Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 June 2020
19:24 uur

Appartement onbewoonbaar na brand, bewoonster naar ziekenhuis

Gazet van Antwerpen

09/10/2019 - 19:14

In de Volkstraat op het Zuid in Antwerpen is woensdagavond brand uitgebroken. Een bewoonster werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Appartement onbewoonbaar na brand (15/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een appartement in de Sint-Vincentiusstraat in Antwerpen is onbewoonbaar nadat er vrijdagnamiddag brand was uitgebroken. Eén dame werd ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 2. Bewoonster lichtgewond bij brand (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Molenweg in Zonhoven heeft dinsdagnamiddag een brand gewoed in een appartement. Een bewoonster werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht, de kat des huizes bleef in de vlammen.
  [naar artikel]
 3. Flat in Arenawijk in Deurne onbewoonbaar na korte brand (14/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een appartement in de Arenawijk in Deurne is zaterdagavond helemaal uitgebrand. De bewoonster werd afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 4. Appartement onbewoonbaar na brand in Mol (07/01/2019 - VRT NWS)
    Zondagavond omstreeks 19.45 uur was er een zware brand in een appartement in de Voogdijstraat in het centrum van Mol. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen door de ramen op de derde verdieping. De brandweer stuurde een extra tankwagen ter plaatse om de brand te bestrijden. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is uitgebrand. Achteraan is er veel rookschade. Het getroffen appartement is onbewoonbaar.  
  [naar artikel]
 5. Matras vliegt in brand, bewoonster naar ziekenhuis (16/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In een appartement in de Harmoniestraat in Antwerpen is woensdag brand uitgebroken. Een vrouw moest naar het ziekenhuis omdat ze te veel rook had ingeademd.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Appartement onbewoonbaar na zware brand (21/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In een appartementsgebouw in Westkerke bij het West-Vlaamse Oudenburg woedde vrijdag omstreeks 17 uur een ernstige brand. Het bovenste appartement in het gebouw langs de Gistelsesteenweg vulde zich razendsnel met vuur. De brandweer snelde ter plaatse, maar kon niet verhinderen dat het appartement onbewoonbaar raakte door de brand.
  [naar artikel]
 7. Bewoonster naar ziekenhuis na brand in appartement in Nationalestraat (24/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In een appartement in de Nationalestraat in het centrum van Antwerpen is maandagnacht brand uitgebroken.
  [naar artikel]
 8. VIDEO. Appartement onbewoonbaar na brand, één bewoner naar ziekenhuis (21/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het Hooverplein in hartje Leuven is maandagochtend rond 7 uur brand uitgebroken in een appartementsgebouw. Eén vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht met rookintoxicatie.
  [naar artikel]
 9. Appartement onbewoonbaar na brand in slaapkamer (06/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een brand in de slaapkamer van een appartement in de Kerkstraat in Boom heeft dinsdag in de vooravond heel wat schade aangericht. Vooral door de hevige rookontwikkeling is het appartement nu onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Brand vernielt appartement, ook apotheek getroffen (27/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft dinsdag een appartement op de hoek van de Meeuwenlaan en de Distellaan in Westende bij Middellkerke volledig vernield. Ook de apotheek op de gelijkvloerse verdieping is ernstig beschadigd. De bewoonster werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 11. VIDEO. Appartement in centrum Tongeren onbewoonbaar na ongeluk met Valentijnskaars (14/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagnamiddag is er brand uitgebroken in een appartement boven een winkel in de Maastrichterstraat in Tongeren. De bewoonster werd afgevoerd. De oorzaak ligt bij een kaars voor Valentijn
  [naar artikel]
 12. Ernstig gewonde bij brand in Silvertopblokken (07/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  In een van de Silvertopblokken aan de Jan Denucéstraat op het Antwerpse Kiel is zaterdagavond brand uitgebroken in een appartement op de zestiende verdieping. Een persoon werd naar het ziekenhuis gebracht en zou er redelijk ernstig aan toe zijn. Het appartement is onbewoonbaar
  [naar artikel]
 13. Brand vernielt huisje terwijl weduwe (85) in ziekenhuis ligt (03/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Poekestraat in Ruiselede is gisteravond een zware brand uitgebroken in een woning. Dat gebeurde toen de 85-jarige bewoonster in het ziekenhuis lag. Mogelijk werd het vuur veroorzaakt door een pelletkachel. Het huis is voorlopig onbewoonbaar verklaard.
  [naar artikel]
 14. Appartementsbewoonster gewond na brand (18/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een appartement boven een winkel in de Hemelingenstraat is zaterdag even voor middernacht zwaar beschadigd door een brand. De bewoonster werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze had veel rook binnengekregen. Hoe het vuur ontstond, is nog onduidelijk. In het appartement is er veel rook- en waterschade. (diro)
  [naar artikel]
 15. Appartement onbewoonbaar na hevige brand (27/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een appartement in de Vic Meesstraat in Schoten heeft dinsdagmiddag zware schade opgelopen bij een hevige brand. De woonst is onbewoonbaar, maar niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 16. Appartement in Overpelt onbewoonbaar na brand (21/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rodenbachlaan in Overpelt is zondagavond een appartement onbewoonbaar verklaard na een brand in de slaapkamer. Een matras vatte vuur, waarschijnlijk door een omgevallen kaars.
  [naar artikel]
 17. Appartement in Waregem onbewoonbaar na brand (07/11/2017 - VRT NWS)
  In Waregem is de eerste verdieping van een appartement langs de Westerlaan voorlopig onbewoonbaar als gevolg van een brand die maandagavond uitbrak.  
  [naar artikel]
 18. Appartement onbewoonbaar na uitslaande brand (10/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Dambruggestraat in Antwerpen is vrijdagochtend brand ontstaan op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Twee bewoners zijn naar het ziekenhuis overgebracht ter controle.
  [naar artikel]
 19. In Oostende moesten 4 mensen naar het ziekenhuis na een brand. Een flat is onbewoonbaar.  (17/02/2020 - VRT NWS)
  In Mariakerke bij Oostende zijn zondag 4 mensen naar het ziekenhuis gebracht na een hevige brand. De brand ontstond in de slaapkamer van een appartement beneden. De vrouw die er woont, had haar flat zelf kunnen verlaten, maar had behoorlijk wat rook binnengekregen.
  [naar artikel]
 20. Brand verwoest garage, bewoonster afgevoerd naar ziekenhuis (27/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een brand heeft woensdag een garage naast een woning in de Torenstraat in Arendonk in de as gelegd. De bewoonster had rook ingeademd en werd ter controle naar het ziekenhuis gevoerd.
  [naar artikel]
 21. Appartement onbewoonbaar na brand, twee bewoners gered (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdagochtend vroeg moeten uitrukken voor een woningbrand in de Hofstraat in Tessenderlo. Het appartement is onbewoonbaar verklaard. Even verderop werden twee voertuigen in brand gestoken, al is het verband nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 22. Hevige uitslaande brand vernielt woning, bewoonster naar ziekenhuis (19/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een woning in het Oost-Vlaamse Adegem is vernield door een korte, maar hevige uitslaande brand. De bewoonster was op dat moment aanwezig en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is voorlopig nog onbekend.
  [naar artikel]
 23. Appartement carnavalisten onbewoonbaar na brand in carnavalsnacht (27/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een appartement in de Nieuwbeekstraat in Aalst is onbewoonbaar na een korte maar hevige brand in de keuken vannacht. De eigenaars, een koppel dat van carnaval Aalst was teruggekeerd, raakten gelukkig niet gewond. De overige bewoners van het appartementsgebouw werden tijdelijk geëvacueerd.
  [naar artikel]
 24. Brand in Iepers flatgebouw: bewoner naar ziekenhuis, appartement onbewoonbaar (04/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Zondagavond omstreeks 22u30 werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een brand in een appartementsgebouw langs de Oude Veurnestraat te Ieper.
  [naar artikel]
 25. Twee personen naar ziekenhuis na brand in bizarre omstandigheden (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Peter Benoitstraat in Oostende woedde gisteravond iets voor elf uur een brand in een onbewoonbaar verklaard appartement. Twee bewoners van
  [naar artikel]
 26. Flat onbewoonbaar door brand in Jette (18/05/2019 - Metro)
  In de Brusselse gemeente Jette heeft zaterdagnamiddag een brand gewoed in een flat. Daarbij vielen geen gewonden maar het appartement is door de brand onbewoonbaar. Dat meldt de Brusselse brandweer. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid. De brand in de flat op de tweede verdieping van een drie verdiepingen tellend gebouw aan de Jetsesteenweg vond plaats tussen 14 uur en 15 uur, en ontstond in de slaapkamer van het appartement. Toen de brandweer ter plaatse kwam, hadden de bewoners de flat al verlaten, zodat er geen gewonden vielen. De brandweerlui zagen zich geconfronteerd met een dikke rook. Het vuur was relatief snel geblust maar de flat is door de brand zwaar beschadigd en tijdelijk onbewoonbaar. De bewoners van het appartement op de eerste verdieping konden wel naar hun woonst terugkeren. De flat op de derde verdieping was niet bewoond. bron: Belga Het bericht Flat onbewoonbaar door brand in Jette verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Brand vernielt huis terwijl bewoonster (85) in ziekenhuis ligt (03/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een brand vernielde dinsdagavond een huis in de Poekestraat in Ruiselede. De bewoonster, een 85-jarige weduwe, lag net in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 28. Flat onbewoonbaar door brand in keuken (20/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een huurflat in de Conenstraat in Bree is onbewoonbaar door een brand die woensdagmorgen in de keuken woedde. De bewoonster was niet meer thuis. Blijkbaar was een pot op het fornuis blijven staan. Buren zagen rook via het velux-raam ontsnappen. Bij aankomst van de brandweer bleek in de keuken brand te zijn. Keukenkastjes zijn daar vernield, maar het was vooral de rook die schade heeft aangericht in de volledige woning. De bewoonster huurde van een woonmaatschappij. Die heeft meteen een andere flat voorgesteld.
  [naar artikel]
 29. Twee appartementen in Veurne onbewoonbaar na brand (19/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Na een brand in de Pannenstraat in Veurne zijn twee sociale woningen onbewoonbaar verklaard. Het vuur ontstond op de gelijkvloerse verdieping. Een bewoonster moest worden geëvacueerd en raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 30. Hevige brand in living van appartement: geen gewonden (11/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een korte maar hevige brand heeft lelijk huisgehouden in een appartement aan de Ter Heydelaan in Deurne. Er vielen gelukkig geen gewonden, de bewoonster van het appartement was op het moment van de brand niet thuis.
  [naar artikel]
 31. Brand in appartement: bewoner bevangen door rook en naar ziekenhuis (20/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de Klinkaardstraat in Kapellen heeft het de voorbije nacht gebrand in een appartement. De brand is ontstaan in de woonkamer. Het slachtoffer is met rookvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen.
  [naar artikel]
 32. Zware schade door brand in flat: “Ik zag nog amper iets voor mijn ogen” (16/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een brand heeft zondagnacht heel wat schade aangericht in een appartement in de Lindelei in Hemiksem. De bewoner van de flat ademde daarbij heel wat rook in en moest naar het ziekenhuis. Het getroffen appartement is voorlopig onbewoonbaar. Ook de aanpalende flat mocht na de bluswerken niet meer bewoond worden omdat er rookschade en ook geurhinder was.
  [naar artikel]
 33. Appartement onbewoonbaar na brand, een persoon afgevoerd naar ziekenhuis (25/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de Francisco Ferrerlaan heeft het donderdagavond rond 17.15 uur gebrand in een appartementsgebouw op de zevende verdieping. Een persoon werd gewond afgevoerd en zal de nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen.
  [naar artikel]
 34. Brand in appartement terwijl bewoners op vakantie zijn (09/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Waterstraat in Munsterbilzen is vrijdagochtend om 3.30 uur brand uitgebroken in een appartement. De bewoners zijn op vakantie. Het appartement is tijdelijk onbewoonbaar. De brand werd vermoedelijk veroorzaakt door een defect aan een elektrische verwarming.
  [naar artikel]
 35. Appartement onbewoonbaar na korte maar hevige brand in Wommelgem (24/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een appartement op de Herentalsebaan in Wommelgem is vrijdagavond tijdelijk onbewoonbaar verklaard na een korte maar hevige brand. Daarbij vielen gelukkig geen gewonden.
  [naar artikel]
 36. Vrouw gewond bij brand in Deurne: “vuur werd aangestoken” (23/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De hulpdiensten zijn zaterdagnamiddag uitgerukt naar de Leopold Gilislaan in Deurne. Daar was brand uitgebroken in de keuken van een appartement. De schade van de brand bleef beperkt maar de bewoonster raakte wel gewond. “Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, ze verkeert niet in levensgevaar”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 37. Flat onbewoonbaar na kortsluiting (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een korte maar hevige brand in een appartement op de eerste verdieping van een woonblok in de Diepenbeekse Poststraat, heeft zondagochtend voor flink wat paniek in het centrum gezorgd. De flat is onbewoonbaar, twee aanpalende flats liepen rookschade op en een appartement liep waterschade op.
  [naar artikel]
 38. Brand in Hoeseltse flat: bewoonster vlucht naar terras (30/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In een appartement in de Nederstraat in Hoeselt is woensdagnamiddag brand uitgebroken.
  [naar artikel]
 39. Huis onbewoonbaar na felle keukenbrand: “Ramen sprongen van hitte” (19/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een huis in Egelsvennen in Mol raakte gisteravond onbewoonbaar na een felle keukenbrand. Een bewoonster is met een rookvergiftiging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 40. Woning onbewoonbaar na hevige brand, bewoonster kan veilig ontkomen (24/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Er heeft vrijdagavond een hevige brand gewoed in een woning in de Massestraat in Wambeek. De bewoonster van het huis kon veilig ontkomen en geraakte niet gewond.
  [naar artikel]
 41. Appartement in Knokke onbewoonbaar na brand (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In een appartement op de hoek van de Dumortierlaan en de Ferdinand Mosselmanstraat in Knokke brak deze nacht op de derde verdieping brand uit. De
  [naar artikel]
 42. Brand vernielt appartement van Matthias Schoenaerts in hartje Antwerpen (28/09/2017 - VRT NWS)
  In het appartement van Matthias Schoenaerts in Antwerpen heeft een brand gewoed. De acteur kon het pand tijdig verlaten en raakte niet gewond. Het appartement is wel onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 43. Flat onbewoonbaar na brand in Brussel (15/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Koolstraat in Brussel heeft in de nacht van maandag op dinsdag een brand gewoed op de derde verdieping van een flatgebouw. Daarbij vielen geen gewonden maar het getroffen appartement is wel minstens tijdelijk onbewoonbaar. Dat meldt de Brusselse brandweer.
  [naar artikel]
 44. Zware schade aan appartement na brand (25/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een appartement in de Lageweg in Hoboken heeft zaterdagavond zware schade opgelopen bij een brand. Het appartement is onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Bewoonster raakt zwaargewond na brand in Hams appartementsgebouw (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In een appartementsgebouw op het Heldenplein in Ham is woensdagavond brand ontstaan in de keuken. Het vuur ontstond rond 21.30 uur op de bovenste verdieping. De bewoonster die tijdens het koken naar de slaapkamer ging en daar wellicht in slaap is gevallen, is vermoedelijk met inwendige brandwonden naar het Universitair ziekenhuis van Antwerpen gevoerd.
  [naar artikel]
 46. Twee appartementen onbewoonbaar na hevige brand in Koersel (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Pieter Vanhoudtstraat in het centrum van Koersel is dinsdagmorgen omstreeks zes uur een appartement onbewoonbaar verklaard na een hevige brand. De brandweer had het vuur, dat ontstaan was in de living, snel onder controle.
  [naar artikel]
 47. Appartement onbewoonbaar door oververhitte frituurpan (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een appartement op de Kruittorenwal is onbewoonbaar na een brand zondagochtend. Het vuur werd rond 2.30 uur opgemerkt door de bewoner. In de keuken was een frituurpan oververhit geraakt. De vijftiger kon zichzelf nog in veiligheid brengen. In de keuken is er aanzienlijke brandschade. Omdat er in de rest van de woning rookschade is, werd het huis tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De bewoner kan tijdelijk bij familie terecht. (mm)
  [naar artikel]
 48. Appartement in Beverlo onbewoonbaar na brand (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Kroonstraat in Beverlo (Beringen) ontstond vrijdagavond een brand in een appartement van de Kantonnale Bouwmaatschappij. De bewoner van het woonerf was niet thuis en het waren de buren die alarm sloegen.
  [naar artikel]
 49. Politieman naar ziekenhuis na brand in appartement in centrum Schoten (26/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Markt in Schoten is donderdag brand uitgebroken in een appartement op de eerste verdieping. Niemand raakte gewond, maar een politieman moest wel ter controle naar het ziekenhuis omdat hij te veel rook had ingeademd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.