Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
20:49 uur

Wat Jambon écht deed op zijn smartphone

De Standaard

09/10/2019 - 10:37

Er bestaat nogal wat discussie over welk spelletje Vlaams minister-president Jan Jambon vorige week tijdens de zitting in het parlement speelde. Was het nu Angry Birds? Of toch Toy Blast? 'De ideale wereld' weet om welk spel het ging. Bekijk het in de video hierboven.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘De ideale wereld’ onthult welk spelletje Jan Jambon écht speelde in het Vlaams Parlement (09/10/2019 - De Morgen)
  Een regeringsleider die verveeld spelletjes zit te spelen op zijn smartphone? Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) oogstte er vorige week hoongelach en gefronste wenkbrauwen mee. Onterecht, zo blijkt nu.
  [naar artikel]
 2. Bewezen: een smartphone verpest je etentje (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Je hebt vast veel te vertellen tegen je gezelschap op restaurant maar als de ander bezig is met zijn of haar smartphone, dan is de kans bijzonder klein dat je wordt gehoord. Een nieuwe Canadese studie bewijst immers dat een smartphone etentjes echt verpest.
  [naar artikel]
 3. Smartphone-apps maakten het nooit zo gemakkelijk om de files te ontwijken. Maar werkt het ook echt? Onze vrouw deed de test (17/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Met 446 kilometer file was de ochtendspits gisteren de op twee na drukste van het jaar. Vroeger zat er op zo’n moment weinig anders op dan te sakkeren achter het stuur. Nu neem je de smartphone en ontvlucht je de file met almaar populairder wordende apps zoals Waze. Met een forse toename aan sluipverkeer tot gevolg
  [naar artikel]
 4. De oppositie stapt op en Vlaamse regering begint met valse start, maar Jan Jambon… zit Angry Birds te spelen op zijn smartphone (04/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De oppositie stapt op tijdens de eerste debatten met de nieuwe Vlaamse regering, omdat Jan Jambon de begrotingstabellen (nog) niet wil tonen. Chaos in het parlement, terwijl de meerderheid dan maar bevreemdend verder “debatteert” over haar eigen gekozen beslissingen en onderwerpen. Maar de Vlaams minister-president laat het niet aan zijn hart komen… en speelt op hetzelfde moment Angry Birds 2 op zijn smartphone.
  [naar artikel]
 5. De oppositie stapt op en Vlaamse regering begint met valse start, maar Jan Jambon… zit Angry Birds te spelen op zijn smartphone (04/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  De oppositie stapt op tijdens de eerste debatten met de nieuwe Vlaamse regering, omdat Jan Jambon de begrotingstabellen (nog) niet wil tonen. Chaos in het parlement, terwijl de meerderheid dan maar bevreemdend verder “debatteert” over haar eigen gekozen beslissingen en onderwerpen. Maar de Vlaams minister-president laat het niet aan zijn hart komen… en speelt op hetzelfde moment Angry Birds 2 op zijn smartphone.
  [naar artikel]
 6. Achterdochtige bruid doet weerzinwekkende ontdekking op smartphone van man (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Jane Gaskin was nog maar enkele weken getrouwd met David Huggings toen ze de ijzingwekkende vondst deed op zijn smartphone. "Had hij me maar
  [naar artikel]
 7. Hoe waterdicht is je waterdichte smartphone echt? (28/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer je een smartphone van een paar honderd euro mee op vakantie neemt, wil je natuurlijk vermijden dat die sterft door een onverhoedse plons in...
  [naar artikel]
 8. Jambon: “Het zou heel mooi zijn als Jean-Marie Pfaff ereburger van Brasschaat zou worden” (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Brasschaats burgemeester Jan Jambon (N-VA) heeft ex-Rode Duivel Jean-Marie Pfaff gevraagd om ereburger te worden van zijn gemeente. Dat deed Jambon dinsdagochtend op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 9. Deze vijf dingen moet je echt dubbelchecken als je een nieuwe smartphone koopt (11/06/2018 - De Morgen)
  Overschouw even het smartphonerek in de multimediawinkel en je ziet door het bos bijna de bomen niet meer: het is een chaos van verschillende specificaties en prijspunten. Maar welke daarvan zijn nu écht relevant en welke niet? Vijf dingen om absoluut in de gaten te houden als je een nieuwe smartphone koopt.
  [naar artikel]
 10. “Het enige fijne aan papa zijn tijd is dat er nog geen smartphone was, zodat je nog écht met elkaar kon praten” (24/01/2019 - De Morgen)
  “En?” vraagt Ben Segers, wanneer hij na het interview met zijn dochters Cato en Marilou binnenstormt bij hun mama, Caroline Meerschaert. “Wat hebben ze verteld?” Hij klinkt nieuwsgierig maar ook een beetje ongerust. Terecht. Het eerste wat Cato vertelde over de opnames van Groeten uit... 1986, het jaar waarin hun vader 12 werd, was: “Weet je dat mijn vader zwanworsten in de frietketel deed? Die barstten dan helemaal open. Maar hij at ze op, met nog frieten erbij ook. Echt walgelijk!”
  [naar artikel]
 11. Jambon over vingerafdrukken op onze identiteitskaart: “Ik zie het probleem rond privacy echt niet” (28/10/2018 - De Morgen)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op identiteitskaarten. De minister ziet geen verschil met een foto op de identiteitskaart. "Ik snap dit debat echt niet", zei Jambon vandaag in De Zevende Dag op Eén. "Ik denk dat we geen enkel risico lopen met de privacy".
  [naar artikel]
 12. Jan Jambon (N-VA) opnieuw burgemeester: "Het is een nieuwe uitdaging" (09/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Na zijn ontslag als minister van Binnenlandse Zaken keert Jan Jambon terug naar zijn thuisgemeente Brasschaat. Vanaf begin januari zal hij er ook echt gaan zetelen als burgemeester. Jambon was er de voorbije jaren al titelvoerend burgemeester, maar kon dat mandaat niet combineren met zijn ministerschap. Nu kiest de N-VA-politicus dus terug voor zijn Brasschaat.
  [naar artikel]
 13. Tom Van Dyck en Michaël Pas: ‘Als Gatz moest besparen, zag ik dat het hem pijn deed. Bij Jambon zie ik dat niet’ (16/11/2019 - De Morgen)
  Na de aangekondigde besparingen van cultuurminister Jan Jambon (N-VA) toont de sector zich bozer en strijdvaardiger dan ooit. Ook bij voortrekkers Michaël Pas en Tom Van Dyck is het vuur nog niet gaan liggen. ‘Jambon heeft een strategische fout gemaakt. Daardoor is iedereen wakker geschoten.’
  [naar artikel]
 14. Is de nachtmodus op je smartphone echt de oplossing voor een betere nachtrust? (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kans is groot dat je vanavond vergezeld van de smartphone onder de wol kruipt. Met de nachtmodus aan kan dat geen kwaad, toch? Maar helpt de...
  [naar artikel]
 15. LG maakt plannen voor smartphone met zestien (!) cameralenzen (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De race om de meeste camera’s op je smartphone barst nu echt los. Elektronica-fabrikant LG diende deze maand een patentaanvraag in voor een model...
  [naar artikel]
 16. Jan Jambon is sidekick in verkiezingscampagne N-VA (15/04/2019 - De Tijd)
  21:15 Dat Jan Jambon nu ‘voor echt’ de Wetstraat 16 claimt, kan niet verbergen dat die verklaring maar een nevenverhaal is in de verkiezingscampagne.
  [naar artikel]
 17. Geen fototoestel meer nodig: mooie foto's maken met je smartphone kan wél (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De tijd dat een smartphone als fototoestel niet kon rivaliseren met een écht fototoestel is voorbij. Fabrikanten van slimme telefoons hebben
  [naar artikel]
 18. Formateur Jan Jambon (N-VA) sleutelt aan zijn Vlaamse regering: 'Ik wil in een strak tempo werken' (13/08/2019 - Knack)
  De echte onderhandelingen voor de Vlaamse regering-Jambon zijn nu echt van start gegaan. Volg alle updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 19. Vlaams formateur Jan Jambon zet vijftiental werkgroepen in de steigers voor regeerakkoord (14/08/2019 - Knack)
  De onderhandelingen voor de Vlaamse regering Jambon I, met N-VA, CD&V en Open VLD, zijn nu echt van start gegaan. Federaal wordt de puzzel nog een pak moeilijker dan hij al was. Volg alle updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 20. Wie heeft nu écht de beste smartphone: Apple, Samsung of Huawei? (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor wie een echte topper wil als smartphone, gaat de strijd vandaag tussen de Samsung Galaxy S10+, de Huawei P30 Pro en de iPhone XS Max. Welke...
  [naar artikel]
 21. Van "denkbare formules" met Vlaams Belang tot de woonbonus: dit was het openingscollege met Jan Jambon (N-VA) (15/10/2019 - VRT NWS)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) was dit jaar de centrale figuur van het traditionele openingscollege politieke wetenschappen aan de UGent, het vak van professor Carl Devos. Jambon deed het wel anders dan zijn voorgangers. In plaats van een persoonlijk discours te geven, ging de minister-president bijna anderhalf uur lang in op vragen van studenten. Wij selecteerden voor u enkele opvallende momenten.
  [naar artikel]
 22. Jan Jambon (N-VA): "Ik droom echt niet elke nacht over confederalisme" (27/01/2019 - VRT NWS)
  N-VA trekt de komende verkiezingen weer met het confederalisme als een van de belangrijkste programmapunten naar de kiezer. Ook in de ogen van federaal lijsttrekker Jan Jambon is dat het middel - "en geen doel op zich" - om heel wat constructiefouten in de staatsstructuur op te lossen. Bekijk hier het interview met Jambon in "De zevende dag".
  [naar artikel]
 23. Uw smartphone is nog geen portefeuille (07/04/2019 - De Morgen)
  Oude gewoontes vallen moeilijk af te leren. Terwijl betalen met de smartphone snel en gemakkelijk is, blijft een overrompeling uit. Zelfs in de Verenigde Staten, het pionierland. Vijf redenen waarom mobiel betalen niet echt doorbreekt.
  [naar artikel]
 24. 'Een score voor Jan Jambon? - Eén op tien, voor de moeite': en toen kwam Jambon binnen (15/10/2019 - De Standaard)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is vandaag te gast in de les Politicologie van professor Carl Devos aan de UGent. Net op het moment dat Jambon het auditorium binnenwandelde, lieten enkele studenten Politieke Wetenschappen in een video horen wat ze van het regeerakkoord van Jambon vinden. Maar Jambon leek de lage score van een studente niet aan zijn hart te laten komen.
  [naar artikel]
 25. De smartphone gaat uit (of de batterij is toch leeg) (27/07/2016 - De Standaard)
  Jongeren die zonder smartphone zitten en dus een handgeschreven brief sturen naar hun vriend(in)? Het gebeurt echt. Als ze op kamp zijn met scouts en chiro toch. Niet zo erg trouwens. ‘Zoveel Pokémons zitten er toch niet in de Ardennen.’
  [naar artikel]
 26. Jambon is gebrek aan veiligheidscultuur bij Tihange "echt beu" (22/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft in de Commissie Binnenlandse Zaken van de Kamer zijn ergernis laten blijken over het...
  [naar artikel]
 27. Jambon over vingerafdrukken op onze identiteitskaart: “Ik zie het probleem rond privacy echt niet” (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op...
  [naar artikel]
 28. Eens écht op avontuur gaan? Hier doen ze het zonder die verslavende smartphone (14/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Even geen smartphone en je eigen talenten ten volle ontwikkelen? Dan ben je zéér welkom bij ‘Track2Nature’, de gloednieuwe club voor elf- tot zeventienjarigen van Nathalie Biernaux en Dimitri Petit. “We willen de jongeren waarden bijbrengen en hen leren geloven in zichzelf.”
  [naar artikel]
 29. De kandidaat-premier die België haat: Wat wil Jan Jambon nu écht? (08/05/2019 - Knack)
  De N-VA'er Jan Jambon heeft zijn zinnen gezet op de Wetstraat 16. Dat is opmerkelijk voor iemand die binnen de Vlaamse Beweging jarenlang gold als een Vlaams-nationalistische hardliner en compromisloze separatist. Een portret van de meest atypische kandidaat-premier uit de Belgische geschiedenis.
  [naar artikel]
 30. Jongeren checken smartphone gemiddeld 47 keer per dag (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De helft van de jongeren voelt zich verslaafd aan zijn smartphone. Tegelijkertijd beschouwen tieners hun smartphone als een vat vol voordelen: op...
  [naar artikel]
 31. Record: Huawei brengt duurste smartphone ooit op de markt (25/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een spectaculair staaltje technologie is het, de plooibare smartphone van Huawei. Peperduur ook: voor de Mate Xs betaal je liefst 2.499 euro. De duurste smartphone tot nu toe. Zullen we in de toekomst vaker (meer dan) een heel maandloon kwijt zijn aan een smartphone? En wat maakt de Mate Xs dan zo duur?
  [naar artikel]
 32. Deze smartphone bedien je al knijpend (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Taiwanese producent HTC werkt aan een smartphone die wordt bediend door in de zijkant te knijpen. Die smartphone, de HTC U, moet op 16 mei
  [naar artikel]
 33. Man geëlektrocuteerd door smartphone (31/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Thailand is er een man dood teruggevonden met een smartphone in zijn hand. Het 22-jarige slachtoffer gebruikte het toestel terwijl het aan het opladen was. Dat heeft geleid tot de uiteindelijke elektrocutie en de brandwonden aan zijn handen. Wat er precies mankeerde aan de smartphone of de oplader is niet bekend.
  [naar artikel]
 34. Jambon ziet probleem rond privacy niet bij vingerafdruk op identiteitskaart (28/10/2018 - De Standaard)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op identiteitskaarten. De minister ziet geen verschil met een foto op de identiteitskaart afdrukken. ‘Ik snap dit debat echt niet’, zei Jambon zondag in De Zevende Dag op Eén. ‘Ik denk dat we geen enkel risico lopen met de privacy.’
  [naar artikel]
 35. Jambon ziet probleem rond privacy niet bij vingerafdruk op identiteitskaart (28/10/2018 - De Standaard)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op identiteitskaarten. De minister ziet geen verschil met een foto op de identiteitskaart afdrukken. ‘Ik snap dit debat echt niet’, zei Jambon zondag in De Zevende Dag op Eén. ‘Ik denk dat we geen enkel risico lopen met de privacy.’
  [naar artikel]
 36. Jambon ziet probleem rond privacy niet bij vingerafdruk op identiteitskaart (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op identiteitskaarten. De minister ziet geen verschil met een foto op de identiteitskaart afdrukken. “Ik snap dit debat echt niet”, zei Jambon zondag in De Zevende Dag op Eén. “Ik denk dat we geen enkel risico lopen met de privacy.”
  [naar artikel]
 37. Jambon ziet probleem rond privacy niet bij vingerafdruk op identiteitskaart (28/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) begrijpt de discussie niet die is ontstaan over de verplichting om vingerafdrukken op te slaan op identiteitskaarten. De minister ziet geen verschil met een foto op de identiteitskaart afdrukken. “Ik snap dit debat echt niet”, zei Jambon zondag in De Zevende Dag op Eén. “Ik denk dat we geen enkel risico lopen met de privacy.”
  [naar artikel]
 38. Jambon: “Begrotingstabellen liggen gewoon op mijn bureau, maar ik neig ze niet te geven” (03/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  “We hebben die begrotingstabellen. Ze liggen op een map in mijn bureau. Maar als de oppositie ze vraagt, neig ik ze niet te geven.” Die opmerkelijke uitspraak deed Jan Jambon donderdagavond op een sponsordiner. Intussen debatteert het Vlaams Parlement vrijdag over het regeerakkoord van Jambon I. Zonder de begrotingstabellen.
  [naar artikel]
 39. Samsungs plooibare smartphone is nu écht op komst: dit mogen we verwachten van de 'Galaxy X' (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Al zeker vijf jaar wordt erover gesproken, maar nu is hij toch echt op komst: de Samsungtelefoon met een vouwbaar scherm. Dat bevestigt topman...
  [naar artikel]
 40. “We checken onze telefoon elke twaalf minuten” (09/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dat iedereen tegenwoordig nogal gehecht is aan zijn smartphone zal niemand echt verwonderen. Een recent onderzoek van de Britse telecomprovider Ofcom illustreert dat Britse smartphonegebruikers gemiddeld elke twaalf minuten hun telefoon controleren. Gemiddeld zijn ze per dag zelfs twee uur en half in de weer met hun smartphone.
  [naar artikel]
 41. Jambon over Turnhoutsebaan-uitspraak De Wever: "Feiten benoemen, is begin van oplossen van probleem" (03/09/2017 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is het volledig eens met de uitspraken die Bart De Wever eerder deze week deed: "Kijk naar de foto's van de daders in Barcelona. Op de Turnhoutsebaan kom je gemakkelijk mannen van dat type tegen." "Het begin van het oplossen van een probleem, is de feiten benoemen", vindt minister Jambon, die net als zijn partijvoorzitter een krachtig signaal van de buurt verwacht.
  [naar artikel]
 42. Ben jij verslaafd aan je smartphone? Doe de test! (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Anno 2018 kunnen we nog moeilijk zonder onze smartphone. Maar tussen een slimme gebruiker en een smartphone-junkie ligt een wereld van verschil. De...
  [naar artikel]
 43. Test: ben jij verslaafd aan je smartphone? (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Anno 2018 kunnen we nog moeilijk zonder onze smartphone. Maar tussen een slimme gebruiker en een smartphone-junkie ligt een wereld van verschil. De...
  [naar artikel]
 44. Stelt Samsung eindelijk de plooibare smartphone voor? (16/03/2017 - De Redactie)
  De geruchten over de lancering van een revolutionaire nieuwe smartphone zwellen aan. Business Insider vermoedt dat de smartphone in 2018 uitgerold wordt.
  [naar artikel]
 45. Jan Jambon begint aan zijn Vlaams hindernissenparcours (06/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse onderhandelingen worden geen wandeling door het park. In verschillende dossiers zijn de ideologische verschillen groot, waarschuwt formateur Jan Jambon (N-VA). Hij trok de onderhandelingen voor een nieuwe Vlaamse regering gisteren echt op gang. En begon met hapklare brokken zoals Landbouw, Media en Cultuur. Maar de taaie stukken moeten nog volgen.
  [naar artikel]
 46. Jambon over onlusten tijdens oudejaarsnacht in Brussel: "Kan echt niet door de beugel" (01/01/2018 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is niet te spreken over de baldadigheden tegen politie- en hulpdiensten afgelopen oudejaarsnacht in enkele Brusselse gemeenten.
  [naar artikel]
 47. Jambon (N-VA): 'Als je naar beelden kijkt, zie je toch bepaald type jongere' (15/11/2017 - Knack)
  'Als je vandaag naar de beelden kijkt, zie je daar toch een bepaald type jongere in.' Dat zei minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) woensdag bij Terzake op Canvas in reactie op de rellen in Brussel. 'We moeten streng straffen en die mensen echt tot de orde roepen, want dit is gedrag dat in onze maatschappij niet aan de orde is', aldus Jambon.
  [naar artikel]
 48. Jambon: “Als je naar beelden kijkt, zie je toch bepaald type jongere” (15/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Als je vandaag naar de beelden kijkt, zie je daar toch een bepaald type jongere in.” Dat zei minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) woensdag bij Terzake op Canvas in reactie op de rellen in Brussel. “We moeten streng straffen en die mensen echt tot de orde roepen, want dit is gedrag dat in onze maatschappij niet aan de orde is”, aldus Jambon.
  [naar artikel]
 49. Jambon belooft extra middelen voor bewaking snelwegparkings in Jabbeke en Westkerke (28/09/2017 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon heeft bijkomende middelen en mensen beloofd om de snelwegparkings in Jabbeke en Westkerke te beveiligen. Hij deed dat na een vraag van CD&V-Kamerlid Franky Demon in de Kamer.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.