitgedaagd door...
  [naar artikel]
 11. 'Slimste Mens'-kijkers in de ban Olga Leyers's benen (01/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Door haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld splitst Olga Leyers Vlaanderen op in twee kampen. Ze lokt repliek uit, van "Topgriet!" tot "Geit!". Over één ding waren de voor- en tegenstanders het maandagavond echter eens: Olga Leyers heeft verdraaid mooie benen.
  [naar artikel]
 12. 'Slimste Mens'-kijkers in de ban Olga Leyers' benen (01/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Door haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld splitst Olga Leyers Vlaanderen op in twee kampen. Ze lokt repliek uit, van "Topgriet!" tot "Geit!". Over één ding waren de voor- en tegenstanders het maandagavond echter eens: Olga Leyers heeft verdraaid mooie benen.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Olga Leyers heeft haar innerlijke Charlotte De Witte gevonden: “Ik nam de term method acting heel serieus” (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers heeft blijkbaar verborgen talenten, en dan wel op het vlak van imitatie. Zo deed ze op een feestje dj Charlotte De Witte na, tot in de...
  [naar artikel]
 14. Olga Leyers geeft haar relatie een tweede kans: “Simon en ik hebben elkaar weer gevonden” (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers (21) houdt van een uitdaging. Na ‘De Slimste Mens’ en ‘Boxing Stars’ ging de jongste dochter van zanger Jan Leyers op vakantie met...
  [naar artikel]
 15. Olga Leyers komt stevig ten val tijdens zeepkistenrace: “Net wanneer ik dacht dat mijn dag niet meer beter kon” (04/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Olga Leyers, presentatrice en dochter van Jan Leyers, heeft een wel erg pijnlijk filmpje gedeeld op haar Instagram pagina. Ze nam vanmiddag deel aan een zeepkistenrace in Hove: “Vallen tijdens het voorttrekken van de zeepkist van mijn 5 jarige neef. Net wanneer ik dacht dat mijn dag niet meer beter kon.”
  [naar artikel]
 16. Olga Leyers komt stevig ten val tijdens zeepkistenrace: “Net wanneer ik dacht dat mijn dag niet meer beter kon” (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Olga Leyers, presentatrice en dochter van Jan Leyers, heeft een wel erg pijnlijk filmpje gedeeld op haar Instagram pagina. Ze nam vanmiddag deel aan een zeepkistenrace in Hove: “Vallen tijdens het voorttrekken van de zeepkist van mijn 5 jarige neef. Net wanneer ik dacht dat mijn dag niet meer beter kon.”
  [naar artikel]
 17. Jan Leyers en dochter Olga: "Het geheim van elke goeie relatie: een kort geheugen" (31/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Wat ik van papa heb meegekregen: doe je ding, en vraag je niet te hard af wat anderen van je denken.” Dat Olga Leyers staat waar ze nu staat, heeft ze naar eigen zeggen te danken aan de opvoeding die ze kreeg van haar ouders, Jan Leyers (61) en Anne Meunier (60). Vader Jan schetst het beeld van zijn dochter dan weer als volgt: “Als ik Olga in één zin moet samenvatten: Het moest, het zou en het was.”
  [naar artikel]
 18. Olga Leyers beleeft de schrik van haar leven in ‘De Code Van Coppens’: “Ik ga vallen!” (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit Olga Leyers vanavond niet mee tijdens haar deelname aan ‘De Code Van Coppens’. Samen met Sam De Bruyn moet ze ontsnappen uit de escape room...
  [naar artikel]
 19. Olga Leyers gaat uit de bol: 'Yes! Yes! Yes! Ooooh, zaaalig!!!' (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste deelneemster ooit aan 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft haar eerste overwinning beet. Olga Leyers, net 19 jaar geworden, droogde in
  [naar artikel]
 20. Olga Leyers toont in ‘Beste Kijkers’ hoe lenig ze is (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sven De Ridder heeft in ‘Beste Kijkers’ Olga Leyers (20) uitgenodigd, mogelijk de zotste dochter van Jan Leyers. Zij laat zich van haar meest flexibele kant zien door een achterwaartse brug te vormen. Benieuwd naar de punten van de jury.
  [naar artikel]
 21. Wat een zangtalent. Is er iets dat Olga Leyers niet kan? (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een filmpje op Instagram bewijst Olga Leyers vanavond dat ze niet alleen grappig, ad rem, knap en intelligent is. De 19-jarige studente
  [naar artikel]
 22. Olga Leyers: piepjong, maar gemáákt voor tv (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is ontwapenend jong, rad van tong, intelligent en heeft een pure winnaarsmentaliteit. Maar arrogant? Niks van. Olga Leyers - net 19 - is nu al
  [naar artikel]
 23. Olga Leyers toont in ‘Beste Kijkers’ hoe lenig ze is (28/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Sven De Ridder heeft in Beste Kijkers Olga Leyers (20) uitgenodigd, mogelijk de zotste dochter van Jan Leyers. Zij laat zich meteen van haar meest flexibele kant zien door voor de camera een achterwaartse brug te vormen. Benieuwd naar de punten van de jury.
  [naar artikel]
 24. Olga Leyers toont in ‘Beste Kijkers’ hoe lenig ze is (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sven De Ridder heeft in Beste Kijkers Olga Leyers (20) uitgenodigd, mogelijk de zotste dochter van Jan Leyers. Zij laat zich meteen van haar meest flexibele kant zien door voor de camera een achterwaartse brug te vormen. Benieuwd naar de punten van de jury.
  [naar artikel]
 25. Josje en Olga Leyers meppen er op los: wie wint de strijd? (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond ging Josje Huisman het duel aan met Olga Leyers in 'Boxing Stars' op mannenzender Caz. Wij geven jullie alvast een preview. Wie er
  [naar artikel]
 26. Olga Leyers (19): "Ik weet nog niet of ik herexamens meedoe" (27/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oef, de examens zijn achter de rug. Ook bij onze jonge BV's is een zucht van opluchting te horen. Presentatrice Olga Leyers, die in haar tweede
  [naar artikel]
 27. Zo reageert voetbalwereld op exit Olga Leyers: "Zouden er om kunnen janken" (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers kon gisteren een stukje televisiegeschiedenis schrijven door het record van 11 deelnemes in de 'De Slimste Mens Ter Wereld' te
  [naar artikel]
 28. Hoe een huilende Olga heel Vlaanderen beroert (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De droom van de 19-jarige Olga Leyers om met (minstens) twaalf deelnames absoluut recordhoudster te worden van 'De Slimste Mens ter Wereld' is
  [naar artikel]
 29. Olga Leyers kijkt terug op het afgelopen jaar: “Ik wil meer zijn zoals mijn mama” (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers heeft een intense periode achter de rug. Ze deed mee aan ‘De Slimste Mens’, ze reisde rond de wereld met 80-jarigen en dan waren er nog...
  [naar artikel]
 30. Olga Leyers gaat compleet uit de bol: "Yes! Yes! Yes! Ooooh, zaaalig!!!" (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste deelneemster ooit aan 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft haar eerste overwinning beet. Olga Leyers, net 19 jaar geworden, droogde in
  [naar artikel]
 31. Supersexy Olga Leyers toont zich van andere kant in knappe fotoshoot (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste telg uit het gezin Leyers is geen tienermeisje meer en dat bewijst Olga (19) met een pikante fotoshoot voor het online magazine Enfnts
  [naar artikel]
 32. 85-jarige Truienaar op wereldreis met Olga Leyers (17/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf donderdag 31 januari is op VTM te zien hoe acht senioren tussen 78 en 85 jaar, samen met Olga Leyers en Sieg De Doncker, de reis van hun leven maken. Eén van hen is René Lismont uit Velm, de oudste maar een van de energieksten van de groep.
  [naar artikel]
 33. Presentatrice Olga Leyers: 'Het leven heeft geen zin, gelukkig maar' (24/02/2019 - Knack)
  Olga Leyers presenteert het VTM-programma De wereld rond met 80-jarigen, samen met Sieg De Doncker. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 19 minuten en 14 seconden nodig.
  [naar artikel]
 34. Olga Leyers schittert in haar meest pikante shoot ooit (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Olga Leyers gooide al hoge ogen met haar vele verschijningen op televisie, maar dat ze ook talent had als model, dat hadden we nog niet zo vaak bevestigd gezien. Voor modeblog Enfnts Terribles tooide de 19-jarige rechtenstudente zich in wel heel weinig verhullende outfits, maar het resultaat mag gezien worden.
  [naar artikel]
 35. Olga Leyers ruilt unief in voor tv-wereld: “Ik heb een streep getrokken onder mijn studies” (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers is net als haar vader, Jan, niet meer weg te denken uit het Vlaamse tv-landschap. Gezien ze van haar tv programma’s een vaste carrière...
  [naar artikel]
 36. Olga Leyers schittert in haar meest pikante shoot ooit (18/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Olga Leyers gooide al hoge ogen met haar vele verschijningen op televisie, maar dat ze ook talent had als model, dat hadden we nog niet zo vaak bevestigd gezien. Voor online magazine Enfnts Terribles tooide de 19-jarige rechtenstudente zich in wel heel weinig verhullende outfits, maar het resultaat mag gezien worden.
  [naar artikel]
 37. Olga Leyers opnieuw vrijgezel? (24/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Is Olga Leyers (21) opnieuw vrijgezel? Je zou het kunnen denken naar aanleiding van het gesprek dat ze had met Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en...
  [naar artikel]
 38. Olga Leyers krijgt bijzonder vreemd verzoek van fan: “Maar hoeveel geeft die?” (23/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olga Leyers (21) heeft op Instagram een erg bijzonder verzoek van een fan gedeeld. Die vroeg namelijk of ze haar sokken en strings wilde verkopen....
  [naar artikel]
 39. Verrassende keuze: Olga Leyers gaat in zee met deze zender (en het is niet Vier) (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste Leyers-telg heeft een belangrijke knoop in haar tv-carrière doorgehakt: Olga (19) heeft een contract bij VTM getekend. Omdat de zender
  [naar artikel]
 40. Hoe nieuwkomer Ihsane Chioua Lekhli zich meteen opwerpt als nieuwe 'chouchou' naast Olga Leyers (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We vroegen er luid en duidelijk om na afloop van de elfde aflevering: zorg voor behoorlijke tegenstand voor Olga Leyers. Erik Van Looy heeft onze
  [naar artikel]
 41. Hoe nieuwkomer Ishane Chioua Lekhli zich meteen opwerpt als nieuwe 'chouchou' naast Olga Leyers (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We vroegen er luid en duidelijk om na afloop van de elfde aflevering: zorg voor behoorlijke tegenstand voor Olga Leyers. Erik Van Looy heeft onze
  [naar artikel]
 42. Olga Leyers haalt eerste overwinning binnen en gaat uit de bol: 'Yes! Yes! Yes! Ooooh, zaaalig!!!' (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste deelneemster ooit aan 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft haar eerste overwinning beet. Olga Leyers, net 19 jaar geworden, droogde in
  [naar artikel]
 43. Mediterende Olga Leyers wordt beetgenomen door cast ‘Safety First’ (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Acht weken lang mediteren in het kader van Rode Neuzen Dag, het is een uitdaging die Olga Leyers graag aanneemt. Maar wanneer de cast van ‘Safety...
  [naar artikel]
 44. Eva De Roo: “Ik gun Olga Leyers winst in ‘De Slimste Mens’” (10/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Drukke tijden voor Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. Ze zit in de finaleweken van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en gaat ook De Warmste Week van Music for Life presenteren. “Ik gun Olga Leyers de overwinning”, zegt De Roo.
  [naar artikel]
 45. Eva De Roo: “Ik gun Olga Leyers winst in ‘De Slimste Mens’” (10/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Drukke tijden voor Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. Ze zit in de finaleweken van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en gaat ook De Warmste Week van Music for Life presenteren. “Ik gun Olga Leyers de overwinning”, zegt De Roo.
  [naar artikel]
 46. Waarom Olga Leyers eigenlijk te jong is om het zo goed te doen in 'Slimste Mens' (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Amper 19 is ze, en Olga Leyers ráást door 'De Slimste Mens'. De jongste kandidate ooit speelde gisteren vlotjes Tomas De Soete en Jonas Geirnaert
  [naar artikel]
 47. Olga Leyers ging tot het uiterste voor ‘Beat VTM’: “Ik moest serieus beginnen trainen, ik was gewoon te slap” (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "Uren zat ik in de fitness om extra spieren te kweken”, puft Olga Leyers (22) nog na. Dankzij ‘Beat VTM’ weet zij nu als geen ander dat cheerleaden...
  [naar artikel]
 48. Ster van Olga schiet hoogte in: "Maar wat nu? Blijven studeren of voor tv werken?" (05/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat megahard voor Olga Leyers. De jongste van de Leyers-clan is sinds haar niet te stuiten passages in 'De Slimste Mens' een hype.
  [naar artikel]
 49. Hilarisch! De reactie van Olga Leyers op de imitatie van haar vriend! (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ella Leyers werd deze week omgetoverd in Simon van BAZART (tevens de vriend van zus Olga). Hoe reageert zij op de 'nieuwe look' van haar vriend?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.