Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 July 2020
18:43 uur

Verkeershinder door zware klap op rotonde in Lanklaar

Het Belang van Limburg

11/09/2019 - 13:14

Op de Boslaan in Lanklaar is momenteel verkeershinder door een ongeval op de rotonde. Ambulance en mug zijn momenteel nog ter plaatse. Meer informatie ontbreekt voorlopig.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brandweer haalt slachtoffer uit auto na zware klap in Lanklaar (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen waren vrijdag rond 15.20 uur betrokken bij een zware aanrijding in Lanklaar. Een persoon moest bevrijd worden.
  [naar artikel]
 2. Rotonde in Lanklaar opnieuw beschadigd na botsing (11/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De rotonde op het kruispunt van de Boslaan in Lanklaar moet opnieuw worden hersteld nadat er donderdagavond opnieuw een auto tegenaan reed. Rond 22.30 uur wilde een bestuurder uit Hasselt de rotonde oprijden. Wanneer hij even niet oplette, botste hij achterop de auto van een 65-jarige man uit As. Die rijdt op de rotonde. Wegen en verkeer had - na het vorige ongeval - net herstellingen laten uitvoeren. Niemand raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 3. Vrachtwagen verliest betonplaten in Lanklaar (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagochtend heeft een vrachtwagen enkele betonplaten verloren. Dat gebeurde op de Boslaan in Lanklaar, ter hoogte van de rotonde aan het bedrijf Rofix. Er vielen geen gewonden en het ladingverlies bracht geen verkeershinder met zich mee.
  [naar artikel]
 4. Fransman sterft bij zware klap op rotonde in Menen (17/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt aan La Palma in Menen is zondagavond rond 20u een Franse automobilist om het leven gekomen. Op de rotonde van de N32 en de...
  [naar artikel]
 5. Verkeershinder op rotonde Weertersteenweg na ongeval (19/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde van de Weertersteenweg in Kinrooi is er momenteel verkeershinder na een ongeval waarbij een vrachtwagen betrokken was. Volgens de eerste berichten werd een fietser geraakt. Meer informatie ontbreekt voorlopig.
  [naar artikel]
 6. Auto op z'n dak na zware klap in Lanklaar (23/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Boslaan en de Rijksweg in Lanklaar zijn donderdag rond 20.30 uur twee auto’s gebotst. Een voertuig kwam op zijn dak terecht. Een persoon raakte gewond. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek op te ruimen. (mm)
  [naar artikel]
 7. Motorrijder sterft na klap tegen rotonde (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Boudewijnlaan in Hasselt is dinsdagmorgen een motorrijder om het leven gekomen na een klap tegen een rotonde. Het slachtoffer uit Diest...
  [naar artikel]
 8. Motorrijder komt om bij klap tegen rotonde in Hasselt (02/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vanmorgen rond 2.45 uur is een motorrijder omgekomen bij een ongeval op de Koning Boudewijnlaan in Hasselt. De motor met duozitter belandde op de rotonde met de Voorstraat. Een mug-team en twee ambulances snelden toe. De motorrijder bezweek ter plaatse. De duozitster werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 9. Motorrijder komt om bij klap tegen rotonde in Hasselt (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanmorgen rond 2.45 uur is een motorrijder omgekomen bij een ongeval op de Koning Boudewijnlaan in Hasselt. De motor met duozitter belandde op de rotonde met de Voorstraat. Een mug-team en twee ambulances snelden toe. De motorrijder bezweek ter plaatse. De duozitster werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 10. Zware verkeershinder op R4 na ongeval (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de ring rond Gent, de R4 richting Zelzate, is er deze ochtend zware verkeershinder door een ongeval aan het kruispunt met de Zeeschipstraat.
  [naar artikel]
 11. Zware verkeershinder op R4 na ongeval in Wondelgem (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de R4, de ring rond Gent, richting Zelzate is er deze ochtend zware verkeershinder door een ongeval aan het kruispunt met de Zeeschipstraat in...
  [naar artikel]
 12. Rijbewijs kwijt na zware klap op rotonde (30/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een jonge bestuurder heeft vrijdagochtend zijn auto total loss gereden op de rotonde van de Rijksweg in Dilsen. Rond 0.45 uur reed hij er frontaal tegen. De 24-jarige bestuurder uit Leut bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. (mm)
  [naar artikel]
 13. Bestuurder mist rotonde in Boekt en gaat overkop (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagochtend omstreeks 1 uur heeft een bestuurder de rotonde van de Vogelsancklaan met de Boekterheide in Heusden-Zolder te laat opgemerkt. Zijn wagen knalde op de rotonde en sloeg vervolgens over de kop. De onfortuinlijke bestuurder kon zelf uit het wrak kruipen. Hij liep bij de klap eerder lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 14. Zware verkeershinder verwacht in Diest door ‘Dwars door Hageland’ (18/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Demerdal waarschuwt voor zware verkeershinder in en rond Diest naar aanleiding van de vierde editie van de wielerwedstrijd ‘Dwars door Hageland’, die vrijdag plaatsvindt.
  [naar artikel]
 15. Zware verkeershinder op E19 door gekantelde vrachtwagen in Zemst (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Zemst is kort voor de middag een vrachtwagen geladen met aarde gekanteld op de E19 in de richting van Antwerpen. Dat heeft zware verkeershinder...
  [naar artikel]
 16. 66-jarige fietser in levensgevaar na klap op rotonde (17/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 66-jarige man uit Tessenderlo is vrijdag in de namiddag zeer zwaargewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van Rodeheide en Eersels. De man fietste op het fietspad van de rotonde. Een auto die van de Vismarkt kwam, reed de rotonde op en zag de fietser niet. Er volgde een aanrijding waarna de zwakke weggebruiker viel. Het slachtoffer werd met een ernstig hoofdtrauma naar Gasthuisberg in Leuven gebracht. Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. (mm)
  [naar artikel]
 17. Brokstukken gevonden (10/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie trof woensdag om 1.50 uur op de rotonde van de Boslaan in Lanklaar het verkeersbord voor fietsers aan de oversteekplaats beschadigd aan en zagen sporen van een voertuig op de rotonde. Hier lagen ook nog brokstukken van een blauwe Lamborghini, maar de wagen was nergens meer te bespeuren. De zaak wordt verder onderzocht. (ppn)
  [naar artikel]
 18. Over de kop (26/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Boslaan in Lanklaar is donderdag rond 10 uur een auto tegen de rotonde gereden. Een 29-jarige bestuurster uit As merkte de rotonde te laat op en raakte de betonnen rand. Haar wagen werd omhoog geworpen en sloeg over de kop. De bestuurster werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 19. Rijbewijs kwijt na ongeval in Lanklaar (24/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 46-jarige man die donderdagavond bij het ongeval op de Rijksweg in Lanklaar betrokken was, heeft zijn rijbewijs voor 15 dagen moeten inleveren. De man reed richting Maasmechelen toen hij ter hoogte van de rotonde - op het kruispunt met de Boslaan - de controle over het stuur van zijn auto verloor. Het voertuig werd omhoog geworpen, ging enkele keren over de kop en kwam aan de andere kant van de rotonde terug op zijn wielen terecht. De bestuurder kon zelf uit het voertuig kruipen. Hij was wel gewond. Omdat hij alle medewerking weigerde en geen alcoholtest wilde afleggen, werd zijn rijbewijs ingetrokken. (mm)
  [naar artikel]
 20. Zware verkeershinder op Noord-Zuid in Overpelt door gekantelde vrachtwagen (22/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Overpelt is er momenteel zware verkeershinder in de richting van Nederland. Even na 11 uur kantelde ter hoogte van de afrit Overpelt-Centrum een betonmixer.
  [naar artikel]
 21. Vrachtwagen met schrootafval kantelt op rotonde (15/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de rotonde van de Appeldonkstraat en Hoeikensstraat in Willebroek is donderdagochtend een vrachtwagen met schrootafval gekanteld. De bestuurder raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Verkeershinder is er voorlopig niet.
  [naar artikel]
 22. Zware verkeershinder door gekantelde tankwagen op E411 (10/03/2020 - De Standaard)
  Een tankwagen kantelde maandag op de E411 ter hoogte van Corroy-le-Grand in Waals-Brabant. Dinsdagochtend waren de hulpdiensten er nog niet in geslaagd die te takelen. Het provinciaal crisiscentrum verwacht dinsdag ‘zeer zware verkeershinder’.
  [naar artikel]
 23. Zware verkeershinder op N80 na ongeval op kruispunt (08/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de N80 en de Nachtegaal in Kortenbos is woensdagochtend een ongeval gebeurd. Door de takelwerken is het hele kruispunt versperd, wat voor zware verkeershinder zorgt.
  [naar artikel]
 24. Verkeershinder na klap op A12 (16/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de A12 met Guido Gezellestraat in Aartselaar zijn maandagvoormiddag twee auto’s gebotst. Niemand raakte gewond maar er was wel heel wat verkeershinder.
  [naar artikel]
 25. Zware verkeershinder aan knooppunt Antwerpen-Haven: wagens rijden er achterwaarts om weg te kunnen (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is zware verkeershinder door een ongeval op het knooppunt Antwerpen-Haven. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De aansluiting is versperd voor...
  [naar artikel]
 26. Zware verkeershinder op Antwerpse Ring door werken (11/03/2017 - De Standaard)
  Er is zware verkeershinder op de Antwerpse Ring door verkeerswerken ter hoogte van de Kennedytunnel.
  [naar artikel]
 27. Vrachtwagen verliest meer dan 200 bakken bier op rotonde in Ingelmunster (27/11/2019 - De Standaard)
  Op de rotonde aan de Bruggestraat in Ingelmunster was er woensdagavond verkeershinder door een ladingverlies van een vrachtwagen. De chauffeur verloor meer dan tweehonderd bakken bier.
  [naar artikel]
 28. Zware verkeershinder door twee ongevallen aan Kennedytunnel (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Antwerpen is er donderdagochtend zware verkeershinder door twee ongevallen, een in en een ander vlakbij de Kennedytunnel. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum moeten bestuurders op de Antwerpse ring richting Gent en op de E313 vanuit de Kempen en Limburg rekening houden met files van meer dan een uur. De Liefkenshoektunnel is inmiddels tolvrij.
  [naar artikel]
 29. Graafmachine tegen boom in Lanklaar (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 7 uur is op de Boslaan in Lanklaar een spectaculair ongeval gebeurd. Een auto botste er achterop een graafmachine. Door de klap knalde de graafmachine tegen een boom. De 51-jarige bestuurder uit Opglabbeek liep lichte verwondingen op. De takeldienst kreeg de assistentie van de brandweer om de voertuigen te takelen en het wegdek proper te spuiten. (mm)
  [naar artikel]
 30. Geparkeerde auto geramd op Boslaan (17/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 16 uur is op de Boslaan in Lanklaar een geparkeerd voertuig aangereden. De wagen stond op de pechstrook 200 meter voor de rotonde met de Nationaal Parklaan. Volgens een getuige begon een wagen, die in de richting Lanklaar reed, te slippen tot op de pechstrook, tegen de geparkeerde wagen.
  [naar artikel]
 31. Ongeval rotonde Hoogstraat (10/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond omstreeks 19 uur gebeurde er een botsing tussen twee auto ’s ter hoogte van de rotonde aan de Hoogstraat, de Genitsstraat en de Genkerbaan (N 76). Er vielen geen gewonden maar de beide auto "s moesten getakeld worden. Het doorgaand verkeer werd hier door tijdelijks gestremd. De politie kwam ter plaatse en deed vaststellingen. Er gebeuren regelmatig zware ongevallen op deze rotonde.
  [naar artikel]
 32. Spijkers en plastic platen op weg in Lanklaar (09/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Boslaan in Lanklaar is er vrijdag na een verlies van lading een tijdje verkeershinder geweest . Van een vrachtwagen waren een 40-tal plastic platen en enkele dozen met spijkers gevallen. Een bezemwagen die toevallig voorbijkwam, heeft de spijkers opgeruimd. Mensen van de technische dienst haalden de platen van de weg. (mm)
  [naar artikel]
 33. Vesparijder gewond in Genk (16/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder van een scooter is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een zware klap op het kruispunt van de Nieuwe Kuilenweg en de Westerring. De Vespa-rijder werd er door een auto geraakt. Op het kruispunt was een tijdlang verkeershinder.
  [naar artikel]
 34. Zware verkeershinder verwacht op Antwerpse ring door werken tijdens herfstvakantie (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt dat er tijdens de herfstvakantie vermoedelijk zware verkeershinder zal zijn op de Antwerpse ring....
  [naar artikel]
 35. Zware verkeershinder door wegenwerken E40 in Heverlee (27/08/2018 - De Standaard)
  De wegenwerken tussen Brussel en Leuven zorgen voor ernstige verkeershinder. De overlast zal zeker nog een week duren. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
  [naar artikel]
 36. Zware verkeershinder door wegenwerken E40 in Heverlee (27/08/2018 - De Standaard)
  De wegenwerken tussen Brussel en Leuven zorgen voor ernstige verkeershinder. De overlast zal zeker nog een week duren. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
  [naar artikel]
 37. Komende dagen zware verkeershinder verwacht door werken op Brusselse Ring in Zellik (21/11/2017 - VRT NWS)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert morgen en overmorgen werken uit aan de wegmarkeringen op de Brusselse Buitenring in Zellik ter hoogte van de verbinding naar de E40. Het agentschap verwacht dan ook zware verkeershinder.
  [naar artikel]
 38. Verkeershinder aan Philipsbrug door accidentje (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Philipsbrug is Hasselt is er al de hele voormiddag verkeershinder na een klein ongeval. Een auto was er tegen de richting in de brug op gereden en tegen betonblokken gebotst. De blokken van ruim 1 ton zijn door de klap verplaatst. Daardoor is er een rijstrook minder beschikbaar. In de loop van de voormiddag komt een gespecialiseerde firma de betonblokken op de juiste plaatst zetten.
  [naar artikel]
 39. Motor schiet in brand bij ongeval op Boslaan in Lanklaar (30/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee wagens botsten zaterdagvoormiddag bij een ongeval op de Boslaan in Lanklaar. Ter hoogte van het kruispunt met Heuvelsven botsten ze frontaal. Bij de klap vatte het motorcompartiment van een wagen voor. De schade aan beide auto’s was groot, maar niemand raakte ernstig gewond.
  [naar artikel]
 40. Klap tegen rotonde (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 28-jarige Luikenaar heeft zaterdagnacht rond 2 uur de controle over zijn wagen verloren op de Nieuwesteenweg. De wagen raakte de boordstenen van de rotonde en kwam op zijn flank tot stilstand. Mike W. werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 41. Twee wagens botsen aan rotonde in Genk (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ter hoogte van de rotonde op Henry Fordlaan - Taunusweg in Genk zijn twee wagens op elkaar ingereden. Daarbij raakte een inzittende lichtgewond. Eén voertuig kwam tot stilstand in de zijberm en raakte ernstig beschadigd. Het ongeval veroorzaakte geen verkeershinder.
  [naar artikel]
 42. Wagen mist rotonde en rijdt huis binnen: bestuurder overleden (08/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 31-jarige man uit Dilsen-Stokkem is zaterdagochtend verongelukt bij een zware crash aan de rotonde van Drietak in Kinrooi. De automobilist miste de rotonde en reed over een talud tot in een huis. De bewoners waren gelukkig niet thuis. De ravage is enorm. Toen de hulpdiensten arriveerden kon voor de Dilsenaar geen hulp meer baten.
  [naar artikel]
 43. Wagen mist rotonde en rijdt huis binnen: bestuurder overleden (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een dertiger uit Dilsen-Stokkem is zaterdagochtend verongelukt bij een zware crash aan de rotonde van Drietak in Kinrooi. De automobilist miste de rotonde en reed over een talud tot in een huis. De bewoners waren gelukkig niet thuis. De ravage is enorm. Toen de hulpdiensten arriveerden kon voor de Dilsenaar geen hulp meer baten.
  [naar artikel]
 44. Zware verkeershinder verwacht door werken op E40 in Bertem (23/08/2018 - VRT NWS)
  Morgen starten herstellingswerken op de E40 Brussel-Luik. Tussen Bertem en Heverlee worden stukken van het betonnen wegdek hersteld. Automobilisten moeten rekening houden met ernstige verkeershinder.
  [naar artikel]
 45. Ongeval veroorzaakt zware verkeershinder op Koolmijnlaan in Beringen (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een verkeersongeval met gewonden zorgt voor zware verkeershinder op de Koolmijnlaan in Beringen.
  [naar artikel]
 46. Zware verkeershinder op E40 richting kust door ongevallen (12/08/2018 - Metro)
  Op de E40 richting Oostende zijn bij vier ongevallen deze voormiddag acht gewonden gevallen. Dat meldt de wegpolitie Oost-Vlaanderen. De ongevallen veroorzaakten heel wat verkeershinder op de al drukke baan. De ongevallen gebeurden telkens met personenwagens. Bij een ongeval ter hoogte van Nevele raakte een persoon gewond. In Drongen raakten vier mensen gewond. Bij een ongeval in Wetteren telde de wegpolitie twee gewonden. Bij een laatste ongeval viel een lichtgewonde, een kindje klaagde over hoofdpijn. bron: Belga Het bericht Zware verkeershinder op E40 richting kust door ongevallen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Zware verkeershinder op Antwerpse ring verwacht (08/10/2019 - De Standaard)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt voor vermoedelijk zware verkeershinder tijdens de herfstvakantie op de Antwerpse ring en omgeving, vanwege werkzaamheden die zes dagen en zeven nachten lang zullen worden uitgevoerd op de R1 ter hoogte van Deurne.
  [naar artikel]
 48. Zware verkeershinder op E19: gekantelde vrachtwagen in Zemst, ook in andere richting file na ongeval (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Zemst is kort voor de middag een vrachtwagen geladen met aarde gekanteld op de E19 in de richting van Antwerpen. Dat heeft zware verkeershinder...
  [naar artikel]
 49. Zware verkeershinder op Brusselse buitenring na ongeval in Zellik, weg intussen wel vrijgemaakt (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een verkeersongeval op de Brusselse buitenring ter hoogte van Zellik veroorzaakt sinds iets voor 5 uur vanmorgen zware verkeershinder. Richting
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.