Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 June 2020
04:45 uur

Beerschot-bestuur over trainerswissel: “Er kwam sleet op de relatie”

Gazet van Antwerpen

09/10/2019 - 17:09

Clubicoon Hernan Losada moet Beerschot uit het moeras trekken. Dinsdagavond laat besliste het voltallige bestuur om de samenwerking met Stijn Vreven (46) stop te zetten. De magere 11 op 27 werd de Limburgse veldheer fataal. “Deze knoop moesten we nu doorhakken, níét over een aantal weken”, klinkt het op het Kiel.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beerschot geeft uitleg bij ontslag Vreven: “Er kwam wat sleet op bepaalde relaties” (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nauwelijks twee weken geleden verklaarde Beerschot-voorzitter Francis Vrancken nog openlijk dat Stijn Vreven sowieso het seizoen zou uitdoen. Sinds...
  [naar artikel]
 2. Fred Lenders, architect van Beerschot Wilrijk, stapt onverwacht op uit bestuur (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassing bij Beerschot Wilrijk. Donderdagavond nam Fred Lenders (39) ontslag uit het bestuur van de Kielse club. Lenders is de man die vanuit Beerschot de samenwerking met Wilrijk mee op poten zette en die de recente overname door DCA nv mee dirigeerde.
  [naar artikel]
 3. "Hoop dat het realisme van het Beerschot-bestuur nog even aanhoudt" (13/10/2017 - Sporza)
  Na tien speeldagen staat Beerschot-Wilrijk op kop in de Eerste Klasse B. Beerschot-supporter en -waarnemer Frank Van Laeken schetst een beeld van de club.
  [naar artikel]
 4. ONS OORDEEL. Losada en Beerschot met de neus op de feiten gedrukt (11/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De trainerswissel op het Kiel heeft voorlopig nog niet voor het gewenste effect gezorgd. Hernan Losada kon het tij in zijn allereerste profmatch als T1 niet keren en zag zijn Beerschot met 1-2 verliezen tegen een overtuigender Westerlo. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 5. Beerschot Wilrijk stelt nieuw clublogo voor (18/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een paars schild met daarin een witte brullende beer, de drie eikeltjes uit het originele embleem en de naam Beerschot prominent aan de bovenzijde. Dat is het nieuwe logo dat het bestuur van wat nu nog even KFCO Beerschot Wilrijk heet, zaterdagavond voorstelde aan de supporters.
  [naar artikel]
 6. Communicatie voor zoveelste keer op rij onder vuur: "Er zit sleet op machine van N-VA" (25/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De snelle persconferentie van De Wever over het incident in Antwerpen levert de N-VA kritiek op. Er lijkt sleet te zitten op de geroemde
  [naar artikel]
 7. Vincent (44): “Ik zit met een hart vol liefde dat niks meer waard is” (26/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt, meende Vincent (44). Natuurlijk komt er sleet op je relatie na een jarenlang huwelijk en een kroostrijk...
  [naar artikel]
 8. Beerschot krijgt alsnog onverwachte mokerslag van 1B: ongeloof en tranen (10/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot is zonet in diepe rouw gedompeld. De club maakt zich al maanden op voor 1A en twijfelde geen moment dat het nog zou mislopen. Maar dan kwam de uitspraak van het BAS: Mechelen stijgt toch en Beerschot blijft in 1B. Een nachtmerrie wordt werkelijkheid.
  [naar artikel]
 9. Bestuur supportersvereniging van Beerschot Wilrijk neemt collectief ontslag (28/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De meerderheid van het bestuur van Tene Quod Bene, de overkoepelende supportersvereniging van Beerschot Wilrijk, heeft beslist om met onmiddellijke ingang collectief ontslag te nemen. Het zet daarmee ook de procedure in gang die moet leiden tot de ontbinding van de vzw Tene Quod Bene. Op de volgende algemene ledenvergadering zal beslist worden of de vzw in zijn huidige vorm blijft bestaan.
  [naar artikel]
 10. Het rommelt bij Germinal Beerschot na gemiste transferperiode (07/04/2019 - De Morgen)
  Het bestuur was al verdeeld. De punten blijven uit en nu is ook de trainer zwaar ontgoocheld over de afgesprongen transfers. Iedereen ongelukkig dus bij Germinal Beerschot, dat weer hopeloos verdeeld lijkt.
  [naar artikel]
 11. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 12. Deze trainingsvideo bewijst dat er nog geen sleet zit op de ‘Kannibaal van Baal’ (03/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is nu al bijna twee jaar geleden dat Sven Nys stopte als actief renner. Maar er zit nog geen sleet op de nu 42-jarige Kannibaal van Baal, zoals een recente Instagram-video bewijst.
  [naar artikel]
 13. VISTA! buigt zich over trainerswissel bij Kortrijk: “Het bestuur dacht met Glen De Boeck: Dit is te naïef, Play-off 1 zit er wel in voor Kortrijk” (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe aflevering van VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports, werd er nog eens teruggekeken op...
  [naar artikel]
 14. Voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk gevierd op Antwerps stadhuis (28/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Spelers, bestuur, staf en enkele duizenden supporters van de voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk zijn vandaag afgezakt naar het Antwerpse stadhuis.
  [naar artikel]
 15. ONS OORDEEL. Geen uitblinker, sterke invallers (11/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een dominerend Beerschot kwam zaterdagnamiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Beerschot. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 16. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 17. Dan toch rellen na Antwerpse derby: waterkanon ingezet, honderden amokmakers Beerschot duiken op (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het leek kalm te verlopen na de Antwerpse derby Beerschot-Wilrijk-Antwerp, maar ineens doken er honderden amokmakers van Beerschot op. Het kwam tot...
  [naar artikel]
 18. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: uitblinkers in de defensie (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net als in de eerste periode won Beerschot Wilrijk het duel in het Kuipke tegen Westerlo met 1-2. Ook nu zette de Mannekes een 1-0 achterstand recht, in een wedstrijd die pas na een uur spelen echt op gang kwam. Zo mist Beerschot Wilrijk de start van de tweede periode niet. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 19. ‘Mijn vrouw had behoefte aan pieken. Tevredenheid is een taboe geworden’ (26/05/2019 - De Morgen)
  Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt, meende Vincent (44). Natuurlijk komt er sleet op je relatie na een jarenlang huwelijk en een kroostrijk gezin.?Maar als er nooit ruzie is, blijf je toch bij elkaar? Nee, vond zijn vrouw.
  [naar artikel]
 20. Icoon Lubanski over trainerswissel Lokeren: "Het bestuur moet niet denken dat de resultaten plots zullen beteren" (09/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Maes keert terug naar de oude stal. Tussen 2010 en 2015 was de Limburger al succesvol aan de slag op Daknam, nu moet hij het tij zien te
  [naar artikel]
 21. Leider Westerlo gaat de boot in tegen Beerschot Wilrijk (29/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Westerlo heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Beerschot Wilrijk. De Ratten kwam in ‘t Kuipje winnen met 1-2. In de stand behoudt Westerlo (13 ptn) voorlopig zijn leidersplaats, Beerschot Wilrijk nadert wel tot op één punt.
  [naar artikel]
 22. Elektronicaketen Best Buy start onderzoek naar topvrouw: ‘relatie met medebestuurder’ (18/01/2020 - Express)
  Corie Barry, de CEO van de Amerikaanse elektronicaketen Best Buy, is in opspraak gekomen omdat ze een relatie zou gehad hebben met medebestuurder Karl Sanft, Senior Vice President. Volgens Best Buy ontving de raad van bestuur een anonieme brief die beweerde dat Barry een relatie had met Sanft. Hierna heeft het bedrijf advocatenbureau Sidley Austin […] The post Elektronicaketen Best Buy start onderzoek naar topvrouw: ‘relatie met medebestuurder’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. ‘Heel abrupt ging het na 25 jaar mis. Ineens zei ze vorig jaar op een avond: ik heb een ander’ (26/05/2019 - De Morgen)
  Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt, meende Vincent (44). Natuurlijk komt er sleet op je relatie na een jarenlang huwelijk en een kroostrijk gezin.?Maar als er nooit ruzie is, blijf je toch bij elkaar? Nee, vond zijn vrouw.
  [naar artikel]
 24. Beerschot Wilrijk weigert Patrick Janssens in bestuur (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 25. Grote Markt kleurt paars voor kampioenenviering Beerschot Wilrijk (28/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na een uniek en indrukwekkend parcours van vier titels en evenveel promoties op rij, wordt FCO Beerschot Wilrijk zondag gehuldigd op het stadhuis. Daar worden bestuur, trainersstaf en spelerskern verwacht tussen 11 en 12 uur, om door burgemeester Bart De Wever (N-VA) in de bloemetjes te worden gezet.
  [naar artikel]
 26. Beerschot Wilrijk ambitieus na de titel: “Geen figurantenrol spelen in 1B” (15/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ontspannen. Zo zou je de sfeer bij het bestuur van Beerschot Wilrijk kunnen noemen na de pas behaalde titel. De vierde op rij voor wie het moest ontgaan zijn. De promotie naar 1B was al een tijdje binnen. De titel is de kers op de taart. Op naar het volgend seizoen nu.
  [naar artikel]
 27. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 28. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)
  KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) en Saviour Godwin (66.). Ondanks de late aansluitingstreffer van Marius Noubissi (85.) keerde Beerschot Wilrijk met lege handen terug naar het Kiel. In de stand van de eerste periode telt Roeselare nu net als Beerschot Wilrijk, KV Mechelen en OH Leuven 6 punten, op 4 punten van leider Westerlo. Lommel SK is tweede met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Beerschot blameert zich tegen acht man (12/04/2019 - De Morgen)
  Antwerpen l Gênanter kan haast niet: Germinal Beerschot kon niet winnen van Charleroi, dat een half uur lang met acht man speelde. Gevolg: spelers en trainer schaamden zich dood, het bestuur vloekte, de fans waren woedend én - opmerkelijk - de hoofdsponsor zinspeelde op het ontslag van Marc Brys .
  [naar artikel]
 30. Beerschot Wilrijk haalt hard uit naar Cercle Brugge én voetbalbond: “Een echte kampioen gaat zo niet om met bezoekende supporters” (15/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De investeerders en het bestuur van Beerschot Wilrijk hebben donderdagochtend een open brief gepubliceerd op de website van de Antwerpse voetbalclub. Daarin halen ze onder meer uit richting Cercle Brugge en de Voetbalbond.
  [naar artikel]
 31. Beerschot Wilrijk haalt hard uit naar Cercle Brugge én voetbalbond: “Een echte kampioen gaat zo niet om met bezoekende supporters” (15/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De investeerders en het bestuur van Beerschot Wilrijk hebben donderdagochtend een open brief gepubliceerd op de website van de Antwerpse voetbalclub. Daarin halen ze onder meer uit richting Cercle Brugge en de Voetbalbond.
  [naar artikel]
 32. Conciërge overmeest inbreker 'met Beerschot-tattoo' in Beerschot-Wilrijk-stadion (24/11/2017 - De Standaard)
  Ludo Driesen, de conciërge van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn appartement aan het stadion op het Kiel een inbreker kunnen overmeesteren. Driesen wist de 36-jarige man, die af te leiden aan een tatoeage zelf een supporter is van de club uit 1B, in bedwang te houden tot de politie ter plaatse kwam.
  [naar artikel]
 33. Algemeen directeur Christophe Busch verlaat Kazerne Dossin na conflict met bestuur (04/11/2019 - De Morgen)
  Christophe Busch stapt op als algemeen directeur van Kazerne Dossin. Dat maakte hij zopas bekend. Als reden voor zijn vertrek haalt Busch zijn relatie met het bestuur aan, een bestuur dat volgens Busch ‘de ruimte tot verbinding telkens weer inperkte en uitholde’.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Beerschot Wilrijk op zoek naar eerherstel (29/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het thuisverlies tegen nieuwe leider Dessel Sport kwam vorig weekend hard aan op het Kiel. Beerschot Wilrijk zal er op Deinze dan ook alles aan doen dat recht te zetten.
  [naar artikel]
 35. Football Talk. Operationeel manager van KV Mechelen stapt op - Beerschot en Valenciennes scoren niet (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot speelde in de vooravond na een eerder gesloten oefenmatch 0-0 gelijk tegen de Franse tweedeklasser Valenciennes. Ryan Sanusi kwam namens...
  [naar artikel]
 36. Beerschot Wilrijk houdt Raad van Bestuur in … Dubai: “Geen verschuiving van aandelen” (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk houdt drie keer per jaar een Raad van Bestuur. Die vindt eind deze week plaats in ... Dubai. Op het agenda staat onder meer de toetreding van de 30-jarige prins Mosaad, de zoon van de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Saoedi Arabië en hoog op de politieke ladder. Mosaad volgt advocaat Luc Houben op die met pensioen gaat. Ondertussen wordt ook het laatst verschuldigde bedrag om het stamnummer 13 opnieuw in Kiels bezit te krijgen, maandag gestort aan de KBVB. “Hiermee is de laatste stap in dit dossier ruim op tijd gezet”, zegt DCA-topman Francis Vrancken.
  [naar artikel]
 37. Beerschot neemt de maat van Roeselare in Proximus League (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot heeft zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League de drie punten thuis gehouden tegen Roeselare. De Ratten wonnen met 2-1. Beerschot kwam voor rust op een dubbele voorsprong dankzij een prachtig afstandschot van Halaimia (15’) en een kopbaldoelpunt van Placca (44’). Na rust maakte Naessens (77’) nog de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de West-Vlamingen niet meer.
  [naar artikel]
 38. Pakkend eerbetoon aan verongelukte topman Beerschot: "Mede dankzij jou wordt er nog gevoetbald op 't Kiel (en hoe!)" (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl Antwerp een weekend van dolle euforie achter de rug heeft, zit grote rivaal Beerschot Wilrijk in zak en as. Afgelopen zondag kwam
  [naar artikel]
 39. “Verbinden clubs en atleten” (02/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Limburgs Cross Criterium is bijna een rijpe dertiger en er zit nog geen sleet op. Op De Motten in Tongeren, waar traditioneel het Limburgse veldloopseizoen op gang wordt geschoten, gaat de 28ste editie van het LCC van start. Omdat stilstaan achteruitgaan betekent, voerde het LCC-bestuur enkele nieuwigheden in. LCC-voorzitter Fernand Geukens licht de nieuwtjes toe, maar evalueert eerst de stand van zaken.
  [naar artikel]
 40. Rupel Boom stelt Beerschot in gebreke: amateurclub wil dat “gedane beloften worden nagekomen” (09/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Beerschot in gebreke gesteld. De club uit eerste amateurklasse heeft nog altijd niet verteerd dat een geplande en verregaande samenwerking tussen beide clubs vorig jaar door Beerschot werd stopgezet. De voorzitter van Rupel Boom, Walter Leijs, bevestigt dat de club een advocaat onder de arm heeft genomen, maar wil geen commentaar geven. “Dit is nu een zaak voor juristen en we hebben binnen het bestuur afgesproken om voorlopig geen verklaringen af te leggen.”
  [naar artikel]
 41. Raad van bestuur VRT fluit CEO Lembrechts terug bij intern conflict (20/12/2019 - Express)
  De CEO van de VRT, Paul Lembrechts, zit in een stevig conflict met z’n eigen raad van bestuur. Die floot maandag unaniem een beslissing terug van de CEO om de directeur Productie en Media te ontslaan. De relatie tussen Lembrechts en de Vlaamse regering raakt zo verder vertroebeld. Een interne beslissing van Lembrechts die door […] The post Raad van bestuur VRT fluit CEO Lembrechts terug bij intern conflict appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Brugse burgemeester stelt ticketverkoop Cercle - Beerschot in vraag (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Burgemeester van Brugge Renaat Landuyt vraagt een grondige evaluatie van de match tussen Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. Zaterdag kwam het niet...
  [naar artikel]
 43. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (02/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (03/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Beerschot Wilrijk haalt dubbele achterstand op tegen Westerlo (16/09/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft een eerste nederlaag dit seizoen afgewend tegen Westerlo. De thuisploeg kwam 0-2 achter, maar sleepte in het slot van de match een gelijkspel uit de brand.
  [naar artikel]
 46. Zware rellen na promotieduel: fan van Beerschot Wilrijk zwaargewond afgevoerd (10/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na de finale tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge zijn er stevige rellen ontstaan in de tribunes van Jan Breydel. Daarbij kwam een Antwerpse fan zwaar ten val. Hij is zwaargeond afgevoerd.
  [naar artikel]
 47. Beerschot Wilrijk geeft weer voorsprong uit handen tijdens slotminuten van elke helft: “En toch heeft dit deugd gedaan” (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie vreesde dat KFCO Beerschot Wilrijk zich na het nipt en ongelukkig mislopen van de promotie naar 1A als een geslagen en ongemotiveerde ploeg zou aandienen in Play-off 2, kwam bedrogen uit. Uit bij Eupen klom Beerschot Wilrijk tweemaal op voorsprong, maar gaf die naar stilaan slechte gewoonte telkens in de slotminuut van elke helft uit handen.
  [naar artikel]
 48. Leider Westerlo gaat de boot in tegen Beerschot-Wilrijk, Mechelen boekt makkelijke zege bij Lommel (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Westerlo heeft op de achtste speeldag van de Proximus League een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Beerschot-Wilrijk. De Ratten kwam in 't...
  [naar artikel]
 49. Beerschot Wilrijk begint tweede periode met nipte zege bij Westerlo (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft de eerste wedstrijd van de tweede periode winnend afgesloten. Op het veld van Westerlo werd het 1-2. De thuisploeg kwam iets na het uur op voorsprong via Stephen Buyl, maar daarna ging Beerschot Wilrijk op en over de Kemphanen. Via Dante Vanzeir en Pierre Bourdin werd het 1-2. Zo komen de Ratten meteen mee aan de leiding in de tweede periode. Voor Westerlo is het de vierde opeenvolgende thuisnederlaag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.