Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
19:34 uur

Inhoud primeert op ‘symbolische’ datum van 23 september

Metro

11/09/2019 - 11:40

De onderhandelaars van N-VA, CD&V en Open Vld mikken nog steeds op een regeerakkoord tegen maandag 23 september, de dag waarop normaal gezien de Septemberverklaring plaatsvindt. Maar de “inhoud primeert op die symbolische timing”, zo is te horen bij verschillende onderhandelaars. “Beter een goed akkoord dat enkele dagen later komt dan ons laten opsluiten in […] Het bericht Inhoud primeert op ‘symbolische’ datum van 23 september verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Toch geen Vlaamse regering tegen Septemberverklaring? “Inhoud primeert op symbolische datum” (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De onderhandelaars van N-VA, CD&V en Open Vld mikken nog altijd op een regeerakkoord tegen maandag 23 september, de dag waarop normaal gezien de...
  [naar artikel]
 2. De Wever ziet “symbolische datum” in mei (03/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een “symbolische datum” om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. “Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk”, zegt hij.
  [naar artikel]
 3. De Wever ziet "symbolische datum" in mei: nieuwe verkiezingen “wellicht onvermijdelijk" als er dan nog geen regering is (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een "symbolische datum" om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. "Dan is de roep naar...
  [naar artikel]
 4. Verbazend veel Limburgse koppels trouwen op symbolische datum 20/2/20 (20/02/2020 - VRT NWS)
  In onze provincie wordt er vandaag volop getrouwd. In alle Limburgse gemeenten samen gaat het om 46 huwelijken. Veel koppels willen net vandaag trouwen vanwege de symbolische en gemakkelijk te onthouden datum: 20/02/2020. Mike en Frederik uit Pelt zijn zo’n koppel.
  [naar artikel]
 5. De Wever ziet ‘symbolische datum’ in mei: nieuwe verkiezingen ‘wellicht onvermijdelijk’ (03/02/2020 - De Morgen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een “symbolische datum” om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. “Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk”, zei hij deze voormiddag in de marge van de opening van de nieuwe studio van VTM NIEUWS in Antwerpen.
  [naar artikel]
 6. De Wever ziet “symbolische datum” in mei (03/02/2020 - Metro)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een “symbolische datum” om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. “Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk”, zegt hij. In de marge van de opening van de nieuwe studio van VTM NIEUWS in Antwerpen sprak De Wever voor het eerst over de opdracht die de koning vrijdag aan CD&V-kopstuk Koen Geens gaf. De Wever heeft al met Geens gesproken. “Een deadline werkt tegen u als je er een stelt”, zei De Wever, om er vervolgens toch min of meer een te stellen. “In mei zijn we een jaar na de verkiezingen. Als er dan nog geen uitzicht is op een regering, zit je toch stilaan in een totaal onvermogen om iets klaar te krijgen. Dan wordt het wellicht onvermijdelijk dat een roep naar nieuwe verkiezingen luider klinkt.” “Als ze er komen, zal het wellicht voor de zomer zijn”, aldus De Wever. “Mei lijkt mij een symbolische datum om te concluderen of er iets in zicht is. Zo nee, dan komt er waarschijnlijk ook niets.” bron: Belga Het bericht De Wever ziet “symbolische datum” in mei verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. De Wever ziet "symbolische datum" in mei voor federale regeringsvorming (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een "symbolische datum" om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. "Dan is de roep naar...
  [naar artikel]
 8. “Houd er steeds meer rekening mee dat 23 september niet wordt gehaald” (12/09/2019 - Metro)
  In het Vlaams Parlement wordt er “steeds meer” rekening mee gehouden dat er tegen 23 september geen Vlaamse regering gevormd zal zijn en dat de nieuwe minister-president die dag dus ook geen Septemberverklaring zal kunnen afleggen. Dat heeft voorzitter Wilfried Vandaele (N-VA) vandaag gezegd in De Ochtend op Radio 1. Onder meer het budgettaire kader waarmee de regering zal moeten werken, is voor de regeringsonderhandelaars een heikel punt, zegt hij. Gisteren al bevestigden anonieme bronnen dat de onderhandelaars van N-VA, CD&V en Open Vld 23 september niet als een “fetisj” beschouwen. Ze mikken nog altijd op een akkoord tegen die datum, maar de “inhoud primeert op die symbolische timing”, viel te horen. Wilfried Vandaele, sinds juli de voorzitter van het Vlaamse Parlement, bevestigt nu dat de vooropgestelde datum mogelijk niet wordt gehaald. “Het kan nog altijd, maar wij houden er steeds meer rekening mee dat dit niet gebeurt.” Volgens Vandaele is het afleggen van een Septemberverklaring op de vierde maandag van september vooral een kwestie van traditie. “Als de regering niet op tijd klaar is, zal het bureau van het Vlaams parlement samenkomen en beslissen dat er die dag geen Septemberverklaring komt.” Vandaele hoopt dat een eventueel uitstel maar een paar dagen duurt. Dat de Vlaamse formatie mogelijk wat meer tijd in beslag neemt dan eerst werd vooropgesteld, heeft volgens Vandaele onder meer met het financiële plaatje te maken. “Het manna valt niet uit de hemel, het budget is inderdaad een van de heikele punten.” Maar ook inhoudelijk valt er nog werk te verzetten, zegt Vandaele. De verschillende thematische werkgroepen hebben over veel zaken akkoorden bereikt, maar de openstaande punten moeten nu nog in de centrale werkgroep worden behandeld, “waar knopen moeten worden doorgehakt”. bron: Belga Het bericht “Houd er steeds meer rekening mee dat 23 september niet wordt gehaald” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. De Wever ziet ‘symbolische datum’ in mei: ‘Roep naar nieuwe verkiezingen dan wellicht onvermijdelijk’ (03/02/2020 - De Morgen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een “symbolische datum” om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. “Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk”, zei hij deze voormiddag in de marge van de opening van de nieuwe studio van VTM Nieuws in Antwerpen.
  [naar artikel]
 10. De Wever ziet ‘symbolische datum’ in mei: ‘Roep naar nieuwe verkiezingen dan wellicht onvermijdelijk’ (03/02/2020 - De Morgen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet in mei een “symbolische datum” om conclusies te trekken in de federale regeringsvorming. “Dan is de roep naar nieuwe verkiezingen wellicht onvermijdelijk”, zei hij deze voormiddag in de marge van de opening van de nieuwe studio van VTM Nieuws in Antwerpen.
  [naar artikel]
 11. Opnieuw een topevenement dat van datum verandert: Roland Garros wordt verplaatst naar eind september (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Roland Garros wordt vanwege het coronavirus met enkele maanden uitgesteld. Het graveltoernooi in Parijs zal doorgaan van 20 september tot 4 oktober. De oorspronkelijke datum was van 18 mei tot 7 juni.
  [naar artikel]
 12. ‘Inhoud primeert boven politieke kleur’ (15/05/2018 - De Standaard)
  De UGent wil meer inspraak in de keuze van de vier vertegenwoordigers die de Vlaamse regering naar de raad van bestuur van de universiteit stuurt.
  [naar artikel]
 13. ‘Inhoud primeert boven politieke kleur’ (15/05/2018 - De Standaard)
  De UGent wil meer inspraak in de keuze van de vier vertegenwoordigers die de Vlaamse regering naar de raad van bestuur van de universiteit stuurt.
  [naar artikel]
 14. Kabila: blijft hij wel of blijft hij niet president? - Katrien Vanderschoot (17/12/2016 - De Redactie)
  Collega Katrien Vanderschoot kreeg wel een visum voor Congo. Wat drijft zoveel journalisten nu naar dat land? Overmorgen, 19 december, is een symbolische datum want dan loopt de tweede ambtstermijn van president Kabila af, althans volgens de oppositie. Waarom is die datum zo symbolisch?
  [naar artikel]
 15. Rampage gaat niet door, maar zoekt nieuwe datum in september (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Rampage 2020, een tweedaags festival voor liefhebbers van drum'n'bass, kan dit weekend niet doorgaan in het Sportpaleis door de coronamaatregelen. Om een faillissement te vermijden, gaat organisator Hans ‘Murdock’ Machiels uit Kortessem nu op zoek naar een nieuwe datum in september.
  [naar artikel]
 16. LIVE. Open Vld maakt nog geen keuze voor paars-groen: "De inhoud primeert” (02/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat informateur Paul Magnette de paars-groene partijen afgelopen weekend bij elkaar heeft geroepen, zonder CD&V en N-VA, zijn alle ogen nu...
  [naar artikel]
 17. Vlaams Parlement houdt opties rond Septemberverklaring open (16/09/2019 - Metro)
  Zal Vlaams formateur Jan Jambon volgende maandag in het Vlaams Parlement zijn Septemberverklaring kunnen afleggen of niet? De kans wordt met de dag kleiner, maar het Vlaams Parlement houdt de optie voorlopig wel open. Is er tegen maandag echter geen regeerakkoord, dan opent het parlementaire jaar op 23 september zonder traditionele Septemberverklaring. In dat geval komt er woensdag wel een ad hoc commissie waar parlementsleden vragen kunnen stellen aan de ontslagnemende Vlaamse regering. Dat heeft het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement maandag beslist. De vierde maandag van september legt de Vlaamse regering traditioneel haar Septemberverklaring af, zeg maar de Vlaamse ‘State of the Union’ waarin de regering haar krachtlijnen en budgettaire plannen voorstelt. Maar omdat de regeringsonderhandelingen tussen N-VA, CD&V en Open Vld nog niet afgerond zijn, is het de vraag of toekomstig minister-president Jan Jambon maandag met een Septemberverklaring naar het parlement kan trekken. Het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement heeft zich vandaag over een mogelijk uitstel van de Septemberverklaring gebogen. Daarbij is beslist alle opties open te houden. Als er tegen maandag een regeerakkoord is bereikt, kan Jambon wél een Septemberverklaring afleggen. Is dat niet het geval, dan wordt het parlementaire jaar maandag geopend zonder nieuwe regeringsploeg. Dan is er gewoon de opening van het parlementaire jaar en worden de parlementsvoorzitter en het Bureau verkozen. In dat tweede scenario is afgesproken dat er woensdag een ad hoc-commissie wordt samengeroepen waarbij parlementsleden vragen kunnen stellen aan de ontslagnemende regeringsleden. Blijft een nieuwe regering nog langer uit, dan wordt het gewone ritme van actuele vragen op woensdag hervat. Alles hangt dus af van de timing van de Vlaamse regeringsonderhandelaars. Niemand heeft de streefdatum van 23 september al officieel gelost, maar het credo van vorige week – “de inhoud primeert op een symbolische datum” – blijft van kracht. Bedoeling is dat de centrale werkgroep met toponderhandelaars deze week dagelijks vergadert. Vandaag staan daarbij Energie, Klimaat en Welzijn op het menu. “We werken hard en naarstig verder”, klinkt het in de entourage van formateur Jambon. bron: Belga Het bericht Vlaams Parlement houdt opties rond Septemberverklaring open verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Gedaan met taart en cake voor verjaardag: “De gezondheid van onze leerlingen primeert” (04/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ouders van leerlingen van de gemeentelijke basisschool De Straal in Rotselaar kregen bij het begin van het schooljaar een brief waarin hen gevraagd wordt geen traktaties mee te geven met jarige kinderen. Gezondheid op school primeert.
  [naar artikel]
 19. Dit weten we nu al over Vlaams regeerakkoord (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Vlaamse regeerakkoord is een turf van driehonderd pagina’s geworden. Veel van de inhoud willen de onderhandelaars nog niet kwijt, maar her en der is wel al iets uitgelekt. Een overzicht van alle beslissingen, van welzijn over onderwijs tot symbolische en financiële maatregelen.
  [naar artikel]
 20. N-VA worstelt met interne verdeeldheid bij mogelijke coalitiepartners (06/08/2019 - De Morgen)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, sp.a en Open Vld. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir op TV Limburg. ‘De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk’, klonk het.
  [naar artikel]
 21. Opgraving gecrashte bommenwerper start op symbolische datum (21/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De opgraving van de op 5 maart 1945 gecrashte bommenwerper ‘Lancaster’ in de Pamelenstraat in Bunsbeek begint symbolisch op 11 november.
  [naar artikel]
 22. Waarom er nog geen datum is voor het huwelijk van prinses Beatrice en haar ‘pariaprins’ (13/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prinses Beatrice kondigde in september haar verloving aan, maar een datum is er nog niet. Haar kansen op een groots koninklijk huwelijk zijn geslonken nu haar vader prins Andrew volledig uit de gratie is gevallen.
  [naar artikel]
 23. Nieuwe verkiezingen? De Wever ziet 'symbolische datum' in mei (03/02/2020 - Knack)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt dat het Paleis een risico neemt door Koen Geens het veld in te sturen. 'Dit staat haaks op de traditie dat het Paleis eerst een grote consensus zoekt.'
  [naar artikel]
 24. Carnavalsstoet uitgesteld door Storm Dennis: “Nog tot 2u ’s nachts gewerkt aan wagens, maar veiligheid primeert” (14/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Wegens het voorspelde stormweer gaat de carnavalsstoet in Balen zondag niet door. “Het is natuurlijk jammer, maar de veiligheid primeert”, luidt het bij de organiserende carnavalsvereniging De Biersussen.
  [naar artikel]
 25. Cabinepersoneel Ryanair wil eind september opnieuw staken (07/09/2018 - De Morgen)
  Het cabinepersoneel van Ryanair in België, Italië, Portugal en Spanje wil in de laatste week van september opnieuw het werk neerleggen. Ook Nederland zou meedoen. Een precieze datum is er nog niet.
  [naar artikel]
 26. Zuhal Demir (N-VA): “Als Vlaams Belang uit de boot valt, is het daar zelf verantwoordelijk voor” (06/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, sp.a en Open Vld. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir dinsdag op TV Limburg. “De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk”, klonk het.
  [naar artikel]
 27. Demir: ‘Verdeeldheid binnen andere partijen vertraagt Vlaamse formatie’ (06/08/2019 - De Morgen)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, sp.a en Open Vld. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir op TV Limburg. ‘De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk’, klonk het.
  [naar artikel]
 28. Uitstel communiefeesten komt hard aan: "Hij weende, mijn moederhart brak" (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alle vormsels worden uitgesteld tot september of oktober, alle communies tot een nog te bepalen datum volgend schooljaar. Dat beslisten de bisschoppen van België maandag. “Elk bisdom zal een eigen datum voorstellen voor de communie”, klinkt het. Veel gezinnen bereidden het feest al maanden voor en reageren dan ook teleurgesteld, al begrijpt de meerderheid de beslissing.
  [naar artikel]
 29. Cabinepersoneel Ryanair wil eind september opnieuw staken (07/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het cabinepersoneel van Ryanair in België, Italië, Portugal en Spanje wil in de laatste week van september opnieuw het werk neerleggen. Ook Nederland zou meedoen. Een precieze datum is er nog niet, die wordt volgende donderdag tijdens een overlegmoment in Brussel vastgelegd.
  [naar artikel]
 30. Dit weten we nu al over Vlaams regeerakkoord: M-decreet en woonbonus verdwijnen, nieuwe regels voor sociale woningen (30/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Vlaamse regeerakkoord is een turf van driehonderd pagina’s geworden. Veel van de inhoud willen de onderhandelaars nog niet kwijt, maar her en der is wel al iets uitgelekt. Een overzicht van alle beslissingen, van welzijn over onderwijs tot symbolische en financiële maatregelen.
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Pukkelpop onthult mysterieuze datum (15/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Pukkelpop kondigde woensdagnamiddag via een livestream op Facebook een mysterieuze datum aan. Een drone toont de festivalweide, aan het einde wordt een datum bekend gemaakt. Maar waar staat die voor?
  [naar artikel]
 32. Dimitri Vegas en zijn Anouk trouwen op 7 september (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ibiza maakt zich op voor een knalfeest. Op 7 september trouwt Dimitri Vegas er met zijn verloofde Anouk Matton. De dj wist de datum lang geheim
  [naar artikel]
 33. Zuhal Demir (N-VA) over Vlaamse formatie: “Als Vlaams Belang uit de boot valt, is het daar zelf verantwoordelijk voor” (06/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, SP.A en Open VLD. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir dinsdag op TV Limburg. “De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk”, klonk het.
  [naar artikel]
 34. Zuhal Demir (N-VA) over Vlaamse formatie: “Als Vlaams Belang uit de boot valt, is het daar zelf verantwoordelijk voor” (06/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, SP.A en Open VLD. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir dinsdag op TV Limburg. “De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk”, klonk het.
  [naar artikel]
 35. Minister Marghem doet alles om nucleaire rente te recupereren (27/09/2016 - De Standaard)
  Minister van Energie Marie-Christine Marghem stelt alles in het werk om de nucleaire rente voor de verlenging van de levensduur van Tihange I van Engie (het vroegere Electrabel) en EDF te innen. De datum van 15 september voor het aanstellen van een expert om bij onenigheid over de hoogte van het bedrag te trancheren, is slechts een indicatieve datum, zo benadrukte ze dinsdagnamiddag in de bevoegde Kamercommissie.
  [naar artikel]
 36. Vakbondsfront ING plant morgen symbolische protestactie (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij ING zal dinsdag een symbolische actie voeren aan het ING Art Center in Brussel. ING kondigde begin deze
  [naar artikel]
 37. Vakbondsfront ING plant morgen symbolische protestactie (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij ING zal dinsdag een symbolische actie voeren aan het ING Art Center in Brussel. ING kondigde begin deze
  [naar artikel]
 38. Vakbondsfront ING plant morgen symbolische protestactie (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij ING zal dinsdag een symbolische actie voeren aan het ING Art Center in Brussel. ING kondigde begin deze
  [naar artikel]
 39. Hoogspanning in Jan Breydel: volgt er straks een symbolische machtsoverdracht? (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kan iemand de klok doordraaien, alsjeblieft? Naar vanavond 18 uur. Voor wie weet een symbolische machtsoverdracht.
  [naar artikel]
 40. Dimitri Vegas en Anouk Matton horen huwelijksklokken al luiden (11/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De datum is geprikt. Donderdag 7 september stappen Dimitri Vegas en Anouk Matton in het huwelijksbootje. Op Ibiza, waar de wereldberoemde dj uit Willebroek het model uit Leopoldsburg, die zelf furore maakt als dj MATTN, in september 2016 ook dé vraag stelde.
  [naar artikel]
 41. Inhoud van gesprekken bij Awel is veranderd na campagnespot (14/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De inhoud van de gesprekken bij de Vlaamse hulplijn Awel is in de laatste week veranderd. Dit meldt Sibille Declercq, coördinator van de voormalige Kinder- en Jongerentelefoon, dinsdag. De inhoud is immers zwaarder geworden, zegt ze.
  [naar artikel]
 42. Dimitri Vegas en Leopoldsburgse Anouk Matton horen huwelijksklokken al luiden (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De datum is geprikt. Donderdag 7 september stappen Dimitri Vegas en Anouk Matton in het huwelijksbootje. Op Ibiza, waar de wereldberoemde dj uit Willebroek het model uit Leopoldsburg, die zelf furore maakt als dj MATTN, in september 2016 ook dé vraag stelde.
  [naar artikel]
 43. Spelers Antwerp ontgoocheld over uitgestelde bekerfinale, maar: “Uiteraard primeert de veiligheid” (13/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp keek reikhalzend uit naar de bekerfinale van volgende zondag maar die is – zoals alle andere matchen - uitgesteld. De spelers zijn ontgoocheld, geven Faris Haroun en Lior Refaelov aan. “Maar de veiligheid primeert.”
  [naar artikel]
 44. ACV protesteert tegen uitdoven vaste benoemingen met symbolische rouwstoet (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op het pleintje voor de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen heeft ACV Openbare Diensten een symbolische rouwstoet en -plechtigheid gehouden...
  [naar artikel]
 45. Vlaamse formatie laat op zich wachten omdat mogelijke coalitiepartners verdeeld zijn, aldus Demir (06/08/2019 - De Morgen)
  Dat de witte rook in de Vlaamse formatie lang op zich laat wachten heeft vooral te maken met interne verdeeldheid bij CD&V, sp.a en Open Vld. Dat zei N-VA-kopstuk Zuhal Demir op TV Limburg. ‘De inhoud van het regeerakkoord primeert, maar daarnaast ook de vraag met welke coalitiepartners je dat uitvoert. Dan is de kwaliteit van de onderhandelaars zeer belangrijk’, klonk het.
  [naar artikel]
 46. Cabinepersoneel Ryanair wil eind september opnieuw staken (07/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het cabinepersoneel van Ryanair in België, Italië, Portugal en Spanje wil in de laatste week van september opnieuw het werk neerleggen. Ook Nederland zou meedoen. Een precieze datum is er nog niet, die wordt volgende donderdag tijdens een overlegmoment in Brussel vastgelegd. Dat hebben de vakbonden van de verschillende landen vrijdag in Rome beslist.
  [naar artikel]
 47. Cabinepersoneel Ryanair wil eind september opnieuw staken (07/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het cabinepersoneel van Ryanair in België, Italië, Portugal en Spanje wil in de laatste week van september opnieuw het werk neerleggen. Ook Nederland zou meedoen. Een precieze datum is er nog niet, die wordt volgende donderdag tijdens een overlegmoment in Brussel vastgelegd. Dat hebben de vakbonden van de verschillende landen vrijdag in Rome beslist.
  [naar artikel]
 48. Een toffe uitdaging (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Elf jaar na datum is Club Brugge terug op het kampioenenbal. Partner op de openingsdans op 14 september in Olympia wordt de Engelse kampioen
  [naar artikel]
 49. Organisatoren bevestigen: Olympische Spelen in 2021 van 23 juli tot 8 augustus (30/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is definitief door de kerk. De Olympische Spelen zullen volgend jaar van 23 juli tot 8 augustus plaatsvinden in Tokio. Eerder maandag meldden al verschillende Japanse media het nieuws. Later op de dag bevestigden de organisatoren en het Internationaal Olympisch Comité (IOC) de datum. Ook de Paralympische Spelen kregen maandag een nieuwe datum. Zij zullen doorgaan tussen 24 augustus en 5 september.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.