Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
18:47 uur

VS haalden in 2017 topspion 'met rechtstreekse toegang tot Poetin' weg uit Rusland

Knack

10/09/2019 - 15:20

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft in 2017 een Russische spion die informatie uit het Kremlin doorspeelde, uit Rusland weggehaald. Naar verluidt behoorde de spion niet tot de kring van intimi van Vladimir Poetin, maar had hij wel rechtstreekse toegang tot de Russische president.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Rusland heeft nu ook een rechtstreekse treinverbinding met de Krim (26/12/2019 - Express)
  Rusland heeft voortaan ook een rechtstreekse treinverbinding met het geannexeerde schiereiland de Krim. De nieuwe connectie is mogelijk gemaakt door de aanleg van een brug die het Russische vasteland met de Krim verbindt. Voordien was het schiereiland vanuit Rusland alleen met de boot of het vliegtuig bereikbaar. De Russische president Vladimir Poetin benadrukte dat de […] The post Rusland heeft nu ook een rechtstreekse treinverbinding met de Krim appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. CIA haalt belangrijke spion in Kremlin weg uit Rusland (10/09/2019 - Metro)
  De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft in 2017 een Russische spion die informatie uit het Kremlin doorspeelde uit Rusland weggehaald. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media vandaag. De spion, van wie de naam en de nieuwe woonplaats om veiligheidsredenen geheim gehouden worden, zorgde mee voor de bevestiging van het vermoeden dat het de Russische president Vladimir Poetin zelf was die de opdracht gaf voor de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. De spion werkte al tientallen jaren voor de CIA en was erin geslaagd zich in het Kremlin op te werken tot de absolute top. Hij behoorde dan wel niet tot de kring van intimi van Poetin, maar droeg toch heel wat verantwoordelijkheid en had rechtstreekse toegang tot de president. Het voorstel om hem uit Rusland weg te halen, ten koste van een rechtstreekse inkijk in de interne keuken van het Kremlin, kwam er uit vrees dat zijn identiteit onthuld zou worden na verhalen in Amerikaanse media over de Russische inmenging. Dat de spion in eerste instantie weigerde in te gaan op de vraag om Rusland te verlaten, deed de CIA even twijfelen aan zijn betrouwbaarheid. Maar na een tweede verzoek stemde hij toch in. Bron: Belga   Het bericht CIA haalt belangrijke spion in Kremlin weg uit Rusland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Poetin wil antidopingprogramma begin 2017 lanceren (01/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een uitgebreid antidopingprogramma zal begin 2017 gelanceerd worden in Rusland. Dat kondigde Russisch president Vladimir Poetin donderdag aan. Rusland kon deze zomer, nadat het verwikkeld was geraakt in een groot dopingschandaal, op het nippertje een collectieve uitsluiting van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro afwenden.
  [naar artikel]
 4. CIA haalde topspion terug uit Rusland (10/09/2019 - De Morgen)
  De CIA haalde in 2017 een Amerikaanse inlichtingenofficier weg uit Moskou. Die zou zich jarenlang in de hoogste contreien van de Russische regering hebben bewogen.
  [naar artikel]
 5. Poetin wil antidopingprogramma begin 2017 lanceren (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitgebreid antidopingprogramma zal begin 2017 gelanceerd worden in Rusland. Dat kondigde Russisch president Vladimir Poetin vandaag aan.
  [naar artikel]
 6. Vladimir Poetin 20 jaar aan de macht in Rusland: hoe kijken jongeren naar hun president? (31/12/2019 - VRT NWS)
  Al 20 jaar is Vladimir Poetin de sterke man in Rusland. Voor de meeste Russen is een Rusland zónder Poetin ondenkbaar. Zeker voor de "Generatie Poetin": jongeren die onder Poetin geboren en getogen zijn. Maar hoe kritisch zijn zij voor hun president? En wie of wat zal er volgens hen ná Poetin komen? VRT NWS vroeg het aan studenten in Moskou.
  [naar artikel]
 7. Poetin wil brug van Rusland naar Japan (07/09/2017 - De Tijd)
  14:56 De Russische president Poetin heeft een plan gelanceerd voor de bouw van een brug tussen Rusland en buurland Japan. 'Dat is een zaak van wereldomvang', verlaarde Poetin op een economisch forum in Vlad...
  [naar artikel]
 8. Van vechtersbaas tot ongeslagen leider van Rusland: wat u moet weten over Vladimir Poetin (15/03/2018 - VRT NWS)
  Vladimir Poetin. Geen mens ter wereld die niet weet over wie het gaat. De huidige president van de Russische Federatie is een fenomeen, een ongeslagen icoon. De 65-jarige Poetin komt al voor de vierde keer op om verkozen te worden als president van Rusland. Niemand twijfelt eraan dat het hem ook deze keer zal lukken. "Een sterke president - een sterk Rusland", luidt zijn verkiezingsslogan. En de sterkste? Poetin natuurlijk.  
  [naar artikel]
 9. Poetin stuurt omstreden pensioenhervorming in Rusland (een beetje) bij (29/08/2018 - VRT NWS)
  Vrouwen in Rusland zullen in de toekomst vijf, en geen acht jaar langer moeten werken. President Vladimir Poetin kondigde die toegeving aan in een zeldzaam tv-optreden. Voor mannen verandert er niets. De pensioenhervorming stuit op massaal protest in Rusland en de populariteitscijfers van de president namen na de aankondiging een steile duik. Maar de hervorming is essentieel, zegt Poetin.
  [naar artikel]
 10. Poetin biedt voormalig FBI-chef Comey asiel aan in Rusland (15/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Kremlinleider Vladimir Poetin heeft de voormalige chef van de FBI, James Comey, asiel aangeboden in Rusland. Het optreden van Comey in de Rusland-affaire verschilt in niets van wat de gevluchte klokkenluider Edward Snowden deed, zei Poetin donderdag in zijn traditionele spreekuur “Directe Lijn” met de burger in Moskou. “In dit geval is hij niet de chef van de FBI, maar een verdediger van de mensenrechten”, zei hij.
  [naar artikel]
 11. Poetin biedt voormalig FBI-chef Comey asiel aan in Rusland (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kremlinleider Vladimir Poetin heeft de voormalige chef van de FBI, James Comey, asiel aangeboden in Rusland. Het optreden van Comey in de Rusland-affaire verschilt in niets van wat de gevluchte klokkenluider Edward Snowden deed, zei Poetin donderdag in zijn traditionele spreekuur “Directe Lijn” met de burger in Moskou. “In dit geval is hij niet de chef van de FBI, maar een verdediger van de mensenrechten”, zei hij.
  [naar artikel]
 12. Officieel: Poetin trekt Rusland terug uit nucleair wapenverdrag (04/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag een decreet ondertekend om de deelname van Rusland aan het INF-verdrag met de Verenigde Staten...
  [naar artikel]
 13. Poetin: ‘Als VS nieuwe raketten ontwikkelen, Rusland ook’ (05/08/2019 - De Morgen)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft gewaarschuwd dat Rusland ‘gedwongen’ zal zijn om nieuwe raketten te ontwikkelen, indien de VS hetzelfde doen. Dat staat in een verklaring die Poetin liet verspreiden naar aanleiding van het beëindigen van het INF-verdrag.
  [naar artikel]
 14. Poetin gaat brug voor treinverkeer tussen de Krim en Rusland inhuldigen (23/12/2019 - Metro)
  De Russische president Vladimir Poetin zal maandag aanwezig zijn bij de inhuldiging van de omstreden brug voor het treinverkeer, die Rusland met het voormalige Oekraïense schiereiland de Krim verbindt. Dat laat het Russische agentschap dat verantwoordelijk is voor wegtransport, Rosavtodor, zondag weten. “De brug van de Krim” is 19 kilometer lang en verbindt het schiereiland Kertsj, op de Krim, met het schiereiland Taman in het zuiden van Rusland. De brug gaat over de Straat van Kertsj. Sinds vorig jaar kan het wegverkeer de brug al over. Aan de toegang voor het treinverkeer werd vier jaar gewerkt. Rusland annexeerde in 2014 het Oekraïense schiereiland de Krim. Oekraïne blijft de Krim als een deel van zijn grondgebied beschouwen. Het Westen veroordeelde de beslissing van Moskou als een schending van het volkenrecht. Bron: Belga   Het bericht Poetin gaat brug voor treinverkeer tussen de Krim en Rusland inhuldigen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Poetin hekelt bangmakerij in VS over Rusland (17/09/2016 - De Tijd)
  15:39 De Russische president Vladimir Poetin heeft zware kritiek geuit op pogingen Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen af te schilderen als 'evil empire', het rijk van het kwaad.
  [naar artikel]
 16. Jan Balliauw in Kamtsjatka: "Vladimir Poetin is populair in het verre oosten van Rusland" (15/03/2018 - VRT NWS)
  Aan de vooravond van de presidentsverkiezingen in Rusland heeft Jan Balliauw het meest oostelijke gebied van Rusland bezocht. "Hier begint Rusland, staat er op een monument in de buurt van de luchthaven, maar je zou ook kunnen zeggen dat Rusland hier eindigt. Toch is Vladimir Poetin bijzonder populair in het oosten van Rusland", zegt Jan Balliauw.
  [naar artikel]
 17. Hoe Poetin er op gewiekste wijze in slaagde al die grote kampioenschappen naar Rusland te halen (13/06/2018 - De Morgen)
  Als man van het ruwe ijshockey heeft hij weinig met futbol, maar Vladimir Vladimirovitsj Poetin wil meetellen in de sportwereld. En dus zal/moet de World Cup in Rusland af zijn.
  [naar artikel]
 18. Poetin vraagt Italië om zich uit te spreken  voor herstel van relaties tussen de EU en Rusland (04/07/2019 - VRT NWS)
  De Russische president Vladimir Poetin is op staatsbezoek in Italië. Tijdens een persconferentie in Rome sprak hij de hoop uit dat Italië zich duidelijk zou uitspreken voor het herstellen van volwaardige relaties tussen de Europese Unie en Rusland. Italië moet helpen om Brussel ervan te overtuigen dat de sancties tegen Rusland een vergissing waren, zei Poetin.
  [naar artikel]
 19. Rusland kiest, Poetin zegezeker (18/03/2018 - De Tijd)
  09:31 Rusland kiest vandaag een nieuwe president en niemand twijfelt eraan dat dat Vladimir Poetin zal zijn. Ook hijzelf niet.
  [naar artikel]
 20. Poetin: "Westen verantwoordelijk voor moeilijke relatie met Rusland" (17/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische machthebber Vladimir Poetin houdt het Westen verantwoordelijk voor de slechte betrekkingen met Rusland. Poetin verwijst daarbij - niet...
  [naar artikel]
 21. “Pentagon plant cyberaanval tegen Rusland bij harde bewijzen van rechtstreekse inmenging in midterms” (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten hebben een cyberaanval tegen Rusland klaar zitten voor het geval er harde bewijzen gevonden worden van rechtstreekse Russische...
  [naar artikel]
 22. Rusland wil alle Oekraïners sneller toegang geven tot Russische nationaliteit (27/04/2019 - VRT NWS)
  Rusland wil dat het voor alle Oekraïners eenvoudiger wordt om de Russische nationaliteit te verwerven. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin verklaard in Peking.
  [naar artikel]
 23. Presidentsverkiezingen in Rusland: 'Het liefste zou Poetin aftreden. Maar hij kan niet' (14/03/2018 - Knack)
  Ook al wordt Vladimir Poetin op 18 maart herkozen als president van Rusland, in de coulissen bereidt de grootmacht zich voor op een toekomst zonder zijn onbetwiste leider. 'De grootste uitdaging voor zijn vierde ambtstermijn is dat Poetin eigenlijk geen president meer wil zijn.'
  [naar artikel]
 24. Trump op de foto met 'topspion' Rusland, maar Amerika mocht het niet zien (11/05/2017 - De Morgen)
  https://images4.persgroep.net/rcs/d4TH9hq2IJbZV12Jnu0-tfei6I4/diocontent/105864698/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 25. Na twintig jaar in het zadel: blijft Vladimir Poetin nóg langer president van Rusland? (10/03/2020 - VRT NWS)
  In Rusland heeft het parlement zich vandaag een tweede keer gebogen over het voorstel van president Vladimir Poetin om de grondwet aan te passen. Een partijgenote van Poetin diende ook een amendement in op het wetsvoorstel, dat Poetin toe zou laten om nog een keer deel te nemen aan de presidentsverkiezingen in 2024. De Russische president is op zich niet tegen dat amendement, verklaarde hij, maar het moet wel eerst goedgekeurd worden door het Grondwettelijk Hof.
  [naar artikel]
 26. Erdogan spreekt donderdag met Poetin in Rusland (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan trekt donderdag naar Rusland. HIj zal er met de Russische president Vladimir Poetin spreken over de escalerende spanningen in het noordwesten van Syrië. In dat gebied voert Ankara een offensief tegen Damascus. Rusland is een van de belangrijkste bondgenoten van de Syrische overheid.
  [naar artikel]
 27. Poetin wil met nieuwe wet hooliganisme in Rusland aanpakken (17/04/2017 - Sporza)
  Over twee maanden gaat de Confederations Cup van start in Rusland, maar er is grote vrees voor geweld door hooligans. President Vladimir Poetin heeft nu een nieuwe wet klaar.
  [naar artikel]
 28. Assad naar Rusland voor bezoek bij  Poetin: "Symbolisch erg belangrijk" (21/11/2017 - VRT NWS)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft gisteren zijn Syrische collega Bashar al-Assad gesproken. Het gesprek vond plaats in Rusland, zo meldt het Kremlin. Assad bedankte Poetin voor zijn hulp bij het conflict in Syrië.
  [naar artikel]
 29. Privacycommissie verzet zich tegen rechtstreekse toegang VS tot Belgische vingerafdrukgegevens (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Privacycommissie geeft een ongunstig advies voor een Memorandum of Understanding dat de Verenigde Staten rechtstreeks toegang zou verlenen tot
  [naar artikel]
 30. Poetin nodigt Erdogan in telefoontje uit voor bezoek aan Rusland in “de komende dagen” (16/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan uitgenodigd om “de komende dagen” naar Rusland te komen. Poetin en Erdogan hebben met elkaar telefonisch gesproken over het conflict in Syrië. Dat heeft het Kremlin bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 31. Poetin toont wie de echte baas is (13/04/2019 - De Morgen)
  Vladimir Poetin zal zich volgend jaar opnieuw laten inzegenen als president van Rusland - een positie die hij nog eens twaalf jaar kan vervullen. Dat bleek dit weekend tijdens het partijcongres van Poetins 'Verenigd Rusland'.
  [naar artikel]
 32. Poetin en Loekasjenko verklaren crisis in betrekkingen als beëindigd (03/04/2017 - Knack)
  De presidenten van Rusland en Wit-Rusland hebben naar eigen zeggen alle onderlinge twistpunten opgelost. Dat verklaarden Vladimir Poetin en Alexander Loekasjenko na urenlange onderhandelingen maandag in Sint-Petersburg.
  [naar artikel]
 33. Rusland bevestigt dat het CIA-agent in dienst had, maar ontkent dat die in contact stond met Poetin (10/09/2019 - VRT NWS)
  De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft in 2017 een Russische spion die informatie uit het Kremlin doorspeelde, weggehaald uit Rusland uit vrees voor zijn veiligheid. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media. Het Kremlin bevestigt dat het een CIA-agent in dienst heeft gehad. Maar het ontkent dat die in contact stond met president Poetin.
  [naar artikel]
 34. Poetin: 'Rusland blokkeerde 25 miljoen cyberaanvallen op het WK' (16/07/2018 - Knack)
  Volgens president Vladimir Poetin heeft Rusland tijdens het wereldkampioenschap voetbal bijna 25 miljoen cyberaanvallen moeten neutraliseren.
  [naar artikel]
 35. Rusland verbiedt foto's van 'homoseksuele' Poetin (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Rusland heeft het gebruik verboden van een foto waarop president Vladimir Poetin staat afgebeeld "als homoseksueel". Het verbod kadert in de
  [naar artikel]
 36. Poetin trekt Rusland officieel terug uit nucleiar verdrag (04/03/2019 - Knack)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft een decreet ondertekend om de deelname van Rusland aan het INF-verdrag met de Verenigde Staten officieel op te schorten.
  [naar artikel]
 37. Charles Michel in Rusland: 'Poetin is Calimero niet' (31/01/2018 - Knack)
  Charles Michel is optimistisch na zijn onderhoud met de Russische president Vladimir Poetin. 'Ik ben ervan overtuigd dat Rusland bereid is een dialoog aan te gaan over Oekraïne.'
  [naar artikel]
 38. Kim Jong-un en Poetin ontmoeten elkaar eind april in Rusland (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gaat eind deze maand naar Rusland voor een topontmoeting met president Vladimir Poetin.
  [naar artikel]
 39. Poetin: "Westen verantwoordelijk voor moeilijke relatie met Rusland" (17/07/2018 - De Morgen)
  De Russische machthebber Vladimir Poetin houdt het Westen verantwoordelijk voor de slechte betrekkingen met Rusland. Poetin verwijst daarbij - niet voor het eerst - naar de uitbreiding van de NAVO naar het oosten, het ex-Joegoslaviëconflict in de jaren negentig, en de ontwikkelingen in Oekraïne.
  [naar artikel]
 40. Kim Jong-un en Poetin ontmoeten elkaar eind april in Rusland (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gaat eind deze maand naar Rusland voor een topontmoeting met president Vladimir Poetin. Dat heeft het Kremlin...
  [naar artikel]
 41. Waarom houden de Russen zo van Vladimir Poetin? Zes vragen over de Russische verkiezingen (19/03/2018 - VRT NWS)
  Vladimir Poetin volgt zichzelf op als president van Rusland. Met 76,6 procent van de stemmen doet hij dat ook nog eens met zijn beste verkiezingsresultaat ooit. Hoe komt het dat de Russen zo massaal voor Poetin stemmen en welke invloed heeft deze overtuigende winst op de band tussen Rusland en het Westen? Ruslandkenner Jan Balliauw geeft tekst en uitleg vanuit Moskou.
  [naar artikel]
 42. Poetin ontvangt Merkel in Sotsji: "Nordstream 2 gaspijpleiding komt er" (18/05/2018 - VRT NWS)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft de Duitse bondskanselier ontvangen in Sotsji. De relatie tussen Rusland en Duitsland is fel bekoeld sind de crisis in Oekraïne in 2014. In haar gesprek met Poetin benadrukte Merkel dat Duitsland een strategisch belang heeft bij goede relaties met Rusland. Poetin beloofde Merkel dat hij vasthoudt aan de Nordstream 2 gaspijpleiding, die belangrijk is voor Duitsland, ook al is de VS daar tegen gekant.
  [naar artikel]
 43. Poetin nodigt Erdogan uit in Rusland om toestand Syrië te bespreken (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan uitgenodigd om "de komende dagen" naar Rusland te komen....
  [naar artikel]
 44. Poetin kondigt maatregelen aan om levenskwaliteit Russen te verbeteren (07/05/2018 - Metro)
  Meteen na zijn eedaflegging heeft de Russische president Vladimir Poetin maatregelen aangekondigd om de levenskwaliteit van zijn landgenoten te verbeteren. Het doel is de levensverwachting van de gemiddelde Rus in de komende zes jaar gevoelig te laten stijgen, verklaart het Kremlin vandaag in een communiqué. Russen werden in 2017 gemiddeld 72 jaar. Tegen 2024, aan het einde van Poetins termijn, moet dat 78 jaar zijn, klinkt het. De Russische regering moet de maatregelen binnen bepaalde termijnen implementeren. Bovendien wil Poetin de bevolkingsgroei in Rusland, dat 144 miljoen inwoners telt, aanzwengelen. Poetin stelt zich voorts tot doel de armoede te halveren, het Russisch onderwijs in de top tien wereldwijd te loodsen en hij wil tot de top vijf van de grootste economieën behoren. In 2017 stond het land op de twaalfde plaats in die laatste lijst. Bron: Belga   Het bericht Poetin kondigt maatregelen aan om levenskwaliteit Russen te verbeteren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Poetin kondigt maatregelen aan om levenskwaliteit Russen te verbeteren (07/05/2018 - Metro)
  Meteen na zijn eedaflegging heeft de Russische president Vladimir Poetin maatregelen aangekondigd om de levenskwaliteit van zijn landgenoten te verbeteren. Het doel is de levensverwachting van de gemiddelde Rus in de komende zes jaar gevoelig te laten stijgen, verklaart het Kremlin vandaag in een communiqué. Russen werden in 2017 gemiddeld 72 jaar. Tegen 2024, aan het einde van Poetins termijn, moet dat 78 jaar zijn, klinkt het. De Russische regering moet de maatregelen binnen bepaalde termijnen implementeren. Bovendien wil Poetin de bevolkingsgroei in Rusland, dat 144 miljoen inwoners telt, aanzwengelen. Poetin stelt zich voorts tot doel de armoede te halveren, het Russisch onderwijs in de top tien wereldwijd te loodsen en hij wil tot de top vijf van de grootste economieën behoren. In 2017 stond het land op de twaalfde plaats in die laatste lijst. Bron: Belga   Het bericht Poetin kondigt maatregelen aan om levenskwaliteit Russen te verbeteren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Poetin: Rusland heeft schip om omstreden gasleiding af te bouwen (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft gezegd dat Rusland een speciaal ‘pijplegschip’ achter de hand heeft waarmee de omstreden Nord Stream...
  [naar artikel]
 47. Speciaal voor zijn fans: Poetin brengt kalender uit (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het duurt nog een paar maanden vooraleer we 2017 kunnen inluiden, maar de Russische president Vladimir Poetin heeft nu al een verrassing klaar voor zijn fans. Hij brengt, net als vorig jaar, een kalender uit met foto’s van zichzelf. Of zoals Steve Rosenberg van BBC het samenvat: “Poetin met een kaars, Poetin met een kind, Poetin met een kat, enzovoort.”
  [naar artikel]
 48. Klokkenluider: 'Poetin wist van dopingsysteem in Rusland' (29/01/2018 - Knack)
  De Russische president Vladimir Poetin heeft een centrale rol gespeeld in het door de staat gestuurde dopingsysteem in Rusland. Dat zei Grigory Rodchenkov, de voormalige directeur van het Russisch antidopingcentrum en de klokkenluider die het schandaal aan het licht bracht, op de Duitse televisiezender ARD.
  [naar artikel]
 49. Rusland en Wit-Rusland starten militaire oefeningen aan Europese buitengrenzen (14/09/2017 - Knack)
  Rusland en Wit-Rusland zijn donderdag begonnen aan een gezamenlijke militaire oefening aan de grenzen met Polen en Litouwen. De operatie, 'Sapad-2017' (Westen-2017, red.), is volgens de Russen louter defensief, maar NAVO-bondgenoten spreken van een provocatie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.