Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 June 2020
04:55 uur

Oorlog in WAG-land: kreeg The Sun privéverhalen door over Coleen Rooney van een andere spelersvrouw?

De Morgen

09/10/2019 - 20:09

Volgens Coleen Rooney, de vrouw van de bekende Engelse voetballer Wayne Rooney, is eindelijk duidelijk wie al jarenlang informatie over haar privéleven deelde met tabloidkrant The Sun: Rebekah Vardy, vrouw van de (net iets minder) bekende Engelse voetballer Jamie Vardy.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Oorlog in WAG-land: hoe Coleen Rooney blootlegde wie privéverhalen over haar lekte naar The Sun (09/10/2019 - De Morgen)
  Volgens Coleen Rooney, de vrouw van de bekende Engelse voetballer Wayne Rooney, is eindelijk duidelijk wie al jarenlang informatie over haar privéleven deelde met tabloidkrant The Sun: Rebekah Vardy, vrouw van de (net iets minder) bekende Engelse voetballer Jamie Vardy.
  [naar artikel]
 2. ‘War of the Wags’ gaat voort: “Discussiëren met Coleen is even zinvol als discussiëren met een duif” (11/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Yep, het is nog steeds oorlog tussen Coleen Rooney en Rebekah Vardy, WAG’s van enerzijds Wayne Rooney en Jamie Vardy. Mevrouw Rooney beschuldigt mevrouw Vardy ervan details van haar privéleven te delen met The Sun. Onzin, volgens mevrouw Vardy die in een interview met The Daily Mail discussiëren met Coleen als even zinvol bestempelt dan discussiëren met een duif. Roekoekoe, roekoekoe.
  [naar artikel]
 3. Coleen Rooney zonder trouwring op vakantie (24/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Slechts drie maanden geleden was de zwangere Coleen Rooney (31) nog op vakantie in Barbados met haar man Wayne, en hun drie kinderen. Nu is Coleen...
  [naar artikel]
 4. Alleen met deze regels van vrouwlief Coleen kan voetballer Wayne Rooney zijn huwelijk redden (27/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Coleen Rooney (32) heeft het gehad met de wilde uitspattingen van haar echtgenoot, D.C. United-speler Wayne (33). Daarom legt ze hem nu enkele...
  [naar artikel]
 5. De WAG-vete tussen mevrouw Rooney en mevrouw Vardy davert voort: “Praten met Coleen is als praten met een duif” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe episode in de WAG-clash tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy (37). Nadat de vrouw van Wayne Rooney de echtgenote van Jamie Vardy...
  [naar artikel]
 6. Verzoening tussen Wayne Rooney en zijn Coleen (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige maand trok de zwangere Coleen Rooney (31) nog op vakantie naar de Caraïben. Zonder man en - opvallend - zonder trouwring. "Uit elkaar",...
  [naar artikel]
 7. Na de breuk, weer verzoend: Rooney en zijn Coleen opnieuw samen (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen zijn samen gespot tijdens een romantisch weekendje, zo meldt de Britse krant The Sun. In september werd de Britse aanvaller van Everton nog dronken van achter het stuur geplukt van de wagen van ene Laura Simpson, wat Coleen woest maakte. Ze vertrok prompt en verscheen op foto’s zonder trouwring, maar nu lijkt ze Rooney toch weer een kans te geven. Volgens vrienden concentreert het koppel zich nu op de komst van hun vierde kindje.
  [naar artikel]
 8. Onvervalste ‘catfight’ in WAG-wereld: Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy ervan valse verhalen te verkopen (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit er bovenarms op tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy. De vrouw van Wayne, tegenwoordig in de aanval van het Amerikaanse DC United,...
  [naar artikel]
 9. Engeland smult van openlijke ruzie tussen WAG’s Coleen Rooney en Rebekah Vardy: van beste vriendinnen tot aartsrivalen (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het zit er bovenarms op tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy (32), de voetbalvrouwen van Wayne Rooney (D.C. United, ex-Manchester United) en Jamie Vardy (Leicester City). De eerste beschuldigt de tweede van het “verkopen” van verhalen uit haar privéleven, maar de zwangere Rebekah ontkent in alle toonaarden.
  [naar artikel]
 10. Deze "WAG war" doet de brexit bijna vergeten: de ruziënde voetbalvrouwen Coleen Rooney en Rebekah Vardy  (12/10/2019 - VRT NWS)
  Smeuïg, smeuïger, smeuïgst. De Britten hebben tussen alle aanslepende brexit-perikelen door gratis wat afleiding gekregen: twee ruziënde voetbalvrouwen of WAG's (Wives And Girlfriends). Coleen Rooney versus Rebekah Vardy. Ze waren tot voor kort goedlachse vriendinnen maar lusten elkaar nu rauw. Rooney beschuldigt Vardy er immers van haar Instagram-posts over haar privéleven te lekken naar het roddelblad The Sun. Vardy ontkent in alle toonaarden. Het verhaal ontgaat zelfs de Britse politie niet die "iemand zoekt met het speurderstalent van Rooney" en ook actrice Keira Knightley blijkt Rooney te willen vertolken (als er ooit een film van komt).
  [naar artikel]
 11. Coleen verdedigt overspelige echtgenoot Wayne Rooney, zijn ex-minnares haalt uit: "Pure aandachtzoekerij" (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ja, ik draag mijn trouwring weer...", begint Coleen haar Facebookbrief. "Sommige mensen hebben medelijden met mij. Dat is niet nodig. Ik ben een...
  [naar artikel]
 12. Ex-minnares van Wayne Rooney daagt zijn vrouw uit (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Simpson, de partygirl met wie Wayne Rooney deze zomer zijn zwangere vrouw Coleen bedroog, blijft zich vrolijk maken over haar liefdesrivale.
  [naar artikel]
 13. Wayne Rooney is woest na overspelgeruchten: “Genoeg is genoeg, er is helemaal niets gebeurd” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze week lekten foto’s uit die leken aan te tonen dat voetballer Wayne Rooney (33) overspel pleegde. Zijn vrouw Coleen (33) zou razend zijn...
  [naar artikel]
 14. ‘War of the WAGs’ liet flinke sporen na bij mevrouw Vardy: “Ik belandde drie keer in het ziekenhuis” (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vete met Coleen Rooney, vrouw van, hakte er diep in bij Rebekah Vardy. Dat zei de partner van Leicester-spits Jamie in een emotioneel interview...
  [naar artikel]
 15. Cultheld Wayne Rooney krijgt staande ovatie bij zijn 120ste en laatste optreden voor Engeland (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney (33) zal nooit nog spelen voor het nationale elftal van Engeland. De voormalige kapitein van de Three Lions, momenteel aan de slag in de VS, kreeg op Wembley een passend afscheid in de vriendschappelijke interland tegen de Verenigde Staten. Engeland won (3-0), Rooney mocht na een uur zijn opwachting maken. Het werd een pakkend afscheid.
  [naar artikel]
 16. 'Bye bye Rooney': de interlandcarrière van de meest trefzekere Engelse spits in vier hoogtepunten (23/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veertien jaar lang verdedigde Wayne Rooney zijn land met het embleem van de 'Three Lions' op zijn borst gedrukt. Vandaag zette de man die zich
  [naar artikel]
 17. Kan Rooney eindelijk scoren op WK? (29/03/2019 - De Morgen)
  Met een loon van 375.000 euro per week hoort hij tot de vijf best betaalde spitsen ter wereld, maar op een WK kon Wayne Rooney nog nooit scoren. Tijd om daar verandering in te brengen, beseft ook de 28-jarige Rooney zelf, te beginnen vanavond tegen Italië.
  [naar artikel]
 18. Eerste coronabesmetting in Jemen, een land waar door de jarenlange oorlog vrijwel alle ziekenhuizen kapot zijn (10/04/2020 - VRT NWS)
  Het coronavirus is nu ook opgedoken in de Golfstaat Jemen. In dat land heerst al vijf jaar lang een bloedige oorlog. Vrijwel alle ziekenhuizen zijn kapot gebombardeerd. Maar ook in andere conflictlanden zijn de gevolgen van de corona-epidemie extra zwaar.
  [naar artikel]
 19. Rooney zoekt plaatsje tussen jong Engels geweld (09/04/2019 - De Morgen)
  Hij is kapitein. Hij is topschutter. En toch lijkt Wayne Rooney (30) niet langer incontournabel bij Engeland. Voor bondscoach Roy Hodgson is het vinden van de juiste positie voor Rooney misschien wel de sleutel tot een succesvol toernooi voor Engeland.
  [naar artikel]
 20. Paus: ‘Wereld is in oorlog, maar niet door godsdienst’ (28/07/2016 - Express)
  ‘De wereld is in oorlog omdat we de vrede zijn kwijtgespeeld. Laten we niet bang zijn voor die realiteit.’ Dat heeft paus Franciscus gezegd tijdens het begin van zijn vijfdaags bezoek aan Polen. Toch is het niet de godsdienst die de wereld verdeelt, aldus de Argentijn: ‘Er is een oorlog voor geld, er is oorlog voor grondstoffen. Er is een oorlog om mensen te domineren. Sommigen zullen denken dat ik van een godsdienstoorlog spreek. Neen. Alle godsdiensten willen vrede. Het zijn andere mensen die oorlog willen.’ De paus vroeg Polen – een ongewoon katholiek land en de geboorteplaats van paus Johannes Paulus II – om ‘mensen die oorlog en honger ontvluchten evenals degenen die hun fundamentele rechten – ook het recht op vrije godsdienstbeleving – ontzegd worden, te omarmen.’ The post Paus: ‘Wereld is in oorlog, maar niet door godsdienst’ appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 21. Koeman opent de deur voor een terugkeer van Rooney naar Everton (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney zal misschien vanaf volgend seizoen terug te zien zijn in de kleuren van Everton, de ploeg die hem opleidde. “Wayne Rooney kan ons sterker maken,” aldus Everton-trainer Ronald Koeman.
  [naar artikel]
 22. Rooney geeft bij comeback meteen assist bij winnend Derby County (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney is back. De Engelsman vierde zijn terugkeer op de Engelse velden in stijl. Rooney gaf bij zijn debuut voor Derby County meteen een...
  [naar artikel]
 23. “Wayne Rooney opgepakt na nachtje stappen” (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voetballer Wayne Rooney is donderdagavond gearresteerd door de Engelse politie op verdenking van dronken rijden. Dat meldt de Engelse pers.
  [naar artikel]
 24. Rooney scoort bij z’n rentree op Engelse velden, assistent-trainer zet Derby op weg naar zege (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney is back. De Engelsman vierde zijn terugkeer op de Engelse velden in stijl. Rooney gaf bij zijn debuut voor Derby County meteen een...
  [naar artikel]
 25. Rooney blijft aanvoerder van Engelse nationale ploeg (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ook na de officiële aanstelling van Gareth Southgate als bondscoach blijft Wayne Rooney aanvoerder van de Engelse nationale voetbalploeg. "Rooney
  [naar artikel]
 26. Na 13 jaar keert Rooney terug naar Everton (10/07/2017 - De Morgen)
  ? 253 goals maakte Rooney bij United. Daarmee is hij topscorer aller tijden in Manchester.
  [naar artikel]
 27. Na 13 jaar keert Rooney terug naar Everton (29/03/2019 - De Morgen)
  ? 253 goals maakte Rooney bij United. Daarmee is hij topscorer aller tijden in Manchester.
  [naar artikel]
 28. “Tongeren is echt WAUW als je bent opgegroeid in door oorlog vernield land” (24/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Roksana Malinovskyi groeide op in Oekraïne, een land dat door de jaren heen geteisterd werd door oorlog. Vele gebouwen, en soms zelfs hele steden, werden vernield of in het ergste geval van de kaart geveegd. De moed en het geld voor de heropbouw ontbreekt wel eens. Een oude stad als Tongeren had de jonge brunette dan ook nog nooit gezien.
  [naar artikel]
 29. Rooney breekt record Bobby Charlton (22/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Met een geweldige vrijschop in de slotfase schonk Wayne Rooney (foto) Manchester United een verdiend punt tegen Stoke City. En brak hij in één moeite het doelpuntenrecord van Bobby Charlton bij Manchester United. Rooney (31) scoorde er nu 250 sinds hij in 2004 Everton ruilde voor United.
  [naar artikel]
 30. MLS – Wayne Rooney vorige maand gearresteerd wegens openbare dronkenschap (06/01/2019 - Metro)
  Wayne Rooney is vorig jaar op 16 december in het Amerikaanse Loudoun County (Virginia) opgepakt wegens openbare dronkenschap en vuilbekkerij, zo maakten Amerikaanse media zondag bekend. In Loudoun County is de luchthaven van Washington Dulles gelegen en de voormalige Engelse international werd dan ook gearresteerd door de luchthavenpolitie, maar het is niet duidelijk of dat op de luchthaven zelf was of in de buurt ervan. De spits van D.C. United uit de Major League Soccer werd nadien weer vrijgelaten en zou weggekomen zijn met een boete van 25 dollar. Op het vlak van alcoholmisbruik was Rooney niet aan zijn proefstuk toe. In september 2017 werd hij in het Engelse Wilmslow al eens gearresteerd wegens rijden onder invloed. Daarvoor kreeg hij een rijverbod van twee jaar en een werkstraf van honderd uur. bron: Belga Het bericht MLS – Wayne Rooney vorige maand gearresteerd wegens openbare dronkenschap verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. MLS – Wayne Rooney vorige maand gearresteerd wegens openbare dronkenschap (07/01/2019 - Metro)
  Wayne Rooney is vorig jaar op 16 december in het Amerikaanse Loudoun County (Virginia) opgepakt wegens openbare dronkenschap en vuilbekkerij, zo maakten Amerikaanse media zondag bekend. In Loudoun County is de luchthaven van Washington Dulles gelegen en de voormalige Engelse international werd dan ook gearresteerd door de luchthavenpolitie, maar het is niet duidelijk of dat op de luchthaven zelf was of in de buurt ervan. De spits van D.C. United uit de Major League Soccer werd nadien weer vrijgelaten en zou weggekomen zijn met een boete van 25 dollar. Op het vlak van alcoholmisbruik was Rooney niet aan zijn proefstuk toe. In september 2017 werd hij in het Engelse Wilmslow al eens gearresteerd wegens rijden onder invloed. Daarvoor kreeg hij een rijverbod van twee jaar en een werkstraf van honderd uur. Bron: Belga   Het bericht MLS – Wayne Rooney vorige maand gearresteerd wegens openbare dronkenschap verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Waarom oorlog in Jemen goed is voor de koffie (24/08/2018 - De Morgen)
  Eén van de paradoxale effecten van de oorlog in Jemen is dat er in het Westen hernieuwde aandacht is voor de eeuwenoude koffiecultuur in dit land. Want koffie uit een land in oorlog heeft verkoopwaarde. Zeker als die ook nog eens lekker is.
  [naar artikel]
 33. Kersvers bondscoach is duidelijk: Rooney blijft aanvoerder bij Engeland (01/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ook na de officiële aanstelling van Gareth Southgate als bondscoach blijft Wayne Rooney aanvoerder van de Engelse nationale voetbalploeg. “Rooney is mijn aanvoerder. Dat heb ik al gezegd toen ik aangesteld werd als interim-bondscoach”, vertelde Southgate donderdag tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 34. Rooney blijft toch aanvoerder bij Engeland (30/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney mag zijn aanvoerdersband bij de Engelse nationale ploeg behouden. Dat bevestigde bondscoach Sam Allardyce maandag.
  [naar artikel]
 35. Wayne Rooney dé held van de dag: recordgoal bespaart United zure nederlaag (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wat een dag voor Wayne Rooney: de spits van Manchester United bespaarde zijn team in de 93ste minuut niet alleen een eerste nederlaag sinds oktober, het was ook zijn 250ste pot voor de Mancunians. Rooney onttroont zo sir Bobby Charlton als topschutter.
  [naar artikel]
 36. Wayne Rooney ruilt Everton voor DC United (28/06/2018 - Metro)
  Wayne Rooney (32) verlaat de Premier League en zet zijn carrière verder in de Amerikaanse Major League Soccer. Op de clubwebsite bevestigt Everton dat de Engelse spits naar DC United verhuist. Rooney keerde vorige zomer terug naar Everton nadat hij dertien seizoenen de kleuren van Manchester United had verdedigd. De Red Devils hadden Rooney in 2004 voor 40 miljoen euro weggeplukt bij Everton, waar hij twee jaar eerder als 16-jarig toptalent in het eerste elftal debuteerde. Met 253 doelpunten in 559 matchen mag Rooney zich de beste schutter in de clubgeschiedenis van ManU noemen. Bij The Toffees was Rooney afgelopen seizoen goed voor 11 goals en 3 assists in 40 wedstrijden. DC United legt voor Rooney 10 miljoen pond (11,3 miljoen euro) op tafel. De voormalige Engelse international (119 caps, 53 doelpunten) ondertekent bij zijn nieuwe werkgever een contract voor 3,5 jaar. Bron: Belga   Het bericht Wayne Rooney ruilt Everton voor DC United verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Koeman: “Ik ben teleurgesteld in Rooney, maar hij speelt tegen Tottenham” (07/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Everton-trainer Ronald Koeman is “erg teleurgesteld” in zijn sterspeler Wayne Rooney, nadat die vorige week dronken achter het stuur werd gearresteerd. De aanvaller wordt voorlopig niet geschorst door de club.
  [naar artikel]
 38. Ook Rooney junior vindt de weg naar de netten blijkbaar moeiteloos (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Manchester United won afgelopen weekend met 2-0 van Christian Benteke en Crystal Palace en Wayne Rooney mocht in die wedstrijd nog een keertje 88
  [naar artikel]
 39. Fel belaagde Wayne Rooney (Manchester United) maakt U-bocht en tekent dan toch bij tot 2015 (09/04/2019 - De Morgen)
  Van een daverende verrassing gesproken: gisteren maakte Wayne Rooney bekend tot 2015 bij te tekenen bij Manchester United, nadat de spits eerder deze week verklaard had de club eind dit seizoen te willen verlaten. ‘De trainer en eigenaars hebben me overtuigd dat ik hier thuishoor’, zo verklaarde Rooney zijn ommezwaai.
  [naar artikel]
 40. FT buitenland. Rooney met nummer 10 én aanvoerdersband in afscheidsinterland tegen VS (14/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney draagt morgen tijdens zijn laatste wedstrijd voor de Engelse nationale voetbalploeg het shirt met rugnummer 10. De oud-speler van...
  [naar artikel]
 41. De vergeten oorlog in Jemen: een heel land verscheurd tussen hongersnood en epidemie (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om de 35 seconden raakt in Jemen een persoon besmet met cholera. Elk uur sterft er iemand aan de infectieziekte, die in het door oorlog
  [naar artikel]
 42. FT buitenland. Horrortackle Rooney - Carrasco en Dalian Yifang gaan onderuit (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney heeft zich gisteravond van zijn slechtste kant laten zien in de Amerikaanse MLS. De ploeg van de Engelse vedette - D.C. United - werd...
  [naar artikel]
 43. Late penaltygoal van Rooney houdt Koeman (wellicht) nog even in het zadel (15/10/2017 - Sporza)
  Everton heeft op de valreep een puntje gepakt op het veld van Brighton & Hove Albion. Wayne Rooney kon pas in de 90e minuut de gelijkmaker voor zijn rekening nemen.
  [naar artikel]
 44. Open oorlog bij Lijst Dedecker (09/04/2019 - De Morgen)
  De beschuldiging wordt, weliswaar anoniem, bevestigd door andere LDD-politici in de provincie Antwerpen. Daarmee heeft de heibel in de partij het niveau bereikt van een smerige, open oorlog.
  [naar artikel]
 45. Rooney speelde opmerkelijke rol na gewonnen bekerfinale en dat hebben ze ook op Twitter gezien (27/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney komt dit seizoen nog amper aan de bak bij Manchester United. Ook in de gewonnen League Cup-finale tegen Southampton bleef hij de
  [naar artikel]
 46. Southgate zet Rooney weer in de basis tegen Schotland (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney is bij de nationale ploeg van Engeland weer in genade aangenomen. De aanvaller heeft zijn basisplaats terug nadat hij in de vorige
  [naar artikel]
 47. Rooney schenkt klare wijn over flirt met Chinezen en toekomst bij Man. United (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney blijft bij Manchester United. Dat heeft de aanvoerder van het Engelse nationale voetbalelftal gezegd aan het Britse nieuwsagentschap
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Afghaans jongetje danst van blijdschap nadat hij nieuwe beenprothese krijgt (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn tragische verhaal is dat van tienduizenden andere Afghanen, gewone burgers die ledematen verloren door de oorlog in het land, maar van een...
  [naar artikel]
 49. Politie haalt dronken Rooney van achter het stuur (01/09/2017 - Sporza)
  Wayne Rooney is afgelopen nacht gearresteerd voor rijden onder invloed. De topschutter aller tijden van de Engelse nationale ploeg blaasde na een nachtje stappen positief.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.