Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
18:34 uur

Koppel naar rechter in wanhopige poging dochter (5) in leven te houden. Dokters vinden dat ze recht heeft om te sterven

Het Laatste Nieuws

11/09/2019 - 14:23

Een Brits koppel is naar het Hooggerechtshof gestapt in een verwoede poging om hun dochter in leven te houden. Shelina Begum (39) en Mohammed...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Britse rechter: Dokters mogen doodzieke Charlie laten sterven, tegen wil van ouders in (11/04/2017 - De Redactie)
  De 8-maanden oude Charlie heeft een zeldzame stofwisselingsziekte en zijn hersentjes hebben onherstelbare schade opgelopen. Zijn ouders wilden hem naar de VS overbrengen voor een experimentele behandeling, maar de dokters vinden dat het beter is om de levensondersteuning van het kind uit te zetten.
  [naar artikel]
 2. Ouders weten dat hun zoontje morgen zal sterven, maar mogen hem niet mee naar huis nemen van de dokters (29/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De ouders van Charlie Gard vochten een bitse gerechtelijke strijd uit met de dokters die de behandeling van hun zoon wilden stopzetten. Die rechtszaak verloren ze en morgen zullen de machines die Charlie in leven houden, stopgezet worden. Toch mogen zijn ouders Charlie niet mee naar huis nemen van de dokters.
  [naar artikel]
 3. Ouders weten dat hun zoontje morgen zal sterven, maar mogen hem niet mee naar huis nemen van de dokters (29/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van Charlie Gard vochten een bitse gerechtelijke strijd uit met de dokters die de behandeling van hun zoon wilden stopzetten. Die rechtszaak verloren ze en en morgen zullen de machines die Charlie in leven houden, stopgezet worden. Toch mogen zijn ouders Charlie niet mee naar huis nemen van de dokters.
  [naar artikel]
 4. Wanhopige mama zoekt getuigen nadat haar dochter Febe (14) is verdwenen: "Ik ben doodongerust" (29/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 14-jarige dochter van Sofie Vermeulen is sinds dinsdagavond spoorloos. Op Facebook heeft de wanhopige mama een oproep naar getuigen gelanceerd....
  [naar artikel]
 5. Lutgart Simoens pleit voor euthanasie bij voltooid leven: 'Ik wil rustig sterven. Zonder zorgen, zonder pijn' (27/08/2019 - Knack)
  Op haar 91e eist Lutgart Simoens, jarenlang de grande dame van Radio 2, het recht op om zelf te beslissen hoe en wanneer ze wil sterven. 'Volgens de euthanasiewet moet ik eerst ondraaglijk en onomkeerbaar lijden. Mensonterend vind ik dat', zegt ze. 'Als tachtigplussers zoals ik vinden dat hun leven voltooid is, respecteer dat dan.'
  [naar artikel]
 6. Hoe sterven dokters? (24/07/2019 - Express)
  Je zou verwachten dat dokters met een ernstige ziekte hun expertise aanwenden en de allerbeste, meest moderne van behandelingen kiezen. Het tegendeel is waar. Dokter Ken Murray constateert dat dokters ongebruikelijk weinig behandelingen ondergaan, vergeleken met het Amerikaanse gemiddelde. Dokters hebben met eigen ogen gezien hoe ingrijpend een zware behandeling is. Ze zien de wanhoop, de slangen, de geneesmiddelen en weten dat het maar al te vaak leidt tot peperdure rekeningen en weinig resultaten. Een neef van Murray kreeg te horen dat hij leed aan longkanker. Hij weigerde chemotherapie te ondergaan. In plaats daarvan ging hij bij Murray wonen en beleefden ze samen nog acht maanden lang dikke pret. Ze aten lekker, keken veel naar sport en spendeerden niet meer dan 20 dollar aan geneesmiddelen. Op een dag werd hij niet wakker. Na een coma van drie dagen stierf hij. ‘Mijn neef was geen dokter, maar hij wilde kwaliteit van leven, niet kwantiteit. Is dat niet wat we allen willen? Indien er één state-of-the-art-manier van sterven is, dan is het sterven met waardigheid. Wij dokters zijn geen helden, ook wij willen waardig sterven. ‘ Het verbaast Murray dan ook niets dat de meeste goed geïnformeerde artsen de strijd opgeven en verkiezen om rustig thuis te overlijden. The post Hoe sterven dokters? appeared first on Express.
  [naar artikel]
 7. Hoe voelt het als je de eerste keer ze een mens ziet sterven? Drie dokters getuigen (07/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Dokters worden opgeleid om mensen beter te maken, niet om ze te zien sterven. Toch moet de opleiding ook beter voorbereiden op dat deel van de job, zo adviseerde de Academie voor Geneeskunde deze week. Drie dokters vertellen over hun eerste dode, en wat dat met hen en hun kijk op het vak deed.
  [naar artikel]
 8. Koppel krijgt na 13 jaar proberen eindelijk een dochter (07/11/2017 - Metro)
  Een koppel uit het Amerikaanse Nebraska heeft na 13 jaar lang proberen eindelijk een dochter. Na jaren van ongeluk, lacht het leven hen nu toe. Zo verwacht het stel nu ook een tweeling via een surrogaatmoeder. Voor de 35-jarige Lindsay en de 37-jarige Brian was de droom om ouder te worden groot. Toen ze van de dokters te horen kregen dat ze na hun 15 miskramen de hoop moesten opgeven, brak hun hart. Als laatste hoop probeerden ze via een GoFundMe-pagina geld bij elkaar te sprokkelen om hun definitieve poging op draagmoederschap te financieren. Kinderwens in vervulling De pagina kreeg veel aandacht en leverde het koppel zelfs een dochter op. Een vrouw contacteerde Lindsay en Brian om te vragen of ze haar ongeboren kind wilden adopteren. Met baby Henley ging hun kinderwens eindelijk in vervulling. “Ik heb geweend als een kind”, vertelde Lindsay tegen WOWT. Maar daar stopte hun geluk niet. Ondertussen had de zus van Lindsay zich vrijwillig gesteld om surrogaat te worden. Tijdens het adoptieproces was het na vier pogingen eindelijk gelukt. Ze waren door het dolle heen toen ze ontdekten dat om een tweeling ging. Bekijk hun emotioneel verhaal in onderstaande video:
  [naar artikel]
 9. Vader belooft fortuin aan familie van moordenaar van zijn dochter (19/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zijn dochter ging joggen, maar kwam nooit meer terug. Haar moordenaar is nog altijd spoorloos. Omdat er geen schot lijkt te komen in het onderzoek, richt een wanhopige vader zich tot wanhopige middelen: een beloning voor de familie van de man die zijn dochter aanrandde en wurgde.
  [naar artikel]
 10. Vader belooft fortuin aan familie van moordenaar van zijn dochter (19/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zijn dochter ging joggen, maar kwam nooit meer terug. Haar moordenaar is nog altijd spoorloos. Omdat er geen schot lijkt te komen in het onderzoek, richt een wanhopige vader zich tot wanhopige middelen: een beloning voor de familie van de man die zijn dochter aanrandde en wurgde.
  [naar artikel]
 11. Laatste (wanhopige) poging om nominatie Donald Trump tegen te houden (14/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Conservatieven binnen de Republikeinse partij lanceren een laatste vertwijfelde poging om de nominatie van Donald Trump tegen te houden. Trump is
  [naar artikel]
 12. Vrachtwagen neemt maatregelen tegen transmigranten: "Wij gaan níet naar het Verenigd Koninkrijk" (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een poging om wanhopige transmigranten uit hun camion te houden, rijden sommige vrachtwagens in ons land nu al rond met een bordje op de...
  [naar artikel]
 13. Mama van vermoorde Britta Cloetens (25) stelt hoop op documentairereeks: “Laatste poging om haar terug te vinden” (30/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De mama van Britta Cloetens, die in 2011 werd vermoord door Tijl Teckmans, doet in een driedelige documentairereeks op Eén een ultieme poging om het lichaam van haar dochter terug te vinden. Ze blijft hopen alsnog afscheid te kunnen nemen van haar dochter, maar is ook realistisch. “We beseffen dat het allemaal lang geleden is”, zegt mama Karin Tack.
  [naar artikel]
 14. “Het filmpje dat het leven van mijn dochter redde”: amper 20 seconden nodig om dokters te overtuigen (14/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dokters dachten dat baby Ella een simpele, maar zware verkoudheid had. Het was pas toen moeder Jade hen een filmpje van het meisje lieten zien dat ze in actie schoten. “Zonder die video had ik gewoon een baby met hoge koorts naar het ziekenhuis gebracht, en hadden ze me naar huis gestuurd.”
  [naar artikel]
 15. Hond doet wanhopige poging om haar pups tegen cobra te beschermen (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een hond ondernam afgelopen week een dappere poging om haar vier puppies te beschermen tegen een meterslange cobra die een Indiaas dorp was binnengedrongen. Het wanhopige gevecht tegen het giftige reptiel was echter tevergeefs en de jonge honden overleefden het niet. Het geblaf trok de dorpelingen aan, die de cobra konden vangen.
  [naar artikel]
 16. Wanhopige ouders starten rechtszaak om leven doodziek zoontje te redden (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Brits koppel is een hartverscheurende rechtszaak gestart. De inzet: het leven van hun zeven maanden oude zoontje Charlie. De jongen lijdt aan
  [naar artikel]
 17. Vrouw redt leven van opa, maar wordt nu gestraft door rechter (26/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Femke Verleye mag acht dagen de weg niet meer op door een snelheidsovertreding die ze maakte toen ze haar opa met spoed naar het ziekenhuis overbracht. “Van de dokters kreeg ik niets dan lof omdat ik mijn opa redde, de rechter spelde me de les”, zegt ze in Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 18. Vrouw redt leven van opa, maar wordt nu gestraft door rechter (26/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Femke Verleye mag acht dagen de weg niet meer op door een snelheidsovertreding die ze maakte toen ze haar opa met spoed naar het ziekenhuis overbracht. “Van de dokters kreeg ik niets dan lof omdat ik mijn opa redde, de rechter spelde me de les”, zegt ze in Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 19. De dokters willen zijn dochtertje al opgeven, maar deze vader is vastbesloten te blijven strijden (27/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kleine Jorja Emerson heeft een zeldzame chromosomale aandoening én epilepsie. Haar laatste aanval duurde maar liefst 17 uur, waarna de dokters besloten dat haar aandoening terminaal is en dat ze beter naar huis gaat, om te sterven. Haar vader is het daar echter niet mee eens, maar om de dokters hun ongelijk te bewijzen, heeft hij geld nodig, veel geld.
  [naar artikel]
 20. Rechter geeft wanhopige moeder en vader gelijk: 30-jarige zoon moet ouderlijk huis verlaten (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat New York heeft een koppel vandaag een rechtszaak gewonnen tegen hun 30-jarige zoon, die weigerde om het ouderlijk huis te...
  [naar artikel]
 21. Koppel uit Nijlen schuldig aan poging tot moord op huisgenoot (12/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Mechelen heeft donderdag een koppel uit Nijlen schuldig bevonden aan de poging tot moord op hun huisgenoot. De twee hadden de man in zijn slaap geklopt met een bijl en een knuppel, de man kon ontkomen en zwaargewond hulp zoeken bij de buren. Het koppel kreeg elk acht jaar effectief.
  [naar artikel]
 22. Koppel (89) na huwelijk van 64 jaar op enkele seconden van elkaar overleden: “Mooier sterven kan niet” (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Tot de dood ons scheidt.” Dat geldt niet voor Jos Claes en Gusta Schoovaerts uit het Vlaams-Brabantse dorpje Zonderschot. Op hun 89ste, na 64 jaar huwelijk, stierven ze op natuurlijke wijze liefelijk naast elkaar. Op haast exact hetzelfde moment. Ongezien, volgens dokters en begrafenisondernemers. “Mooier sterven kan niet”, zegt zoon Willem.
  [naar artikel]
 23. Koppel (89) na huwelijk van 64 jaar op enkele seconden van elkaar overleden: “Mooier sterven kan niet” (21/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Tot de dood ons scheidt.” Dat geldt niet voor Jos Claes en Gusta Schoovaerts uit het Vlaams-Brabantse dorpje Zonderschot. Op hun 89ste, na 64 jaar huwelijk, stierven ze op natuurlijke wijze liefelijk naast elkaar. Op haast exact hetzelfde moment. Ongezien, volgens dokters en begrafenisondernemers. “Mooier sterven kan niet”, zegt zoon Willem.
  [naar artikel]
 24. "Wie kan ons helpen om te achterhalen welke enge ziekte mijn dochter heeft?" (02/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een wanhopige moeder heeft foto's vrijgegeven van haar dochter die onnoemelijk lijdt na het oplopen van een mysterieuze aandoening. De ellende
  [naar artikel]
 25. Man die 10-jarige Sofie Voncken helpt met cannabisolie moet voor de rechter verschijnen (05/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De maker van de cannabisolie, die het leven redde van de 10-jarige Sofie uit Maasmechelen, moet op 21 maart in Antwerpen voor de rechter verschijnen. Jean-Pierre Voncken, de vader van Sofie, is opgeroepen als getuige. Hij zal een pleidooi houden voor zijn leverancier. Medicinale cannabisolie is illegaal in ons land. Sofie dankt haar leven aan cannabisolie. De dokters hadden haar opgegeven. Voor ze het product nam, kreeg ze 250 aanvallen per dag. De laatste twee jaar was er dat nog welgeteld één.
  [naar artikel]
 26. Koppel aangehouden in verkrachtings- en verdwijningszaak Charleroi (09/03/2017 - De Redactie)
  In Dampremy, bij Charleroi, is een koppel van Tsjetsjeense afkomst aangehouden voor doodslag en verkrachting. De vader zou zijn oudste dochter hebben opgesloten in een geheime bergplaats in de kelder en haar verkracht en gedood hebben. De zaak kwam in een stroomversnelling toen de andere dochter van het koppel naar de politie stapte.
  [naar artikel]
 27. Hartverscheurend: gedumpte hond doet wanhopige poging om bij harteloze eigenaar te blijven (25/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Britse dierenbescherming heeft hartverscheurende beelden vrijgegeven van een Stafford die een paniekerige en wanhopige poging doet om bij de eigenaar te blijven die hem wil dumpen. De man had de mand van de hond op straat gegooid en wilde weer instappen, maar de trouwe viervoeter rende rond auto en deed verwoede pogingen om de deur open te krijgen. De achtergelaten hond - die de bijnaam Snoop kreeg van dierenartsen - werd een uurtje later in zijn mandje gevonden door een voorbijganger. Het arme dier vond intussen al een nieuwe, warme familie om zijn dagen te slijten.
  [naar artikel]
 28. Hartverscheurend: gedumpte hond doet wanhopige poging om bij harteloze eigenaar te blijven (25/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse dierenbescherming heeft hartverscheurende beelden vrijgegeven van een Stafford die een paniekerige en wanhopige poging doet om bij de eigenaar te blijven die hem wil dumpen. De man had de mand van de hond op straat gegooid en wilde weer instappen, maar de trouwe viervoeter rende rond auto en deed verwoede pogingen om de deur open te krijgen. De achtergelaten hond - die de bijnaam Snoop kreeg van dierenartsen - werd een uurtje later in zijn mandje gevonden door een voorbijganger. Het arme dier vond intussen al een nieuwe, warme familie om zijn dagen te slijten.
  [naar artikel]
 29. Dokters vragen voorbehouden parkeerplaatsen (17/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna de helft van de dokters op huisbezoek heeft vaak moeite om een parkeerplaats te vinden, wat tot heel wat tijdverlies leidt. De Belgische...
  [naar artikel]
 30. Rechter verdertigvoudigt schadevergoeding bij onteigening (28/03/2019 - De Morgen)
  In 2004 bood het Brussels gewest Marie en haar man 20.000 euro voor hun huis aan het Zuidstation. Het gerecht oordeelt nu dat het koppel recht heeft op het dertigvoud.
  [naar artikel]
 31. Femke redde het leven van haar opa, maar wordt nu gestraft door de rechter (26/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Femke Verleye mag acht dagen de weg niet meer op door een snelheidsovertreding die ze maakte toen ze haar opa met spoed naar het ziekenhuis overbracht. “Van de dokters kreeg ik niets dan lof omdat ik mijn opa redde, de rechter spelde me de les.”
  [naar artikel]
 32. Ontroostbare weduwe krijgt op dag overlijden echtgenoot recht op zijn zaadcellen (20/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een weduwe uit Australië is op de dag dat haar echtgenoot zich van het leven had beroofd naar de rechter gestapt om het recht op zijn sperma af te...
  [naar artikel]
 33. Amerikaanse rechter gelast onmiddellijke terugkeer van uitgezette moeder en dochter (10/08/2018 - De Morgen)
  Een migrantenmoeder en -dochter zaten al in het vliegtuig terug naar hun land van herkomst in Midden-Amerika, toen een rechter in Washington DC donderdagavond hun onmiddellijke terugkeer naar de Verenigde Staten gelastte. 
  [naar artikel]
 34. “Ze viel en het water kleurde rood”: man voor de rechter voor moord op steenrijke echtgenote en poging om schuld op dochter (9) te schuiven (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse effectenmakelaar moet voor de rechter verschijnen omdat hij zijn steenrijke vrouw vermoord zou hebben. De twee waren in een bittere...
  [naar artikel]
 35. Ouders dolgelukkig na vonnis "Na vier jaar is dochter eindelijk veilig voor haar grootvader" (24/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een koppel uit Zwevezele moet niet langer een dwangsom van 500 euro betalen aan de opa van zijn dochter. De rechter verbiedt na een lange strijd alle contact tussen de veroordeelde man en het meisje.
  [naar artikel]
 36. Dokters willen beademing van peutertje stopzetten, rechter houdt hen tegen (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een ouderpaar heeft voor een Franse rechtbank een juridisch geschil over het leven van hun dochtertje Marwa gewonnen. De peuter heeft een ernstig
  [naar artikel]
 37. Rechterlijke uitspraak geeft Beyza met hoofddoek hoop: “2018, ga toch snel voorbij” (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Ik zou ook naar de rechter gestapt zijn met wat ik nu weet. Maandenlang heeft Beyza op haar kamer gehuild omdat ze niet naar de school van haar keuze kon.” Het vonnis van een Tongerse rechter die acht moslimmeisjes het recht geeft hun hoofddoek op school te dragen ondanks een hoofddoekenverbod, geeft veel moslims hoop. Onder hen Nurkan Efe en zijn dochter Beyza uit Beringen.
  [naar artikel]
 38. Dokters staan voor een raadsel: Jos (89) en Gusta (89) sterven op hetzelfde moment, op natuurlijke wijze (21/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Tot de dood ons scheidt.” Dat geldt niet voor Jos Claes en Gusta Schoovaerts uit Zonderschot, bij Heist-op-den-Berg. Op hun 89ste, na 64 jaar huwelijk, stierven ze op natuurlijke wijze liefelijk naast elkaar. Op haast exact hetzelfde moment. Ongezien, volgens dokters en begrafenisondernemers. “Mooier sterven kan niet”, zegt zoon Willem.
  [naar artikel]
 39. Koppel komt om het leven in Dalhem door omgevallen boom (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het stormweer van gisteren heeft 's avonds het leven gekost aan een koppel veertigers in Dalhem, in de provincie Luik. Toen het koppel met de
  [naar artikel]
 40. Heeft rechter de scheiding der machten geschonden? (09/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Heeft de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen een ‘activistische rechter’ in haar midden, die de scheiding der machten heeft geschonden door te oordelen dat een gezin uit Aleppo wel degelijk recht heeft op een humanitair visum? En kan staatssecretaris Francken, die de rechter ‘wereldvreemd’ noemde, de opgelegde dwangsom zomaar naast zich neerleggen? Professor migratierecht Dirk Vanheule en professor publiek recht David D’Hooge laten hun licht schijnen over de zaak.
  [naar artikel]
 41. 13 gevangenen van Sint-Gillis trekken naar rechter tegen staat (04/07/2018 - VRT NWS)
  Dertien gedetineerden van de gevangenis van Sint-Gillis trekken naar de rechter tegen de Belgische staat. Ze vinden dat de staking in de gevangenis hun recht op onder meer bezoek, een dagelijkse douche en een wandeling schaden en eisen een dwangsom van 1.000 per dag elk. 
  [naar artikel]
 42. Maasmechels koppel pleit voor legalisatie medicinale cannabis: ”Kiezen tussen je kind legaal laten sterven of illegaal laten leven” (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van de 8-jarige Sofie Voncken uit Maasmechelen dagen minister Maggie De Block voor de rechter als zij het gebruik van medicinale cannabis niet snel legaliseert. Ze hebben een honderdtal patiënten rond zich verzameld die de actie steunen.
  [naar artikel]
 43. Rond de 19 graden sterven de minste mensen bij ons (25/07/2019 - De Standaard)
  Bij extreme temperaturen sterven meer mensen. Maar de bevolking kan wennen aan stijgende temperaturen. En wat wij een ideale temperatuur vinden, vinden anderen dan weer te warm. Of te koud.
  [naar artikel]
 44. Thomas Markle berispt zijn dochter: “Ze heeft geen recht om zo tegen de queen te spreken” (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Markle (75) haalt opnieuw uit naar zijn dochter via de Britse media. Volgens hem had Meghan “geen enkel recht” om zich zo tegen de Queen te...
  [naar artikel]
 45. “Mijn dochter moet boeten. Maar mijn kleinkinderen?” (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Rachma Ayad uit Beringen zag haar dochter Amina (24) radicaliseren en uiteindelijk naar Syrië vertrekken. In het kalifaat kreeg Amina twee kinderen. Vandaag voert Rachma een wanhopige strijd om haar kleindochters Sirin (4) en Maria (2) terug naar België te brengen.
  [naar artikel]
 46. De man die te voet van Albanië naar België kwam om zijn dochter uit de prostitutie te halen (23/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het was schrikken voor de security van de Brusselse rechtbank toen Endrit met de handen vooruitgestoken recht op de voorzitter af stapte. Maar het was vals alarm. Endrit was helemaal te voet uit Albanië gekomen, en wou de rechter nu vertellen waarom. “Met het werk van deze handen heb ik mijn dochter opgevoed. Met deze handen wil ik haar uit de prostitutie halen en terug meenemen naar huis.”
  [naar artikel]
 47. Dokters van de Wereld: "Daklozen worden aan hun lot overgelaten” (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De medische ngo Dokters van de Wereld, die opkomt voor het universele recht op gezondheid van iedereen, roept de overheid op om meer aandacht te...
  [naar artikel]
 48. Ouders Britta Cloetens hoopvol maar realistisch over documentaire: “Laatste poging om haar terug te vinden” (30/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De ouders van Britta Cloetens uit Wilrijk, die in 2011 werd vermoord door Tijl Teckmans, doen in een driedelige documentairereeks op Eén een ultieme poging om haar lichaam terug te vinden. Ze blijven hoopvol om alsnog afscheid te kunnen nemen van hun dochter, maar zijn ook realistisch. “We beseffen dat het allemaal lang geleden is”, zegt mama Karin Tack.
  [naar artikel]
 49. Dokters redden leven van 'geplette' kat (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Istanboel hebben dokters het leven van een kat op het nippertje kunnen redden. De straatkat kwam vast te zitten in de draaideur van een
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected].be. Disclaimer.