Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 May 2020
23:52 uur

Meer vragen over vermiste loodgieter: “Hij was jaloers op partner van prostituee, een gevaarlijk persoon”

Het Nieuwsblad

09/10/2019 - 03:07

Er blijven heel wat vragen in de zaak van de vermiste loodgieter Johan Van Der Heyden (56) uit Lint. Volgens de ex van prostituee Wanda, een van de verdachten, had Johan een buitenechtelijke relatie met de vrouw. “Maar Wanda had een andere vriend. Vermoedelijk kon Johan dat niet hebben.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Vermiste loodgieter mogelijk in stukken gesneden in Nederland” (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vermiste loodgieter Johan Van der Heyden is mogelijk slachtoffer geworden van een gruwelijke (roof)moord. De politie houdt er rekening mee dat...
  [naar artikel]
 2. Veel vragen in zaak vermiste loodgieter: “Johan kon niet hebben dat Wanda een andere vriend had en daar is mogelijk iets misgelopen” (09/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er blijven heel wat vragen in de zaak van de vermiste loodgieter Johan Van Der Heyden (56) uit Lint. Volgens de ex van Wanda, een van de verdachten, had Johan een buitenechtelijke relatie met de vrouw. “Maar Wanda had een andere vriend. Vermoedelijk kon Johan dat niet hebben”, vertelt de man. De Nederlandse onderzoeksrechter besliste dinsdag dat de twee andere opgepakte verdachten langer in de cel blijven.
  [naar artikel]
 3. Zonen vermiste loodgieter: “We willen de waarheid kennen, hoe gruwelijk die ook is” (03/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “We willen weten wat er met onze vader gebeurd is, hoe gruwelijk de waarheid ook mag zijn.” De twee zonen van de vermiste en allicht vermoorde loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint lanceerden dinsdagavond in het opsporingsprogramma Faroek op VTM een oproep tot getuigen. De Belgische loodgieter werd mogelijk nog twee dagen lang gegijzeld in zijn eigen bestelwagen, tot zijn ontvoerders hem om het leven brachten.
  [naar artikel]
 4. “Het lichaam werd verbrand”: kinderen van prostituee leggen verklaring af over moord op vermiste loodgieter (03/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het lijkt erop dat het onderzoek naar de vermissing van Johan Van Der Heyden (56) uit Lint in een stroomversnelling komt. De kinderen van verdachte Wanda V.R. hebben gedetailleerde verklaringen afgelegd.
  [naar artikel]
 5. Kinderen van prostituee leggen verklaring af over moord op vermiste loodgieter: “Zijn lichaam werd verbrand” (03/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het lijkt erop dat het onderzoek naar de vermissing van Johan Van Der Heyden (56) uit Lint in een stroomversnelling komt. De kinderen van verdachte Wanda V.R. hebben gedetailleerde verklaringen afgelegd.
  [naar artikel]
 6. Vermoord, in stukken gesneden en verbrand op kampvuur: zonen van verdachte leggen gedetailleerde getuigenis af over vermiste loodgieter (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint is gruwelijk vermoord. Hij werd in stukken gesneden en op een kampvuur gegooid. Dat...
  [naar artikel]
 7. Hoe jaloers ben jij in een relatie? Doe de test (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een beetje jaloers zijn, dat kan gebeuren. Maar voortdurend willen weten waar je partner uithangt of angstig zijn dat je partner je niet meer leuk vindt, dat kan de foute kant opgaan. Een nieuwe campagne legt de link tussen jaloezie en partnergeweld en wil jonge koppels aanzetten om na te denken.
  [naar artikel]
 8. Opnieuw zoekactie in het water naar vermiste loodgieter Johan Van der Heyden uit Lint (23/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Nederlandse politie zoekt donderdag opnieuw naar delen van het lichaam van de vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) in het Schelde-Rijnkanaal. Het is de tweede zoektocht in dat kanaal in korte tijd. Dit keer wordt wel op een andere plek, bij een andere brug, gezocht.
  [naar artikel]
 9. Vermiste Belg mogelijk in stukken gesneden in Nederland (07/10/2019 - Metro)
  De 56-jarige Belgische loodgieter Johan Van Der Heyden, die al ruim vier maanden vermist is, is mogelijk slachtoffer geworden van een gruwelijke (roof)moord. De politie houdt er rekening mee dat zijn lichaam in het Nederlandse Steenbergen (Noord-Brabant) in stukken is gesneden in een loods. De recherche heeft daar zaterdag naar bloedsporen gezocht. Dat meldt het regionale nieuwsmedium BN DeStem op basis van eigen onderzoek en na gesprekken met bronnen uit onder meer de omgeving van verdachten. De Belgische en Nederlandse politie heeft zeker vier verdachten al geruime tijd op het oog. Behalve een afgelopen weekend aangehouden moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen, zijn dat een ex-vriend uit Bergen op Zoom van de moeder en diens nieuwe vriendin, een vrouw uit Zoersel in België. Volgens bronnen had Van der Heyden een betaalde seksuele relatie met de verdachte uit Zoersel. De prostituee en haar Nederlandse partner zouden afgelopen zomer het plan hebben opgevat om de loodgieter te beroven omdat ze dachten dat hij steenrijk was. Johan van der Heyden verliet op zondag 2 juni 2019 omstreeks 20.30 uur zijn woning in het Antwerpse Lint. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Bron: Belga   Het bericht Vermiste Belg mogelijk in stukken gesneden in Nederland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Zoerselse prostituee overgeleverd aan Nederland voor vermissing loodgieter uit Lint (03/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Zoerselse Wanda V.R. is vrijdag overgeleverd aan de autoriteiten in Nederland. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van loodgieter Johan Van Der Heyden uit Lint.
  [naar artikel]
 11. Opnieuw zoekactie in het water naar vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (23/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse politie zoekt sinds donderdagmorgen opnieuw naar het lichaam van de vermiste loodgieter Johan Van der Heyden uit Lint. Verschillende duikers kammen delen van het Schelde-Rijnkanaal uit. De politie zou in de zaak nieuwe en betrouwbare informatie gekregen hebben, zo meldt de Nederlandse krant BN DeStem.
  [naar artikel]
 12. Ook twee tieners opgepakt in onderzoek naar vermiste loodgieter (18/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Nederlandse politie heeft twee minderjarige tienerjongens opgepakt, én een 30-jarige man, als verdachten in hun onderzoek naar de vermiste Vlaamse loodgieter Johan van der Heyden (56) uit Lint. Alle drie zouden ze betrokken zijn bij zijn verdwijning. Maar met hun arrestatie is de zaak niet afgerond: het beloofde tipgeld van 15.000 euro voor wie kan vertellen wat er met de Belg gebeurde, blijft staan.
  [naar artikel]
 13. De prostituee met tien namen of haar partner :wie gijzelde er nu wie in liefdessoap? (13/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Voor de correctionele rechtbank van Oudenaarde stond vrijdag een prostituee met tien aliassen en tien verschillende geboortedata in het middelpunt van de belangstelling. De hamvraag: liet zij haar partner gijzelen, of gijzelde hij haar?
  [naar artikel]
 14. Nederlandse politie: ‘Stoffelijke resten gevonden vermiste Belgische loodgieter (28/01/2020 - De Morgen)
  De Nederlandse politie meldt dat er stoffelijke resten zijn gevonden in de zaak van vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden.
  [naar artikel]
 15. Spoor naar Vlaamse loodgieter (56) leidt naar woonwagenmilieu (07/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er worden de komende dagen nog meer arrestaties verwacht in het onderzoek naar de vermiste Vlaamse loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint. De Nederlandse politie pakte zaterdag al een moeder (39) en haar dochter (18) op. Beiden zijn afkomstig uit het Nederlandse woonwagenmilieu.
  [naar artikel]
 16. Duikers zoeken in Zeeland naar stoffelijke resten van vermiste loodgieter (20/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Duikers zoeken vrijdag in het Schelde-Ruinkanaal bij Sint-Philipsland, in Zeeland, naar stoffelijke resten van Johan van der Heyden (56). De loodgieter uit Lint is al meer dan een half jaar vermist en is wellicht in Nederland vermoord en gedumpt.
  [naar artikel]
 17. Nederlandse politie pakt drie verdachten op in zaak van vermiste Belgische loodgieter (17/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft in Nederland nog eens drie mensen opgepakt in verband met de vermissing van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het zijn twee minderjarige jongens en een 30-jarige man.
  [naar artikel]
 18. Beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor gouden tip in onderzoek naar vermiste loodgieter Johan van der Heyden (06/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Openbaar Ministerie in Breda looft een bedrag van 15.000 euro uit voor informatie die leidt tot een oplossing in de vermissingszaak van de 56-jarige Belgische loodgieter Johan van der Heyden. De politie spreekt van een ernstig misdrijf en gaat ervan uit dat de 56-jarige Van der Heyden niet meer leeft.
  [naar artikel]
 19. Zoekactie naar vermiste persoon in Dender (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Denderleeuw zijn de Civiele Bescherming en de Scheepvaartpolitie op zoek naar een vermiste persoon. Ter hoogte van de stuwsluis aan de
  [naar artikel]
 20. Nederlandse politie: ‘Stoffelijke resten gevonden vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (28/01/2020 - De Morgen)
  De Nederlandse politie meldt dat er stoffelijke resten zijn gevonden in de zaak van vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden.
  [naar artikel]
 21. Lichaam van vermiste Belgische loodgieter Johan (56) gevonden in betonkuip (28/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de betonkuip die enkele dagen geleden werd opgevist uit het Schelde-Rijnkanaal in Nederland, werd het lichaam van Johan Van der Heyden aangetroffen, zo bevestigt de lokale politie dinsdag. De 56-jarige loodgieter uit Lint was al sinds vorig jaar vermist.
  [naar artikel]
 22. Lichaam van vermiste loodgieter Johan gevonden in betonkuip (28/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de betonkuip die enkele dagen geleden werd opgevist uit het Schelde-Rijnkanaal in Nederland, werd het lichaam van Johan van der Heyden aangetroffen, zo bevestigt de lokale politie dinsdag. De 56-jarige loodgieter uit Lint was al sinds juni vorig jaar vermist.
  [naar artikel]
 23. Doorbraak in verdwijning van vermiste loodgieter (06/10/2019 - De Morgen)
  Wat is er gebeurd met Johan Van der Heyden? De 56-jarige loodgieter uit Lint verdween op 2 juni spoorloos. Al die tijd zat het onderzoek muurvast, tot er afgelopen weekend een Nederlandse vrouw en haar 18-jarige dochter opgepakt werden in een woonwagenpark net over de grens. Het parket zegt aanwijzingen te hebben dat de man met geweld om het leven is gebracht, maar op dit moment is er nog geen lichaam gevonden.
  [naar artikel]
 24. Nog eens drie verdachten opgepakt in zaak van vermiste Belgische loodgieter in Nederland (17/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft in Nederland nog eens drie mensen opgepakt in verband met de vermissing van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het gaat om een 30-jarige man en twee minderjarige jongens.
  [naar artikel]
 25. Nederlandse politie pakt drie verdachten op in zaak van vermiste Belgische loodgieter (17/11/2019 - De Standaard)
  De politie heeft in Nederland nog eens drie mensen opgepakt in verband met de vermissing van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het zijn twee minderjarige jongens en een 30-jarige man. De politie maakte verder geen details over identiteit of woonplaats bekend.
  [naar artikel]
 26. Stoffelijke resten van vermiste loodgieter Johan Van der Heyden gevonden (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De stoffelijke resten van Johan Van der Heyden zijn gevonden. Dat laat de Nederlandse politie dinsdag weten. Speurders haalden vorige week een speciekuip uit het water in het Rijn-Scheldekanaal met daarin het stoffelijk overschot van de loodgieter.
  [naar artikel]
 27. Explosie Wilrijk – Laatste vermiste persoon na de explosie dood teruggevonden (04/09/2019 - Metro)
  In Wilrijk bij Antwerpen is na de explosie van dinsdag de laatste vermiste persoon teruggevonden. Het lichaam werd in de nacht van dinsdag op woensdag rond 2.30 uur aangetroffen. Dat bevestigt de Antwerpse brandweer woensdagochtend. Het gaat om een vrouw van 87 jaar. bron: Belga Het bericht Explosie Wilrijk – Laatste vermiste persoon na de explosie dood teruggevonden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Tipgeld van 15.000 euro in onderzoek naar verdwenen loodgieter (06/11/2019 - De Morgen)
  De hoofdofficier van justitie in Breda looft een beloning van 15.000 euro uit in het onderzoek naar de verdwenen loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint (Antwerpen). Het geldbedrag is voor de persoon die informatie geeft die leidt tot de oplossing van dit ernstige misdrijf.
  [naar artikel]
 29. Tweede autowrak van jarenlang vermiste persoon opgevist uit Leie (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren werd voor de tweede keer op twee dagen tijd een autowrak van een jarenlang vermiste persoon opgevist uit de Leie door de Cel Vermiste...
  [naar artikel]
 30. Vertrouw je je partner niet als je jaloers bent? Dit zeggen experts (11/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu het gelach tussen jouw partner en die iets té vriendelijke barvrouw is dat je een raar gevoel in je buik bezorgt of dat hij af en toe nog...
  [naar artikel]
 31. Vermiste Belgische loodgieter mogelijk in stukken gesneden in Nederland (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De 56-jarige Belgische loodgieter Johan Van Der Heyden, die al ruim vier maanden vermist is, is mogelijk slachtoffer geworden van een gruwelijke (roof)moord. De politie houdt er rekening mee dat zijn lichaam in het Nederlandse Steenbergen (Noord-Brabant) in stukken is gesneden in een loods. De recherche heeft daar zaterdag naar bloedsporen gezocht. Dat meldt het regionale nieuwsmedium BN DeStem op basis van eigen onderzoek en na gesprekken met bronnen uit onder meer de omgeving van verdachten.
  [naar artikel]
 32. Resten vermiste Belgische loodgieter mogelijk in Nederland van brug gegooid (04/12/2019 - De Standaard)
  De stoffelijke resten van de Belgische loodgieter Johan Van der Heyden, die sinds begin juni wordt vermist, zijn mogelijk in Nederland van een brug over het Schelde-Rijnkanaal gegooid of gedumpt in het buitengebied van Steenbergen.
  [naar artikel]
 33. Nederlandse politie: “Stoffelijke resten vermiste Belgische loodgieter gevonden” (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De stoffelijke resten van loodgieter Johan van der Heyden zjin gevonden. Dat meldt de Nederlandse politie.
  [naar artikel]
 34. Stoffelijke resten vermiste loodgieter Johan Van der Heyden gevonden in mortelkuip (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De stoffelijke resten van loodgieter Johan Van der Heyden (57) zijn gevonden. Dat meldt de Nederlandse politie.
  [naar artikel]
 35. Stoffelijke resten vermiste loodgieter Johan Van der Heyden gevonden (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De stoffelijke resten van loodgieter Johan Van der Heyden (57) zijn gevonden. Dat meldt de Nederlandse politie.
  [naar artikel]
 36. Nog eens drie mensen opgepakt in Nederland om vermiste Belgische loodgieter (17/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in Nederland nog eens drie mensen opgepakt in verband met de vermissingszaak van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het...
  [naar artikel]
 37. Bijna 90 procent van de Vlamingen is wel eens jaloers in een relatie (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bijna 89 procent van de Vlamingen is wel eens jaloers wanneer hun partner met een ander afspreekt of over persoonlijke dingen praat. Dat blijkt uit een online jaloezietest, die meer dan 80.000 keer werd ingevuld. Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn, want er is een onderscheid tussen normale en ongezonde jaloezie. Het is die laatste vorm die vaak een basis vormt voor partnergeweld.
  [naar artikel]
 38. Bosbranden Australië: derde vermiste persoon overleden (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het zuiden van Australië is een derde vermiste persoon vandaag overleden bij de aanhoudende bosbranden. Een dag eerder had de politie de dood...
  [naar artikel]
 39. Stoffelijke resten van vermiste Belgische loodgieter teruggevonden in gedumpte betonkuip (28/01/2020 - VRT NWS)
  In Nederland zijn er stoffelijke resten gevonden van de loodgieter van 56 uit Lint die sinds juni vermist is. Eerder had de politie al gezegd dat het lichaam van de man in stukken gesneden werd en dat de stoffelijke resten daarna gedumpt werden. De politie liet nu een deel van het Rijn-Scheldekanaal, bij het Nederlandse Steenbergen, onderzoeken. Daar vonden ze een betonkuip, met stoffelijke resten van de man in.
  [naar artikel]
 40. Familie van overleden kleuter twijfelt aan verklaringen van stiefmoeder: “Megan (18) was jaloers op kleine Chelsea (2,5)” (10/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De familie van het overleden peutertje Chelsea (2,5) uit Lebbeke heeft grote vragen bij de rol van ‘stiefmama’ Megan D. (18), die nu al zes dagen in de cel zit op verdenking van moord. Ze geloven niet meer dat het om een ongeluk gaat. “Blijkbaar was ze jaloers op Chelsea.”
  [naar artikel]
 41. 508 miljoen voor cultuur, 157 miljoen voor sport: toch zijn beide jaloers op elkaars subsidies (16/11/2019 - De Morgen)
  De cultuursector kijkt jaloers naar de (top)sport. Omgekeerd kijkt de sport ook jaloers naar de cultuursector. Het voetbal is bang en desinformeert. Om door het bos de bomen te zien, zetten we alles op een rijtje en stellen we de juiste vragen.
  [naar artikel]
 42. Loodgieter trakteert zijn klanten op hemels gezang (16/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 22-jarige loodgieter heeft iedereen omvergeblazen toen hij een douche ging repareren. Terwijl hij moeiteloos de douchekop herinstalleerde zong de man namelijk Andrea Bocelli’s ‘Nessun Dorma’. “En waarom ben jij juist loodgieter van beroep?”, vroeg de eigenaar van het huis zich lachend af.
  [naar artikel]
 43. Laatste vermiste persoon na explosie Wilrijk dood teruggevonden (04/09/2019 - De Morgen)
  In Wilrijk is na de explosie van gisteren de laatste vermiste persoon teruggevonden. Het lichaam werd afgelopen nacht rond 2.30 uur aangetroffen. Dat bevestigt de Antwerpse brandweer. Het gaat om een vrouw van 87 jaar.
  [naar artikel]
 44. Mario is geen loodgieter meer (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het populaire karakter Mario van de Japanse videospelletjesgigant Nintendo is niet langer loodgieter. Dat blijkt althans uit Mario's nieuwe,
  [naar artikel]
 45. Vermiste bergbeklimster levend teruggevonden op ‘Killer Mountain’, maar vrees voor leven van haar partner (28/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een vermiste Franse bergbeklimster, Elisabeth Revol, is zondagochtend levend teruggevonden op de Pakistaanse berg Nanga Parbat, bijgenaamd Killer Mountain. Gevreesd wordt wel dat haar Poolse partner, Tomasz Mackiewicz, het avontuur niet heeft overleefd.
  [naar artikel]
 46. Zoekactie naar vermiste 25-jarige in Dender (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Denderleeuw zijn de Civiele Bescherming en de Scheepvaartpolitie op zoek naar een vermiste persoon. Ter hoogte van de stuwsluis aan de
  [naar artikel]
 47. Waar was dat feestje? Niet in Parijs gisteravond (16/07/2018 - VRT NWS)
  Zijn we jaloers op Frankrijk? Jaloers op hun wereldbeker, natuurlijk. Jaloers op hun ploeg en hun voetbal, amper. Jaloers op hun kampioenen-feestje, totaal niet. Het is jammer maar Fransen kunnen blijkbaar niet meer vieren zonder dat er ramen sneuvelen, gewonden vallen en traangas de blauwe avondlucht bezoedelt. VRT NWS-verslaggever Steven Decraene ging naar Parijs om verslag te doen van het feest, maar zag de feestelijke sfeer 's nachts omslaan in vijandige sfeer en uiteindelijk rellen.
  [naar artikel]
 48. Nederlandse politie pakt drie verdachten op in zaak van vermiste Belgische loodgieter (17/11/2019 - Metro)
  De politie heeft in Nederland nog eens drie mensen opgepakt in verband met de vermissing van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het zijn twee minderjarige jongens en een 30-jarige man. De politie zegt verder niets over identiteit of woonplaats. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is afgelopen nacht aangehouden in een huis in Hoogerheide. De jongens vrijdag. Waar ze zijn opgepakt, zegt de politie niet. Johan van der Heyden is niet meer gezien sinds hij op zondag 2 juni zijn woning verliet in het Belgische Lint. Zijn witte busje, een Peugeot Boxer, werd later leeg teruggevonden in Den Bosch. De auto is vermoedelijk ook in Steenbergen, ook in de provincie Noord-Brabant, geweest. De politie spreekt in de zaak van een ernstig misdrijf en gaat ervan uit dat de 56-jarige van der Heyden niet meer leeft. De aanhoudingen van de afgelopen dagen brengt het totaal aantal verdachten dat is aangehouden in deze zaak op zes. Vijf verdachten zitten vast in Nederland: drie mannen en twee vrouwen. In ons land zit één vrouw vast voor mogelijke betrokkenheid bij de zaak. Het Openbaar Ministerie in Breda heeft een bedrag van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die leidt tot een oplossing in de zaak. Bron: Belga   Het bericht Nederlandse politie pakt drie verdachten op in zaak van vermiste Belgische loodgieter verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Grote zoekactie in De Panne naar vermiste dronken man (06/10/2019 - VRT NWS)
  In De Panne is een grote zoekactie gehouden naar een vermiste persoon. De man verdween spoorloos toen hij en zijn vrienden wilden gaan pootjebaden in zee. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en die zetten onder meer een reddingsboot en een reddingshelikopter in.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.