Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 May 2020
23:31 uur

Daar is kleine Mignolet al! Rode Duivel toont zoontje Lex

Het Belang van Limburg

09/10/2019 - 20:06

Simon Mignolet is woensdagnamiddag papa geworden van een zoontje, Lex.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Rode Duivel Simon Mignolet vader van zoontje Lex (09/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Simon Mignolet is woensdagnamiddag papa geworden van een zoontje, Lex. Door de geboorte van Mignolet’s eerste kindje zijn er ook wat verschuivingen in de selectie van de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 2. Mignolet: “Iedereen zou een salaris van 18 miljoen euro overwegen” (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet bracht tijdens de kerstperiode een blitzbezoek aan België. De Rode Duivel nodigde familie, vrienden en… uw krant uit voor een heet mokje espresso in zijn koffiebar ‘Twentytwo Coffee’.
  [naar artikel]
 3. Rode Duivel Simon Mignolet stelt eigen koffiebar voor: “Naam is knipoog naar mijn rugnummer” (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Liverpool-doelman Simon Mignolet heeft dinsdag in Sint-Truiden zijn eigen koffiebar Twentytwo voorgesteld aan de pers. De Rode Duivel zal zelf niet achter de toog te vinden zijn, maar laat de uitbating over aan zijn broer en vrouw. Mignolet heeft wel de ambitie om er de beste koffie en een assortiment van gezonde voeding te serveren. Over twee weken moet Twentytwo de deuren openen.
  [naar artikel]
 4. Mignolet niet blij met situatie in Liverpool: “Ik vind het bizar dat Karius wel uitgeleend wordt” (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Doelman Loris Karius zal de komende twee seizoenen de kleuren van de Turkse topclub Besiktas verdedigen. De Duitser wordt door Liverpool verhuurd tot het einde van zijn contract. Het vertrek van Karius is minder goed nieuws voor Rode Duivel Simon Mignolet. Die ‘promoveerde’ door de transfer van Karius tot tweede doelman en zit voorlopig vast op Anfield Road. Nog een seizoen op de bank, ziet Mignolet niet zitten. “Ik ben altijd duidelijk geweest: ik wil spelen”, zegt de Rode Duivel.
  [naar artikel]
 5. Simon Mignolet stelt eigen koffielijn voor (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet heeft dinsdagnamiddag tijdens een persconferentie in de Bloesembar in Sint-Truiden zijn eigen koffielijn voorgesteld. De doelman van Liverpool en de Rode Duivels opende in oktober 2016 zijn eigen koffiebar. Een eigen koffielijn beschouwt Mignolet als een logisch vervolg.
  [naar artikel]
 6. Mignolet is van Liverpool (10/04/2019 - De Morgen)
  Simon Mignolet (25) heeft zijn transfer beet. Liverpool bevestigde gisteravond laat de komst van de doelman. Mignolet, eerste Belg ooit bij 'The Reds', ondertekent een contract voor vijf jaar. Liverpool betaalt 11 miljoen euro voor de Rode Duivel.
  [naar artikel]
 7. Liverpool en Mignolet geven 0-2-voorsprong uit handen tegen Arsenal, Rode Duivel gaat niet vrijuit op deze pegel (22/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Simon Mignolet heeft met Liverpool een punt geraapt op Arsenal. Liverpool stond 0-2 voor, maar Mignolet moest zich in de tweede helft drie keer...
  [naar artikel]
 8. Na dochter Ayla, nu een zoontje: Toby Alderweireld wordt opnieuw vader (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heuglijk nieuws ten huize Alderweireld in Londen. “Kleine zus of kleine broer voor Ayla?”, vraagt de Rode Duivel in een post op Instagram. Waarna...
  [naar artikel]
 9. Na een eigen koffiebar stelt Simon Mignolet nu ook een eigen koffielijn voor (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet heeft dinsdagnamiddag tijdens een persconferentie in de Bloesembar in Sint-Truiden zijn eigen koffielijn voorgesteld. De doelman van Liverpool en de Rode Duivels opende in oktober 2016 zijn eigen koffiebar. Een eigen koffielijn beschouwt Mignolet als een logisch vervolg.
  [naar artikel]
 10. Simon Mignolet veilt unieke voetbalshirts voor ALS (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ter ondersteuning van het wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte ALS laat Rode Duivel Simon Mignolet deze week via veilingsite Catawiki een
  [naar artikel]
 11. Simon Mignolet veilt unieke voetbalshirts voor ALS (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ter ondersteuning van het wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte ALS laat Rode Duivel Simon Mignolet deze week via veilingsite Catawiki een
  [naar artikel]
 12. Penaltyheld Mignolet: "Had me nochtans voorbereid op Hazard" (03/02/2017 - Sporza)
  Simon Mignolet eiste in het gelijkspel tegen Chelsea een hoofdrol op. De Rode Duivel zag er niet goed uit bij de 0-1, maar herpakte zich door een penalty te stoppen.
  [naar artikel]
 13. Heuglijk nieuws voor Simon Mignolet: doelman is fiere papa van zoontje Lex (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heuglijk nieuws voor Simon Mignolet. De 31-jarige doelman van Club Brugge en de Rode Duivels is vanavond de fiere papa geworden van een zoontje...
  [naar artikel]
 14. Toby toont opnieuw zijn hart: hij verrast ambulancier die viraal ging met bemoedigend telefoontje (04/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De meest aanwezige Rode Duivel in coronatijden? Met voorsprong Toby Alderweireld. Toby toont zijn hart. Het zit hem in de kleine gebaren. Vrijdag...
  [naar artikel]
 15. Mignolet: "Ik blijf kalm, maar ik moet aan mijn toekomst denken" (15/01/2018 - Sporza)
  Simon Mignolet kreeg zondag een nieuwe tik van Jürgen Klopp. De Rode Duivel reageert bij Sporza. "De situatie is duidelijker geworden."
  [naar artikel]
 16. Mignolet op twitter: "Alle spelers zijn teleurgesteld" (27/05/2018 - Sporza)
  Simon Mignolet heeft op twitter gereageerd op de verloren CL-finale van gisteren. Opvallend: de Rode Duivel repte met geen woord over de blunders van concurrent Karius.
  [naar artikel]
 17. Mignolet: "Een kinderdroom om kapitein te zijn van Premier League-ploeg" (05/11/2017 - Sporza)
  Simon Mignolet mocht gisteren voor het eerst de kapiteinsarmband aantrekken bij Liverpool. En dat vond de Rode Duivel een hele eer. "Ik was toch een beetje verrast."
  [naar artikel]
 18. Klopp prijst sterke prestatie Mignolet: "Beste save die ik ooit zag" (10/04/2017 - Sporza)
  Simon Mignolet speelde zaterdag heel sterk bij Liverpool. Bij een 1-2-voorsprong in Stoke kreeg Berahino een binnentikker aangeboden van Arnautovic, maar de Rode Duivel stopte de bal met een prachtige reflex.
  [naar artikel]
 19. Football Talk buitenland. Mertens zit Maradona op de hielen - Sterling: “Negen punten aftrek voor racisme” - Mignolet krijgt lof (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Amper 180 minuten heeft Simon Mignolet (31) dit seizoen op de teller voor Liverpool. Toch is de tweede keuze onder de lat bij de Rode Duivel enorm...
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Simon Mignolet herlanceert befaamde Ice Bucket Challenge (28/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet heeft vnadaag in zijn Truiense koffiebar ‘Twenty Two Coffee’ het startschot van een nieuwe Ice Bucket Challenge gegeven.
  [naar artikel]
 21. Klap voor Mignolet: Klopp kiest voor jonge Duitser in doel bij Liverpool (24/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De keeperskwestie bij Liverpool houdt de Britse media al een tijdje bezig. Met Rode Duivel Simon Mignolet en de Duitser Loris Karius beschikt
  [naar artikel]
 22. Bankzitter Mignolet beleeft geweldige avond vanop de eerste rij: "#YNWA" (05/04/2018 - Sporza)
  Simon Mignolet beleefde de indrukwekkende prestatie van Liverpool vanop de bank. De Rode Duivel blijft ondanks zijn status van bankzitter wel positief.
  [naar artikel]
 23. Mignolet behoudt plek onder de lat: "Eerste fout van Simon die ik me kan herinneren in weken" (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jurgen Klopp behoudt het vertrouwen in Simon Mignolet. De Rode Duivel kwam in Engeland weer in de vuurlinie nadat hij tegen Tottenham half naast...
  [naar artikel]
 24. Klopp: "Ik blijf positief over Mignolet, maar Karius is mijn nummer 1" (19/01/2018 - Sporza)
  Simon Mignolet is een plekje gezakt in de rangorde bij Liverpool. Coach Jürgen Klopp houdt de Rode Duivel ook tegen Swansea op de bank, Karius staat onder de lat.
  [naar artikel]
 25. Mignolet zullen ze geen twee keer liggen hebben op vrije trap en dus pakt Rode Duivel uit met geniaal muurtje (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zou Simon Mignolet nog nachtmerries hebben van die knullige vrije trap van David Luiz (Chelsea) van anderhalve week geleden? 'Big Si' had niet
  [naar artikel]
 26. Winnende Mignolet probeert vriendelijk te zijn, maar wordt straal genegeerd (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet won met Liverpool de finale van de Asia Trophy tegen Leicester City. Na de wedstrijd mocht hij zijn medaille in ontvangst nemen, maar dat verliep niet helemaal naar wens.
  [naar artikel]
 27. Mignolet bescheiden als altijd: "Ik heb niet veel moeten doen, de jongens hebben het werk voor mij goed gedaan." (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Simon Mignolet speelde tegen Dinamo Kiev zijn eerste wedstrijd in het shirt van Club. De Rode Duivel pakte in de eerste helft uit met een knappe...
  [naar artikel]
 28. Simon Mignolet steunt ALS Liga met trainingssessie en gala-avond: "Nog altijd geen behandeling voor ziekte" (22/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Rode Duivel Simon Mignolet heeft vanavond in zijn koffiebar in Sint-Truiden bekend gemaakt dat hij de ALS Liga zal steunen met twee nieuwe
  [naar artikel]
 29. Broers Mignolet lanceren eigen koffiecapsules (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Truiense broers Simon en Wouter Mignolet lanceren hun eigen merk koffiecapsules. “Twenty Two Coffee is er in zes smaken, voor elke koffiedrinker wat wils”, zegt de Rode Duivel.
  [naar artikel]
 30. Football Talk buitenland. Mertens zit Maradona op de hielen - Sterling: “Negen punten aftrek voor racisme” - “Mignolet ongelofelijk belangrijk voor Liverpool” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Amper 180 minuten heeft Simon Mignolet (31) dit seizoen op de teller voor Liverpool. Toch is de tweede keuze onder de lat bij de Rode Duivel enorm...
  [naar artikel]
 31. Club Brugge stunt met Simon Mignolet (04/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft een kanjer van een topdoelman binnengehaald. Rode Duivel Simon Mignolet (31) arriveerde zondagavond in België om maandag de medische testen af te leggen in Brugge. Hij kan een contract van vijf jaar ondertekenen bij Club.
  [naar artikel]
 32. Club Brugge stunt met Simon Mignolet (04/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft een kanjer van een topdoelman binnengehaald. Rode Duivel Simon Mignolet (31) arriveerde zondagavond in België om maandag de medische testen af te leggen in Brugge. Hij kan een contract van vijf jaar ondertekenen bij Club.
  [naar artikel]
 33. Simon Mignolet krijgt nog eens een kans bij Liverpool (24/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Simon Mignolet is op de bank verzeild geraakt bij Liverpool ten nadele van de jonge Duitser Loris Karius. De Rode Duivel krijgt dinsdag echter nog eens een speelkans van Jürgen Klopp in de League Cup tegen de Spurs.
  [naar artikel]
 34. Opmerkelijke beslissing van Klopp: Mignolet niet in selectie tegen Arsenal (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zoek straks niet naar Simon Mignolet tussen de palen bij Liverpool. De Rode Duivel zit niet in de selectie bij The Reds voor de topper tegen Arsenal, Loris Karius zal het doel verdedigen. Nochtans is onze landgenoot topfit, kerngezond en heeft hij geen last van transferitis. Klopp liet zaterdag aan Mignolet weten dat hij rust krijgt, een bizarre uitleg van de Duitse coach met de interlandbreak in het verschiet.
  [naar artikel]
 35. Ferme stunt: Club Brugge haalt Mignolet terug naar België (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een krachttoer van jewelste. Club Brugge haalt Champions Leaguewinnaar & Rode Duivel Simon Mignolet (31) terug naar België. De doelman van...
  [naar artikel]
 36. Simon Mignolet neemt afscheid van Liverpool: “Die nacht in Madrid zal ik nooit vergeten” (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met een spraakmakende transfer naar Club Brugge kwam er voor Rode Duivel Simon Mignolet ook een einde aan zes seizoenen bij Liverpool. “In die periode heb ik met heel wat fantastische spelers op het veld gestaan, maar de huidige selectie is de sterkste waarin ik ooit gespeeld heb. Die nacht in Madrid zal ik nooit vergeten”, verwees Mignolet naar de gewonnen Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur.
  [naar artikel]
 37. Klopp: "Mignolet zal spelen tegen West Bromwich Albion" (26/01/2018 - Sporza)
  Simon Mignolet krijgt morgen opnieuw zijn kans in het Liverpool-doel. Zijn coach Jurgen Klopp bevestigde vandaag dat de Rode Duivel zal spelen in het FA Cup-duel tegen WBA.
  [naar artikel]
 38. Ferme stunt: Club Brugge haalt Mignolet terug naar België, blauw-zwart betaalt zo’n 7 miljoen (05/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een krachttoer van jewelste. Club Brugge haalt Champions Leaguewinnaar en Rode Duivel Simon Mignolet (31) terug naar België. De doelman van...
  [naar artikel]
 39. "Ik zou het niet over mijn hart kunnen krijgen om Rode Duivels vaarwel te zeggen" (06/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Engeland hoor je tijdens de eindejaars- en nieuwjaarsperiode meer supportersliederen dan kerstdeuntjes. Toch vond Simon Mignolet twee vrije dagen om een blitzbezoek te brengen aan België. De Rode Duivel nodigde familie, vrienden en… uw krant uit voor een heet mokje espresso in zijn koffiebar ‘Twentytwo Coffee’. We schotelden Mignolet er een resem multiple choice-vragen voor: over Bruce Grobbelaar, het EK voetbal, Roberto Martinez en steenrijke Chinezen.
  [naar artikel]
 40. Mignolet bijt van zich af: “Bij Liverpool word je als keeper altijd in vraag gesteld” (31/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Simon Mignolet heeft dit seizoen al ups and downs gekend. Tot midden september was hij eerste keeper bij Liverpool, daarna nam Loris Karius die rol over. Nadat die laatste een reeks fouten maakte, kreeg Mignolet in december opnieuw het vertrouwen van coach Jürgen Klopp. Al kreeg hij na het eerste tegendoelpunt van Stoke City alweer een berg kritiek over zich heen. In de Britse krant The Times bijt hij van zich af.
  [naar artikel]
 41. Eindelijk: na acht maanden mag “briljante” Simon Mignolet weer spelen bij Liverpool (25/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor Simon Mignolet. De Rode Duivel staat woensdag onder de lat bij Liverpool voor de clash in de League Cup tegen Chelsea. Daarmee komt een einde aan een wachtperiode van acht maanden.
  [naar artikel]
 42. Simon Mignolet is altijd als eerste in de fitness en als laatste weg: "Keepen is mentaal een zware taak" (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij Frankrijk kreeg reservedoelman Steve Mandanda zijn kans in de overbodige laatste groepswedstrijd tegen Denemarken. Het is nog maar de vraag of Roberto Martinez hetzelfde doet met Thibaut Courtois en Simon Mignolet tegen Engeland. Maar of hij nu speelt of niet, klaar is de Truienaar altijd. Op de bank bij Liverpool voor die vermaledijde Karius of in de dug-out bij de Rode Duivels, op geen enkel moment laat Big Si het hangen. Vraag het aan de stafleden welke Rode Duivel nog het meest met zijn vak bezig is en Simon Mignolet wordt het vaakst genoemd. Een inkijk in de levensstijl van de Truiense machine.
  [naar artikel]
 43. Club stunt met Simon Mignolet: "Beloning voor professionele houding" (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft een kanjer van een topdoelman binnengehaald. Rode Duivel Simon Mignolet (31) arriveerde gisteravond in België om vandaag medische testen af te leggen in Brugge. De Truienaar kan een contract van vijf jaar ondertekenen bij Club.
  [naar artikel]
 44. Kevin De Bruyne verwacht opnieuw een zoontje (15/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix verwachten opnieuw een zoontje. Dat liet de Rode Duivel via Instagram verstaan: “Waiting for our...
  [naar artikel]
 45. Martínez geniet van al die Rode Duivels in onze competitie: “Het toont aan dat hun mentaliteit goed is” (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kompany. Mignolet. En nu ook Chadli. België lijkt opnieuw aantrekkelijk voor de Rode Duivels. Roberto Martínez juicht die trend toe.
  [naar artikel]
 46. Kevin De Bruyne verwelkomt zoontje Rome (31/10/2018 - Metro)
  Kevin De Bruyne is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Michèle Lacroix is bevallen van hun zoontje Rome. Dat heeft de Rode Duivel vandaag aangekondigd op Instagram. De middenvelder van Manchester City postte een foto van Rome, met daarbij de tekst: “Ons nieuwste gezinslid is hier. We houden al zo veel van jou, kleine Rome.” In maart 2016 werd de 27-jarige De Bruyne voor de eerste keer vader. Michèle Lacroix zette toen met Mason Milian al een zoon op de wereld. bron: Belga Het bericht Kevin De Bruyne verwelkomt zoontje Rome verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Mignolet van antiheld tot held in topper tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Premier League-topper tussen Liverpool en Chelsea is op 1-1 geëindigd. Rode Duivel Simon Mignolet speelde een hoofdrol: bij de 0-1 lette hij niet goed op toen Chelsea snel een vrije trap nam, in de slotfase ranselde hij knap een strafschop uit doel. Ondanks dat puntenverlies loopt leider Chelsea uit op Arsenal, dat op eigen veld onderuit ging van Watford.
  [naar artikel]
 48. Rode Duivel-coalitie als alternatief voor paars-geel (14/01/2020 - De Tijd)
  21:54 Door Open VLD opzij te schuiven moet het voor de ‘rode’ PS aanvaardbaar worden in zee te gaan met ‘duivel’ Bart De Wever. Al is de Rode Duivel-coalitie nog lang niet geboren.
  [naar artikel]
 49. Radja Nainggolan is weer Rode Duivel: “Volgende keer beter opletten als ik ga stappen” (06/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Radja Nainggolan is terug Rode Duivel. Daar werd twijfel over gezaaid nadat hij bij zijn vorige passage in België positief was bij een alcoholcontrole.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.