Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
22:10 uur

Traditionele oliewinning start nog weinig nieuwe projecten

Express

04/10/2019 - 14:18

De traditionele oliewinning heeft de voorbije drie jaar weinig nieuwe boorputten in gebruik kunnen nemen. De activiteit is teruggevallen tot het laagste niveau in zeven decennia. Dat blijkt uit een rapport van het onderzoeksbureau IHS Markit. Achter het fenomeen gaan verschillende oorzaken schuil. Een snelle heropleving is volgens het rapport niet bijzonder waarschijnlijk. ‘De traditionele … The post Traditionele oliewinning start nog weinig nieuwe projecten appeared first on Express.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Noorwegen blijft positief over oliewinning Barentszee (29/02/2020 - Express)
  De Barentsz Zee blijft een belangrijk gebied voor potentiële oliewinning. Dat staat in een rapport van het Noorse Petroleum Directoraat. Nochtans blijft de productie in het gebied bijzonder beperkt. In het rapport wordt echter gewag gemaakt van potentiële voorraden van bijna 3,08 miljard kubieke meter. De Barentsz Zee werd lang gezien als het nieuwe centrum […] The post Noorwegen blijft positief over oliewinning Barentszee appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Trump zet deur oliewinning wagenwijd open (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil vanaf 2019 vrijwel alle wateren voor de kust van de Verenigde Staten openstellen voor oliewinning, zo...
  [naar artikel]
 3. Balearen vechten tegen oliewinning (11/04/2019 - De Morgen)
  Ibiza, Formentera en Mallorca komen in opstand tegen de Spaanse regering. Die wil een deel van haar mediterrane wateren ontsluiten voor oliewinning. De geluidsbommen die de olielagen moeten opsporen, zouden walvissen en andere zeedieren doden.
  [naar artikel]
 4. Total waarschuwttegen oliewinning Noordpool (12/04/2019 - De Morgen)
  Total vindt dat energiemaat-schappijen niet naar olie mogen boren in Arctische wateren. Het is meteen de eerste keer dat een oliegigant zich publiekelijk uitspreekt tegen oliewinning rond de Noordpool.
  [naar artikel]
 5. Grootse projecten met zonne-energie (05/04/2019 - De Morgen)
  De plaatsing van zonnepanelen in België blijft een exponentiële vlucht kennen. Gisteren werden details bekendgemaakt van twee nieuwe projecten. Electrabel gaat panelen plaatsen bij vijftien industriële bedrijven. De vastgoedbevak WDP start met een project met Nuon en SolarAccess als partners.
  [naar artikel]
 6. "Trump zet deur voor oliewinning wagenwijd open" (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil vrijwel alle wateren voor de kust van de Verenigde Staten openstellen voor oliewinning. Ook in stroken...
  [naar artikel]
 7. Frans parlement verbiedt oliewinning in alle territoria (20/12/2017 - Knack)
  Het Franse parlement heeft een wet goedgekeurd die oliewinning verbiedt in alle Franse territoria. Het land wint echter slechts 1% van haar eigen olieconsumptie.
  [naar artikel]
 8. Kompany schenkt voortaan Duivels-premies aan "positieve projecten en organisaties" (10/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Kompany zal bij de start van het nieuwe seizoen zijn als Rode Duivel ontvangen premies en bonussen schenken aan "positieve projecten en
  [naar artikel]
 9. Koen De Bouw is nog dertien keer Professor T. (09/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Professor T.’, de laatste dertien afspraken met de autistische en weinig genietbare politie-adviseur Jasper Teerlinck, vertolkt door Koen De Bouw (53). De Bouws vizier staat alweer op nieuwe projecten, in binnen- en buitenland. “Het zwarte gat is een gevoel dat me vreemd is.”
  [naar artikel]
 10. Startende bedrijfjes hebben bijna duizend vacatures (22/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De 489 jonge bedrijfjes van het netwerk Start it @KBC zoeken 954 nieuwe werknemers. Maar weinig mensen weten dat, omdat de start-ups geen geld hebben om dure advertenties te plaatsen en te weinig bekend zijn.
  [naar artikel]
 11. Wallonië start 24 projecten tegen radicalisme (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Wallonië zullen 24 projecten in 2017 worden ontwikkeld tegen radicalisering, met behulp van een subsidie van de Waalse overheid van 1,3
  [naar artikel]
 12. Trump zet deur voor oliewinning aan Amerikaanse kust wagenwijd open (04/01/2018 - Metro)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil vanaf 2019 vrijwel alle wateren voor de kust van de Verenigde Staten openstellen voor oliewinning, zo heeft minister voor Natuurlijke Grondstoffen Ryan Zinke vandaag bekendgemaakt. Daarmee worden beslissingen van de Democratische president Barack Obama ter bescherming van de kustgebieden tenietgedaan. Het gaat om negentig procent van de Amerikaanse kustgebieden. Ook in stroken voor de kust van Californië en Florida, waar milieuactivisten zich al jarenlang inzetten voor de bescherming van verfijnde ecosystemen, wordt wat Trump betreft in de toekomst olie gewonnen. Ook is het de bedoeling in 2021 rechten voor oliewinning voor Alaska te veilen. Het plan illustreert de ambitie van Trump om de ontwikkeling van binnenlandse energie verder aan te jagen. Volgens het Witte Huis wordt het tijd dat de VS gaan profiteren van de “enorme energiewaarde” van het land. Sommige gebieden, zoals wateren rondom Amerikaans-Samoa, blijven in de plannen van Trump buiten beschouwing. Momenteel vindt de meeste oliewinning plaats in de Golf van Mexico. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 13. Vlaanderen start eerstelijnshulp voor psychologische hulp voor ouderen (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vlaanderen start een proefproject waarbij eerstelijns psychologische hulp aan ouderen wordt aangeboden. Het gaat om ouderen met milde tot matige klachten, die op korte termijn hulp nodig hebben en die met weinig contacten kunnen worden geholpen. Voorlopig schieten zes projecten uit de startblokken, die naar schatting jaarlijks elk zowat 200 ouderen zullen kunnen helpen.
  [naar artikel]
 14. "Belgische banken geven het klimaat te weinig aandacht" (05/10/2017 - VRT NWS)
  De meeste banken beleggen het spaargeld van hun klanten te weinig in duurzame projecten. Dat zegt de jaarlijkse doorlichting van BankWijzer.
  [naar artikel]
 15. Extra geld om jongeren te beschermen tegen radicalisering (10/04/2018 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) geeft 200.000 euro aan 8 projecten die kwetsbare jongeren moeten beschermen tegen radicalisering en jeugdcriminaliteit. Na de paasvakantie gaan de projecten van start. 
  [naar artikel]
 16. Meer groen in de stad: deze vijf projecten geven het goede voorbeeld (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We moeten met z'n allen meer in steden gaan wonen en om dat zo aantrekkelijk mogelijk te maken, gaat er bij de ontwikkeling van nieuwe projecten...
  [naar artikel]
 17. 16 nieuwe Vlaamse projecten moeten 350.000 vrachtwagens van de weg houden (09/01/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse overheid en de Vlaamse havenbesturen ondersteunen vanaf 2018 zestien projecten die vrachtvervoer van de weg halen en verschuiven naar de waterweg of het spoor.  
  [naar artikel]
 18. LIVE. Vlaams parlement start zonder nieuwe regering, Dewinter opent zitting (23/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams Parlement wordt vandaag om 14 uur geopend zonder de traditionele Septemberverklaring van de minister-president, omdat er nog geen nieuwe...
  [naar artikel]
 19. Trompetgeschal bij start van academiejaar KULeuven (25/09/2017 - VRT NWS)
  Aan veel universiteiten begint vandaag het academiejaar.  Ook in Leuven is vanmorgen de traditionele professorenstoet uitgegaan, met de nieuwe rector, Luc Sels, voorop.
  [naar artikel]
 20. Vuilniswagens die het wegdek controleren en slimme fietspalen: 3,5 miljoen euro voor innovatieve projecten (23/08/2018 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Innovatie Philippe Muyters (N-VA) maakt 3,5 miljoen euro vrij voor 21 slimme projecten in steden en gemeenten in Vlaanderen. De projecten moeten via nieuwe technologiën het leven van inwoners gemakkelijker en duurzamer maken. Na het succesvol proefproject-City of Things- in Antwerpen, wordt nu ook de rest van Vlaanderen klaargestoomd voor de digitale revolutie.
  [naar artikel]
 21. Zo scherp staat Tom Boonen bij de start van het nieuwe wielerseizoen (18/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Binnen enkele dagen start het wielerseizoen van Tom Boonen met de Ronde van San Juan. Ploegmaat Pieter Serry toont op Instagram alvast dat de voormalig wereldkampioen scherp staat. De foto laat weinig aan de verbeelding over: Tornado Tom is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.
  [naar artikel]
 22. Zo scherp staat Tom Boonen bij de start van het nieuwe wielerseizoen (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Binnen enkele dagen start het wielerseizoen van Tom Boonen met de Ronde van San Juan. Ploegmaat Pieter Serry toont op Instagram alvast dat de voormalig wereldkampioen scherp staat. De foto laat weinig aan de verbeelding over: Tornado Tom is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.
  [naar artikel]
 23. KVLV Wilderen Duras start 2020 met warme choco en krentenbrood. (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Met een aperitief klonken de leden van KVLV Wilderen Duras op de goede start van hun nieuwe werkjaar. Na de nodige speech en de traditionele warme chocolademelk met krentenbrood werd er nog danig gezongen. De leden maakten het gezellig met een leuke liedjesquiz.
  [naar artikel]
 24. Twitter zoekt nieuw publiek (10/04/2019 - De Morgen)
  Te weinig nieuwe gebruikers, te weinig reclame-inkomsten en te weinig innovatie. Sociaalnetwerksite Twitter bevindt zich in zwaar weer. Een nieuwe CEO moet het tij keren voor het te laat is.
  [naar artikel]
 25. Het nieuwe eten: de traditionele voedingsindustrie heeft haar beste tijd gehad (09/12/2016 - Knack)
  Enkele start-ups willen plantaardige voeding maken die even goed smaakt als vlees- en zuivelproducten maar goedkoper, gezonder en duurzamer is. Weg met die antibiotica en hormonen!
  [naar artikel]
 26. Tweewielers voor de iPhone-generatie (14/10/2018 - De Tijd)
  14:55 Niet alleen de traditionele fietsfabrikanten haken in op de immense populariteit van de elektrische fiets. Ook heel wat start-ups zien er brood in. We testten voor u drie fietsen van nieuwe en gevesti...
  [naar artikel]
 27. 18 slimme nieuwe oplossingen voor mobiliteit in Antwerpse regio (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag werden achttien nieuwe mobiliteitsprojecten voorgesteld die in de nabije toekomst zullen worden uitgerold met ondersteuning van de stad Antwerpen. Alle achttien projecten zetten in op slimme mobiliteitsoplossingen voor de Antwerpse regio. Het gaat zowel om projecten voor personenmobiliteit als voor vrachtverkeer.
  [naar artikel]
 28. Crevits pompt 1 miljoen euro in 7 projecten rond burgerwetenschap (07/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister voor Innovatie Hilde Crevits (CD&V) kent 1 miljoen euro toe aan 7 Citizen Science-projecten. Dat zijn projecten waarbij onderzoekers aan universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen het brede publiek bij hun onderzoeksproces betrekken.
  [naar artikel]
 29. Steun voor zes bijkomende projecten met drijvende zonnepanelen (07/12/2018 - Metro)
  Vlaanderen kent investeringssteun toe aan zes bijkomende projecten met drijvende zonnepanelen. De projecten zijn goed voor 11 megawatt aan hernieuwbare energie en zullen samen tot 4,1 miljoen euro steun krijgen. Dat heeft Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) bekendgemaakt. Projecten met drijvende zonnepanelen komen in aanmerking voor Vlaamse investeringssteun. Daarbij is de graad van innovatie bepalend voor de hoogte van de ondersteuning. Sowieso bedraagt de steun maximaal 25 procent van de in aanmerking komende kosten. Na een eerste goedgekeurd dossier in oktober zet de regering nu het licht op groen voor steun aan zes nieuwe projecten. Het gaat om drie projecten in Dilsen-Stokkem en projecten in Kallo, Wuustwezel en Niel. De zes projecten samen zullen maximaal 4,1 miljoen euro steun krijgen. Elk project test een aantal vernieuwingen uit, gaande van dubbelzijdige zonnepanelen met actieve koeling tot vlottenstructuren die bestand zijn tegen grote waterpeilschommelingen. “Vernieuwende technologieën geven we graag een duwtje in de rug. Innovatie is ontzettend belangrijk om de energieomslag te versnellen”, zegt Open Vld-minister Bart Tommelein. bron: Belga Het bericht Steun voor zes bijkomende projecten met drijvende zonnepanelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan twee nieuwe Belgische projecten (08/11/2018 - De Morgen)
  Het gaat hard voor Adil El Arbi (30) en Bilall Fallah (32). Naast de Hollywoodfilms Bad Boys for Life en Beverly Hills Cop werkt het duo nu ook aan twee nieuwe Belgische projecten. Dat meldt Cinevox.
  [naar artikel]
 31. Hotelsector bouwt wereldwijd aan meer dan één miljoen kamers (01/04/2017 - Express)
  Wereldwijd worden op dit ogenblik meer dan één miljoen hotelkamers gebouwd. Dat blijkt uit een rapport van Lodging Econometrics. Eind vorig jaar werden werden volgens de studie 5.504 projecten in uitvoering geteld met een totaal van ruim 1,01 miljoen kamers. Dat betekende een stijging met 4 procent tegenover het jaar voordien. Daarnaast werd echter opgemerkt dat binnen een periode van twaalf maanden nog eens 3.375 projecten met in totaal 516.709 kamers van start zouden gaan. Dat betekent zelfs een stijging met 21 procent. Tenslotte werden nog 2.597 projecten met 432.980 kamers in een vroeg ontwikkelingsstadium geregistreerd. Dat vertegenwoordigde een daling met 7 procent tegenover het jaar voordien. “Wanneer rekening gehouden wordt met alle stadia van ontwikkeling, werkt de wereldwijde hotelindustrie momenteel aan de uitbreiding van zijn capaciteit met 11.776 projecten en ruim 1,96 miljoen kamers,” aldus Lodging Econometrics. “Dat betekent een toename met 6 procent tegenover de pijplijn het jaar voordien.” Dubai De projecten die al in een bouwstadium verkeren, tellen gemiddeld 184 kamers. De grootste bouwheer is Marriott International, waar aan 2.190 projecten met 368.077 kamers wordt gewerkt, gevolgd door Hilton Worldwide met 1.841 projecten en 283.326 kamers. Op de derde plaats staat InterContinental Hotels Group (IHG) met 1.351 projecten en 209.208 kamers. De grootste bouwactiviteit kan worden opgetekend in de Verenigde Staten, waar 4.960 projecten met 598.688 kamers werden opgetekend. Op de tweede plaats staat China met 2.340 projecten en 525.640 kamers. Die cijfers betekenen dat 57 procent van de totale bouwactiviteit in de wereldwijde hotelsector in deze twee landen is geconcentreerd. Op stadsniveau staat echter Dubai, waar 117 projecten met 32.899 kamers werden genoteerd, op de eerste plaats. New York City neemt de tweede plaats in met 192 projecten en 30.541 kamers. De top vijf bestaat verder uit Seoul (154 projecten en 30.456 kamers), Shanghai (125 projecten en 23.252 kamers) en Sanya (60 projecten en 22.629 kamers). (mah)   The post Hotelsector bouwt wereldwijd aan meer dan één miljoen kamers appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 32. Pukkelpop 2019 experimenteert en start op donderdag (en loopt tot zondag) (19/08/2018 - VRT NWS)
  De editie van 2018 zit er nog maar net op en Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine komt al met nieuws voor volgend jaar: Pukkelpop 2019 vindt plaats van donderdag 15 augustus tot zondag 18 augustus. Dus zonder de traditionele opening op woensdag en de traditionele stop op zaterdag. 
  [naar artikel]
 33. Kritische spoorbaas Dutordoir belooft om de drie maanden een verbetering (18/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sophie Dutordoir (53) de nieuwe grote baas van de spoorwegen lichtte woensdagmiddag haar plannen toe in het parlement. Daarin was ze bijzonder hard voor de werking van de NMBS: te hiërarchisch, te weinig interne communicatie. “De reiziger wordt onze enige focus. Het is gedaan met megalomane projecten.”
  [naar artikel]
 34. Kritische spoorbaas Dutordoir belooft om de drie maanden een verbetering (18/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Sophie Dutordoir (53) de nieuwe grote baas van de spoorwegen lichtte woensdagmiddag haar plannen toe in het parlement. Daarin was ze bijzonder hard voor de werking van de NMBS: te hiërarchisch, te weinig interne communicatie. “De reiziger wordt onze enige focus. Het is gedaan met megalomane projecten.”
  [naar artikel]
 35. België treedt toe tot VN-veiligheidsraad: “Inspannen om traditionele rol van bemiddelaar te spelen” (29/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 januari zetelt België voor een periode van twee jaar in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN). Aan de vooravond van de start van dat mandaat zegt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders dat ons land zich zal inspannen “om zijn traditionele rol van bemiddelaar te spelen”.
  [naar artikel]
 36. VIDEO. Kanaries spelen Truiense troeven uit bij start abonnementenverkoop (10/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandag start op Stayen de traditionele voorrangsperiode voor bestaande abonneehouders van STVV. Gedurende twee weken genieten zij het voorrecht hun abonnement te verlengen voor het voetbalseizoen 2018-2019.
  [naar artikel]
 37. Kim Van Oncen uit ‘Dertigers’: “In 2020 ga ik op professioneel vlak knallen” (04/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe jaar is nog pril, maar Kim Van Oncen (36) weet het nu al: in 2020 wil ze volop knallen. Er zijn diverse nieuwe projecten in de media in het vooruitzicht, en maandag start het tweede seizoen van ‘Dertigers’ waarin ze opnieuw Saartje speelt. “Maar mijn belangrijkste project is het moederschap. Met de komst van onze dochter is het gezinsgeluk compleet.”
  [naar artikel]
 38. STUK start nieuwe seizoen met STUK START (27/09/2017 - VRT NWS)
  Het kunstencentrum STUK in Leuven organiseert een feestelijke driedaagse om de start van het nieuwe cultuurseizoen kracht bij te zetten. Onder de noemer STUK START kan iedereen gratis aan activiteiten en performances deelnemen.
  [naar artikel]
 39. Vlaanderen start eerstelijnshulp voor ouderen met psychische klachten (22/03/2019 - Metro)
  Vlaanderen start een proefproject waarbij eerstelijns psychologische hulp aan ouderen wordt aangeboden. Het gaat om ouderen met milde tot matige klachten, die op korte termijn hulp nodig hebben en die met weinig contacten kunnen worden geholpen. Voorlopig schieten zes projecten uit de startblokken, die naar schatting jaarlijks elk zowat 200 ouderen zullen kunnen helpen. Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) mikt specifiek op de ouderen. Zij vallen immers uit de boot bij het federale terugbetalingssysteem van eerstelijnspsychologen dat sinds kort is uitgerold. Dat richt zich specifiek tot volwassenen van 18 tot 65 jaar. “Ook ouderen hebben immers recht op een laagdrempelige, toegankelijke en betaalbare eerstelijnpsychologische zorg”, luidt het. Bedoeling is dat de eerstelijnspsycholoog een inschatting maakt van het probleem en kortdurende zorg verleent in een vijftal sessies. Binnen het project wordt de ouderen een tarief van 11 euro per consultatie aangerekend, of 4 euro voor wie een verhoogde tegemoetkoming krijgt. Zeer kwetsbare ouderen hoeven niets te betalen. Voor het proefproject is 455.000 euro voorzien op jaarbasis. Daarmee kunnen zes projecten aan de slag, die elk een master in de psychologische wetenschappen met minstens vijf jaar beroepservaring kunnen aanwerven. bron: Belga Het bericht Vlaanderen start eerstelijnshulp voor ouderen met psychische klachten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. IBA lanceert start-up voor nieuwe kankertherapie (20/09/2019 - De Tijd)
  12:55 De start-up Normandy Hadrontherapy (NHa) krijgt bij de start 60 miljoen euro mee en gaat complexe apparatuur bouwen om tumoren op een nieuwe manier te bestralen.
  [naar artikel]
 41. 700.000 euro voor projecten met milieuvriendelijke voertuigen (15/12/2016 - De Standaard)
  Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) maakt 700.000 euro vrij voor zeven projecten met milieuvriendelijke voertuigen. Het gaat om de eerste projecten uit het Clean Power for Transport-plan waarmee de Vlaamse regering de vergroening van het wagenpark wil stimuleren.
  [naar artikel]
 42. Meerdere Belgische projecten genomineerd voor Webby Awards (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende Belgische projecten zijn genomineerd voor de Webby Awards, die elk jaar applicaties, platformen en campagnes belonen die het meeste succes hebben op het internet. Dat maakten de organisatoren van de awards maandag bekend. Het gaat om de communicatieagentschappen Gents, FamousGrey, These Days, Air, LDV United en de berichtenapplicatie Jack. Daarnaast is ook Butterfly genomineerd, een start-up door drie Belgen opgericht in New York.
  [naar artikel]
 43. Antwerpen bouwt voort: hier wordt gewerkt in 2019 (10/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuw jaar betekent ook nieuwe werven. In Antwerpen valt dit jaar vooral de start van de aanleg van de Oosterweelverbinding op, maar er wordt ook begonnen met de bouw van nieuwe tribunes op de Bosuil in Deurne. Er worden overigens niet alleen werven gestart, er worden er ook opgeleverd. De Handelsbeurs bijvoorbeeld. En de Leien. Een overzicht van enkele in het oog springende projecten.
  [naar artikel]
 44. Dit zijn de beste plaatsen om het vuurwerk op oudejaarsavond te zien (29/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op zaterdag 31 december om middernacht gaat het nieuwe jaar spetterend van start met het traditionele vuurwerk in Antwerpen dat live op Eén wordt uitgezonden. Om 23 uur wordt het publiek al opgewarmd door de dj’s van Discobaar A Moeder.
  [naar artikel]
 45. "Traditionele handrem is binnen enkele jaren uitgestorven" (20/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Net als de handgeschakelde versnellingsbak, lijkt ook de traditionele handrem uit de auto te verdwijnen. Slechts 37 procent van de nieuwe auto's is...
  [naar artikel]
 46. Democraten kiezen voor traditionele Perez als voorzitter (29/03/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse Democraten hebben een nieuw gezicht. De eerder traditionele Tom Perez is afgelopen weekend tot nieuwe voorzitter verkozen.
  [naar artikel]
 47. Sp.a-campagne voor 2018 start nu al (11/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sp.a start nu al met campagne voor de verkiezingen van 2018. Daarvoor hebben ze het platform buurtmakers.be opgericht waar ook mensen van buiten de partij projecten voor de buurt kunnen voorstellen. Slogan is ‘sp.a en jij. Wij maken morgen’.
  [naar artikel]
 48. Twintig nieuwe projecten voor Screen Flanders (10/04/2019 - De Morgen)
  Zondag gaat The White Queen van start op BBC One. Wie goed kijkt, herkent Vlaamse locaties en acteurs. De dramareeks is immers een van de twintig buitenlands-Belgische producties die beroep doen op de economische steunmaatregel Screen Flanders.
  [naar artikel]
 49. China pompt 2,9 miljard euro in Aziatische projecten GDF-Suez (07/04/2019 - De Morgen)
  GDF Suez zet massaal in op de nieuwe groeilanden, vooral op China. Tussen 2011 en 2013 wil het bedrijf 11 miljard euro investeren in projecten voor gas en elektriciteit in die regio's. In het kader van de nieuwe focus op Zuid-Oost-Azië, sloot GDF Suez een akkoord met China Investment Corporation (CIC). Dat fonds brengt 2,9 miljard euro vers geld in voor de ontwikkeling in China.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.