Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
20:27 uur

Signeersessie rapper Josylvio in Mediamarkt loopt uit de hand

Gazet van Antwerpen

09/10/2019 - 19:50

Een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio in de Mediamakt op de De Keyserlei is woensdagmiddag uit de hand gelopen. De politie moest ter plaatse komen en de winkel sloot vroegtijdig de deuren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Signeersessie rapper Josylvio in Antwerpse Mediamarkt loopt uit de hand (10/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio in de Mediamarkt op de De Keyserlei is woensdagmiddag uit de hand gelopen. De politie moest ter plaatse komen en de winkel sloot vroegtijdig de deuren.
  [naar artikel]
 2. Signeersessie rapper Josylvio in Mediamarkt loopt volledig uit de hand (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio in de Mediamarkt op de Antwerpse De Keyserlei is woensdagmiddag uit de hand gelopen. De politie moest ter plaatse komen en de winkel sloot vroegtijdig de deuren.
  [naar artikel]
 3. Signeersessie Nederlandse rapper in Mediamarkt loopt uit de hand (10/10/2019 - De Standaard)
  Een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio in de Mediamarkt op de De Keyserlei in Antwerpen is woensdagmiddag uit de hand gelopen. De politie moest ter plaatse komen en de winkel sloot vroegtijdig de deuren.
  [naar artikel]
 4. Mediamarkt dient klacht in na rellen bij signeersessie rapper Josylvio (11/10/2019 - VRT NWS)
  Mediamarkt gaat een klacht indienen tegen onbekenden na de rellen van eergisteren in een filiaal op de Keyserlei in Antwerpen. Een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio liep er volledig uit de hand. Amokmakers gooiden met cd's en brachten vernielingen aan in de winkel, nog voor Josylvio verschenen was in de winkel.
  [naar artikel]
 5. Grote heisa in Mediamarkt Antwerpen: signeersessie met Nederlandse rapper loopt uit de hand (10/10/2019 - VRT NWS)
  Gisterenmiddag is een signeersessie in de Mediamarkt op de De Keyserlei in Antwerpen uit de hand gelopen. De Nederlandse rapper Josylvio kwam zijn fans ontmoeten. Maar nog voor hij in de winkel verscheen, brachten amokmakers vernielingen aan in de winkel.
  [naar artikel]
 6. Mediamarkt dient klacht in na uit de hand gelopen signeersessie (10/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Elektroketen Mediamarkt heeft een klacht ingediend tegen onbekenden naar aanleiding van de signeersessie van rapper Josylvio die woensdag uit de hand liep in het filiaal aan de De Keyserlei.
  [naar artikel]
 7. Mediamarkt dient klacht in na uit de hand gelopen signeersessie in Antwerpen (11/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Winkelketen Mediamarkt heeft klacht ingediend tegen onbekenden nadat woensdag rellen uitbraken in een filiaal op de Keyserlei in Antwerpen. Daar waren enkele honderden jongeren aanwezig voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio.
  [naar artikel]
 8. Mediamarkt dient klacht in na uit de hand gelopen signeersessie in Antwerpen (11/10/2019 - Metro)
  Winkelketen Mediamarkt heeft klacht ingediend tegen onbekenden nadat woensdag rellen uitbraken in een filiaal op de Keyserlei in Antwerpen. Daar waren enkele honderden jongeren aanwezig voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio. Woensdagnamiddag zou rapper Josylvio cd’s komen signeren in de Keyserlei, vlakbij het centraal station. Maar nog voor de muzikant aan zijn sessie kon beginnen, liep de situatie uit de hand. Relschoppers gooiden met cd’s en andere winkelwaar, en brachten vernielingen aan. Er werd ook gestolen uit de winkel. De politie moest ter plaatse komen om aanwezigen naar buiten te begeleiden. Op het moment van de feiten waren zo’n 400 mensen aanwezig in de winkel. Mediamarkt heeft nu klacht ingediend tegen onbekenden, bevestigt woordvoerder Janick De Saedeleer. De beelden van de bewakingscamera’s werden aan de politie overhandigd. bron: Belga Het bericht Mediamarkt dient klacht in na uit de hand gelopen signeersessie in Antwerpen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Voor Josylvio trokken honderden fans naar Mediamarkt: Populair bij jongeren, meest gestreamde artiest in Nederland (10/10/2019 - VRT NWS)
  Misschien had u voor het nieuwsbericht over de uit de hand gelopen signeersessie gisteren in Antwerpen nog niet van Josylvio gehoord, maar bij Vlaamse en Nederlandse jongeren is de Nederlandse rapper razend populair. In Nederland was Josylvio vorig jaar zelfs de meest gestreamde artiest.
  [naar artikel]
 10. Wie is Josylvio, de rapper die zoveel fans naar de Antwerpse Mediamarkt lokte dat er een rel ontstond? (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij heeft 590.000 volgers op Instagram en kon gisterenmiddag een paar honderd jongeren naar Mediamarkt op de Antwerpse Keyserlei lokken. Het liep...
  [naar artikel]
 11. Concert Chance the Rapper loopt volledig uit de hand: 90 concertgangers per ambulance afgevoerd (23/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een concert van Chance the Rapper is vrijdag compleet uit de hand gelopen. De politie in Hartford, in de Amerikaanse staat Connecticut had de
  [naar artikel]
 12. Teleurgestelde gezichtjes bij signeersessie K3 (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er was de afgelopen dagen veel reclame gemaakt voor de signeersessie van K3 op de Boekenbeurs in Antwerpen. Honderden mensen stonden vanochtend
  [naar artikel]
 13. Teleurgestelde gezichten bij signeersessie K3 (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er was de afgelopen dagen veel reclame gemaakt voor de signeersessie van K3 op de Boekenbeurs in Antwerpen. Honderden mensen stonden vanochtend
  [naar artikel]
 14. Moet er nog elektronica zijn? Hier vind je binnenkort twee MediaMarkten op enkele kilometers van elkaar (04/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Nu MediaMarkt de elektro-afdeling van Makro overneemt en een shop in het warenhuis wordt, krijgt MediaMarkt op die manier twee vestigingen op Leeuws grondgebied. “We mikken op een ander publiek”, aldus MediaMarkt.
  [naar artikel]
 15. Opnieuw ingebroken bij Mediamarkt (18/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagnacht is opnieuw ingebroken in de Mediamarkt in de Biezenstraat. De daders werden vermoedelijk opgeschrikt en sloegen op de vlucht. Het is de tweede keer in korte tijd dat bij Mediamarkt is ingebroken. Bij de laatste inbraak werd een hele etalage vol gsm’s buitgemaakt.
  [naar artikel]
 16. Teleurgestelde gezichtjes bij signeersessie K3 op Boekenbeurs (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er was de afgelopen dagen veel reclame gemaakt voor de signeersessie van K3 op de Boekenbeurs in Antwerpen. Honderden mensen stonden vanochtend
  [naar artikel]
 17. Inbrekers slaan al voor vijfde keer toe bij MediaMarkt: nu via gat in de muur (05/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Dieven zijn er zondagavond opnieuw in geslaagd om binnen te dringen in de winkel van de elektronicaketen MediaMarkt aan de Parklaan in Turnhout. De daders maakten een gat in een muur van de zaak en namen smartphones en tablets mee. Het gaat al om de vijfde inbraak bij MediaMarkt sinds de opening vier jaar geleden.
  [naar artikel]
 18. Top MediaMarkt vertrekt na wintwaarschuwing (15/10/2018 - De Tijd)
  11:49 De CEO en de financieel directeur van winkelgroep Ceconomy vertrekken door de slechte resultaten van elektroketens MediaMarkt en Saturn.
  [naar artikel]
 19. VIDEO: Petanquen met… smartphones in MediaMarkt (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ja, er is deze namiddag extra security voorzien in MediaMarkt in winkelcentrum K in Kortrijk nadat 1.700 mensen op de Facebookpagina van het...
  [naar artikel]
 20. AA Gent last signeersessie af vanwege coronavirus: “Als één speler besmet wordt, is onze competitie voorbij” (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent had vannamiddag in de fanshop een signeersessie gepland met Brecht Dejaegere, Elisha Owusu en de AA Gent Ladies Silke Vanwynsberghe en Tine...
  [naar artikel]
 21. Winstalarm bij MediaMarkt en Saturn (19/09/2018 - De Tijd)
  08:50 Ceconomy, dat de winkelketens Saturn en MediaMarkt bevat, verlaagt zijn winstprognoses voor het lopende boekjaar.
  [naar artikel]
 22. Honderden in de rij voor signeersessie K3 op Boekenbeurs (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er was de afgelopen dagen veel reclame gemaakt voor de signeersessie van K3 op de Boekenbeurs in Antwerpen. Honderden mensen stonden vanochtend
  [naar artikel]
 23. Wij zijn toch niet gek? Hogere prijzen bij Mediamarkt tijdens solden dan ervoor (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende klanten klagen op sociale media over de prijzenpolitiek van elektronicaketen Mediamarkt. Op foto's die gepost worden is te zien hoe
  [naar artikel]
 24. Inbrekers slaan opnieuw toe bij MediaMarkt (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Minstens drie onbekenden zijn er zaterdagavond in geslaagd om via de achterzijde toegang te krijgen tot de winkel van MediaMarkt op de Turnhoutse Parklaan. Daar namen ze een hoeveelheid smartphones mee.
  [naar artikel]
 25. Inbrekers maken gat in muur van MediaMarkt Turnhout (05/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De politie kreeg zondagavond om iets voor middernacht een melding dat er was ingebroken bij de MediaMarkt aan de Parklaan in Turnhout.
  [naar artikel]
 26. Inbrekers slijpen ijzeren poort door bij MediaMarkt Hasselt (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de elektronicagigant MediaMarkt op de Ikea-site in Hasselt is maandagmorgen een zware kraak gepleegd.
  [naar artikel]
 27. KAA Gent stelt signeersessie uit omwille van Coronavirus: “Geen risico nemen voor spelers” (04/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Onze Buffalo’s hadden gepland om woensdag een signeersessie te organiseren in de fanshop aan de Ghelamco Arena. Maar omwille van het Coronavirus stellen ze die uit, “Op advies van de clubarts en als preventieve maatregel bij de corona-problematiek”, klinkt het.
  [naar artikel]
 28. Foutje van MediaMarkt: bijna alles voor 95 cent (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De MediaMarkt in Nederland heeft in de nacht van woensdag op donderdag geblunderd door urenlang een groot deel van het assortiment voor slechts 95...
  [naar artikel]
 29. STVV trapt 2020 af met open training en signeersessie (04/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Om de band met de supporters aan te halen trapte STVV het nieuwe jaar zaterdagochtend af op eigen bodem. Op het oefencomplex trokken de Kanaries tussen 9 en 10 uur hun voetbalschoenen aan voor een open training met kinderen, gevolgd door een signeersessie in de kantine.
  [naar artikel]
 30. MediaMarkt palmt Makro in: dit verandert er (02/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  MediaMarkt neemt de elektronica-afdelingen van Makro over. Daardoor kan een deel van de 505 mensen die bij Makro worden ­afgedankt, aan het werk blijven. Het verlieslatende Makro wil zich richten op feest­artikelen, producten voor de bouw en verse voeding. MediaMarkt kondigde in het najaar aan dat het interesse had om de elektronica-afdelingen in de zes Makro-winkels in België over te nemen. Nu bevestigen beide ketens dat het akkoord rond is. De omvorming zou tegen midden mei afgerond moeten zijn.
  [naar artikel]
 31. Kerstfeestje met Olivia Munn loopt uit de hand (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een kerstfeestje dat volledig uit de hand loopt? Dat moet je gezien hebben. En al zeker als het om een komedie gaat waarin Jennifer Aniston,
  [naar artikel]
 32. Er zit een luchtje aan de shishabar: “Dit loopt ernstig uit de hand” (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Shishabars schieten als paddenstoelen uit de grond en trekken een jong publiek aan. Maar ze zijn vaak onveilig. “Dit loopt ernstig uit de hand.”
  [naar artikel]
 33. 'Hete zomer' geeft MediaMarkt pandoering op de beurs (09/10/2018 - De Tijd)
  10:54 De groep boven elektroketen MediaMarkt maakt dit jaar aanzienlijk minder winst dan vorig jaar. De aandeelhouders sturen het aandeel bijna 20 procent lager.
  [naar artikel]
 34. Tweeling loopt in volle euforie hand in hand over de finish maar dat schiet bij Duitsers in verkeerde keelgat (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De zusjes Anna en Lisa Hahner beleefden een moment om nooit meer te vergeten toen ze hand in hand over de streep liepen na afloop van de
  [naar artikel]
 35. Tweeling loopt in volle euforie hand in hand over de finish maar dat schiet bij Duitsers in verkeerde keelgat (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De zusjes Anna en Lisa Hahner beleefden een moment om nooit meer te vergeten toen ze hand in hand over de streep liepen na afloop van de
  [naar artikel]
 36. MediaMarkt-moeder koopt stukje Fnac (26/07/2017 - De Tijd)
  10:41 Het Duitse Metro, de eigenaar van MediaMarkt en Makro, heeft een belang van bijna een kwart gekocht in Fnac Darty, het bedrijf boven Fnac en Vanden Borre.
  [naar artikel]
 37. Luminus smeert MediaMarkt-klanten contract in plaats van prijsofferte aan (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Word klant bij Luminus en shop voor 100 euro bij Mediamarkt’. Met dat aanlokkelijk voorstel proberen Luminus-verkopers in de winkels van...
  [naar artikel]
 38. Ramkraak in Gent: minicooper rijdt in etalage Mediamarkt (22/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen nacht heeft er een ramkraak plaatsgevonden op de Mediamarkt langs de N60 in Gent. Een Mini Cooper is de etalageruit van de winkel...
  [naar artikel]
 39. John De Mol en MediaMarkt lanceren muziekstreamingdienst (03/07/2017 - De Tijd)
  20:09 Talpa Radio, de radioafdeling van Talpa Media van John de Mol, begint samen met elektronicaketen MediaMarkt een eigen dienst voor muziekstreaming in Nederland.
  [naar artikel]
 40. Klant klaagt valse koopjes Mediamarkt aan: “Boerenbedrog van de bovenste plank” (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op sociale media klaagt een klant over de prijzenpolitiek van Mediamarkt. Op foto’s die de man op zijn Facebookpagina postte, is te zien hoe...
  [naar artikel]
 41. Flashmob loopt uit de hand: Wie is internetfenomeen Vargasss92? (15/11/2017 - VRT NWS)
  De onrust in Brussel van vanmiddag is veroorzaakt door een oproep van het populaire Franse sociaalnetwerksitefenomeen Vargasss92. De Franse rapper is bijzonder populair op Instagram en Facebook. Wat weten we over Vargasss92?
  [naar artikel]
 42. “Lege winkels in Hasselt? Met dank aan SALK-politici” (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltDat MediaMarkt verdwijnt uit het centrum van Hasselt, is volgens ondernemer Roland Duchâtelet het gevolg van “de SALK-politici die ervoor gezorgd hebben dat een mooi groengebied is opgeofferd om de handel in de kernstad verder kapot te maken”. De Ikea-site waar de nog overblijvende MediaMarkt ligt, verzwakt in zijn ogen het stadscentrum. MediaMarkt is trouwens niet het enige lege winkelpand in de TT-torens. Het vroegere United Brands staat al lang leeg, en de H&M is er ook al vertrokken.
  [naar artikel]
 43. Oprichter van MediaMarkt overleden: van kachelverkoper tot elektronicagigant (28/12/2017 - VRT NWS)
  Erich Kellerhals, de oprichter van elektronicaketen MediaMarkt, is op kerstdag overleden. Dat heeft zijn familie laten weten. De Duitse miljardair is 78 jaar geworden.
  [naar artikel]
 44. Test Aankoop: "Energieleverancier Luminus lokt klanten op misleidende manier bij Mediamarkt" (19/12/2019 - VRT NWS)
  “De manier waarop energieleverancier Luminus klanten lokt in de filialen van Mediamarkt, is misleidend.” Dat zegt consumentenorganisatie Test Aankoop op basis van verschillende klachten en eigen onderzoek. De verkopers van Luminus knopen een gesprek aan door klanten waardebonnen voor Mediamarkt aan te bieden.
  [naar artikel]
 45. Gordon ontroerd door opkomst signeersessie: "Ik kreeg kaartjes en bloemen... het was overweldigend" (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De hoge opkomst bij de signeersessie van zijn biografie, heeft Gordon "mega ontroerd". De presentator startte aan het begin van de nacht van...
  [naar artikel]
 46. “Regelrechte leugens en een vervalste paraaf”: Luminus smeert MediaMarkt-klanten contract in plaats van prijsofferte aan (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Word klant bij Luminus en shop voor 100 euro bij Mediamarkt’. Met dat aanlokkelijk voorstel proberen Luminus-verkopers in de winkels van...
  [naar artikel]
 47. VIDEO: Nog altijd zoekt politie daders van deze meer dan spectaculaire inbraak in Mediamarkt (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is nog altijd op zoek naar de inbrekers die vorig jaar twee nachten op rij hebben toegeslagen in de Mediamarkt in het Oost-Vlaamse...
  [naar artikel]
 48. Hasseltse MediaMarkt-vestigingen smelten samen: vanaf morgen grote uitverkoop (23/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Hasseltse MediaMarkt-vestigingen gelegen aan meubelketen IKEA en in het stadscentrum smelten samen. De winkel in het centrum sluit eind november al de deuren. Het personeel verhuist integraal mee naar de andere vestiging en dus blijven alle jobs behouden. MediaMarkt had met de vestiging Twee Torens lange tijd verhuisplannen naar een andere locatie in het stadscentrum, maar die werden uiteindelijk opgeborgen.
  [naar artikel]
 49. Brutale inbraak bij MediaMarkt in Schoten (09/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In Schoten heeft het filiaal van MediaMarkt op de Bredabaan in de nacht van zondag op maandag ongewenst bezoek gekregen. Dat zegt het Antwerpse parket. Onbekenden sloegen er de glazen toegangsdeur in en gingen ervandoor met elektronica zoals gsm’s, camera’s en smartwatches.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.