Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2020
00:11 uur

Beringenaar laat vrouw naakt over de grond kronkelen na Offerfeestdiscussie

Het Belang van Limburg

09/10/2019 - 13:37

Een 31-jarige Beringenaar hangt 18 maanden cel boven het hoofd voor meerdere gevallen van intrafamiliaal geweld. Om de meest onbenullige dingen incasseerde zijn vrouw klappen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beringenaar tuigt vrouw af na drinken fles whisky (13/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 40-jarige Beringenaar heeft zich woensdag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden nadat hij zijn vrouw en dochter geslagen had. De slachtoffers waren beiden een tijdje werkonbekwaam.
  [naar artikel]
 2. Man laat vriendin naakt over straat lopen met bordje 'hoer' (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw in het Nederlandse Hoogeveen is door haar toenmalige vriend gedwongen om vrijwel naakt over straat te lopen met een piepschuim bordje...
  [naar artikel]
 3. "Je leven is een rotzooi": rechter sneert naar vrouw die naakt rondrijdt op brommer en zich laat bepotelen voor geld (28/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse rechter heeft hard uitgehaald naar een vrouw die zich naakt, rijdend op een brommer, op de openbare weg prostitueerde. "Je leven is een...
  [naar artikel]
 4. Exact 50 jaar geleden was het eerste naakt op tv te zien (09/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een meisje zit een krant te lezen. Ze kijkt recht in de camera en laat de krant zakken. Ze is naakt. Compleet naakt. Ze blijft uitdagend kijken. Vijftig jaar geleden zond de VPRO die beelden uit in het programma “Hoepla”. Het eerste naakt op de Nederlandse tv en zo ook het eerste naakte dat via de tv de Vlaamse huiskamer binnenkwam.
  [naar artikel]
 5. Vanavond is het exact 50 jaar geleden dat eerste naakt op tv te zien was (09/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje zit een krant te lezen. Ze kijkt recht in de camera en laat de krant zakken. Ze is naakt. Compleet naakt. Ze blijft uitdagend kijken. Vijftig jaar geleden zond de VPRO die beelden uit in het programma ‘Hoepla”. Het eerste naakt op de Nederlandse tv en zo ook het eerste naakte dat via de tv de Vlaamse huiskamer binnenkwam.
  [naar artikel]
 6. Nederlander laat vriendin naakt over straat lopen met bordje 'hoer': "Ik vond dat creatief van mezelf" (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw in het Nederlandse Hoogeveen is door haar toenmalige vriend gedwongen om vrijwel naakt over straat te lopen met een piepschuim bordje...
  [naar artikel]
 7. Beringenaar slaat cafébezoeker anderhalve maand werkonbekwaam (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige Beringenaar heeft dinsdag in Hasselt 12 maanden cel gekregen voor een vechtpartij op tweede kerstdag 2015 in een café in Beringen. Zonder enige aanleiding gaf de man een medetooghanger twee vuistslagen in het gezicht. Toen hij op de grond lag, kreeg het slachtoffer nog klappen met een fles en een glas. De man was anderhalve maand werkonbekwaam.
  [naar artikel]
 8. Vrouw (69) thuis aangerand door landloper: man glipt naakt in auto en eist seks (22/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een landloper riskeert zes jaar cel voor de aanranding van een 69-jarige vrouw. Hij was naakt in haar auto gesprongen die vertrekkensklaar stond in de garage. Daar kleedde hij de vrouw uit en eiste hij seks. Een vriendin die kwam aanbellen, kon erger voorkomen.
  [naar artikel]
 9. Daarom kun jij niet tegen kietelen en anderen wel (22/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn van die mensen die bij de minste aanraking op een gevoelige plek al gillend liggen te kronkelen op de grond, terwijl anderen zich zonder...
  [naar artikel]
 10. Waarom laat De Watergroep Beringenaar 7.500 euro betalen voor waterfactuur? (03/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Volgens de Watergroep die een Beringenaar een factuur van 7.500 euro stuurde, gaf die klant twee jaar lang geen enkele meterstand door. Het bedrijf laat ook weten dat er zeven personen water verbruiken op dat adres en dat er toch ook een lek moet geweest zijn. De klant krijgt twee jaar de tijd om zijn schuld te vereffenen.
  [naar artikel]
 11. Restaurant serveert maaltijd op lichaam van naakt model (25/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een restaurant in Spanje laat zijn bezoekers niet alleen volledig naakt dineren, maar biedt ook een menu aan waarbij de maaltijden geserveerd worden op het lichaam van een naakt model. En er is zelfs een “Happy Ending” menu.
  [naar artikel]
 12. Vrouw (69) thuis aangerand door landloper uit Turnhout: man gaat naakt in auto zitten en eist seks (22/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een landloper uit Turnhout riskeert 6 jaar cel voor de aanranding van een 69-jarige vrouw uit Wetteren. Hij was naakt in haar auto gesprongen die vertrekkensklaar stond in de garage. Daar kleedde hij de vrouw uit en eiste seks. Een vriendin die kwam aanbellen voorkwam erger.
  [naar artikel]
 13. Naakt gevonden lichaam rossige vrouw in Zeeland blijft raadsel: “Iemand moet haar toch missen?” (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie is toch de vrouw die levenloos en naakt in een weiland in de provincie Zeeland werd gevonden? De Nederlandse politie kreeg al meer dan 95 tips...
  [naar artikel]
 14. Bewoners zien plots slang over straat kronkelen in Neerpelt (29/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Neerpeltse Eikenlaan keken enkele buurtbewoners dinsdagavond rond half negen vreemd op toen ze plots een slang van iets langer dan een meter over de weg zagen kronkelen. Het vogel- en zoogdierenopvangcentrum uit Heusden-Zolder kwam ter plekke. Hun oordeel: “Het gaat om een niet-giftige albino korenslang.”
  [naar artikel]
 15. Beringenaar bedreigt echtgenote met keukenmessen, terwijl kinderen toekijken (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 42-jarige Beringenaar hangt zes maanden cel boven het hoofd voor jarenlang huishoudelijk geweld. Op 22 september vorig jaar kwam het tot een uitbarsting toen zijn vrouw verklaarde te willen scheiden. De man nam twee keukenmessen en bedreigde zijn echtgenote.
  [naar artikel]
 16. Beringenaar (34) krijgt drie jaar cel voor neersteken ex-minnaar vrouw (23/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het neersteken van de vroegere minnaar van zijn echtgenote komt een 34-jarige Beringenaar op 3 jaar effectieve celstraf te staan. De veroordeelde zal vrijdag even hebben moeten slikken na de uitspraak in Hasselt, want het parket had eerder een half jaar cel met uitstel gevorderd.
  [naar artikel]
 17. Stressniveau verlagen? Naakt slapen doet wonderen (11/06/2017 - Express)
  Naakt slapen heeft enkel voordelen. Het bevordert de kwaliteit van de slaap, relaxeert en laat het lichaam toe zijn optimale temperatuur te bereiken. Vooral koppels varen volgens de Amerikaanse site Huffington Post wel bij dit advies. Het contact van de huid met die van de partner zorgt voor een gevoel van welbehagen, verlaagt de bloeddruk en vermindert de stressniveau’s. Volgens de psychologe Amber Madison draagt naakt slapen bij tot een gelukkigere relatie: Deze intimiteit en emotionele en fysieke beschikbaarheid laat toe de relatie sterk te houden, ondanks de dagelijkse beslommeringen en andere stressfactoren. ‘ The post Stressniveau verlagen? Naakt slapen doet wonderen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 18. Konijnen kronkelen van de pijn als vacht wordt afgerukt (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Konijnen die worden gekweekt voor de angorawol die van hun vacht wordt gemaakt, kronkelen van de pijn wanneer die vacht van hun vel wordt gerukt.
  [naar artikel]
 19. Belg zet strafexpeditie op poten tegen man die met zijn vrouw flirtte en laat hem achter in onderbroek in bos (11/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een man (38) uit Pont-à-Celles (Henegouwen) kon het contact dat zijn vrouw had met een 25-jarige niet verkroppen. Het heerschap ging verhaal halen, maar dat liep uit de hand: de twintiger werd ontvoerd, zwaar mishandeld en zo goed als naakt achtergelaten in een bos.
  [naar artikel]
 20. Vrouw laat kind vallen tijdens vechtpartij (14/09/2018 - Metro)
  Tijdens een vechtpartij in Saudi-Arabië heeft een kind het zwaar moeten ontgelden. De moeder liet het kind meerdere malen op de grond vallen. De vechtpartij vond plaats op straat in Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië. Op de beelden is te zien hoe vijf vrouwen elkaar te lijf gaan. Daarbij dondert een kindje tot drie keer toe hardhandig de grond op. Lees ook : Saudi-Arabië wil toeristen lokken met nieuwe luxehotels Het bericht Vrouw laat kind vallen tijdens vechtpartij verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Bedevaarders kunnen ogen niet geloven als vrouw naakt voor Lourdesgrot gaat staan (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Franse bedevaartsoord Lourdes is een controversiële kunstenares opgepakt toen ze helemaal naakt als een biddende maagd Maria voor de bekende...
  [naar artikel]
 22. Moeder krijgt tonnen kritiek: “Is het fout dat ik naakt naast mijn zoon slaap?” (31/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een onbekende vrouw shockeerde het internet met haar vraag of “het fout is dat ik (een moeder) naakt naast mijn 16-jarige zoon slaap?” De vrouw kreeg unaniem negatieve antwoorden en zelfs waarschuwingen dat ze ervoor gearresteerd kon worden.
  [naar artikel]
 23. Moeder krijgt tonnen kritiek: “Is het fout dat ik naakt naast mijn zoon slaap?” (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een onbekende vrouw shockeerde het internet met haar vraag of “het fout is dat ik (een moeder) naakt naast mijn 16-jarige zoon slaap?” De vrouw kreeg unaniem negatieve antwoorden en zelfs waarschuwingen dat ze ervoor gearresteerd kon worden.
  [naar artikel]
 24. 18 maanden cel voor beramen moordplan op Beringenaar (15/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 38-jarige Lummenaar is dinsdag in Hasselt tot 18 maanden cel veroordeeld voor het beramen van een moordplan op een 49-jarige Beringenaar. Het slachtoffer had een relatie met zijn schoonmoeder, maar pakte de vrouw hardhandig aan en was evenmin vies van seksueel misbruik. Een 28-jarige Diestenaar, die de moord moest uitvoeren, kreeg twee jaar cel. In ruil was hem vijf gram cannabis beloofd.
  [naar artikel]
 25. Vlaamse laat zich volledig naakt interviewen op Franse televisie (20/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het Franse tv-programma “Stupéfiant!” (France 2) is het Vlaamse model Marisa Papen (26) volledig naakt geïnterviewd. Aanleiding was een grote tentoonstelling over naaktfotografie, in Parijs.
  [naar artikel]
 26. Na de commotie: Berchem Sport trekt verplicht naakt douchen bij jeugdspelers voorlopig in (15/11/2019 - De Morgen)
  Berchem Sport laat jeugdspelers de komende twee weken opnieuw vrij beslissen of ze met of zonder slip douchen. De beslissing volgt nadat een groep ouders protesteerde tegen de verplichting voor spelers onder de 16 om naakt te douchen. Eerder vandaag raakte bekend dat acht jeugdspelers deze week niet mochten meetrainen omdat ze weigerden nadien naakt te douchen.
  [naar artikel]
 27. Beringenaar ranselt vriendin af als blijkt dat ze zwanger is (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie in Hasselt heeft woensdag 18 maanden cel gevorderd tegen een 36-jarige Beringenaar die twee vrouwen een flink pak slaag verkocht. “Een hevig baasje”, klonk het.
  [naar artikel]
 28. Dit is wel het laatste dat je wil zien wanneer je aan het douchen bent (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stel je voor: je staat in de douche je haar te wassen, je kijkt even naar boven en plots zie je iets kronkelen in de plafondlamp. Het overkwam vorige zondag een vrouw in de Australische voorstad Noosaville.
  [naar artikel]
 29. Antwerpse 'Mooiste vrouw van Instagram' doet naaktshoot met Afrikaanse stam (28/09/2017 - De Morgen)
  Model Marisa Papen (25) poseert graag naakt, het liefst nog op speciale locaties. Deze keer leefde ze 6 dagen bij een Ethiopische stam, wat prachtige foto's opleverde. In april moest het model een nachtje in een Egyptische cel doorbrengen, omdat ze stiekem naakt in een piramide poseerde. De Nederlandse mannensite Manners.nl verkoos de Antwerpse vorig jaar nog tot 'de mooiste vrouw van Instagram'.
  [naar artikel]
 30. Serena Williams poseert naakt met bolle buik, maar ze is niet de eerste (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stralend zwanger en naakt poseren op de cover van een modeblad. Demi Moore schreef er geschiedenis mee in 1991, maar ondertussen hebben vele beroemdheden naar nagedaan. Zélfs een Belgische vrouw waagde zich er ooit aan - herinner jij je nog wie?
  [naar artikel]
 31. Serena Williams poseert naakt met bolle buik, maar ze is niet de eerste (28/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Stralend zwanger en naakt poseren op de cover van een modeblad. Demi Moore schreef er geschiedenis mee in 1991, maar ondertussen hebben vele beroemdheden naar nagedaan. Zélfs een Belgische vrouw waagde zich er ooit aan - herinner jij je nog wie?
  [naar artikel]
 32. Marisa Papen laat zich volledig naakt interviewen op Franse televisie (20/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het Franse tv-programma “Stupéfiant!” (France 2) is het Beringse model Marisa Papen (26) volledig naakt geïnterviewd. Aanleiding was een grote tentoonstelling over naaktfotografie, in Parijs.
  [naar artikel]
 33. Limburgs naaktmodel eerste Belgische ooit op cover Amerikaanse ‘Playboy’: “Ik ben naakt geboren, leef naakt en ben van plan naakt te sterven” (22/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Limburgse Marisa Papen (27) schopt regelmatig tegen heilige huisjes, maar is nu ook de eerste Belgische op de cover van de Amerikaanse Playboy. “Het is een best wel baanbrekend nummer over genderneutraliteit en seksualiteit”, zegt ze. “Er zijn ook shoots met mannen én de Playmate is een transgender. Dan ben je vooral trots dat je net op die cover mag staan.” Aan stoppen denkt het naaktmodel voorlopig nog niet: “Zeker niet. Ik ben naakt geboren, leef naakt en ben van plan naakt te sterven.”
  [naar artikel]
 34. Jenna Dewan gaat naakt in 'Women's Health' (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jenna Dewan (37), actrice en de ex-vrouw van acteur Channing Tatum, staat deze maand volledig naakt in het magazine Women's Health. Het nummer...
  [naar artikel]
 35. Genkse vlucht naakt de straat op om te ontkomen aan haar vader (20/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 55-jarige Genkenaar riskeert een celstraf van veertig maanden voor de verkrachting van zijn meerderjarige dochter. De vrouw moest naakt over straat vluchten om te ontkomen aan haar vader.
  [naar artikel]
 36. Slecht gerolde joint levert Beringse mindervalide vrouw klappen op (07/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 34-jarige Beringenaar is woensdag in Hasselt veroordeeld tot 12 maanden cel met uitstel voor agressie tegenover drie vrouwen. Zo gaf hij zijn mindervalide vrouw ervan langs op 16 september.
  [naar artikel]
 37. Beringenaar gewond na ongeval in Bolder (05/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Bolderstraat in Bolder is woensdag rond 5 uur een auto tegen een geparkeerd voertuig gereden. De bestuurder, een Beringenaar (29), raakte gewond.
  [naar artikel]
 38. Beringenaar slaat vrouw in elkaar na slecht gerolde joint (10/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 34-jarige Beringenaar hangt een celstraf van 12 maanden boven het hoofd voor agressie tegenover drie vrouwen. Zijn laatste slachtoffer maakte hij op 16 september. De dertiger kreeg het aan de stok met zijn mindervalide vriendin toen hij voor tv cannabis lag te roken. De betichte sloeg tilt omdat ze een joint niet deftig gerold had. Hij trakteerde haar op enkele vuistslagen, greep haar bij de keel en sloeg haar laptop stuk.
  [naar artikel]
 39. Beringenaar Pieter Timmers getrouwd (03/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Beringenaar Pieter Timmers is in het Antwerpse stadhuis in het huwelijksbootje gestapt met Elle De Leeuw. De zilveren Olympische medaillewinnaar en zijn partner kwamen toe in een knalrode oldtimercabrio.
  [naar artikel]
 40. Oudste Beringenaar (101) overleden (13/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag 12 mei is Gaston Vandermeeren, met 101 jaar de oudste Beringenaar, overleden in zorghome De Fakkel in Paal.
  [naar artikel]
 41. Beringenaar Andy Gijbels wint doctoraatsprijs (28/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Beringenaar Andy Gijbels (28) heeft de allereerste Vlaamse PhD Cup in de wacht gesleept. Met die prijs wil organisator Scriptie vzw pas gedoctoreerde wetenschappers aansporen om hun onderzoek met de wereld te delen.
  [naar artikel]
 42. Beringenaar (34) overleden na ongeval met bpost-voertuig (19/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Adem Barskanmay, de 34-jarige Beringenaar die maandagochtend zwaargewond raakte bij een botsing met een vrachtwagen van bpost in Lummen, is overleden. Hij was omringd door zijn familie toen hij overleed.
  [naar artikel]
 43. Sensoa verheugd dat naakt douchen niet langer verplicht wordt: “Ze zullen wel een reden hebben waarom ze dat doen” (15/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Berchem Sport laat jeugdspelers die niet naakt willen douchen voorlopig weer gewoon meetrainen met de groep. De club komt daarmee terug op een eerder beslissing die veel commotie veroorzaakte. Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, is tevreden. “Jongeren straffen omdat ze niet naakt onder de douche willen, is volgens ons een stap te ver. Want ze zullen wel een reden hebben waarom ze dat doen”
  [naar artikel]
 44. Straf met uitstel voor bedreigen vrouw in bijzijn kinderen (08/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse strafrechter heeft donderdag een 42-jarige Beringenaar zes maanden cel met uitstel opgelegd voor het bedreigen van zijn vrouw met twee messen.
  [naar artikel]
 45. Oplichting via sms komt aan het licht dankzij Beringenaar (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Politie en parket hebben na de melding van een Beringenaar oplichting via sms aan het licht kunnen brengen. De oplichters deden zich voor als de FOD Financiën en vroegen om 287,66 euro over te zetten. 37 benadeelden krijgen hun geld terug.
  [naar artikel]
 46. Beringenaar bedreigt deurwaarder met hakbijl (01/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Beringenaar heeft zich donderdag voor de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden omdat hij een deurwaarder bedreigd heeft met een hakbijl.
  [naar artikel]
 47. Werkstraf voor Beringenaar die eigen woning in brand stak door vechtscheiding (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 53-jarige Beringenaar is vrijdag in Hasselt veroordeeld voor de brandstichting in zijn eigen woning.
  [naar artikel]
 48. Vrouw vermoordt ziekelijk jaloerse en gewelddadige verloofde: “Ik werd naakt wakker met sperma op m’n gezicht” (03/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Ierse vrouw heeft haar verloofde vermoord in hun huis in Sydney. Volgens de 27-jarige vrouw was haar verloofde extreem gewelddadig en had ze...
  [naar artikel]
 49. Beringenaar aangehouden voor 15 jaar oude moord (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In het onderzoek naar de moord op Nederlander Jan van Mosselveld in 2001 is maandag een 34-jarige Beringenaar aangehouden. Vorige maand werden al twee andere Beringenaren en een gedetineerde in de gevangenis van Hasselt aangehouden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.