Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
17:45 uur

Doodzieke Jos (73) brengt laatste bezoek aan Wielermuseum dat hij mee groot maakte. “Nooit gedacht dat ik hier nog zou geraken”

Het Nieuwsblad

11/09/2019 - 08:53

Jos Boeckx (73) uit Ranst heeft dinsdag een bezoekje gebracht aan het Kempens Wielermuseum in Bouwel (Grobbendonk). Voor de allerlaatste keer wellicht, want Jos, de rechterhand van stichter Suske Verhaegen, krijgt momenteel palliatieve zorgen. “Het doet zo veel deugd om hier nog een keer te zijn.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Laatste wens Jos Boeckx in vervulling: “Ik dacht niet dat ik nog in het wielermuseum zou geraken” (10/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Jos Boeckx (73) uit Ranst heeft dinsdag een bezoekje gebracht aan het Kempens Wielermuseum in Bouwel (Grobbendonk). Voor de allerlaatste keer wellicht, want Jos, de rechterhand van stichter Suske Verhaegen, krijgt momenteel palliatieve zorgen. “Het doet zo veel deugd om hier nog een keer te zijn.”
  [naar artikel]
 2. Simpele maar geniale hotelkamerhack gaat viraal: “Waarom heb ik hier nooit zelf aan gedacht?!” (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zo nu en dan botsen we op een hack waarvan we denken: “Waarom hebben wij hier nooit zelf aan gedacht?” Wel, dit is er zo eentje. De Londense...
  [naar artikel]
 3. Bekijk hier de eerste reactie van de kersverse "Slimste mens ter wereld" (21/12/2017 - VRT NWS)
  't Is gebeurd: VRT-journalist Xavier Taveirne is "De slimste mens ter wereld". Na een spannend finalespel tegen collega Goedele Wachters heeft hij zich tot winnaar van editie 2017 gekroond. "Ik heb nooit gedacht dat ik kon winnen. Ik was in eerste instantie al blij dat ik het spel begreep, en er niet na één aflevering al uit lag", reageert hij. "Enkel bij de laatste opname heb ik gedacht: amai, ik kan dat hier winnen."
  [naar artikel]
 4. Loïc (3,5) overleden na val in zwemvijver. “Nooit gedacht, lieve superheld, dat we hier al de strijd zouden moeten staken” (09/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  De 3,5 jaar oude Loïc Depoortere uit Houthulst is zaterdag overleden. De kleine jongen belandde in een coma nadat hij eind juni in de zwemvijver nabij de ouderlijke woonst was gevallen. “Nooit gedacht, lieve superheld, dat we hier al de strijd zouden moeten staken.”
  [naar artikel]
 5. Belgische voetbalbond brengt deze week laatste bezoek aan waarschijnlijke verblijfplaats Rode Duivels (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) brengt deze week naar aanleiding van de WK-loting van vrijdag een laatste bezoek aan de Moscow Country Club, die meer dan waarschijnlijk de verblijfplaats voor de Rode Duivels wordt tijdens het WK van komend jaar in Rusland.
  [naar artikel]
 6. Elke (38) gunt doodzieke Fransman tweede leven (31/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Eén langverwacht telefoontje, dat maakte Elke Verbesselt uit Willebroek zielsgelukkig. Vier jaar geleden besliste ze om zich te registreren als stamceldonor, vorig jaar kreeg ze telefoon dat er een match was met een doodzieke Fransman. “En nu blijkt hij gezond, een zalig gevoel!”
  [naar artikel]
 7. Elke (38) gunt doodzieke Fransman tweede leven (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Eén langverwacht telefoontje, dat maakte Elke Verbesselt uit het Antwerpse Willebroek zielsgelukkig. Vier jaar geleden besliste ze om zich te registreren als stamceldonor, vorig jaar kreeg ze telefoon dat er een match was met een doodzieke Fransman. “En nu blijkt hij gezond, een zalig gevoel!”
  [naar artikel]
 8. Belgische bond brengt deze week bezoek aan Russische verblijfplaats: "Vrij zeker van deze locatie" (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) brengt deze week naar aanleiding van de WK-loting van vrijdag een laatste bezoek aan de Moscow Country...
  [naar artikel]
 9. 'Nooit gedacht dat het zo groot zou worden' (13/04/2019 - De Morgen)
  Vanavond spreekt hij in Amsterdam, daarna pakt hij het laatste vliegtuig naar Moskou. Glenn Greenwald, de journalist die als belangrijkste doorgeefluik van de NSA-spionagefiles fungeerde, ziet dan voor het eerst in bijna een jaar zijn bron Edward Snowden terug.
  [naar artikel]
 10. ‘Nooit gedacht dat ik trofee zou winnen’ (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Wauw, nooit gedacht dat ik zou winnen.” Neen, gymnaste Nina Derwael deed niet vals bescheiden toen ze daarnet de voor de tweede keer tot...
  [naar artikel]
 11. "In de VS liggen ze helemaal niet wakker van Trumps bezoek aan België" (25/05/2017 - De Redactie)
  Het bezoek van de Amerikaanse president aan ons land is alomtegenwoordig in Belgische media, maar in de VS wordt er nauwelijks aandacht aan besteed. "Trump brengt een bezoek aan de NAVO, die toevallig in België ligt: zo zien ze het hier", zegt Amerikacorrespondent Björn Soenens.
  [naar artikel]
 12. Brengt Trump volgende week dan toch een bezoek aan Groot-Brittannië? (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het allergrootste geheim bereidt het Witte Huis mogelijk dan toch een bezoek van Amerikaans president Donald Trump voor aan het Verenigd
  [naar artikel]
 13. Derwael: “Nooit gedacht dat ik trofee zou winnen” (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Wauw, nooit gedacht dat ik zou winnen.” Neen, gymnaste Nina Derwael deed niet vals bescheiden toen ze daarnet de voor de tweede keer tot...
  [naar artikel]
 14. Pausbezoek werkt op Israëlische zenuwen (10/04/2019 - De Morgen)
  Geen voertuig met kogelvrij glas, eerst op bezoek bij de Palestijnen en pas daarna naar de Israëlische president. Het bezoek dat paus Franciscus vanaf vandaag brengt aan het Midden-Oosten wordt sowieso politiek beladen. 'In Israël is de ergernis erg groot.'
  [naar artikel]
 15. Strade Bianche – Wout van Aert had krampen op het eind (03/03/2018 - Metro)
  Wout van Aert kampte zaterdag met krampen in de slotfase van de Strade Bianche. Hij moest zelfs even voet aan de grond zetten op de Piazza del Campo. Uiteindelijk werd Van Aert toch nog derde na een knappe wedstrijd. “Een plekje in de top tien zou al een groot succes zijn”, opperde Van Aert vrijdag op de persconferentie vooraf aan de Strade Bianche, maar dat draaide even anders uit. Van Aert nam mee de wedstrijd in handen, volgde Romain Bardet gezwind en werd derde. “Ik kwam veel dichter bij de zege dan ik ooit gedacht had”, zei hij na afloop. “Maar ik heb wel echt afgezien op het eind. Ik maakte de juiste beslissing door mee te schuiven met Romain Bardet, ook al was het nog bijzonder ver naar Siena. In de laatste 15 km had ik geen suikers meer en zat ik piepedood. Ik dacht alleen nog aan het podium en ik ben zo blij dat ik die podiumplaats nog te pakken heb, want ik had zelfs krampen in de laatste honderden meters en ging zelfs even van de fiets.” “Dit is een fantastische start van mijn eerste klassieke voorjaar en geeft enorm veel hoop voor wat nog komt. Ik had nooit gedacht dat ik dit al kon realiseren op de weg en ik wil echt genieten van deze podiumplaats op het allerhoogste niveau. Ik heb mijn doel al bereikt met deze derde plaats, dit is super en alles wat nu nog komt is bonus. Ik kom hier zeker terug om nog beter te doen”, besloot Van Aert. bron: Belga
  [naar artikel]
 16. 'Nooit gedacht dat de overwinning zo groot zou zijn' (04/04/2019 - De Morgen)
  460 punten. Zoveel bedroeg de voorsprong op nummer twee, Wout Van Aert. In één woord: weergaloos.
  [naar artikel]
 17. Doodzieke baby Charlie kan volgens ziekenhuis niet thuis sterven zoals ouders wensen (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ouders van de Engelse baby Charlie Gard willen de laatste dagen met hun doodzieke kind thuis doorbrengen, maar volgens het ziekenhuis kan dat
  [naar artikel]
 18. Slavernijnetwerk in Groot-Brittannië opgedoekt: Pools bende maakte meer dan 400 slachtoffers (05/07/2019 - VRT NWS)
  In Groot-Brittannië is een bende opgedoekt die zich schuldig maakte aan moderne slavernij en naar schatting meer dan 400 slachtoffers maakte. Het zou gaan om de grootste slavernijzaak van de laatste jaren.
  [naar artikel]
 19. Eurostadion dubbel zo groot als toegestaan en komt er wellicht nooit (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Eurostadion komt er mogelijk nooit. Het complex is te groot en overtreedt de bouwvoorschriften. Uit documenten die Het Laatste Nieuws kon inkijken, blijkt dat de stedenbouwkundig ambtenaar van Vlaams-Brabant in de zomer al zeer streng oordeelde.
  [naar artikel]
 20. Debutant Brandon Mechele: "Nooit gedacht dat ik bij nationale ploeg zou geraken" (09/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eén nieuw gezicht bij de Rode Duivels: Brandon Mechele. En dat kan de verdediger van Club Brugge zelf nog altijd maar moeilijk geloven. "Ik had...
  [naar artikel]
 21. “Elke week leger van 3.000 feestvierders”: Bekijk hier de Atmoz-documentaire (30/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De voorbije weken is de bekendste dj van Limburg weer volop in het nieuws. Tijdens de bekerfinale op de Heizel warmde Pat Krimson de fans van KRC Genk op voor de match tegen Standard, naar aanleiding van het WK voetbal maakte hij een nieuwe versie van ‘Paranoid in Moscow’ en op 7 april brengt hij tijdens I love the 90’s de Atmoz naar de Hasseltse Ethias Arena. Hoog tijd dus om terug te blikken op wat Atmoz, en dus ook Pat Krimson zelf, groot maakte in de jaren 90.
  [naar artikel]
 22. Grootste slavernijbende van Groot-Brittannië opgedoekt (05/07/2019 - De Morgen)
  In Groot-Brittannië is een bende opgedoekt die zich schuldig maakte aan moderne slavernij en naar schatting meer dan 400 slachtoffers maakte. Het zou gaan om de grootste slavernijzaak van de laatste jaren, berichten Britse media.
  [naar artikel]
 23. Van der Poel won nog nooit in Oostmalle: "Hier nog nooit goed gereden" (19/02/2017 - Sporza)
  Het veldritseizoen loopt op zijn laatste benen dus hebben de liefhebbers alle reden optimaal te genieten van de Sluitingsprijs in Oostmalle. Volg alle gebeurtenissen hier.
  [naar artikel]
 24. Man riskeert celstraf omdat hij transmigranten bij hem thuis liet rusten (15/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 72-jarige man uit Sint-Jans-Molenbeek riskeert tien maanden celstraf voor hulp bij ­illegale migratie. De man bood onderdak aan een 100-tal Indische en Afghaanse transmigranten die via de haven van Zeebrugge in Groot-Brittannië wilden geraken. “Mijn cliënt liet hen tot rust komen in zijn woning in Brussel. Hij heeft daar nooit een cent aan verdiend”, stelt ad­vocaat Jean Marie de Meester die de vrijspraak vraagt. “Hij wist dat ze in Groot-Brittannië probeerden te geraken. Maar als mijn cliënt veroordeeld wordt, dan is elke hulpverlener of organisatie voortaan vogelvrij.”
  [naar artikel]
 25. Ex-president François Hollande brengt bezoek aan Molenbeek: "Symbolisch om hier twee jaar na aanslagen te zijn" (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ex-president van Frankrijk, François Hollande, heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan Sint-Jans-Molenbeek. Samen met premier Charles Michel...
  [naar artikel]
 26. Tusk: “Cameron had nooit gedacht dat zijn beloofde brexitreferendum zou doorgaan” (22/01/2019 - De Morgen)
  In een interview voor een BBC-documentaire zegt Europees president Donald Tusk dat de ex-premier van het Verenigd Koninkrijk David Cameron nooit had gedacht dat het brexitreferendum van 2016 er echt zou komen. Het referendum was een verkiezingsbelofte uit 2013. Volgens Tusk ging Cameron er vanuit dat hij de verkiezingen niet zou winnen. 
  [naar artikel]
 27. Ruim 350.000 mensen eisen experimentele behandeling voor doodzieke Charlie Gard (09/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ouders van Charlie Gard, een doodzieke baby van elf maanden, hebben een petitie met meer dan 350.000 handtekeningen overhandigd aan het
  [naar artikel]
 28. Spaanse vrijgesproken van schuldig verzuim bij overlijden doodzieke vriend (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Spaanse 47-jarige vrouw die terechtstond omdat ze haar doodzieke vriend niet zou geholpen hebben toen hij op sterven lag, is door de
  [naar artikel]
 29. Nog geen zicht op lot doodzieke Charlie (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse rechtbank buigt zich vandaag over "nieuwe bewijzen" in de zaak van de doodzieke Charlie Gard. De ouders van de 11 maanden oude baby
  [naar artikel]
 30. Turkse verloofde van Jamal Khashoggi: "Nooit gedacht dat zoiets kon gebeuren" (26/10/2018 - VRT NWS)
  De Turkse verloofde van de vermoorde journalist Jamal Khashoggi hoopt dat alle verantwoordelijken voor de moord gestraft worden. "Als het kon, zou ik met hem het consulaat zijn binnengestapt of hem er nooit naartoe hebben laten gaan", zegt Hatice Cengiz in een gesprek met een Turkse tv-zender. "Ik had nooit gedacht dat zoiets kon gebeuren."
  [naar artikel]
 31. Situatie nog erger dan gedacht: “Poolijs smelt aan snelste tempo van de laatste 1500 jaar” (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al twaalf jaar lang brengt een internationaal team van wetenschappers elk jaar een rapport uit over de toestand van de Noordpool. Daarvoor...
  [naar artikel]
 32. Doodzieke Katie overlijdt kort na haar man aan zelfde ziekte (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse Katie Prager is, slechts enkele dagen nadat ze via Facetime afscheid van haar doodzieke man Dalton moest nemen, zelf ook
  [naar artikel]
 33. Uitwisselingsstudenten in VS, Paraguay en Argentinië geraken niet thuis: "We zijn vooral bang dat ze het virus hier niet aankunnen" (23/03/2020 - VRT NWS)
  Nog altijd zitten een groot aantal Belgen in het buitenland vast, zonder een terugreis in het verschiet. Ook een aantal jonge uitwisselingsstudenten, zoals deze jongeren van de non-profitorganisatie AFS, geraken maar niet thuis. Samen met de betrokken organisaties bekijkt Buitenlandse Zaken hoe de jongeren zo snel mogelijk aan een vlucht kunnen worden geholpen.
  [naar artikel]
 34. Gloednieuw Antwerps merk brengt comfortabele luxekleding (08/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Alizée Van Strydonck (31) en Ysaline Grangé (38) hadden nooit gedacht dat ze ooit een eigen modelabel zouden oprichten. Het idee kwam dan ook heel spontaan, bij een goed glas wijn. “We merkten snel dat we net dezelfde kledingstijl hebben. De klik was er meteen.”
  [naar artikel]
 35. De man die van zijn passie voor de koers een museum maakte: “Aan elk stuk hangt een coureur of verhaal vast” (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De koers is van ons, daar krijg je geen speld tussen. Maar helaas dus wel een vervelend virus. Eén man hoeft alvast niet buiten te komen om zijn passie te beleven: Dieter Gussé, alias Didier De Flandrien. Hij wóónt in een wielermuseum.
  [naar artikel]
 36. Nooit had ik gedacht dat zo’n kleine pil zo’n groot effect kon hebben op hoe je naar de wereld kijkt (23/02/2020 - De Morgen)
  Auteur Lize Spit en haar collega Bregje Hofstede, allebei °1988, vertellen beurtelings over hun leven. Vandaag: Lize.
  [naar artikel]
 37. Al zeker 140.000 sms’en voor doodzieke Pia (17/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De sms-actie die de ouders van de doodzieke Wilrijkse baby Pia gestart hebben om hun kind te redden, is meer dan een schot in de roos. Gisterenavond hadden liefst 140.000 mensen een bericht gestuurd. “Een halfuur niet kijken en er zijn weer 30.000 berichten bij”, reageert mama Ellen.
  [naar artikel]
 38. Vogeltjesmarkt met hekken afgezet en waterkanon om de hoek voor bezoek van Geert Wilders (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag brengt de Nederlandse politicus Geert Wilders een bezoek aan Antwerpen op uitnodiging van Vlaams Belang. Naar aanleiding van dat bezoek is...
  [naar artikel]
 39. Kat van Downing Street slaat weer toe en Camilla grijpt haar kans: de grappigste momenten van Trumps bezoek aan Groot Brittanië op een rij (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump ging gisteren op staatsbezoek in Groot Brittannië, en hij zou nu eenmaal Trump niet zijn als er hier en daar al niet iets misliep....
  [naar artikel]
 40. Kat van Downing Street slaat weer toe en Camilla grijpt haar kans: de grappigste momenten van Trumps bezoek aan Groot Brittannië op een rij (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump ging gisteren op staatsbezoek in Groot Brittannië, en hij zou nu eenmaal Trump niet zijn als er hier en daar al niet iets misliep....
  [naar artikel]
 41. Brengt Trump volgende week dan toch een bezoek aan Groot-Brittannië? (03/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/NIotj1LiGSDFhhqA76F2F58Fk_Y/diocontent/108140383/_crop/0/0/4583/2588/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 42. Laatste wens van doodzieke Amerikaan: een telefoontje van de president (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een stervende Amerikaan heeft zijn laatste wens in vervulling zien gaan. De 44-jarige Jay Barrett, die leed aan taaislijmziekte en thuis werd...
  [naar artikel]
 43. School brengt serenade aan doodzieke leraar, enkele dagen later sterft hij (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan vierhonderd studenten en stafleden van een middelbare school in Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee hebben een ontroerende
  [naar artikel]
 44. Britse economie remt sterker af dan gedacht (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van Groot-Brittannië is in het eerste kwartaal minder hard gegroeid dan gedacht. Dat blijkt vrijdag uit een raming van het Britse
  [naar artikel]
 45. Neanderthalers waren al 200.000 jaar eerder dan gedacht in zuiden van Europa (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wetenschappers hebben ontdekt dat de neanderthaler al bijna 200.000 jaar eerder dan gedacht zijn opwachting maakte in het Egeïsche bassin. Dat is...
  [naar artikel]
 46. Na levensreddende operatie in VS: doodzieke Sacha (9) moet opnieuw onder het mes (06/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De doodzieke Sacha ging afgelopen woensdag onder het mes voor een levensreddende ingreep in Amerika. Nu ziet het ernaar uit dat de jongen een
  [naar artikel]
 47. Amerikaanse arts onderzoekt doodzieke baby Charlie Gard (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse neuroloog Michio Hirano zal komende week het doodzieke Britse jongetje Charlie Gard onderzoeken. Dat heeft persbureau PA vandaag
  [naar artikel]
 48. RAFC-jeugdproduct Ruben Geeraerts (18) na stage en eerste profseizoen: “Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan” (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij moest het zonder maatje Quirynen doen, maar Ruben Geeraerts (18) heeft indruk gemaakt op stage met Antwerp. Het jeugdproduct blikt terug, ook op zijn eerste half jaar in de A-kern. “Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.”
  [naar artikel]
 49. Elton John brengt twee coveralbums uit met onder meer Ed Sheeran en Lady Gaga (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder dit jaar maakte de Britse poplegende Elton John (70) bekend dat hij nog één laatste keer gaat toeren. Nu brengt hij plots ook twee volledige...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.