Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
22:01 uur

Ambtenaar ontslagen na urineren in gemeenschappelijke waterkoker

Het Laatste Nieuws

09/10/2019 - 00:54

Een Australische ambtenaar is ontslagen nadat ontdekt werd dat hij heeft geürineerd in een waterkoker, die in een gemeenschappelijke keuken op...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ambtenaar op staande voet ontslagen na oplichting van gemeente (05/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Financieel gesjoemel in de gemeente Sint-Gillis-Waas. Daar is een ambtenaar van de financiële dienst op staande voet ontslagen wegens onregelmatigheden. Hoe groot de omvang van de fraude is, dat is niet duidelijk. Waar het verdwenen geld naartoe is, dat wil het gemeentebestuur niet kwijt.
  [naar artikel]
 2. Waarom je die waterkoker nooit een tweede keer mag opzetten (25/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zin in een kopje thee en er zit nog water van gisteren in de waterkoker? Dan zet je die toch gewoon opnieuw op. Een foute reflex, zo blijkt. Niet
  [naar artikel]
 3. BIZAR. Ambtenaar ontslagen een jaar nadat hij in waterketel plast (11/10/2019 - Metro)
  Sommige mensen zijn beste vrienden met hun collega’s, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. En als de sfeer niet goed zit, durft het weleens te botsen. Dat ondervonden ook enkele Australische ambtenaren toen hun kopje thee een wel heel rare bijsmaak had.. “Waarmee pest ik mijn collega’s het meeste?” Een vraag die goed- of slechtbedoeld kan zijn. In het geval van een ambtenaar in Zuid-Australië was het duidelijk het laatste. Theetje Een Australische man kwam blijkbaar niet zo goed overeen met zijn collega’s en besloot hen dus een lesje te leren. In plaats van de batterijen uit hun computermuis te halen, hun bureaustoelen om te wisselen of andere ongein uit te halen, koos hij voor een meer radicale techniek. Hij vond er namelijk niets beter op dan te urineren in de waterketel van zijn team. Kopje thee met pipismaak, iemand? De man werd schuldig bevonden na een onderzoek, maar omdat het niet makkelijk is om een ambtenaar te ontslaan, kwam hij pas in juli 2019 op straat te staan. Een jaar en vier maanden na de feiten. Wedden dat zijn collega’s al die tijd geen koffie of thee durfden aan te raken? Lees ook : BIZAR. Man met “verdachte bobbel” in broek blijkt toch geen winkeldief te zijn Het bericht BIZAR. Ambtenaar ontslagen een jaar nadat hij in waterketel plast verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Onderzoek naar Franse ambtenaar die vrouwen drogeerde om hen te zien urineren (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna tien jaar lang gaf een hooggeplaatste medewerker van het Franse ministerie van Cultuur vrouwelijke kandidaten tijdens een sollicitatiegesprek...
  [naar artikel]
 5. Waterkoker passé? Volgens deze man zet je perfecte thee dankzij de microgolf (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Professor Quan Vuong, verbonden aan de universiteit van Newcastle in Australië, beweert dat we thee niet langer moeten maken met behulp van een waterkoker. De microgolfoven daarentegen zou wel hét hulpmiddel zijn om het perfecte kopje te zetten.
  [naar artikel]
 6. Waterkoker passé? Volgens deze man zet je perfecte thee dankzij de microgolf (12/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Professor Quan Vuong, verbonden aan de universiteit van Newcastle in Australië, beweert dat we thee niet langer moeten maken met behulp van een waterkoker. De microgolfoven daarentegen zou wel hét hulpmiddel zijn om het perfecte kopje te zetten.
  [naar artikel]
 7. Een jaar cel voor man die ex-vrouw aanvalt met waterkoker (09/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De rechter in Tongeren veroordeelde een Marokkaanse man tot een celstraf van een jaar omdat hij zijn ex-vrouw uit Maasmechelen probeerde te overgieten met kokend water. Vervolgens sloeg hij met de waterkoker op haar hoofd. Uiteindelijk kon de zestienjarige zoon van de vrouw tussenbeide gekomen.
  [naar artikel]
 8. VS-soldaten urineren op lijken van taliban (12/04/2019 - De Morgen)
  Het Amerikaans leger is opnieuw in opspraak gekomen voor misstappen van soldaten in Afghanistan. Er is een video opgedoken waarin mariniers urineren op de lichamen van wat taliban lijken te zijn.
  [naar artikel]
 9. Braziliaanse regering ontslaat ambtenaar die president Bolsonaro ooit beboette (05/04/2019 - Knack)
  Een boete voor het illegaal vissen in een natuurpark verklaart mogelijk de afkeer van de huidige Braziliaanse president Jair Bolsonaro tegen zijn eigen milieuagentschap Ibama. De ambtenaar die de boete destijds ondertekende, is vorige week ontslagen.
  [naar artikel]
 10. Oververhitte waterkoker veroorzaakt woningbrand in Nerem (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is donderdag rond 18 uur voor een brand in de Wijkstraat in Tongeren opgeroepen. In de keuken van een huis was een waterkoker oververhit geraakt. Het vuurtje werd met een poederblusser gedoofd. Ter hoogte van het fornuis is er wat schade in de keuken. De hele woning werd door de brandweer verlucht.
  [naar artikel]
 11. "Burgemeester Moeskroen vermoord door zoon ontslagen ambtenaar" (12/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Burgemeester Alfred Gadenne (71) van Moeskroen zou gisteravond om het leven gebracht zijn door de 18-jarige zoon van een voormalige ambtenaar van
  [naar artikel]
 12. ‘Diversiteitsambtenaar moet standpunten innemen’ (27/03/2017 - De Standaard)
  Als de Vlaamse diversiteitsambtenaar wordt ontslagen, moet dat gebeuren op basis van het (slecht) functioneren van die ambtenaar en niet omwille van standpunten die de ambtenaar inneemt. Dat zegt Vlaams parlementslid Ward Kennes (CD&V). Frank Van Massenhove, voorzitter van de FOD Sociale Zaken, stelt voor om topambtenaren te laten evalueren door een onafhankelijk college.
  [naar artikel]
 13. Onwettig ontslagen ambtenaar eist 800.000 euro van stad Hasselt (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. Brandweer rukt uit voor smeulende waterkoker (31/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer moest maandagmorgen uitrukken naar een flatgebouw in de Stationsstraat in Geel. Daar was een oudere dame haar waterkoker vergeten op het kookvuur. Die begon te smeulen, wat leidde tot veel rookontwikkeling. De dame en de andere bewoners konden het gebouw zelf verlaten, tot een echte brand kwam het gelukkig niet.
  [naar artikel]
 15. Hilarisch tafereel: Mourinho gaat viraal met zijn temperament van een waterkoker (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel heeft José Mourinho niet nodig om over te koken. Temperament van een waterkoker. Zie dit hilarisch tafereel dat meteen viraal ging. Van een...
  [naar artikel]
 16. Bizar tafereel op Downing Street: vrouwelijke ambtenaar hardhandig buitengezet (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bizar tafereel donderdagavond in Downing Street 10, de ambtswoning van de Britse premier. Een hooggeplaatste ambtenaar werd er ter plekke ontslagen en hardhandig buitengezet nadat ze er door de rechterhand van Boris Johnson van werd beschuldigd geheime overheidsdocumenten te hebben gelekt aan tegenstander van een ‘no deal’-Brexit.
  [naar artikel]
 17. Vijftien maanden cel voor wakker maken van vrouw met waterkoker (06/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige man uit Hamont-Achel is tot 15 maanden celstraf met volledig uitstel en 800 euro boete met uitstel veroordeeld voor geweld tegen zijn vrouw en het toebrengen van letsels aan zijn zesjarige dochter. Hij was zijn vrouw met een volle waterkoker gaan wekken door het water over haar hoofd te gieten. Daarbij liep het kind brandwonden aan de arm op.
  [naar artikel]
 18. Gezocht: ambtenaar tegen radicalisering (29/03/2019 - De Morgen)
  De stad Mechelen gaat een ambtenaar aanwerven die radicalisering bij moslimjongeren moet opsporen en in de kiem smoren. Een primeur in Vlaanderen. 'Meten is weten. De ambtenaar moet het moslimextremisme in Mechelen in kaart brengen.'
  [naar artikel]
 19. Topadviseur van Johnson belt politie om ‘lekkende ambtenaar’ uit Downing Street te gooien (30/08/2019 - De Morgen)
  Een topadviseur van de nieuwe Britse premier Boris Johnson heeft donderdagavond de politie ingeschakeld om een ambtenaar te verwijderen uit de werkplaats van de regering. De betreffende ambtenaar wordt ervan beschuldigd om geheime stukken over de gevolgen van de brexit gelekt te hebben.
  [naar artikel]
 20. Onderzoek naar ambtenaar Antwerps vastgoed (19/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Antwerpen voert een onderzoek naar een ambtenaar op de dienst Vastgoedcoördinatie. De man is ook zaakvoerder van een bvba die vastgoedinvesteerders bijstaat in de zoektocht naar toekomstige bouwprojecten. Voor een van hen beheert de ambtenaar buiten de uren een zevental aangrenzende panden in Antwerpen-Noord. Dat schrijft De Morgen donderdag.
  [naar artikel]
 21. Onderzoek naar ambtenaar Antwerps vastgoed (19/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpen voert een onderzoek naar een ambtenaar op de dienst Vastgoedcoördinatie. Die is ook zaakvoerder van een bvba die vastgoedinvesteerders bijstaat in de zoektocht naar toekomstige bouwprojecten. Voor een van hen beheert de ambtenaar buiten de uren een zevental aangrenzende panden in Antwerpen-Noord. Dat schrijft De Morgen donderdag.
  [naar artikel]
 22. Onderzoek naar ambtenaar Antwerps vastgoed (19/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Antwerpen voert een onderzoek naar een ambtenaar op de dienst Vastgoedcoördinatie. Die is ook zaakvoerder van een bvba die vastgoedinvesteerders bijstaat in de zoektocht naar toekomstige bouwprojecten. Voor een van hen beheert de ambtenaar buiten de uren een zevental aangrenzende panden in Antwerpen-Noord. Dat schrijft De Morgen donderdag.
  [naar artikel]
 23. Zelfs ambtenaar van Financiën verborg miljoenen bij prins (25/06/2019 - De Tijd)
  01:02 Een ambtenaar van Financiën was een van de Belgen die via de Belgische prins Henri de Croÿ miljoenen euro’s verborgen hielden voor de fiscus en het gerecht. De prins fikste voor de ambtenaar sluipwege...
  [naar artikel]
 24. Ode aan de ambtenaar (01/11/2018 - VRT NWS)
  "Werken als een ambtenaar" klinkt dikwijls als een scheldnaam. Lui, onvriendelijk, met veel te veel en veel te duur. Zoals in de legendarische televisiereeks "De collega's". Veva Daniëls denkt er anders over. Zij viert vandaag feest want vanaf 1 november 2018 krijgt ze het statuut van ambtenaar. Fier schreef ze een ode aan haar werk.
  [naar artikel]
 25. Ontslagen ambtenaar eist 1,5 miljoen euro vergoeding van stad Hasselt (04/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  22 jaar nadat hij ontslagen werd door de stad Hasselt, wil ingenieur Ivar Hermans (54) 1,5 miljoen euro schadevergoeding. “Het heeft nu lang genoeg geduurd. Ik heb al sinds 2010 een uitspraak in mijn voordeel van de Raad van State”, zegt de man uit Erps Kwerps die intussen aan de slag kon als ontwerper van sluisdeuren voor de Vlaamse Gemeenschap. “Het geld hoef ik trouwens niet zelf. Ik denk er aan om dat te investeren in de doorgroei van een Steinerschool in Limburg.”
  [naar artikel]
 26. Ontslagen ambtenaar eist 1,5 miljoen euro vergoeding van stad Hasselt (04/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  22 jaar nadat hij ontslagen werd door de stad Hasselt, wil ingenieur Ivar Hermans (54) 1,5 miljoen euro schadevergoeding. “Het heeft nu lang genoeg geduurd. Ik heb al sinds 2010 een uitspraak in mijn voordeel van de Raad van State”, zegt de man uit Erps Kwerps die intussen aan de slag kon als ontwerper van sluisdeuren voor de Vlaamse Gemeenschap. “Het geld hoef ik trouwens niet zelf. Ik denk er aan om dat te investeren in de doorgroei van een Steinerschool in Limburg.”
  [naar artikel]
 27. Ambtenaar die paspoort vervalste vrij na fout (05/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De gevangenis in Sint-Gillis heeft per vergissing een ambtenaar vrijgelaten die verschillende valse paspoorten zou verdeeld hebben. Het personeel
  [naar artikel]
 28. Ambtenaar(37) moet verplicht op pensioen (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De regering wil dat langdurig zieken sneller weer aan de slag gaan. Maar dat blijkt niet altijd mogelijk. Bart De Blaes, een ambtenaar van 37
  [naar artikel]
 29. Franse ambtenaar vangt al tien jaar 3.700 euro per maand om niets te doen (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in Frankrijk dromen veel mensen van een job als ambtenaar. Een baan met werkzekerheid en een niet onaardige wedde, weet u wel. En als je er
  [naar artikel]
 30. Ontslag ambtenaar (05/04/2019 - De Morgen)
  Het ontslag van de ambtenaar die de hand van een vrouwelijke schepen niet wou schudden (DM 14/5) lokt reacties uit. Een selectie
  [naar artikel]
 31. Dagboek van een lyrische ambtenaar (29/11/2019 - De Tijd)
  11:17 In ‘Ambtenaar Belmiro’ beschrijft de Braziliaan Cyro dos Anjos als een volleerd dromer het prikkelende stadsleven van Brazilië. Waar de liefde pijn doet, maar niet te hard. Het boek verschijnt nu in h...
  [naar artikel]
 32. Aanstelling plaatsvervangend santionerend ambtenaar GAS-boetes. (27/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Els Moermans, sanctionerend ambtenaar voor de GAS boetes, aangesteld door de gemeenteraad van 30 juni 2011, is tijdelijk afwezig wegens ziekte.
  [naar artikel]
 33. Dader aanslag Manila was gokverslaafde ex-ambtenaar (37) met zware schulden (04/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De aanval op het casino-complex in de Filipijnse hoofdstad Manila is het werk van Jessie Javier Carlos, een 37-jarige voormalige ambtenaar van
  [naar artikel]
 34. Sergio wordt 'Sergia': ambtenaar verandert van geslacht om vijf jaar eerder met pensioen te gaan (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ambtenaar bij de Argentijnse belastingdienst is een procedure gestart om van geslacht te veranderen. Dat zou hij echter niet om emotionele,...
  [naar artikel]
 35. Van 'Sergio' naar 'Sergia': ambtenaar verandert van geslacht om vijf jaar eerder met pensioen te gaan (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ambtenaar bij de Argentijnse belastingdienst is een procedure gestart om van geslacht te veranderen. Dat zou hij echter niet om emotionele,...
  [naar artikel]
 36. Ambtenaar grootste slokop in verdeling pensioenpot (15/06/2017 - De Tijd)
  07:40 Minder dan een op de vijf gepensioneerden is een ambtenaar, maar die groep strijkt wel 35 procent van de pensioenpot op. ‘Dat gaat in tegen het rechtvaardigheidsgevoel’, zegt expert Ivan Van de Cloot.
  [naar artikel]
 37. Waarop moet je letten bij een gemeenschappelijke rekening? (29/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Heel wat koppels hebben een gemeenschappelijke zicht- en spaarrekening. Daar hangen ongetwijfeld een aantal voordelen aan, maar er zijn ook
  [naar artikel]
 38. Amerikaanse mariniers verhoord na urineren op dode taliban (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 39. Argentijnse ambtenaar verandert van geslacht om vijf jaar eerder met pensioen te gaan (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ambtenaar bij de Argentijnse belastingdienst is een procedure gestart om van geslacht te veranderen. Dat zou hij echter niet om emotionele,...
  [naar artikel]
 40. Vrouwelijke ambtenaar raakt met duim vast in koffiemachine (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een ambtenaar in Roermond is de werkweek slecht begonnen. De vrouw kwam met haar duim vast te zitten in een koffieautomaat op het
  [naar artikel]
 41. Verplicht in 2022: EPC voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouw (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In 2022 moeten alle 130.000 appartementsgebouwen in Vlaanderen beschikken over een energieprestatiecertificaat (EPC) van de gemeenschappelijke...
  [naar artikel]
 42. Verplicht in 2022: EPC voor gemeenschappelijke delen appartementsgebouw (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In 2022 moeten alle 130.000 appartementsgebouwen in Vlaanderen beschikken over een energieprestatiecertificaat (EPC) van de gemeenschappelijke...
  [naar artikel]
 43. Onderzoek naar ambtenaar Antwerps vastgoed (19/07/2018 - Knack)
  Antwerpen voert een onderzoek naar een ambtenaar op de dienst Vastgoedcoördinatie.
  [naar artikel]
 44. Studiejaren afkopen levert ambtenaar meer op dan werknemer (19/09/2017 - De Tijd)
  18:46 Hoe meer een ambtenaar op het einde van zijn loopbaan verdient, hoe meer een studiejaar afkopen hem oplevert. Voor werknemers en zelfstandigen is die link met het loon er niet.
  [naar artikel]
 45. Brexit: Queen roept Britten op 'gemeenschappelijke basis' te zoeken (25/01/2019 - Knack)
  In een toespraak in Norfolk heeft de Britse koningin Elizabeth II vrijdag haar onderdanen opgeroepen om steeds 'een gemeenschappelijke basis' te vinden.
  [naar artikel]
 46. Burgemeester op vlucht nadat hij affaire met ambtenaar uitpraatte met zijn vast vriendin (11/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het gaat niet goed met Berry Link, de burgmeester van Geldrop-Mierlo (NL). Het gaat zelfs heel slecht met hem. Komt door een uitgelekte affaire met een ambtenaar van de gemeente.
  [naar artikel]
 47. Ambtenaar politie Brussel verduisterde minstens 4.000 euro (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse politie heeft een vrouwelijke ambtenaar opgepakt die minstens 4.177,75 euro zou verduisterd hebben van haar werkgever. Dat meldt het...
  [naar artikel]
 48. Europese ambtenaar veroordeeld voor antisemitische aanval (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De rechtbank van eerste aanleg in Brussel heeft een Europese ambtenaar veroordeeld voor aanzetten tot haat en slagen en verwondingen met...
  [naar artikel]
 49. Klopjacht op Deense ambtenaar die 15 miljoen euro verduisterde (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Deense politie heeft een internationale klopjacht op poten gezet voor een 64-jarige ambtenaar die de voorbije zestien jaar ongeveer 111 miljoen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.