Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 July 2020
18:33 uur

Vrachtwagen probeert te keren in straat: achterbouw van woning stort volledig in

Het Nieuwsblad

11/09/2019 - 08:31

Een achterbouw van een woning in Beervelde (Lochristi) is woensdagochtend volledig ingestort. Vermoedelijk gebeurde dat na een aanrijding door een vrachtwagen, die probeerde te keren in de straat. “Ik dacht eerst dat het een donderslag was”, getuigt de bewoner.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Achterbouw brandt volledig uit (08/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Kanaalstraat in Diepenbeek is maandagavond de achterbouw van een woning volledig uitgebrand. Het vuur is vermoedelijk aan een houtkachel ontstaan.
  [naar artikel]
 2. Achterbouw van rijwoning in Poelkapelle gaat in vlammen op (08/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Houthulstseweg in Poelkapelle was woensdagmiddag lange tijd volledig onderbroken door een interventie van de brandweer. De achterbouw van één van de rijwoningen in de straat brandde volledig uit.
  [naar artikel]
 3. Achterbouw brandt uit in As (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De achterbouw van een woning in de Fazantstraat in As is bijna volledig uitgebrand. Het vuur is vermoedelijk ontstaan door vers zaagsel aan een zaagmachine.
  [naar artikel]
 4. Brand vernielt achterbouw van woning (31/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Akkerstraat in Lier is woensdagmiddag vuur ontstaan in de achterbouw van een woning.
  [naar artikel]
 5. Achterbouw uitgebrand in centrum van Eeklo (19/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Vlamingstraat in het centrum van Eeklo is woensdagmorgen een achterbouw van een woning volledig uitgebrand. De brandweer werd opgeroepen om
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Achterbouw en wagen gaan in de vlammen op in Bokrijk (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Berenbroekstraat in Bokrijk is de achterbouw van een woning volledig uitgebrand. Het vuur is vermoedelijk ontstaan aan een wagen die in de garage stond. De bewoners waren op het ogenblik thuis en konden zelf de hulpdiensten verwittigen. Ook een deel van het huis raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Achterbouw van woning uitgebrand in Lommel (19/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel heeft vanavond een uitslaande brand gewoed in een achterbouw van een woning in de Anjerstraat, in het gehucht Werkplaatsen. Op het moment van de brand was er niemand thuis.
  [naar artikel]
 8. Zware brand vernielt achterbouw van woning: brandweer redt hond en cavia (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft deze avond een achterbouw van een woning in de Kerkstraat in Gijzenzele in de as gelegd. Rond 19.30 uur stond het gebouw...
  [naar artikel]
 9. Uitslaande brand in achterbouw van woning, twee hondjes gered (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brandweer Westhoek werd afgelopen donderdag rond 16.30 uur opgeroepen voor een uitslaande brand in de achterbouw van een woning aan de Vijfgebodenstraat op het platteland van Ieper.
  [naar artikel]
 10. Brand (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Boorsem in de Opdekampstraat is donderdagmorgen rond 1.45 uur een achterbouw uitgebrand. De werkplaats achter het huis is volledig vernield. In de achterbouw stond een elektrisch vuurtje. Onderzocht wordt of dit mee aan de basis ligt van de brand. In de achterbouw stond vooral werkmateriaal.
  [naar artikel]
 11. Woning onbewoonbaar na brand in achterbouw (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Boskantstraat in Neerpelt heeft vanavond een hevige brand gewoed in de achterbouw van een woning. De eigenaar was niet thuis, maar buurtbewoners sloegen tijdig alarm. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de rest van de woning. Maar door de rooksporen en schade aan de nutsleidingen is die wel voorlopig onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 12. Achterbouw van woning brandt uit in Houthalen-Helchteren (06/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De achterbouw van een woning in de Wielewaalstraat in Houthalen-Helchteren is in de nacht van maandag op dinsdag grotendeels uitgebrand.
  [naar artikel]
 13. Brand in achterbouw van woning in Lommel (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond heeft een brandje gewoed in de achterbouw van een woning aan de Buntstraat in Lommel. Zakken met zaagsel hadden om onduidelijke reden vuur gevat. De bewoner en een buur wisten het vuur grotendeels zelf te blussen.
  [naar artikel]
 14. Deze autobestuurder heeft wel heel veel moeite met keren in een straat (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Enkele Britse jongeren keken afgelopen maand vol ongeloof toe terwijl een bestuurder al moeite van de wereld had om te keren in een straat. De vrouw stond vast achter een geparkeerde vrachtwagen en wilde sneller op haar bestemming raken door een andere route te kiezen. Ze had toch beter nog wat geduld uitgeoefend: terwijl zij verwoed aan haar stuur draaide, was de vrachtwagen al verder gereden.
  [naar artikel]
 15. Deze autobestuurder heeft wel heel veel moeite met keren in een straat (12/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele Britse jongeren keken afgelopen maand vol ongeloof toe terwijl een bestuurder al moeite van de wereld had om te keren in een straat. De vrouw stond vast achter een geparkeerde vrachtwagen en wilde sneller op haar bestemming raken door een andere route te kiezen. Ze had toch beter nog wat geduld uitgeoefend: terwijl zij verwoed aan haar stuur draaide, was de vrachtwagen al verder gereden.
  [naar artikel]
 16. Brand verwoest achterbouw, niemand gewond (28/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer moest maandagavond rond 22.30u uitrukken naar de Sergeyselsstraat in Borgerhout. De achterbouw van een woning stond in brand.
  [naar artikel]
 17. Confituur maken loopt uit de hand: achterbouw uitgebrand en huis onbewoonbaar (26/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Heidestraat in Steenhuffel (Londerzeel) is in de nacht van woensdag op donderdag een achterbouw van een woning uitgebrand. De bewoonster was er nog confituur aan het maken. Bij het smelten van paraffine (om de confituur langer te bewaren) schoot de vlam in de pan. De keuken vatte snel vuur. De vrouw kon op tijd uit de woning en kon de brandweer verwittigen.
  [naar artikel]
 18. Brand slaat via haag over van woning op tuinhuis van de buren (09/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een brand in de achterbouw van een woning aan de straat Mishagen in Brasschaat breidde deze middag uit naar een tuinhuis van de buren. Het vuur kon overslaan via de haag. De schade is groot.
  [naar artikel]
 19. Achterbouw stort plots in: 81-jarige bewoner krijgt brokstukken tegen hoofd (02/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Heidebloemstraat in Zonderschot (Heist-op-den-Berg) is woensdagmiddag een achterbouw ingestort. Op dat moment stond de 81-jarige bewoner in zijn keuken. Hij kreeg enkele brokstukken tegen het hoofd en raakte als bij wonder slechts lichtgewond.
  [naar artikel]
 20. Keukenbrandje slaat over op dakisolatie (04/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het heeft woensdagavond gebrand in een woning in de Kleine Braamstraat in Heist-Goor. Het vuur ontstond aan het fornuis van het woongedeelte in de achterbouw. Het waren de bewoners, die in de eigenlijke hoeve verbleven, die een brandgeur opmerkten en het vuur in de achterbouw opmerkten.
  [naar artikel]
 21. Bestuurders keren om op E40 na ongeval met vrachtwagen (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 in Brugge richting Brussel was deze ochtend korte tijd volledig versperd door een ongeval met een vrachtwagen. Omstreeks 9 uur begon een
  [naar artikel]
 22. Achterbouw met asbestplaten vat vuur (04/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Europarklaan in Houthalen-Helchteren is zondag kort na de middag brand uitgebroken in een achterbouw tegen een woning. Even dreigde het vuur over te slaan naar het hoofdgebouw en mogelijk naar de buren, maar de toegesnelde brandweerkorpsen van Oost Limburg konden erger voorkomen.
  [naar artikel]
 23. Kamer in achterbouw brandt uit (28/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een ruimte in een achterbouw van een huis op de Guido Gezellelaan in Heusden werd vrijdag rond 20 uur volledig in de as gelegd bij een kortstondige, maar hevige brand. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle en konden een verdere verspreiding van de vlammen voorkomen. Hierdoor is het huis nog altijd bewoonbaar. (ppn)
  [naar artikel]
 24. Defecte koelkast veroorzaakt brand in achterbouw (16/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan een woning langs de Baan naar Bree in Peer heeft dinsdagmiddag in brandje gewoed in de achterbouw. Door een defect had een koelkast vuur gevat. De bewoners konden de brand zelf blussen, maar beiden werden voor een medische controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ze hadden rook ingeademd.
  [naar artikel]
 25. Woning zwaar vernield na felle brand (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 's-Gravensvoeren in Voeren is vanavond brand uitgebroken in de achterbouw van een woning. De woning raakte zwaar vernield. De bewoners konden
  [naar artikel]
 26. Vrachtwagen ramt huis en winkel in Brussel (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Hoogstraat in de Marollen is een deel van de gevel van een woning ingestort. Een vrachtwagen is tegen de woning gereden. Dat meldt de
  [naar artikel]
 27. E19 wordt om 9u volledig vrijgegeven na ongeval met vrachtwagen in Machelen (04/08/2018 - Metro)
  De snelweg E19 wordt zaterdagochtend omstreeks 9u volledig vrijgegeven voor het verkeer richting Brussel, nadat de weg ter hoogte van Machelen versperd raakte bij een ongeval met een vrachtwagen vrijdagmiddag. De linkerrijstrook is omstreeks 05.30 uur al opengesteld, een aannemer voert momenteel nog markeringswerkzaamheden uit. Dat is vernomen bij het Agentschap Wegen en Verkeer. Bij het ongeval vloog de vrachtwagen in brand en verloor die zijn lading wegwerpluiers op de rijweg. Die bevatten een kleverige substantie die aan het wegdek kleefde, waardoor de toplaag van het asfalt afgeschraapt en een nieuwe asfaltlaag aangelegd moest worden. Het verkeer dat de afrit Vilvoorde-cargo neemt om richting Brucargo te rijden, zal wel nog een kleine omleiding moeten volgen en moeten keren aan de rotonde. bron: Belga Het bericht E19 wordt om 9u volledig vrijgegeven na ongeval met vrachtwagen in Machelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Vrachtwagen slipt en rijdt woning binnen (17/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Hulshout is zondagochtend rond 6.30u een grote vrachtwagen in een voorgevel van een woning gereden. De truck was geslipt op het gladde wegdek en kwam met de flank in de gevel terecht.
  [naar artikel]
 29. Vrachtwagen slipt en rijdt in woning (17/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kerkstraat in Hulshout is zondagochtend rond 6.30u een grote vrachtwagen in een voorgevel van een woning gereden. De truck was geslipt op het gladde wegdek en kwam met de flank in de gevel terecht.
  [naar artikel]
 30. Vrachtwagen slipt en rijdt woning binnen (17/12/2017 - De Standaard)
  In Hulshout is zondagochtend rond 06.30 uur een grote vrachtwagen in een voorgevel van een woning gereden. De truck was geslipt op het gladde wegdek en kwam met de flank in de gevel terecht.
  [naar artikel]
 31. Keukenbrand in woning (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de achterbouw van een woning langs de Lommelsebaan in Hechtel heeft deze namiddag een kleine keukenbrand gewoed. De bewoners waren eten aan het koken op een gasvuur waarbij de toevoerslang los kwam van de gasfles. Hierop ontstond brand.
  [naar artikel]
 32. VIDEO. Schuur stort in en sleurt woning mee: huis onbewoonbaar (08/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een woning in Lebbeke is volledig verwoest. Dinsdagnamiddag stortte een groot deel van het huis in de Opwijksestraat in. Eerst begaf de schuur naast het huis het, en daarna een groot deel van het huis zelf.
  [naar artikel]
 33. E34 richting Antwerpen tijdlang volledig versperd na ongeval met vrachtwagen (17/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  De E34 richting Antwerpen was maandagmiddag een tijdlang volledig versperd na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Oud-Turnhout. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Ondertussen is één rijstrook vrijgemaakt. De vrachtwagen, geladen met wortelen, brandde volledig uit.
  [naar artikel]
 34. Vrachtwagen ramt gevel van woning in Wervik (12/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een vrachtwagen is vrijdagmiddag beland in de voorgevel van een woning in de Dadizelestraat in Geluwe, deelgemeente van Wervik.
  [naar artikel]
 35. Spectaculaire beelden: gebouw stort plots volledig in (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag 24 juli zakte een gebouw van vier verdiepingen plots weg in Istanboel. Het gebeurde nadat een steunpilaar de druk niet meer kon houden. Die stortte naar beneden, waardoor de steunmuur werd verzwakt. Gevolg: gebouw stort volledig in.
  [naar artikel]
 36. Arbeiders graven put bij renovatiewerken, maar dan stort woning deels in (10/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Aan de Leeuwerikstraat in Sint-Katelijne Waver is in de vooravond een woning deels ingestort. Vanavond nog zal een firma de woning verder slopen.
  [naar artikel]
 37. A19 richting Kortrijk volledig versperd door gekantelde vrachtwagen (06/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De A19 richting Kortrijk is donderdagavond ter hoogte van Menen volledig versperd na een ongeval met een vrachtwagen. “De vrachtwagen is gekanteld. Er zijn nog twee personenwagens op ingereden”, zegt woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 38. Vrachtwagen zakt door wegdek in Wellen: straat volledig afgesloten (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De vloeiherkstraat wordt momenteel volledig afgesloten voor het verkeer. Bij uitvoering van de werken is een vrachtwagen door het wegdek gezakt. Dat voertuig wordt momenteel getakeld. Dit zou een 3-tal uren duren. Tot dan wordt zowel de vloeiherkstraat als de stokstraat afgesloten. Het eenrichtingsverkeer in de Bloemenstraat blijft van toepassing. Wie richting Zonneveld moet moet omrijden via de veerstraat, Herenstraat, bamptweg, Bodemstraat, Bosstraat.
  [naar artikel]
 39. A19 richting Kortrijk volledig versperd door gekantelde vrachtwagen (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De A19 richting Kortrijk is ter hoogte van Menen volledig versperd na een ongeval met een vrachtwagen. "De vrachtwagen is gekanteld. Er zijn nog
  [naar artikel]
 40. E34 volledig afgesloten na ongeval met vrachtwagen in Ranst (04/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De E34 Ranst-Turnhout is woensdagmiddag volledig afgesloten richting Nederland na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Ranst. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De vrachtwagen belandde in de gracht en om het voertuig te kunnen takelen is de volledige breedte van de rijbaan nodig.
  [naar artikel]
 41. Vrachtwagen rijdt vol in op voorligger op E19: snelweg al meer dan twee uur volledig versperd (09/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De E19 richting Antwerpen is in Loenhout volledig versperd nadat een vrachtwagen vol inreed op een andere vrachtwagen in een file. De ravage is enorm en ook het fileleed blijft lange tijd aanhouden. Rond 8.45 uur was het twee uur aanschuiven op de E19, een uur later kon het vaststaand verkeer terugdraaien om de snelweg te verlaten.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Achterbouw brandt uit in Spurk (22/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Spurk in Bilzen is donderdagmiddag een achterbouw uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen door het dak.
  [naar artikel]
 43. Brokkenparcoursvan aannemer in Antwerpse regio gaat onverminderd verder: “Stort van steenpuin belandde zelfs op straat” (14/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een aannemer uit Rumst die al eerder in opspraak kwam wegens slordigheid, traagheid en onveiligheid op werven in de Antwerpse regio, ligt nu onder vuur in Aartselaar. “Hij creëerde een stort van steenpuin dat zelfs op de straat belandde.”
  [naar artikel]
 44. Woning in Berendrecht beschoten, wagen in brand gestoken (21/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Neerhoefstraat Berendrecht is zondagochtend een aanslag op een woning gepleegd. Onbekenden schoten verschillende keren op een woning. Ze stichtten ook brand aan de auto van de buren van de geviseerde woning.
  [naar artikel]
 45. Woning stort in: “Wellicht door start bouwwerkzaamheden” (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van het Nederlandse Venlo is woensdagmiddag een woning ingestort. Er raakte niemand gewond bij het incident.
  [naar artikel]
 46. VIDEO. Straat in China stort plotseling in (07/07/2018 - Metro)
  Wat je absoluut niet wil meemaken als je aan het autorijden bent: de weg die plotseling instort. In China gebeurde het jammer genoeg wel. Een camera legde het hele gebeuren vast. Volgens een ooggetuige viel er maar liefst 50 meter straat naar beneden. Het verhaal kende wel een positieve noot: er raakte niemand gewond. Een oorzaak is nog niet bekend, maar bronnen zeggen dat langdurige regenbuien er iets mee te maken zouden kunnen hebben.  Het bericht VIDEO. Straat in China stort plotseling in verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Ontploffing in woning in Zoutleeuw wel degelijk veroorzaakt door vuurwerk (06/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De ontploffing die zaterdagavond plaatsvond in een woning in Zoutleeuw, is volgens de eerste vaststellingen wel degelijk veroorzaakt door vuurwerk. Dat meldt het Leuvense parket. “De 33-jarige bewoner van het huis was in de achterbouw van de woning bezig met het vuurwerk”, klinkt het. “De onstabiele stoffen zouden daarbij om nog onbekende reden tot ontploffing zijn gekomen.”
  [naar artikel]
 48. Vrachtwagen verliest lading wortelen op E34 en brandt uit: autosnelweg volledig versperd (17/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De E34 richting Antwerpen is maandagmiddag ter hoogte van Oud-Turnhout volledig versperd na een ongeval met een vrachtwagen. De hinder zal nog enige tijd aanhouden, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 49. Passerende vrachtwagen ramt autodeur in Dilsen (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek naar een ongeval met vluchtmisdrijf op de Rijksweg in Dilsen gestart. Vrijdag rond 15.30 uur had een 25-jarige vrouw haar auto langs de drukke straat geparkeerd. Toen ze haar deur opende werd die volledig ingedrukt door een passerende vrachtwagen. De trucker pleegde vluchtmisdrijf. (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.