Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 May 2020
23:25 uur

Verdachte bommelding in Vlaams Parlement geïdentificeerd

De Standaard

09/10/2019 - 11:35

Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement dinsdagnamiddag. Dat meldt het Brusselse parket. De bommelding onderbrak het begrotingsdebat.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vermoedelijke dader bommelding Vlaams Parlement geïdentificeerd (09/10/2019 - Metro)
  Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement die gisteren plaatsvond. Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om een man die in Oost-Vlaanderen woont. Het onderzoek naar de feiten wordt dan ook in handen gegeven van het parket Oost-Vlaanderen. Het parlement werd dinsdagnamiddag ontruimd na een telefonische, Engelstalige bommelding. Het gebouw werd weer vrijgegeven, nadat de Brusselse politie het had doorzocht met explosievenhonden, maar niets verdachts had gevonden. Volgens de diensten van het parlement was er mogelijk een link met de viering van 40 jaar Koerdisch Instituut die eveneens dinsdagnamiddag zou plaatsvinden in het gebouw. Ook dat evenement werd afgelast. bron: Belga Het bericht Vermoedelijke dader bommelding Vlaams Parlement geïdentificeerd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Vermoedelijke dader van bommelding in Vlaams Parlement geïdentificeerd (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement die dinsdagnamiddag plaatsvond. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 3. Verdachte opgepakt voor bommelding Vlaams Parlement (09/10/2019 - VRT NWS)
  Er is een verdachte opgepakt voor de bommelding gisteren in het Vlaams Parlement. Het gaat om een man uit de regio rond Gent. Het parket van Oost-Vlaanderen heeft de man gearresteerd, hij wordt op dit moment verhoord.
  [naar artikel]
 4. Vermoedelijke dader van bommelding aan Vlaams parlement geïdentificeerd (09/10/2019 - De Morgen)
  Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement dinsdagnamiddag. Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om een man die in Oost-Vlaanderen woont. Het onderzoek naar de feiten wordt in handen gegeven van het parket Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 5. Vlaams Parlement opgeschrikt door bommelding (08/10/2019 - Metro)
  Het Vlaams parlement in Brussel is rond 14.30 uur ontruimd na een bommelding, die binnenliep tijdens de bespreking van de begroting van de nieuwe regering-Jambon. De discussie is tijdelijk opgeschort. Vlaams parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) neemt de bommelding ernstig.   Straks meer. Het bericht Vlaams Parlement opgeschrikt door bommelding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Bommelding Vlaams Parlement blijkt misverstand: "Nooit sprake van enige dreiging" (10/10/2019 - VRT NWS)
  De man die op basis van telefonieonderzoek werd geïdentificeerd en opgepakt na een bommelding naar het Vlaams Parlement, mocht gisterenavond beschikken, dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De man sprak Engels en vroeg enkel voor inlichtingen. Hij zou nooit gedreigd hebben met een aanslag.
  [naar artikel]
 7. Vlaams Parlement ontruimd na bommelding (08/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De begrotingsdebatten in het Vlaams Parlement zijn zonet om 14.30u plots afgebroken, nadat er een bommelding was binnengekomen. Zowel de Parlementsvoorzitter als de griffier namen dit serieus en lieten het Vlaams Parlement en het Huis van de Vlaams Parlementairen aan de overkant onmiddellijk ontruimen. De politie is ingelicht en DOVO zal ter plaatse komen.
  [naar artikel]
 8. Bommelding Vlaams Parlement was helemaal geen bommelding (10/10/2019 - Metro)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, heeft nooit gedreigd met een aanslag. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven. Dinsdag liet parlementsvoorzitter Liesbeth Homans het Vlaams Parlement ontruimen na een bommelding. Intussen heeft het parket van Oost-Vlaanderen de verdachte geïdentificeerd en gelokaliseerd binnen de afdeling Gent. Opname Volgens de analyse van het parket was er helemaal geen sprake van een bommelding. “Uit de materiële en objectieve elementen van het grondig gevoerde onderzoek en uit de diverse verhoren, blijkt geen sprake te zijn van enige bommelding of dreiging met een aanslag”, zegt het parket. Volgens de diensten van het parlement was er mogelijk een link met de viering van 40 jaar Koerdisch Instituut die dinsdag om 16 uur zou plaatsvinden in het gebouw. “Het gevoerde gesprek werd integraal opgenomen op de telefoon van de betrokken man, via een app die ieder telefoongesprek automatisch opneemt”, zegt persmagistraat An Schoonjans. “Uit dat gesprek, waarbij de man van bij de aanvang zijn identiteit opgaf en in het Engels belde voor inlichtingen, blijkt dat op geen enkel ogenblik sprake is van enige dreiging. De tijdsduur van de opname stemt volledig overeen met de tijdsduur die blijkt uit de resultaten van het telefonieonderzoek verstrekt door de provider.” De man mocht woensdagavond beschikken. Geen twijfel Vlaams parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) blijft achter de beslissing van dinsdag staan. ‘Ik heb geen enkele reden om te twijfelen aan de verklaring van de medewerker die het telefoontje heeft ontvangen. We nemen dergelijke zaken altijd ernstig», laat Homans aan Belga weten. Lees ook : Vermoedelijke dader bommelding Vlaams Parlement geïdentificeerd Het bericht Bommelding Vlaams Parlement was helemaal geen bommelding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Vermoedelijke bommelder Vlaams Parlement geïdentificeerd (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement die gisterennamiddag plaatsvond. Dat meldt het Brusselse...
  [naar artikel]
 10. Verdachte bommelder Vlaams Parlement opgepakt (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een vermoedelijke dader geïdentificeerd van de bommelding in het Vlaams Parlement die gisterennamiddag plaatsvond. Dat meldt het Brusselse...
  [naar artikel]
 11. Vlaams Parlement ontruimd na bommelding (08/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Vlaams Parlement is dinsdag omstreeks 14.30 uur ontruimd nadat er telefonisch een bommelding was binnengekomen. Volgens de diensten van het parlement is er mogelijk een link met de viering van 40 jaar Koerdisch Instituut die om 16 uur zou plaatsvinden in het gebouw. Dat evenement is intussen afgelast. Het Vlaams Parlement wordt dinsdag niet meer heropend.
  [naar artikel]
 12. Parket na ontruiming Vlaams Parlement: “Beller deed geen bommelding, hij belde voor inlichtingen” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De man uit het Gentse die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, deed geen bommelding en dreigde nooit met...
  [naar artikel]
 13. Parket na ontruiming Vlaams Parlement: “Beller deed helemaal geen bommelding, hij belde voor inlichtingen” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De man uit het Gentse die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, deed geen bommelding en dreigde nooit met...
  [naar artikel]
 14. Parket: “Beller deed helemaal geen bommelding, Vlaams parlement nodeloos ontruimd” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, deed geen bommelding en dreigde nooit met een aanslag....
  [naar artikel]
 15. Parket: “Man die belde, deed helemaal geen bommelding: Vlaams parlement nodeloos ontruimd” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, deed geen bommelding en dreigde nooit met een aanslag....
  [naar artikel]
 16. Was er nu wel of geen bommelding? Versies Vlaams Parlement en parket onverzoenbaar (11/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Is er dinsdag bij het Vlaams Parlement wel of geen bommelding binnengelopen die geleid heeft tot ontruiming? Neen, zegt het parket Oost-Vlaanderen. “De woorden bom in Vlaams Parlement zijn in dat telefoontje wel degelijk gevallen”, zegt een bron binnen het Parlement.
  [naar artikel]
 17. Vlaams Parlement blijft dicht na bommelding, begrotingsdiscussie donderdag voortgezet (08/10/2019 - De Morgen)
  In het Vlaams Parlement is vanmiddag het debat over de begroting begonnen en vroegtijdig geëindigd door een bommelding.
  [naar artikel]
 18. Bommelding Vlaams Parlement was geen bommelding, man belde voor inlichtingen (10/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, heeft nooit gedreigd met een aanslag. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven.
  [naar artikel]
 19. Bommelding Vlaams Parlement was geen bommelding, man belde voor inlichtingen (10/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, heeft nooit gedreigd met een aanslag. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven.
  [naar artikel]
 20. Bommelding Vlaams Parlement: melder dreigde niet, parlement nodeloos ontruimd (10/10/2019 - De Morgen)
  De man die eerder deze week belde, deed geen bommelding voor het Vlaams Parlement en dreigde niet met een aanslag. Het Vlaams Parlement werd afgelopen dinsdag dus nodeloos ontruimd. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 21. Vlaams Parlement ontruimd na bommelding (08/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Vlaams Parlement is tijdens het debat over de begroting van de kersverse Vlaamse regering van minister-president Jan Jambon ontruimd na een bommelding. Die wordt ernstig genomen door voorzitter Liesbeth Homans.
  [naar artikel]
 22. Bommelding in parlement doorkruist vuurpijlen oppositie (08/10/2019 - De Tijd)
  17:34 Het Vlaams Parlement is dinsdag ontruimd na een bommelding. Daardoor werd het begrotingsdebat onderbroken.
  [naar artikel]
 23. Vlaams parlement ontruimd omwille van bommelding (08/10/2019 - Metro)
  Het Vlaams parlement wordt deze namiddag ontruimd omwille van een bommelding, die ernstig wordt genomen door voorzitter Liesbeth Homans. Dat stelt Belga ter plaatse vast en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse politie. De politie stelt een veiligheidszone in en zal het gebouw doorzoeken. bron: Belga Het bericht Vlaams parlement ontruimd omwille van bommelding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Bommelding Vlaams parlement kwam niet van grappenmaker (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De bommelding bij het Vlaams parlement van gisteren was niet het werk van een grappenmaker. Dat heeft Vlaams parlementsvoorzitster Liesbeth Homans...
  [naar artikel]
 25. Een bommelding die er geen was: overijverige ambtenaar zet Vlaams Parlement op zijn kop (10/10/2019 - De Morgen)
  Het Vlaams Parlement is helemaal voor niets op zijn kop gezet. Een bommelding bleek helemaal geen bommelding te zijn – zelfs geen valse.
  [naar artikel]
 26. “Bommelding Vlaams parlement was geen grap” (09/10/2019 - Metro)
  De bommelding bij het Vlaams parlement van dinsdag was niet het werk van een grappenmaker. Dat heeft Vlaams parlementsvoorzitster Liesbeth Homans in De Ochtend op Radio 1 verklaard. “Dit was serieus”, verzekert Homans, die met de procureur afspraken wil maken over wat tot de mogelijkheden hoort. “Het is niet de bedoeling dat we elke week zo’n telefoontje krijgen”, luidt het. Het parlement werd gisteren in de namiddag ontruimd na een telefonische, Engelstalige bommelding. Het gebouw werd weer vrijgegeven, nadat de Brusselse politie het had doorzocht met explosievenhonden, maar niets verdachts had gevonden. Volgens de diensten van het parlement was er mogelijk een link met de viering van 40 jaar Koerdisch Instituut die eveneens gisteren zou plaatsvinden in het gebouw. Ook dat evenement werd uiteraard afgelast. bron: Belga Het bericht “Bommelding Vlaams parlement was geen grap” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Homans: ‘Bommelding Vlaams parlement kwam niet van grappenmaker’ (09/10/2019 - De Morgen)
  De bommelding bij het Vlaams parlement gisteren was niet het werk van een grappenmaker. Dat heeft Vlaams parlementsvoorzitster Liesbeth Homans gezegd in De Ochtend op Radio 1. “Dit was serieus”, verzekert Homans, die met de procureur afspraken wil maken over wat tot de mogelijkheden hoort. “Het is niet de bedoeling dat we elke week zo’n telefoontje krijgen”, luidt het.
  [naar artikel]
 28. Vlaams parlement blijft vandaag dicht na bommelding tijdens bespreking begroting (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams parlement in Brussel is rond 14.30 uur ontruimd na een telefonische bommelding, die binnenliep tijdens de bespreking van de begroting...
  [naar artikel]
 29. En toen zette een overijverige ambtenaar het Vlaams Parlement op zijn kop (10/10/2019 - De Morgen)
  Het Vlaams Parlement is helemaal voor niets op zijn kop gezet. Een bommelding bleek helemaal geen bommelding te zijn – zelfs geen valse.
  [naar artikel]
 30. Geen bommelding in het Vlaams Parlement: ‘Man belde voor inlichtingen’ (10/10/2019 - De Morgen)
  De man die eerder deze week belde naar het Vlaams Parlement, deed er geen bommelding en dreigde niet met een aanslag. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven.
  [naar artikel]
 31. ‘Bommelding Vlaams parlement kwam niet van grappenmaker’: Homans wil afspraken met procureur (09/10/2019 - De Morgen)
  De bommelding bij het Vlaams parlement gisteren was niet het werk van een grappenmaker. Dat heeft Vlaams parlementsvoorzitster Liesbeth Homans gezegd in De Ochtend op Radio 1. “Dit was serieus”, verzekert Homans, die met de procureur afspraken wil maken over wat tot de mogelijkheden hoort. “Het is niet de bedoeling dat we elke week zo’n telefoontje krijgen”, luidt het.
  [naar artikel]
 32. ‘Man belde voor inlichtingen’: hoe de bommelding in het Vlaams Parlement er uiteindelijk geen was (10/10/2019 - De Morgen)
  De man die eerder deze week belde naar het Vlaams Parlement, deed er geen bommelding en dreigde niet met een aanslag. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven.
  [naar artikel]
 33. Man die belde dreigde niet met aanslag, Vlaams Parlement nodeloos ontruimd (10/10/2019 - Metro)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, heeft nooit gedreigd met een aanslag. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven. Dinsdag liet parlementsvoorzitter Liesbeth Homans het Vlaams Parlement ontruimen na een bommelding. Intussen heeft het parket van Oost-Vlaanderen de verdachte geïdentificeerd en gelokaliseerd binnen de afdeling Gent. Volgens de analyse van het parket was er helemaal geen sprake van een bommelding. “Uit de materiële en objectieve elementen van het grondig gevoerde onderzoek en uit de diverse verhoren, blijkt geen sprake te zijn van enige bommelding of dreiging met een aanslag”, zegt het parket. Volgens de diensten van het parlement was er mogelijk een link met de viering van 40 jaar Koerdisch Instituut die dinsdag om 16 uur zou plaatsvinden in het gebouw. “Het gevoerde gesprek werd integraal opgenomen op de telefoon van de betrokken man, via een app die ieder telefoongesprek automatisch opneemt”, zegt persmagistraat An Schoonjans. “Uit dat gesprek, waarbij de man van bij de aanvang zijn identiteit opgaf en in het Engels belde voor inlichtingen, blijkt dat op geen enkel ogenblik sprake is van enige dreiging. De tijdsduur van de opname stemt volledig overeen met de tijdsduur die blijkt uit de resultaten van het telefonieonderzoek verstrekt door de provider.” De man mocht gisterenavond beschikken. Vlaams parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) blijft achter de beslissing van dinsdag staan. “Ik heb geen enkele reden om te twijfelen aan de verklaring van de medewerker die het telefoontje heeft ontvangen. We nemen dergelijke zaken altijd ernstig”, laat Homans aan het persagentschap Belga weten. bron: Belga Het bericht Man die belde dreigde niet met aanslag, Vlaams Parlement nodeloos ontruimd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Vlaams parlement ontruimd na bommelding tijdens bespreking begroting (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams parlement in Brussel is rond 14.30 uur ontruimd na een bommelding, die binnenliep tijdens de bespreking van de begroting van de nieuwe...
  [naar artikel]
 35. Vlaams parlement ontruimd na bommelding tijdens bespreking begroting (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams parlement in Brussel is ontruimd na een bommelding, die binnenliep tijdens de bespreking van de begroting van de nieuwe regering-Jambon....
  [naar artikel]
 36. Vlaams Parlement blijft dinsdag dicht na bomalarm (08/10/2019 - De Tijd)
  15:30 Het Vlaams Parlement wordt dinsdag niet meer heropend na de bommelding. Het begrotingsdebat gaat mogelijk woensdag verder. Het Parlement werd dinsdag omstreeks 14.30 uur ontruimd nadat er telefonisch ...
  [naar artikel]
 37. Verdachte opgepakt voor bommelding Antwerpen-Centraal (22/10/2019 - Metro)
  De politie heeft gisterenavond een verdachte opgepakt voor een bommelding over het station Antwerpen-Centraal eerder op de dag. Dat zegt Gazet Van Antwerpen en het Antwerpse parket bevestigt het nieuws. Het gaat om een 23-jarige jongeman, die zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De bommelding zou gisteren op socialenetwerksite Snapchat zijn verschenen, met de boodschap dat er een aanslag zou volgen op internationale treinen tussen België en Nederland. De politie doorzocht verschillende dergelijke treinen, met vertragingen tot gevolg, maar dat leverde niets op. Het onderzoek naar de feiten bracht een 23-jarige verdachte in beeld. bron: Belga Het bericht Verdachte opgepakt voor bommelding Antwerpen-Centraal verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Bommelding Vlaamse parlement: versies parket en parlement onverzoenbaar (11/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Is er dinsdag bij het Vlaamse parlement wel of geen valse bommelding binnengelopen die geleid heeft tot ontruiming? Neen, zegt het parket Oost-Vlaanderen. “De woorden bom in Vlaamse parlement zijn in dat telefoontje wel degelijk gevallen”, zegt een bron binnen het parlement.
  [naar artikel]
 39. Verdachte van valse bommelding bij Bpost gearresteerd (13/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft een verdachte opgepakt voor de valse bommelding van woensdagavond in Gent. De man maakte melding van een bompakket aan een medewerker van Bpost.
  [naar artikel]
 40. Begrotingsdebat in Vlaams Parlement: ‘Natuurlijk had het méér moeten zijn’ (10/10/2019 - De Standaard)
  Het debat in het Vlaams Parlement over de begrotingscijfers gaat verder, nadat een bommelding - die er geen was - dinsdag de werkzaamheden stillegde. De vragen bij de oppositie blijven: ‘180 miljoen euro snijdt u in het middenveld, maar waar dan?’
  [naar artikel]
 41. Volg hier LIVE het begrotingsdebat in het Vlaams Parlement (10/10/2019 - VRT NWS)
  Het Vlaams Parlement buigt zich vandaag opnieuw over de begroting. Maandag moest dat debat stopgezet worden vanwege een bommelding. Hieronder kan u live meekijken naar de ad-hoccommissie.
  [naar artikel]
 42. Live - Bommelding in Vlaams Parlement, begrotingsdiscussie voorlopig opgeschort (08/10/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse regering-Jambon gaat voor ruim 2 miljard besparen, en dat doet de vakbonden en het middenveld vrezen voor een kaalslag. Volg de discussie over de cijfers in het Vlaams Parlement hier op de voet.
  [naar artikel]
 43. Geen bom gevonden in Vlaams Parlement, begrotingsdebat gaat donderdag verder (08/10/2019 - De Morgen)
  In het Vlaams Parlement is vanmiddag het debat over de begroting begonnen en vroegtijdig geëindigd door een bommelding. Na een grondige sweeping gaf de politie het gebouw rond 17 uur opnieuw vrij, er werden geen explosieven aangetroffen.
  [naar artikel]
 44. Live - Vlaams Parlement blijft dicht na bommelding, begrotingsdiscussie opgeschort (08/10/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse regering-Jambon gaat voor ruim 2 miljard besparen, en dat doet de vakbonden en het middenveld vrezen voor een kaalslag. Volg de discussie over de cijfers in het Vlaams Parlement hier op de voet.
  [naar artikel]
 45. Geen dreiging met aanslag, Vlaams Parlement nodeloos ontruimd (10/10/2019 - De Standaard)
  De man die opgepakt werd op verdenking van de bommelding dinsdag in het Vlaams Parlement, heeft nooit gedreigd met een aanslag. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. De man belde in het Engels voor inlichtingen en had zijn identiteit opgegeven.
  [naar artikel]
 46. En toen hoorde de Vlaamse ambtenaar het woord ‘bom’ met een Arabisch accent (10/10/2019 - De Morgen)
  Het Vlaams Parlement is helemaal voor niets op zijn kop gezet. Een bommelding bleek helemaal geen bommelding te zijn – zelfs geen valse.
  [naar artikel]
 47. Herlees - Vlaams Parlement blijft dicht na bommelding, begrotingsdiscussie donderdag voortgezet (08/10/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse regering-Jambon gaat voor ruim 2 miljard besparen, en dat doet de vakbonden en het middenveld vrezen voor een kaalslag. Volg de discussie over de cijfers in het Vlaams Parlement hier op de voet.
  [naar artikel]
 48. Live - Vlaams Parlement blijft dicht na bommelding, begrotingsdiscussie donderdag voortgezet (08/10/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse regering-Jambon gaat voor ruim 2 miljard besparen, en dat doet de vakbonden en het middenveld vrezen voor een kaalslag. Volg de discussie over de cijfers in het Vlaams Parlement hier op de voet.
  [naar artikel]
 49. Parket: “Man die belde, deed geen bommelding: Vlaams parlement nodeloos ontruimd” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De man die dinsdag belde, deed geen bommelding en dreigde niet met een aanslag. Het parlement werd dan ook nodeloos ontruimd. Dat meldt het parket...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.