Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 June 2020
20:45 uur

Huiszoekingen in Brasschaat en Antwerpen in onderzoek naar illegale botoxbehandelingen

Gazet van Antwerpen

09/10/2019 - 17:32

De politie heeft woensdag drie huiszoekingen uitgevoerd in Antwerpen en Brasschaat in een onderzoek naar misbruik van illegale fillers en botox. De huiszoekingen leverden resultaat op, maar er werd voorlopig niemand gearresteerd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Huiszoekingen in onderzoek naar illegaal wapenbezit (29/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Politiediensten zijn woensdagochtend binnengevallen op een twintigtal plaatsen in Brussel en de rest van het land. Ze waren op zoek naar illegale wapens. Resultaten van de huiszoekingen worden later vandaag bekendgemaakt, zegt het federaal parket.
  [naar artikel]
 2. Huiszoekingen op zoek naar illegale wapens (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Politiediensten zijn woensdagochtend binnengevallen op een twintigtal plaatsen in Brussel en de rest van het land. Ze waren op zoek naar illegale wapens. Resultaten van de huiszoekingen worden later vandaag bekendgemaakt, zegt het federaal parket.
  [naar artikel]
 3. Huiszoekingen op zoek naar illegale wapens (29/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Politiediensten zijn woensdagochtend binnengevallen op een twintigtal plaatsen in Brussel en de rest van het land. Ze waren op zoek naar illegale wapens. Resultaten van de huiszoekingen worden later vandaag bekendgemaakt, zegt het federaal parket.
  [naar artikel]
 4. Onderzoek naar illegale mesthandel (13/04/2019 - De Morgen)
  In vijf landen, waaronder ook België, vonden huiszoekingen plaats in het kader van een internationaal onderzoek naar mestfraude. Voorlopig worden geen Belgen verdacht.
  [naar artikel]
 5. Huiszoekingen in Gent en Antwerpen in kader van terrorismeonderzoek (18/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme werden vanmorgen 15 huiszoekingen uitgevoerd in onder meer Gent, Deinze en Antwerpen. Ook Europol was bij de politieacties betrokken. In totaal werden 15 personen meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 6. Vier arrestaties in onderzoek naar illegale wapentrafiek naar Libië (15/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij verschillende huiszoekingen in het kader van een onderzoek naar witwaspraktijken en handel in miliair materiaal met bestemming Libië zijn vier verdachten aangehouden.
  [naar artikel]
 7. Huiszoekingen in Antwerpen: politie valt onder meer binnen in twee cafés op Turnhoutsebaan (18/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op verschillende plaatsen in Antwerpen is de lokale politie maandagavond binnengevallen. De huiszoekingen kaderen in een onderzoek van de lokale recherche naar drugshandel en witwaspraktijken dat al in 2016 startte. Er werden verschillende arrestaties verricht.
  [naar artikel]
 8. Politie rolt bij 13 huiszoekingen drie cannabisplantages rond Antwerpen op (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie Antwerpen heeft woensdagochtend 13 huiszoekingen gedaan in het kader van een onderzoek naar grootschalige cannabisteelt. Daarbij werden drie actieve cannabisplantages en een vierde in aanbouw aangetroffen. In de grootste plantage, in Grobbendonk, stonden 1.500 planten.
  [naar artikel]
 9. Huiszoekingen in onderzoek aanslagen 22 maart (10/10/2017 - VRT NWS)
  De politie deed gisterenochtend 11 huiszoekingen in het onderzoek naar de aanslagen van 22 maart. Eén van de plaatsen waar er gezocht werd, was een doe-het-zelf-zaak op de Stalingradlaan in Brussel. Bij de huiszoekingen werden 4 mensen meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 10. Antwerpen verliest oldtimer-events aan Brasschaat door LEZ (25/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerp Classic Car Event trekt dit jaar naar Brasschaat. En dat door de komst van de lage-emissiezone in Antwerpen, waar de oldtimer-wagens vorig jaar samenkwamen en ruim 16.000 bezoekers aantrok. En ook de Tour Amical, de klassieker-rally, vertrekt door de LEZ niet meer vanuit Antwerpen, maar vanuit het park van Brasschaat.
  [naar artikel]
 11. Drie arrestaties in onderzoek naar aanslagen met granaten rond Park Spoor Noord in maart (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Antwerpen zijn deze ochtend bij huiszoekingen in de districten Antwerpen, Hoboken en Deurne drie mannen opgepakt in het kader van het onderzoek...
  [naar artikel]
 12. Politie valt binnen op belangrijke containerterminal in Antwerpen in onderzoek naar invoer van drugs (13/05/2019 - VRT NWS)
  De politie heeft een razzia gehouden op een belangrijke containerterminal in de haven van Antwerpen. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen en wordt bevestigd aan VRT NWS. De actie maakt deel uit van een onderzoek naar de invoer van drugs. Ook op verschillende andere plaatsen in Antwerpen zijn er huiszoekingen. 
  [naar artikel]
 13. Alle arrestanten na nieuwe huiszoekingen in onderzoek naar aanslagen Brussel weer vrijgelaten (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De twaalf mensen die dinsdag waren opgepakt bij een reeks huiszoekingen in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Brussels Airport en het
  [naar artikel]
 14. Politie voert huiszoekingen in onderzoek naar schietpartij in Mol (14/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Deurne heeft een grote politiemacht woensdagochtend een reeks huiszoekingen uitgevoerd. De actie zou kaderen in het onderzoek naar het schietincident van maandagavond in het Kempense Mol.
  [naar artikel]
 15. Drie arrestaties in onderzoek naar aanslagen met granaten in Antwerpen in maart (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Antwerpen zijn deze ochtend bij simultane huiszoekingen in de districten Antwerpen, Hoboken en Deurne drie mannen opgepakt in het kader van het...
  [naar artikel]
 16. Inbeslagnames en arrestaties in onderzoek naar in Antwerpen actieve Albanese bende (06/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van een grootschalig onderzoek naar een Albanese misdaadbende die onder meer in Antwerpen actief is, zijn donderdag verschillende huiszoekingen, inbeslagnames en arrestaties uitgevoerd in binnen- en buitenland.
  [naar artikel]
 17. 7 mensen opgepakt in onderzoek naar brandstichtingen van auto's in Antwerpen (19/06/2019 - VRT NWS)
  Vanmorgen zijn bij 9 huiszoekingen 6 mannen en een minderjarige gearresteerd in het onderzoek naar 3 brandstichtingen van auto's begin maart van dit jaar in Antwerpen. Dat meldt het parket. De brandstichtingen vonden plaats in de omgeving rond Park Spoor Noord en in Hoboken. 
  [naar artikel]
 18. Vijf nieuwe arrestaties in onderzoek naar geweld binnen Antwerps drugsmilieu (20/06/2019 - Metro)
  Bij in totaal 25 huiszoekingen in de provincies Antwerpen en Limburg zijn vandaag vijf mannen opgepakt in het kader van een onderzoek naar gewelddadige incidenten binnen het Antwerpse drugsmilieu. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat niet om het onderzoek naar de drie brandstichtingen van 6 maart, maar ditmaal draait de zaak rond onder meer een kortstondige ontvoering, het gooien van een granaat naar een woning en het beschieten van een woning. Volgens het parket waren de onderzochte incidenten het gevolg van onrust in het drugsmilieu die ontstond toen een deel van een partij cocaïne verdween eind 2017. Tussen 13 december 2017 en 1 januari 2018 resulteerde dat onder meer in een ontvoering van enkele uren van een 30-jarige man in Maasmechelen, het gooien van een granaat naar een woning in Lanklaar en het beschieten van een woning in Dilsen-Stokkem. Hoewel die feiten zich dus niet in Antwerpen afspeelden, werd het toch een Antwerps onderzoek gezien de linken met cocaïnesmokkel via Antwerpen. Vandaag vonden er op 25 plaatsen huiszoekingen plaats in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Bree, Maaseik, Brasschaat, Brecht, Antwerpen en de Antwerpse districten Berchem en Deurne. De federale gerechtelijke politie (FGP) van Antwerpen kreeg daarbij steun van de collega’s van FGP Limburg en de lokale politiezones CARMA, LAMA en Maasland. Vijf mannen van 30, 34, 43, 43 en 46 jaar oud, allen woonachtig in Limburg, werden daarbij gearresteerd. Ze zullen worden verhoord en vervolgens voorgeleid bij de onderzoeksrechter. bron: Belga Het bericht Vijf nieuwe arrestaties in onderzoek naar geweld binnen Antwerps drugsmilieu verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. 14 huiszoekingen in Limburg in onderzoek naar uitkeringsfraude (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De onderzoeksrechter heeft gisteren in Limburg veertien huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een grootschalig onderzoek naar
  [naar artikel]
 20. 6 huiszoekingen in onderzoek verijdelde Thalysaanslag (30/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de verijdelde aanslag op de Thalystrein in augustus 2015, hebben speurders vanochtend zes huiszoekingen verricht.
  [naar artikel]
 21. 15 huiszoekingen in nieuw terrorisme-onderzoek (18/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  n het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket werden er woensdagochtend 15 huiszoekingen uitgevoerd onder leiding van de federale gerechtelijke politie van Oost-Vlaanderen, met bijstand van Europol/ECTC en ploegen van de federale gerechtelijke politie van Antwerpen, op gezag van de onderzoeksrechter gespecialiseerd in terrorisme te Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 22. 15 huiszoekingen in nieuw terrorisme-onderzoek (18/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket werden er woensdagochtend 15 huiszoekingen uitgevoerd onder leiding van de federale gerechtelijke politie van Oost-Vlaanderen, met bijstand van Europol/ECTC en ploegen van de federale gerechtelijke politie van Antwerpen, op gezag van de onderzoeksrechter gespecialiseerd in terrorisme te Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 23. 4 mensen opgepakt bij huiszoekingen nieuw terrorisme-onderzoek (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het federaal parket heeft dinsdagochtend vijftien huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een terreuronderzoek. Daarbij werden vier mensen opgepakt. De huiszoekingen, onder leiding van de federale gerechtelijke politie Oost-Vlaanderen, vonden onder meer plaats in Gent, Deinze en Antwerpen. Ook Europol was bij de politieacties betrokken.
  [naar artikel]
 24. 14 huiszoekingen in onderzoek naar aanslagen Brussel (06/06/2017 - De Standaard)
  In het kader van het onderzoek naar de aanslagen in Brussel en Zaventem van 22 maart 2016 zijn vandaag 14 huiszoekingen gehouden. Daarbij werden 12 personen opgepakt.
  [naar artikel]
 25. Huiszoekingen in onderzoek naar kunstgalerie, nog geen mensen in verdenking gesteld (28/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het federaal parket bevestigt dat er midden juni huiszoekingen zijn uitgevoerd in de kunstgalerie Phoenix Ancient Art, in de Brusselse Regentschapsstraat, en op vier andere adressen, in een onderzoek naar witwassen, valsheid in geschrifte en criminele organisatie.
  [naar artikel]
 26. 12 huiszoekingen in groot Antwerps drugsonderzoek (06/06/2018 - VRT NWS)
  In Antwerpen is de politie gisteren binnengevallen op 12 adressen in een groot onderzoek naar de invoer van cocaine via de haven. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 
  [naar artikel]
 27. Vier huiszoekingen in onderzoek naar handel met Congolese weeskinderen (01/12/2016 - De Redactie)
  In een onderzoek naar handel in Congolese weeskinderen heeft de federale politie vanochtend vier huiszoekingen uitgevoerd, drie in Brussel en een in Luik. Een vrouw werd eerder in het onderzoek aangehouden. Zij wordt gezien als de spilfiguur.
  [naar artikel]
 28. Huiszoekingen in Zwitserland in onderzoek naar toewijzing WK 2006 aan Duitsland (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zwitserse gerecht heeft op 23 november meerdere huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de toewijzing van Duitsland als organisator
  [naar artikel]
 29. Stijn Tormans keert terug naar Brasschaat: 'Ik was de babysit van Jan Jambon' (27/03/2018 - Knack)
  Begin jaren negentig babysitte onze reporter een paar keer op de kinderen van Jan Jambon in Brasschaat. Zoveel jaar later gaat hij terug naar zijn dorp. De minister was er niet, maar wel een paar oude geesten, 'uit de tijd dat Brasschaat nog het 'Versailles van Antwerpen' genoemd werd.'
  [naar artikel]
 30. Replica doet Brasschaat stilstaan bij gruwelijke periode: 78 doden, 170 bominslagen (26/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het Gunfire Museum aan de Licht Vliegwezenlaan in Brasschaat loopt nog tot maart volgend jaar een unieke tentoonstelling rond de V-bommen die in Antwerpen en in Brasschaat vielen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.
  [naar artikel]
 31. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syrië-strijders (25/09/2017 - Metro)
  De Brusselse federale gerechtelijke politie heeft vanochtend acht huiszoekingen uitgevoerd in een terrorismedossier. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Volgens het federaal parket kaderen de huiszoekingen in een onderzoek naar een groep Syrië-strijders die al in 2014 vertrokken naar het conflictgebied. In La Dernière Heure klinkt het dat de speurders specifiek op zoek waren naar Samir El Yaakoubi, een inwoner van Sint-Jans-Molenbeek. Vijf huiszoekingen vonden plaats in Sint-Jans-Molenbeek, één in Jette, één in Asse en één in Anderlecht. Bij die huiszoekingen zouden een hoop spullen in beslag genomen zijn, maar het is nog niet duidelijk of er ook iemand is opgepakt. bron: Belga
  [naar artikel]
 32. Vijftien huiszoekingen in onderzoek naar Schild & Vrienden (19/09/2018 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de extreemrechtse jongerenorganisatie Schild & Vrienden (S&V) zijn woensdag circa vijftien huiszoekingen uitgevoerd. Oprichter Dries Van Langenhove haalt ondertussen in een filmpje uit naar de VRT.
  [naar artikel]
 33. Vijftien huiszoekingen in onderzoek naar Schild & Vrienden (20/09/2018 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de extreemrechtse jongerenorganisatie Schild & Vrienden (S&V) zijn woensdag circa vijftien huiszoekingen uitgevoerd. Oprichter Dries Van Langenhove haalt ondertussen in een filmpje uit naar de VRT.
  [naar artikel]
 34. Vier personen opgepakt na huiszoekingen in kader van terrorismeonderzoek (18/10/2016 - De Standaard)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme werden vanmorgen vijftien huiszoekingen uitgevoerd in onder meer Gent, Deinze en Antwerpen. Ook Europol was bij de politieacties betrokken. In totaal werden vijftien personen meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 35. Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar Syrië-ronselaars (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar Syrië-ronselaars waarin gisteren huiszoekingen voor plaatsvonden in Sint-Niklaas, Antwerpen, Brugge en Schaarbeek, zijn er
  [naar artikel]
 36. Onderzoek naar Tom Meeuws in stroomversnelling: politicus riskeert huiszoekingen en inbeslagnames (29/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerps parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld in het onderzoek tegen sp.a’er Tom Meeuws. Dat meldt De Standaard. Hierdoor zijn huiszoekingen en inbeslagnames mogelijk.
  [naar artikel]
 37. Reeks huiszoekingen op zoek naar wapenopslagplaats in onderzoek naar terreuraanslagen in Brussel (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De federale gerechtelijke politie (FGP) van Brussel heeft dinsdag een reeks huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Brussels Airport en het metrostation Maalbeek op 22 maart 2016. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Het gaat in totaal om veertien huiszoekingen, waarvan er acht plaatsvonden in de Brusselse gemeente Schaarbeek. De politie pakte twaalf personen op die in de loop van de dag en avond zullen worden verhoord.
  [naar artikel]
 38. Acht huiszoekingen in Brussel in onderzoek naar terrorisme (12/08/2016 - Knack)
  Afgelopen nacht heeft de gerechtelijke politie acht huiszoekingen in Brussel uitgevoerd in het kader van het onderzoek naar terrorisme. Drie mensen werden meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 39. Nu ook huiszoekingen in onderzoek naar toewijzing WK 2006 aan Duitsland (30/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Zwitserse gerecht heeft op 23 november meerdere huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de toewijzing van Duitsland als organisator van het WK voetbal in 2006, zo maakte het Openbaar Ministerie van de Confederatie (MPC) woensdag bekend.
  [naar artikel]
 40. Opnieuw huiszoekingen in onderzoek naar Schild & Vrienden (20/09/2018 - Knack)
  Er zijn woensdag opnieuw huiszoekingen uitgevoerd in het kader van het onderzoek naar de extreemrechtse groepering Schild & Vrienden. Dat meldt Het Nieuwsblad op gezag van het parket van Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 41. Vijftien huiszoekingen in gerechtelijk onderzoek naar Schild & Vrienden (20/09/2018 - De Morgen)
  Het gerecht is vandaag overgegaan tot vijftien huiszoekingen in het kader van het onderzoek naar Schild & Vrienden. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen aan onze redactie.
  [naar artikel]
 42. Huiszoekingen bij de VRT in onderzoek naar Bart De Pauw: Parket start zelf onderzoek (12/11/2017 - Knack)
  In het kader van de zaak Bart De Pauw is zaterdagavond een huiszoeking gebeurd in de VRT-gebouwen aan de Reyerslaan in Brussel. Ondertussen is ook het parket van Antwerpen, afdeling Mechelen, een onderzoek gestart 'om de waarheid te achterhalen'.
  [naar artikel]
 43. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syrië-strijders (25/09/2017 - Knack)
  Vijf huiszoekingen vonden plaats in Sint-Jans-Molenbeek, één in Jette, één in Asse en één in Anderlecht.
  [naar artikel]
 44. 21 huiszoekingen in internationaal onderzoek naar matchfixing in het tennis (05/06/2018 - De Morgen)
  Het federaal parket heeft 21 huiszoekingen verricht in een internationaal onderzoek naar matchfixing in het tennis. 13 mensen opgepakt voor verhoor. 
  [naar artikel]
 45. 280 huiszoekingen in verband met verboden wapens in het hele land (13/09/2019 - De Morgen)
  Het Federaal Parket heeft de afgelopen dagen 280 huiszoekingen uitgevoerd in heel België, dat meldt VTM Nieuws. De huiszoekingen waren gericht op personen die verdacht zijn van illegale invoer van dodelijke vuurwapens. Het betreffen meer bepaald wapens van het type “riot-gun”, semi-automatische wapens, handvuurwapens en jachtwapens.
  [naar artikel]
 46. Huiszoekingen in onderzoek naar schandaal rond Samusocial (12/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het gerecht voert verschillende huiszoekingen uit in het dossier Samusocial. Onder meer de kantoren van het Brusselse OCMW, aan de Hoogstraat in Brussel, zijn doorzocht. Ook bij de vorige week opgestapte OCMW-voorzitter is onderzoek gevoerd.
  [naar artikel]
 47. Onderzoek naar rechterhand Macron: huiszoekingen op Franse ministerie van Economie (06/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn vandaag huiszoekingen geweest op het Franse ministerie van Economie. Die passen in het onderzoek naar verdenkingen van belangenvermenging...
  [naar artikel]
 48. Acht personen opgepakt na reeks huiszoekingen in onderzoek naar drugsgeweld (11/03/2020 - VRT NWS)
  In een groot onderzoek naar drugs en wapens heeft de politie 8 mensen opgepakt. Dat gebeurde na een 30-tal huiszoekingen. De politie trof onder meer oorlogswapens en granaten aan. De verdachten kwamen in beeld bij een schietincident vorig jaar. Eén van de vermoedelijke leiders van de bende zou in Dubai verblijven.
  [naar artikel]
 49. Drie arrestaties in onderzoek naar aanslagen rond Park Spoor Noord in maart (04/12/2019 - De Morgen)
  In Antwerpen zijn woensdagochtend bij simultane huiszoekingen in de districten Antwerpen, Hoboken en Deurne drie mannen opgepakt in het kader van het onderzoek naar een reeks gewelddadige incidenten rond Park Spoor Noord in maart. Dat meldt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.