Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
19:56 uur

Oorlog in WAG-land: hoe Coleen Rooney blootlegde wie privéverhalen over haar lekte naar The Sun

De Morgen

09/10/2019 - 21:04

Volgens Coleen Rooney, de vrouw van de bekende Engelse voetballer Wayne Rooney, is eindelijk duidelijk wie al jarenlang informatie over haar privéleven deelde met tabloidkrant The Sun: Rebekah Vardy, vrouw van de (net iets minder) bekende Engelse voetballer Jamie Vardy.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Oorlog in WAG-land: kreeg The Sun privéverhalen door over Coleen Rooney van een andere spelersvrouw? (09/10/2019 - De Morgen)
  Volgens Coleen Rooney, de vrouw van de bekende Engelse voetballer Wayne Rooney, is eindelijk duidelijk wie al jarenlang informatie over haar privéleven deelde met tabloidkrant The Sun: Rebekah Vardy, vrouw van de (net iets minder) bekende Engelse voetballer Jamie Vardy.
  [naar artikel]
 2. ‘War of the Wags’ gaat voort: “Discussiëren met Coleen is even zinvol als discussiëren met een duif” (11/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Yep, het is nog steeds oorlog tussen Coleen Rooney en Rebekah Vardy, WAG’s van enerzijds Wayne Rooney en Jamie Vardy. Mevrouw Rooney beschuldigt mevrouw Vardy ervan details van haar privéleven te delen met The Sun. Onzin, volgens mevrouw Vardy die in een interview met The Daily Mail discussiëren met Coleen als even zinvol bestempelt dan discussiëren met een duif. Roekoekoe, roekoekoe.
  [naar artikel]
 3. Coleen Rooney zonder trouwring op vakantie (24/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Slechts drie maanden geleden was de zwangere Coleen Rooney (31) nog op vakantie in Barbados met haar man Wayne, en hun drie kinderen. Nu is Coleen...
  [naar artikel]
 4. Alleen met deze regels van vrouwlief Coleen kan voetballer Wayne Rooney zijn huwelijk redden (27/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Coleen Rooney (32) heeft het gehad met de wilde uitspattingen van haar echtgenoot, D.C. United-speler Wayne (33). Daarom legt ze hem nu enkele...
  [naar artikel]
 5. Verzoening tussen Wayne Rooney en zijn Coleen (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige maand trok de zwangere Coleen Rooney (31) nog op vakantie naar de Caraïben. Zonder man en - opvallend - zonder trouwring. "Uit elkaar",...
  [naar artikel]
 6. Engeland smult van openlijke ruzie tussen WAG’s Coleen Rooney en Rebekah Vardy: van beste vriendinnen tot aartsrivalen (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het zit er bovenarms op tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy (32), de voetbalvrouwen van Wayne Rooney (D.C. United, ex-Manchester United) en Jamie Vardy (Leicester City). De eerste beschuldigt de tweede van het “verkopen” van verhalen uit haar privéleven, maar de zwangere Rebekah ontkent in alle toonaarden.
  [naar artikel]
 7. De WAG-vete tussen mevrouw Rooney en mevrouw Vardy davert voort: “Praten met Coleen is als praten met een duif” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe episode in de WAG-clash tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy (37). Nadat de vrouw van Wayne Rooney de echtgenote van Jamie Vardy...
  [naar artikel]
 8. Na de breuk, weer verzoend: Rooney en zijn Coleen opnieuw samen (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen zijn samen gespot tijdens een romantisch weekendje, zo meldt de Britse krant The Sun. In september werd de Britse aanvaller van Everton nog dronken van achter het stuur geplukt van de wagen van ene Laura Simpson, wat Coleen woest maakte. Ze vertrok prompt en verscheen op foto’s zonder trouwring, maar nu lijkt ze Rooney toch weer een kans te geven. Volgens vrienden concentreert het koppel zich nu op de komst van hun vierde kindje.
  [naar artikel]
 9. Onvervalste ‘catfight’ in WAG-wereld: Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy ervan valse verhalen te verkopen (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit er bovenarms op tussen Coleen Rooney (33) en Rebekah Vardy. De vrouw van Wayne, tegenwoordig in de aanval van het Amerikaanse DC United,...
  [naar artikel]
 10. Deze "WAG war" doet de brexit bijna vergeten: de ruziënde voetbalvrouwen Coleen Rooney en Rebekah Vardy  (12/10/2019 - VRT NWS)
  Smeuïg, smeuïger, smeuïgst. De Britten hebben tussen alle aanslepende brexit-perikelen door gratis wat afleiding gekregen: twee ruziënde voetbalvrouwen of WAG's (Wives And Girlfriends). Coleen Rooney versus Rebekah Vardy. Ze waren tot voor kort goedlachse vriendinnen maar lusten elkaar nu rauw. Rooney beschuldigt Vardy er immers van haar Instagram-posts over haar privéleven te lekken naar het roddelblad The Sun. Vardy ontkent in alle toonaarden. Het verhaal ontgaat zelfs de Britse politie niet die "iemand zoekt met het speurderstalent van Rooney" en ook actrice Keira Knightley blijkt Rooney te willen vertolken (als er ooit een film van komt).
  [naar artikel]
 11. Coleen verdedigt overspelige echtgenoot Wayne Rooney, zijn ex-minnares haalt uit: "Pure aandachtzoekerij" (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ja, ik draag mijn trouwring weer...", begint Coleen haar Facebookbrief. "Sommige mensen hebben medelijden met mij. Dat is niet nodig. Ik ben een...
  [naar artikel]
 12. Ex-minnares van Wayne Rooney daagt zijn vrouw uit (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Simpson, de partygirl met wie Wayne Rooney deze zomer zijn zwangere vrouw Coleen bedroog, blijft zich vrolijk maken over haar liefdesrivale.
  [naar artikel]
 13. Wayne Rooney is woest na overspelgeruchten: “Genoeg is genoeg, er is helemaal niets gebeurd” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze week lekten foto’s uit die leken aan te tonen dat voetballer Wayne Rooney (33) overspel pleegde. Zijn vrouw Coleen (33) zou razend zijn...
  [naar artikel]
 14. ‘War of the WAGs’ liet flinke sporen na bij mevrouw Vardy: “Ik belandde drie keer in het ziekenhuis” (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vete met Coleen Rooney, vrouw van, hakte er diep in bij Rebekah Vardy. Dat zei de partner van Leicester-spits Jamie in een emotioneel interview...
  [naar artikel]
 15. Al 35.000 handtekeningen om klokkenluidster toch op Spelen te krijgen (27/07/2016 - Sporza)
  Joelia Stepanova, de Russische atlete die het dopingsysteem in haar land blootlegde maar nu zelf niet naar de Spelen mag, krijgt veel steun.
  [naar artikel]
 16. Koeman opent de deur voor een terugkeer van Rooney naar Everton (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney zal misschien vanaf volgend seizoen terug te zien zijn in de kleuren van Everton, de ploeg die hem opleidde. “Wayne Rooney kan ons sterker maken,” aldus Everton-trainer Ronald Koeman.
  [naar artikel]
 17. Rooney scoort bij z’n rentree op Engelse velden, assistent-trainer zet Derby op weg naar zege (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney is back. De Engelsman vierde zijn terugkeer op de Engelse velden in stijl. Rooney gaf bij zijn debuut voor Derby County meteen een...
  [naar artikel]
 18. 'Bye bye Rooney': de interlandcarrière van de meest trefzekere Engelse spits in vier hoogtepunten (23/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veertien jaar lang verdedigde Wayne Rooney zijn land met het embleem van de 'Three Lions' op zijn borst gedrukt. Vandaag zette de man die zich
  [naar artikel]
 19. Na 13 jaar keert Rooney terug naar Everton (10/07/2017 - De Morgen)
  ? 253 goals maakte Rooney bij United. Daarmee is hij topscorer aller tijden in Manchester.
  [naar artikel]
 20. Na 13 jaar keert Rooney terug naar Everton (29/03/2019 - De Morgen)
  ? 253 goals maakte Rooney bij United. Daarmee is hij topscorer aller tijden in Manchester.
  [naar artikel]
 21. Kan Rooney eindelijk scoren op WK? (29/03/2019 - De Morgen)
  Met een loon van 375.000 euro per week hoort hij tot de vijf best betaalde spitsen ter wereld, maar op een WK kon Wayne Rooney nog nooit scoren. Tijd om daar verandering in te brengen, beseft ook de 28-jarige Rooney zelf, te beginnen vanavond tegen Italië.
  [naar artikel]
 22. Wayne Rooney ruilt Everton voor DC United (28/06/2018 - Metro)
  Wayne Rooney (32) verlaat de Premier League en zet zijn carrière verder in de Amerikaanse Major League Soccer. Op de clubwebsite bevestigt Everton dat de Engelse spits naar DC United verhuist. Rooney keerde vorige zomer terug naar Everton nadat hij dertien seizoenen de kleuren van Manchester United had verdedigd. De Red Devils hadden Rooney in 2004 voor 40 miljoen euro weggeplukt bij Everton, waar hij twee jaar eerder als 16-jarig toptalent in het eerste elftal debuteerde. Met 253 doelpunten in 559 matchen mag Rooney zich de beste schutter in de clubgeschiedenis van ManU noemen. Bij The Toffees was Rooney afgelopen seizoen goed voor 11 goals en 3 assists in 40 wedstrijden. DC United legt voor Rooney 10 miljoen pond (11,3 miljoen euro) op tafel. De voormalige Engelse international (119 caps, 53 doelpunten) ondertekent bij zijn nieuwe werkgever een contract voor 3,5 jaar. Bron: Belga   Het bericht Wayne Rooney ruilt Everton voor DC United verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Ook Rooney junior vindt de weg naar de netten blijkbaar moeiteloos (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Manchester United won afgelopen weekend met 2-0 van Christian Benteke en Crystal Palace en Wayne Rooney mocht in die wedstrijd nog een keertje 88
  [naar artikel]
 24. Sally Rooney domineert de bestsellerlijsten met ‘Normale mensen’: tussen Salinger en Snapchat (09/03/2019 - De Morgen)
  Achtentwintig jaar en al twee bestsellers: hoe heeft Sally Rooney dat geflikt? De Ierse auteur verklapt haar inspiratiebronnen en schrijversgeheimen. “Ik tik zo snel als ik denk.”
  [naar artikel]
 25. Drie redenen waarom N-VA absoluut wou deelnemen aan noodregering: “Welk land trekt naar de oorlog met minderheidsregering?” (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  N-VA ontbindt haar duivels. De coronacrisis zag de partij als de laatste kans om zich in de regering te knokken. Op enkele dagen tijd boorden PS en MR die kans volledig de grond in. Maar helemaal voluit gaan, kan in coronatijden ook niet. “Welk land trekt naar de oorlog met een minderheidsregering?” aldus voorzitter Bart De Wever.
  [naar artikel]
 26. Rooney zoekt plaatsje tussen jong Engels geweld (09/04/2019 - De Morgen)
  Hij is kapitein. Hij is topschutter. En toch lijkt Wayne Rooney (30) niet langer incontournabel bij Engeland. Voor bondscoach Roy Hodgson is het vinden van de juiste positie voor Rooney misschien wel de sleutel tot een succesvol toernooi voor Engeland.
  [naar artikel]
 27. “Broer van Bezos’ maîtresse lekte de pikante berichtjes” (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het was de broer van Lauren Sánchez die het bezwarende materiaal over haar verhouding met Jeff Bezos lekte aan de National Enquirer. Dat meldden...
  [naar artikel]
 28. Rooney geeft bij comeback meteen assist bij winnend Derby County (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney is back. De Engelsman vierde zijn terugkeer op de Engelse velden in stijl. Rooney gaf bij zijn debuut voor Derby County meteen een...
  [naar artikel]
 29. “Broer van Bezos’ maîtresse lekte berichtjes over affaire” (12/02/2019 - De Morgen)
  Het was de broer van Lauren Sánchez die het bezwarende materiaal over haar verhouding met Jeff Bezos lekte aan de National Enquirer. Dat meldden verscheidene bronnen aan de Daily Beast. 
  [naar artikel]
 30. Terugkeer van Rooney naar Everton levert Engelsman na gok van zeven jaar geleden smak geld op (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ene Jordon Fawcett sprong een gat in de lucht nadat het nieuws van de terugkeer van Wayne Rooney naar Everton bekend raakte. Niet meteen omdat de
  [naar artikel]
 31. Rooney blijft aanvoerder van Engelse nationale ploeg (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ook na de officiële aanstelling van Gareth Southgate als bondscoach blijft Wayne Rooney aanvoerder van de Engelse nationale voetbalploeg. "Rooney
  [naar artikel]
 32. Rooney kan het nog: Man. United-legende pakt in 96ste minuut uit met dé voetbalactie van het weekend (13/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney trok in de herfst van zijn carrière naar het Amerikaanse DC United, maar van uitbollen wil 'Wazza' duidelijk nog niet weten. De...
  [naar artikel]
 33. Wayne Rooney gaat in januari naar Derby County (06/08/2019 - Metro)
  Wayne Rooney gaat vanaf januari volgend jaar aan de slag als speler en assistent-coach bij de Engelse tweedeklasser Derby County, zo bevestigde de club. De 33-jarige voormalige international komt dan over van MLS-club DC United. Bij Derby County ondertekende hij een contract voor anderhalf seizoen tot de zomer van 2021, met optie voor nog een jaar. Rooney was vanochtend al in het trainingscomplex van de Rams verschenen om daar te onderhandelen over zijn contract. In de Verenigde Staten lag de aanvaller nog tot 2021 vast. Rooney verliet in de zomer van 2018 de Premier League voor een avontuur in de Verenigde Staten. Een jaar eerder was hij naar Everton teruggekeerd nadat hij dertien seizoenen de kleuren van Manchester United had verdedigd. De Red Devils hadden Rooney in 2004 voor 40 miljoen euro weggeplukt bij Everton, waar hij twee jaar eerder als 16-jarig toptalent in het eerste elftal debuteerde. Met 253 doelpunten in 559 matchen mag Rooney zich de beste schutter in de clubgeschiedenis van ManU noemen. Bij The Toffees was Rooney in zijn laatste seizoen goed voor 11 goals en 3 assists in 40 wedstrijden. Bron: Belga   Het bericht Wayne Rooney gaat in januari naar Derby County verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Rooney viert rentree bij Everton met sensationeel doelpunt (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik kom niet om uit te bollen", klonk het bij Wayne Rooney na zijn overstap naar Everton. En hij voegde al snel de daad bij het woord. De
  [naar artikel]
 35. “Doordeweekse magie”: herrezen Rooney pakt Amerika met briljante goal én knappe cijfers helemaal in (18/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn transfer van Everton naar de Verenigde Staten had het er alle schijn van dat Wayne Rooney (32) aan de nadagen van zijn carrière begon. Na...
  [naar artikel]
 36. Transfer Talk. Italië lonkt naar Letica - Rooney naar Derby County? - De Jong wisselt van club in Qatar (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wayne Rooney (33) voert gesprekken met Derby County over een rol als speler-coach. Bij de club uit de Championship, het tweede niveau in Engeland,...
  [naar artikel]
 37. Koeman: "Als de kans zich voordoet, haal ik Rooney opnieuw naar Everton" (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ronald Koeman heeft vandaag laten weten dat hij Wayne Rooney graag zou willen terughalen naar Everton. De Engelse spits verruilde in 2004 'The
  [naar artikel]
 38. Rooney breekt record Bobby Charlton (22/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Met een geweldige vrijschop in de slotfase schonk Wayne Rooney (foto) Manchester United een verdiend punt tegen Stoke City. En brak hij in één moeite het doelpuntenrecord van Bobby Charlton bij Manchester United. Rooney (31) scoorde er nu 250 sinds hij in 2004 Everton ruilde voor United.
  [naar artikel]
 39. Waarom oorlog in Jemen goed is voor de koffie (24/08/2018 - De Morgen)
  Eén van de paradoxale effecten van de oorlog in Jemen is dat er in het Westen hernieuwde aandacht is voor de eeuwenoude koffiecultuur in dit land. Want koffie uit een land in oorlog heeft verkoopwaarde. Zeker als die ook nog eens lekker is.
  [naar artikel]
 40. Kersvers bondscoach is duidelijk: Rooney blijft aanvoerder bij Engeland (01/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ook na de officiële aanstelling van Gareth Southgate als bondscoach blijft Wayne Rooney aanvoerder van de Engelse nationale voetbalploeg. “Rooney is mijn aanvoerder. Dat heb ik al gezegd toen ik aangesteld werd als interim-bondscoach”, vertelde Southgate donderdag tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 41. Rooney blijft toch aanvoerder bij Engeland (30/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney mag zijn aanvoerdersband bij de Engelse nationale ploeg behouden. Dat bevestigde bondscoach Sam Allardyce maandag.
  [naar artikel]
 42. Wayne Rooney dé held van de dag: recordgoal bespaart United zure nederlaag (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wat een dag voor Wayne Rooney: de spits van Manchester United bespaarde zijn team in de 93ste minuut niet alleen een eerste nederlaag sinds oktober, het was ook zijn 250ste pot voor de Mancunians. Rooney onttroont zo sir Bobby Charlton als topschutter.
  [naar artikel]
 43. Is de 27-jarige schrijfster Sally Rooney de nieuwe stem van haar generatie? (18/01/2019 - De Morgen)
  De Jane Austen van het precariaat, de Salinger van de Snapchat-generatie of nieuwe stem van millennials: in literaire kringen werd de 27-jarige auteur Sally Rooney net niet heilig verklaard. Met de vertaling van haar veelgeprezen Normal People komt ze binnenkort ook Vlaamse twintigers bekeren, maar wat maakt deze ‘gezante van generatie Y’ eigenlijk zo overtuigend?
  [naar artikel]
 44. Wayne Rooney keert terug naar het oude nest en tekent bij Everton (09/07/2017 - Sporza)
  Wayne Rooney keert na 13 jaar bij Manchester United terug naar Everton. De aanvaller heeft een contract van twee seizoenen getekend bij de club waar hij doorbrak.
  [naar artikel]
 45. Na uitgelekte foto’s van overspel: vrouw Wayne Rooney doet trouwring uit en eist dat hij per direct naar huis keert (26/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Britse media stormt het binnen het huwelijk van Wayne Rooney (33). Nadat er foto’s zijn opgedoken die aantonen dat de voetballer...
  [naar artikel]
 46. Officieel: Wayne Rooney verlaat Everton en trekt naar de Verenigde Staten (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wayne Rooney (32) verlaat de Premier League en zet zijn carrière verder in de Amerikaanse Major League Soccer. Op de clubwebsite bevestigt Everton donderdag dat de Engelse spits naar DC United verhuist.
  [naar artikel]
 47. Gerecht begraaft onderzoek naar spionage Puigdemont (28/03/2019 - De Tijd)
  08:44 Het Belgische gerecht begraaft het onderzoek naar het bespioneren van Carles Puigdemont in ons land. De onderzoeksrechter weigert dieper te graven naar de sporen die de politie al blootlegde.
  [naar artikel]
 48. De Wever: ‘Welk land gaat naar een oorlog met een restregering?’ (16/03/2020 - Express)
  In een interview tijdens De Ochtend op Radio 1 heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zich zeer kritisch uitgelaten over de... The post De Wever: ‘Welk land gaat naar een oorlog met een restregering?’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. De eeuwige oorlog in Somalië: dit is hoe het land een uitvalsbasis van terroristen is kunnen worden (16/01/2020 - VRT NWS)
  Vanavond trekt Rudi Vranckx in De eeuwige oorlog naar Somalië. Hoe kan het dat het land er maar niet in slaagt zich uit het slop te trekken, maar liefst 29 jaar na een verwoestende burgeroorlog?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.