Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 June 2020
18:29 uur

Regering blaast contract voor vipvluchten plots af

Het Laatste Nieuws

09/10/2019 - 05:08

De regering komt na een maand al terug op het miljoenencontract dat ze sloot voor de vip-vliegtuigen waarmee de ministers en de koning vliegen. Dat...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Regering blaast miljoenencontract voor vipvluchten af (09/10/2019 - De Standaard)
  De regering komt na een maand alweer terug op het miljoenencontract dat ze sloot voor vipvliegtuigen, waarmee de ministers en de koning zouden vliegen. Dat schrijft De Tijd woensdag.
  [naar artikel]
 2. Groen en PS hekelen beslissing regering om vipvluchten uit te besteden (25/02/2020 - De Tijd)
  01:04 Gaat de regering in de fout door haar vipvluchten uit te besteden? De oppositiepartijen Groen/Ecolo en PS hebben grote vragen bij die keuze. Zowel qua prijs als qua veiligheid gaat de regering de mist...
  [naar artikel]
 3. Regering blaast contract voor vip-vluchten plots af (09/10/2019 - De Tijd)
  01:00 Na amper een maand en na een procedure voor de Raad van State trekt de regering haar beslissing over de huur van twee luxevliegtuigen in.
  [naar artikel]
 4. Regering blaast contract voor vip-vluchten plots af (09/10/2019 - De Morgen)
  De regering komt na een maand al terug op het miljoenencontract dat ze sloot voor de vip-vliegtuigen waarmee de ministers en de koning vliegen. Dat schrijft De Tijd vandaag.
  [naar artikel]
 5. Defensie vernieuwt beslissing over vipvluchten regering (09/10/2019 - De Tijd)
  13:54 Defensie gaat een nieuwe, meer gedetailleerde beslissing opmaken om twee luxevliegtuigen te huren voor de 'witte vloot'. Dat zijn de vliegtuigen die Defensie gebruikt voor vluchten van de koning, de m...
  [naar artikel]
 6. Britse regering annuleert omstreden contract met rederij op route Ramsgate-Oostende (09/02/2019 - De Morgen)
  De Britse regering heeft een einde gemaakt aan een controversieel contract met een rederij in geval van een brexit zonder deal. 
  [naar artikel]
 7. Farmabedrijf zet regering voor blok (07/04/2019 - De Morgen)
  Voormalig minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) heeft ongeziene toegevingen gedaan aan het omstreden farmabedrijf Alexion over het extreem dure medicijn Soliris. Dat blijkt uit het geheim contract tussen beiden, dat De Morgen in handen kreeg. De kans bestaat dat het contract de huidige regering parten zal spelen.
  [naar artikel]
 8. “Plots extra kosten voor mijn poetshulp” (29/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  RiemstAl jaren heeft Marie-Christine Peumans een poetshulp in dienst via Trixxo, die ze betaalt met dienstencheques. Nu moet ze plots administratiekosten betalen, terwijl daar bij het afsluiten van het contract niets over vermeld werd.
  [naar artikel]
 9. Regering blaast zichzelf nieuw leven in (06/04/2019 - De Morgen)
  De federale regering staat er weer. Dat zegt ze althans zelf, en ze bezigt het oude wapen van de superministerraad om dat te illustreren. Maar hoelang blijft het spook van de fiscale hervorming in de bezemkast?
  [naar artikel]
 10. VFB blaast beleggerscongres af (10/03/2020 - De Tijd)
  10:53 De Vlaamse beleggersfederatie VFB blaast wegens het coronavirus haar congres eind maart af.
  [naar artikel]
 11. Ramenwasser beleeft schrik van zijn leven wanneer hij van zijn stelling wordt geblazen (27/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Canadese ramenwasser heeft zijn leven te danken aan zijn veiligheidsharnas. De man was aan het werk toen plots een storm zijn stelling alle kanten liet uit zwaaien. Een rukwind blaast hem plots van de stelling. De ramenwasser moest door de brandweer gered worden en kwam er zonder kleerscheuren vanaf.
  [naar artikel]
 12. Ramenwasser beleeft schrik van zijn leven wanneer hij van zijn stelling wordt geblazen (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een Canadese ramenwasser heeft zijn leven te danken aan zijn veiligheidsharnas. De man was aan het werk toen plots een storm zijn stelling alle kanten liet uit zwaaien. Een rukwind blaast hem plots van de stelling. De ramenwasser moest door de brandweer gered worden en kwam er zonder kleerscheuren vanaf.
  [naar artikel]
 13. Vlaamse regering blaast persconferentie klimaatplan af: er is nog wat rekenwerk nodig (06/12/2019 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering heeft vanmiddag haar persconferentie over het klimaatplan van minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA) uitgesteld. Naar verluidt is er nog wat rekenwerk nodig. Nochtans dringt de tijd, want voor 31 december moet de federale regering een klimaat- en energieplan indienen bij de Europese Unie.
  [naar artikel]
 14. Alle schade vergoed als grond plots natuurgebied wordt (20/11/2017 - Knack)
  Wie zijn bouwgrond plots van bestemming ziet veranderen, waardoor het terrein plots landbouw- of natuurgebied wordt, zal daar voortaan meer schadevergoeding voor krijgen. De Vlaamse regering trekt die op van 80 procent van de waardevermindering, berekend op de aankoopprijs, tot 100 procent van de geschatte actuele verkoopprijs, zo schrijft Het Nieuwsblad maandag.
  [naar artikel]
 15. Schimmenspel rond regering zonder VLD (19/12/2019 - De Tijd)
  21:59 Een jaar na de val van de regering-Michel duikt plots het scenario weer op van een regering met de N-VA en de PS, maar zonder de Vlaamse liberalen. Het was de formule die Johan Vande Lanotte (sp.a) al...
  [naar artikel]
 16. Vlaamse regering vindt geen akkoord over Klimaatplan, Demir gaat zonder plan “niet naar Madrid” (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering blaast de geplande persconferentie over het Energie- en Klimaatplan af. “Er zijn bijkomende berekeningen nodig”, zegt de...
  [naar artikel]
 17. Storm Dennis blaast 3 daken weg in Merksem: "Plots werd alles donker" (16/02/2020 - VRT NWS)
  In Merksem zijn 3 platte daken bijna volledig weggeblazen door de storm. Er raakte niemand gewond, maar de bewoners zijn wel erg geschrokken. "Ik zat rustig in mijn zetel en plots werd alles donker", vertelt één van hen.
  [naar artikel]
 18. Defensieminister Steven Vandeput (N-VA): "Dat de Fransen zich moeien, gaat te ver" (22/06/2018 - De Morgen)
  Vorige week besloot de regering plots om het Franse Dassault en hun Rafale-toestellen nog een laatste kans te geven voor het contract voor de gevechtsvliegtuigen. Nochtans hebben de Fransen niet meegedaan aan de aanbestedingsprocedure. Minister van Defensie Vandeput (N-VA) is not amused. "Het Franse aanbod is uitgesloten."
  [naar artikel]
 19. Premier Michel moet uitleg geven over nieuwe regering: “Het land wordt geleid door een lamme eend” (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “U kan moeilijk van ons verwachten dat wij als bedrogen echtgenote u een dag na uw onenightstand het ontbijt gaan serveren”, zei Peter De Roover, fractieleider voor N-VA daarnet in de Kamer. N-VA blaast niet al haar bruggen op met de huidige regering, maar heeft ook duidelijk geen zin om de ex-partner te plezieren. N-VA wil dat de nieuwe regering zich presenteert aan het parlement. “Tot u dat doet, is er geen sprake van een echte regering. Tot dan land wordt het land geleid door een lamme eend.”
  [naar artikel]
 20. Regering moet plots op zoek naar 4,2 miljard euro (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering krijgt af te rekenen met een budgettaire tegenvaller. Volgens de VRT, De Tijd en de RTBF zou de federale regering op zoek
  [naar artikel]
 21. ACV blaast protestactie af aan McDonald’s in Hasselt (14/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De afdeling Voeding en Diensten van het ACV blaast de actie af die gepland stond om 11 uur voor de Hasseltse McDonald’s. De vakbond wilde aanklagen dat er geen sociaal overleg mogelijk is in de fastfoodsector, maar de eigenaar staat inmiddels open voor een gesprek.
  [naar artikel]
 22. Hier is ie dan: de eerste trailer van Star Wars nummer acht 'The Last Jedi' (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Driewerf hoera! 'Star Wars' blaast binnenkort 40 kaarsjes uit, actrice Carrie Fisher - die eind december plots overleed - zal meer dan
  [naar artikel]
 23. Jon Bon Jovi blaast 57 kaarsjes uit: 10 dingen die je nog niet wist over de ster (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jon Bon Jovi blaast vandaag 57 kaarsjes uit. De muzikant, die legendarisch werd als frontman van Bon Jovi, kent nog maar weinig geheimen voor het...
  [naar artikel]
 24. Amerikaans contract van 1,8 miljard voor Franse Alstom (26/08/2016 - De Redactie)
  De Franse industriële groep Alstom heeft een contract van 1,8 miljard euro in de wacht gesleept voor de levering van hogesnelheidstreinen aan Amtrak, de grootste spoorwegmaatschappij in de Verenigde Staten. Dat past in grote infrastructuurplannen van de regering-Obama.
  [naar artikel]
 25. ABVV blaast verzamelen tegen beleid van regering (16/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De socialistische vakbond organiseert op vrijdag 19 mei om 11 uur een militantenconcentratie op het Brusselse Muntplein. De actie is gericht
  [naar artikel]
 26. Vlaamse regering blaast voorstelling Energie- en Klimaatplan af (06/12/2019 - Knack)
  'Er zijn bijkomende berekeningen nodig', zegt de woordvoerder van minister-president Jan Jambon.
  [naar artikel]
 27. KLM-grondpersoneel blaast staking zondag af (07/09/2019 - De Tijd)
  19:47 Goed nieuws voor wie zondag met KLM moet vliegen. Het grondpersoneel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij, deel van Air France-KLM, blaast zijn voorziene staking af.
  [naar artikel]
 28. “Het land wordt geleid door een lamme eend” (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “U kan moeilijk van ons verwachten dat wij als bedrogen echtgenote u een dag na uw onenightstand het ontbijt gaan serveren”, zei Peter De Roover, fractieleider voor N-VA daarnet in de Kamer. N-VA blaast niet al haar bruggen op met de huidige regering, maar heeft ook duidelijk geen zin om de ex-partner te plezieren. N-VA wil dat de nieuwe regering zich presenteert aan het parlement. “Tot u dat doet, is er geen sprake van een echte regering. Tot dan land wordt het land geleid door een lamme eend.”
  [naar artikel]
 29. Brussel: Argenx blaast stoom af (04/01/2018 - De Tijd)
  11:49 Op de Brusselse beurs blaast Argenx na een verschroeiend 2017 wat stoom af. Na KKO is er nu speculatieve koorts in een ander centjesaandeel, Option.
  [naar artikel]
 30. Hoe stripwinkel het al veertig jaar uithoudt tussen bier- en chocoladeshops: “Sommige klanten zag ik na vijftien jaar plots terug” (07/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Feest in De Striep: het walhalla voor menig stripfan blaast veertig kaarsjes uit. En zaakvoerder Daniël Cool denkt nog lang niet aan stoppen. “Op pensioen gaan? Daarvoor doe ik dit nog veel te graag.”
  [naar artikel]
 31. Regering moet plots op zoek naar 4,2 miljard euro: "Ik val van mijn stoel" (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering krijgt af te rekenen met een budgettaire tegenvaller. Volgens de VRT, De Tijd en de RTBF zou de federale regering op zoek
  [naar artikel]
 32. Vlaamse regering vindt geen akkoord over Klimaatplan: “Bijkomende berekeningen nodig” (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering blaast de geplande persconferentie over het Energie- en Klimaatplan af. “Er zijn bijkomende berekeningen nodig”, zegt de...
  [naar artikel]
 33. Niemand raakt wijs uit contract Bellens (09/04/2019 - De Morgen)
  Als de regering Belgacom-CEO Didier Bellens morgen op straat zet, kan zijn gouden parachute beperkt worden tot minder dan een miljoen euro. Dat benadrukt iemand die bij zijn salarisonderhandelingen betrokken was. Al blijft het onduidelijk wat er precies in het contract van Bellens staat.
  [naar artikel]
 34. Magnette blaast piste noodregering op (15/03/2020 - De Standaard)
  C’est fini. PS-voorzitter Paul Magnette is niet van plan om met de N-VA een noodregering op de been te brengen. ‘Praten over een noodregering is tijdverlies’, zegt hij op RTL. Daarmee blaast de PS’er (voor de tweede keer) de onderhandelingen met de N-VA op. Wel bieden socialisten en groenen hun steun - 40 zetels - aan in het parlement voor ‘alle nodige maatregelen’ om de coronacrisis te bezweren.
  [naar artikel]
 35. Alle schade vergoed als grond plots natuurgebied wordt (20/11/2017 - Metro)
  Wie zijn bouwgrond plots van bestemming ziet veranderen, waardoor het terrein plots landbouw- of natuurgebied wordt, zal daar voortaan meer schadevergoeding voor krijgen. De Vlaamse regering trekt die op van 80 procent van de waardevermindering, berekend op de aankoopprijs, tot 100 procent van de geschatte actuele verkoopprijs, zo schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) heeft een concreet voorstel klaar voor de hogere schadevergoeding voor grondeigenaars die het slachtoffer worden van herbestemming. Daarmee hoopt de Vlaamse regering de weerstand te breken tegen de geplande betonstop, waardoor vanaf 2040 buiten de stads- en dorpskernen geen nieuwe grond meer aangesneden mag worden. Nog voor het einde van het jaar zou de Vlaamse regering de nieuwe maatregel goedkeuren. De andere regeringspartijen Open Vld en N-VA zijn alvast voor, alleen is nog niet helemaal duidelijk waar dat extra geld vandaan moet komen. bron: Belga
  [naar artikel]
 36. Transfer Talk. Bale blaast transfer naar China af om familiale redenen - Liverpool kaapt jongste Premier League-debutant weg bij Fulham (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De transfer van Gareth Bale (30) naar de Chinese club Jiangsu Suning FC gaat (voorlopig) niet door. Bale kon in China een contract voor drie...
  [naar artikel]
 37. Oudste man ter wereld blaast 113 kaarsjes uit (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Japanse Hoikkaido blaast de oudste man ter wereld vandaag 113 kaarsjes uit. Masazo Nonanka heeft die gezegende leeftijd naar eigen zeggen te...
  [naar artikel]
 38. Belgisch budget voor ontwikkelingssamenwerking gaat in 2015 plots met 900 miljoen omhoog (05/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische regering kondigde op een recente Europese top aan dat het budget voor Ontwikkelingssamenwerking in 2015 plots de hoogte in schiet met maar liefst 900 miljoen euro. Oppositiepartij Groen gelooft niet dat België die 'kwantumsprong' zal kunnen waarmaken.
  [naar artikel]
 39. ABVV-voorzitter: “Als de regering ons blijft negeren, komen er acties” (29/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “De regering was gebuisd in juni en het zomerakkoord heeft het rapport alleen maar verslechterd.” Rudy De Leeuw, voorzitter van de socialistische vakbond ABVV, slaat bij het begin van het nieuwe werkjaar alarm. “Deze regering is het sociaal contract met de burger eenzijdig aan het opzeggen en zet de sociale zekerheid op de helling.”
  [naar artikel]
 40. ‘In de gloria’ blaast 20 kaarsen uit vandaag: deze sketches schopten het tot tv-erfgoed (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de gloria blaast vandaag twintig kaarsen uit. Van het komische programma van Woestijnvis bestaan slechts twee seizoenen, maar ze nestelden zich...
  [naar artikel]
 41. Britse regering annuleert contract voor "brexit-ferry" naar Oostende, Tommelein blijft hopen op nieuwe ferrylijn (09/02/2019 - VRT NWS)
  Er komt voorlopig toch geen nieuwe ferrylijn tussen het Britse Ramsgate en Oostende. De Britse regering heeft het contract opgezegd met veerbedrijf Seaborne Freight omdat het bedrijf niet aan de contractuele verplichtingen kan voldoen. Oostends burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) ziet echter dat de Britten "koste wat het kost" nieuwe ferrylijnen willen met het Europese vasteland en blijft dus hopen. 
  [naar artikel]
 42. Blaast Barman nog steeds een frisse wind? (23/09/2018 - De Morgen)
  Vijftien jaar geleden maakte Tom Barman de Vlaamse bioscopen onveilig met een indrukwekkend en vooral opvallend debuut was. Is de nieuwe wind van Any Way The Wind Blows intussen gaan liggen, of blaast hij harder dan ooit?
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Waarom struikelt onze regering nu eigenlijk over het migratiepact? (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aanvankelijk leek er geen probleem te zijn, maar plots veroorzaakt het migratiepact heisa binnen de regering. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 44. Trump blaast reisverbod voor New Yorkers weer af (29/03/2020 - Express)
  De Amerikaanse president Donald Trump raadt de inwoners van New York, New Jersey en Connecticut sterk af binnen de VS... The post Trump blaast reisverbod voor New Yorkers weer af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Regering-Michel graaft eigen begrotingsput (24/09/2016 - De Tijd)
  13:59 Dat de regering-Michel plots 1,8 miljard euro extra moet besparen, is deels haar eigen schuld. Ze betaalt de prijs voor een opgeblazen taxshift en het niet doorvoeren van een tweede indexsprong.
  [naar artikel]
 46. Robbie Williams blaast 45 kaarsjes uit: 10 dingen die je nog niet wist over de ster (13/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Robbie Williams blaast vandaag 45 kaarsjes uit. De legendarische ster kent nog maar weinig geheimen voor het grote publiek. Maar weet jij alles...
  [naar artikel]
 47. Wouter Beke beseft plots dat hij zijn eigen preventiemaatregel niet respecteert (14/03/2020 - De Standaard)
  De regering legt preventieve maatregelen op, maar die strikt opvolgen is ook voor de ministers niet altijd eenvoudig. Tijdens een interview besefte minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) plots dat hij de regel om een meter afstand te houden aan zijn laars lapt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.