Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
21:54 uur

Erdogan geeft jihad weer duw in de rug met offensief tegen Koerden

Het Laatste Nieuws

09/10/2019 - 21:42

Het Turkse offensief in Syrië geeft de jihad weer een duw in de rug. Zo voerde de terreurgroep IS gisteren voor het eerst sinds lang een aanval op...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Erdogan start offensief met luchtaanvallen tegen Koerden en geeft zo jihad weer duw in de rug (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Turkse offensief in Syrië geeft de jihad weer een duw in de rug. Zo voerde de terreurgroep IS gisteren voor het eerst sinds lang een aanval op...
  [naar artikel]
 2. Erdogan geeft jihad weer duw in de rug met luchtoffensief tegen Koerden (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Turkse offensief in Syrië geeft de jihad weer een duw in de rug. Zo voerde de terreurgroep IS gisteren voor het eerst sinds lang een aanval op...
  [naar artikel]
 3. Erdogan waarschuwt voor hervatting offensief als Koerden zich niet terugtrekken (22/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan waarschuwde dinsdag dat het offensief in het noorden van Syrië “met meer vastberadenheid” zou worden hervat als de Koerden voor 22 uur (21 uur Belgische tijd) zich niet zouden terugtrekken.
  [naar artikel]
 4. Turks offensief tegen de Koerden: 'Er vallen doden onder de burgers. Het moet nú stoppen' (26/01/2018 - Knack)
  Nu het Turkse leger een offensief is begonnen tegen de Koerden in de Syrische grensstreek Afrin, staan de complexe internationale verhoudingen opnieuw op scherp.
  [naar artikel]
 5. 30.000 Koerden manifesteren in Frankfurt tegen Erdogan (18/03/2017 - De Redactie)
  In Frankfurt hebben zo'n 30.000 Koerden betoogd tegen de Turkse president Erdogan en het referendum om zijn macht uit te breiden.
  [naar artikel]
 6. Betoging van Koerden in Keulen tegen Turks offensief in Syrië loopt uit de hand (27/01/2018 - Knack)
  De Duitse politie heeft zaterdag bevel gegeven een betoging van Koerden tegen het Turkse offensief in Syrië te ontbinden omdat op de manifestatie verboden symbolen van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) getoond werden.
  [naar artikel]
 7. Erdogan dreigt met aanval op door Syrische Koerden gecontroleerde stad (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er vandaag in een toespraak op televisie mee gedreigd, "een van de volgende dagen" een offensief te...
  [naar artikel]
 8. Geweld Syrië – Erdogan kondigt militaire operatie in aan Koerdisch gecontroleerd Syrië (04/08/2019 - Metro)
  Turkije heeft plannen voor een militair offensief in het Syrische noorden dat door Koerden wordt gecontroleerd. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan aangekondigd. “We zullen nu naar het oosten van de Eufraat trekken”, aldus Erdogan zondag in een toespraak voor aanhangers in de westelijke stad Bursa. De Koerdische Volksbeschermingseenheden (YPG) controleren het gebied ten oosten van de Eufraat. Erdogan dreigde al regelmatig met een offensief tegen de Koerdische militie in Syrië. Hij zei dat Turkije Rusland en de Verenigde Staten op de hoogte had gebracht van de plannen. Turkije wil al jaren een bufferzone in het door de Koerden gecontroleerde gebied in het noorden van Syrië. Ankara wil de YPG er verdrijven. In juli had Erdogan al een offensief aangekondigd nadat de VS er niet in waren geslaagd om een bufferzone in Noord-Syrië in te richten. Turkije was “vastberaden de terreurcorridor ten oosten van de Eufraat te vernietigen”. De afgelopen dagen ontplooide Turkije grote aantallen soldaten aan de grens met Syrië Ankara beschouwt de YPG als een tak van de verboden Koerdische Arbeiderspartij (PKK). Voor de VS zijn de YPG een belangrijke partner in de strijd tegen terreurmilitie Islamitische Staat (IS). Bron: Belga   Het bericht Geweld Syrië – Erdogan kondigt militaire operatie in aan Koerdisch gecontroleerd Syrië verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Koerden komen op straat in Antwerpen, Turkse president Erdogan is kop van jut (10/10/2019 - VRT NWS)
  In Antwerpen zijn circa 150 Koerden samengekomen voor een manifestatie op de Groenplaats. Vooral de Turkse president Erdogan is voor de betogers kop van jut. De Koerden zijn kwaad omdat de internationale gemeenschap niet reageert op de Turkse inval in het noorden van Syrië. Ze wijzen er op dat 11.000 Koerden in Syrië gesneuveld zijn in de strijd tegen terreugroep IS en vragen daarom een duidelijk signaal van ons land en Europa tegen Turkije
  [naar artikel]
 10. 300-tal Koerden betogen in Brussel tegen regime en referendum van Erdogan (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 300-tal Koerden heeft zaterdagnamiddag in Brussel een betoging gehouden tegen het regime van de Turkse president Erdogan en tegen het
  [naar artikel]
 11. VS maken weg vrij voor Turks offensief tegen Koerden: ‘Dit is een ramp in de maak’ (08/10/2019 - De Morgen)
  De Amerikanen zijn maandag plots begonnen met het terugtrekken van militairen uit Noord-Syrië. Daarmee lijkt Trump de weg vrij te maken voor een Turks offensief tegen juist die Koerden die de VS hebben geholpen in hun strijd tegen IS. Waarom doet hij dit?
  [naar artikel]
 12. Erdogan dreigt miljoenen vluchtelingen naar Europa te sturen. Durft EU terug te dreigen? (11/10/2019 - De Morgen)
  Terwijl een Turks offensief tegen de Koerden in Syrië in volle gang is, opent president Erdogan een ‘tweede front’ tegen Europa. Hij dreigt ‘de poorten open te zetten’ naar Europa voor de 3,5 miljoen Syrische vluchtelingen in Turkije, als de EU haar kritiek op de inval niet inslikt.
  [naar artikel]
 13. Erdogan dreigt met aanval op door Syrische Koerden gecontroleerde stad (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er zondag in een toespraak op televisie mee gedreigd, “een van de volgende dagen” een offensief te lanceren tegen Afrin. Die Noord-Syrische stad wordt gecontroleerd door Koerdische milities, die door Ankara beschouwd worden als “terroristen”.
  [naar artikel]
 14. Erdogan dreigt met offensief tegen Syrisch-Koerdische stad (14/01/2018 - Knack)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er zondag in een toespraak op televisie mee gedreigd 'een van de volgende dagen' een offensief te lanceren tegen Afrin, een stad in Noord-Syrië die gecontroleerd wordt door Koerdische milities.
  [naar artikel]
 15. Diplomatieke toenadering tussen VS en Turkije na spanning om offensief tegen Koerdische YPG (16/02/2018 - Knack)
  Het Turkse offensief in Noord-Syrië, tegen de Koerden van de YPG-militie, zette de afgelopen weken kwaad bloed bij de Amerikanen.
  [naar artikel]
 16. Pentagon noemt nieuw militair offensief van Turkije in Syrië onaanvaardbaar (13/12/2018 - Metro)
  Het Amerikaanse ministerie van Defensie stuurde woensdag een waarschuwing naar Turkije, dat eerder op de dag had aangekondigd een nieuw militair offensief te plannen in Noord-Syrië, tegen de Koerden. Zo’n unilateraal optreden is onaanvaardbaar, aldus het Pentagon. Het was de Turkse president Recep Tayyip Erdogan die woensdag in een toespraak verklaarde dat zijn leger binnen enkele dagen de Koerden gaat bekampen in een gebied ten oosten van de Eufraat, in het noorden van Syrië. Hiermee komen de Turken in de militaire invloedssfeer van de VS, voor wie de Koerden bovendien een belangrijke bondgenoot zijn in de strijd tegen IS. Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Defensie zei woensdag “erg bezorgd” te zijn over deze militaire actie in een zone waar ook Amerikaans militair personeel actief is. “We beschouwen dergelijke actie als onaanvaardbaar”, klonk het. De woordvoerder wees er nog op dat de Koerdische alliantie SDF een belangrijke bondgenoot is in de strijd tegen IS. “We kunnen niet toelaten dat IS op dit kritieke punt weer kan herademen en dat de belangrijke vooruitgang die we hebben gemaakt, in gevaar wordt gebracht”. Bron: Belga   Het bericht Pentagon noemt nieuw militair offensief van Turkije in Syrië onaanvaardbaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Al 300.000 ontheemden sinds begin van offensief (17/10/2019 - Metro)
  Sinds het begin van het Turks militair offensief in het noordoosten van Syrië op 9 oktober, zijn al 300.000 mensen hun huizen ontvlucht. Dat heeft het in Coventry gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten vandaag verklaard. Volgens de directeur van het Observatorium, Rami Abdel Rahmana, is het grootste aantal mensen op de vlucht geslagen in de provincie Al-Hasakah, in de regio van Kobani en in die van Tal Abyad. Talrijke ontheemden bevinden zich bij vrienden of familieleden in veiligere zones, anderen brengen de nacht buiten door. Veertig scholen in de provincie Al-Hasakah zijn volgens het Observatorium omgebouwd tot opvangcentra. Turkije lanceerde een dikke week geleden een offensief tegen de Koerden in het noordoosten van Syrië, kort nadat de Amerikaanse troepen zich uit de regio terugtrokken. Tientallen burgers, voornamelijk Koerden, zijn sindsdien om het leven gekomen. President Recep Tayyip Erdogan weigert het offensief stop te zetten ondanks de grote internationale druk. De Franse staatssecretaris voor Europa en Buitenlandse Zaken zei vandaag nog dat Erdogan een enorme verantwoordelijkheid heeft in het verdere verloop van de geschiedenis en dat hij die verantwoordelijk zal moeten opnemen. Bron: Belga   Het bericht Al 300.000 ontheemden sinds begin van offensief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Erdogan kondigt nieuw militair offensief aan in Noord-Syrië (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan kondigde een nieuw militair offensief aan tegen Koerdische troepen in Noord-Syrië. “Dat zal over enkele...
  [naar artikel]
 19. Erdogan: 'Als Koerden wapens neerleggen en wegtrekken, dan is militaire operatie ten einde' (16/10/2019 - Knack)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft woensdag geëist dat de Koerdische troepen in het noordoosten van Syrië hun wapens neerleggen en zich terugtrekken uit de regio. De westerse landen hebben Ankara eerder verzocht het Turkse offensief in Noordoost-Syrië stop te zetten.
  [naar artikel]
 20. Erdogan bedreigt Syrië met offensief in Idlib, Russen waarschuwen op hun beurt (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er woensdag mee gedreigd om snel een militair offensief te starten in de provincie Idlib, in het...
  [naar artikel]
 21. "Turkije gebruikt ex-IS-strijders in offensief tegen Syrische Koerden" (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor operatie Olijftak, gericht tegen de Syrische Koerden van de YPG in Afrin, heeft Turkije voormalige jihadisten van Islamitische Staat (IS)...
  [naar artikel]
 22. Syrisch president Assad en Koerden sluiten deal om Turkse invasie te bekampen (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Syrische leger heeft troepen naar het noordoosten van het land gestuurd in verband met de Turkse invasie daar. De autoriteiten in Damascus melden dat er deals met de Koerden zijn gesloten voor de bezetting van de grensstad Kobane, waar de Koerden in 2015 het offensief van Islamitische Staat wisten tegen te houden met Amerikaanse steun.
  [naar artikel]
 23. Syrisch president Assad en Koerden sluiten deal om Turkse invasie te bekampen (13/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Syrische leger heeft troepen naar het noordoosten van het land gestuurd in verband met de Turkse invasie daar. De autoriteiten in Damascus melden dat er deals met de Koerden zijn gesloten voor de bezetting van de grensstad Kobane, waar de Koerden in 2015 het offensief van Islamitische Staat wisten tegen te houden met Amerikaanse steun.
  [naar artikel]
 24. Correspondent aan Turks-Syrische grens: "Een beperkt Turks offensief, gaan ze veel weerstand ondervinden?" (10/10/2019 - VRT NWS)
  Turkije heeft gisteren niet geheel onverwacht zijn offensief tegen de Koerden in het noordoosten van Syrië ingezet. Correspondent Toon Beemsterboer bevindt zich momenteel aan de Turks-Syrische grens. Volgens hem viseren de Turken in eerste instantie een beperkt gebied. "Het lijkt mij niet dat president Erdogan zich zal laten tegenhouden door de internationale kritiek."
  [naar artikel]
 25. Paus schenkt Erdogan in Rome vredesmedaillon, Koerden betogen tegen bezoek (05/02/2018 - VRT NWS)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is vandaag ontvangen op het Vaticaan. Koerdische betogers protesteerden tegen zijn komst, sommigen raakten slaags met de politie. Na afloop van het onderhoud tussen de paus en de president overhandigde  Franciscus Erdogan een opmerkelijk cadeau, een vredesmedaillon.  
  [naar artikel]
 26. VS weg uit Syrië? Kakofonie ergert Turkse president Erdogan (08/01/2019 - VRT NWS)
  Tussen droom en daad staan praktische bezwaren en soms ook strategische overwegingen. De nogal bruuske beslissing van president Donald Trump om de Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, wordt intussen afgezwakt door zijn veiligheidsadviseur John Bolton en zijn minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is niet gediend met die kakofonie. Hij wou het vertrek van de Amerikanen aangrijpen om in Syrië een nieuw offensief in te zetten tegen de Koerden. 
  [naar artikel]
 27. Politie drijft pro-Koerdische betoging uiteen in Keulen (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze namiddag werd een betoging van Koerden in de Duitse stad Keulen door de politie stopgezet. De Koerden betoogden tegen het Turkse offensief in...
  [naar artikel]
 28. Koerden betogen tegen Erdogan in Brussel (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een duizendtal Koerden en sympathisanten hebben zaterdag het Europakruispunt voor het station Brussel-Centraal ingepalmd om te betogen tegen de Turkse aanvallen op de Koerdische enclave Afrin in het noorden van Syrië. De betogers klagen het uitblijven van een reactie van de VN, Europa en de Verenigde Staten aan.
  [naar artikel]
 29. Politie drijft pro-Koerdische betoging uiteen in Keulen, opstootjes in Amsterdam (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze namiddag werd een betoging van Koerden in de Duitse stad Keulen door de politie stopgezet. De Koerden betoogden tegen het Turkse offensief in...
  [naar artikel]
 30. Erdogan dreigt offensief te hervatten als akkoord niet gerespecteerd wordt (18/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het offensief in het noordoosten van Syrië zal dinsdagavond hervatten als de Koerdische troepen zich er niet uit terugtrekken zoals voorzien in het wapenstilstandsakkoord, waarschuwt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan vrijdag.
  [naar artikel]
 31. Erdogan kondigt militaire operatie aan in Koerdisch gecontroleerd Syrië (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Turkije heeft plannen voor een militair offensief in het Syrische noorden dat door Koerden wordt gecontroleerd. Dat heeft de Turkse president Recep...
  [naar artikel]
 32. Erdogan: “Turkije zal terroristen in Afrin uitroeien”- Trump belt Erdogan (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Turks offensief tegen de Koerdische militie YPG in het Noord-Syrische Afrin wordt volgens president Recep Tayyip Erdogan voortgezet totdat alle “terroristen” zijn uitgeroeid. “Daarna maken we het daar weer leefbaar”, zei Erdogan woensdag voor districtshoofden in het presidentieel paleis in Ankara. De vorige zaterdag begonnen operatie Olijftak verloopt succesvol. De Turkse strijdkrachten en hun bondgenoten van het Vrije Syrische Leger (FSA) brengen Afrin “stap voor stap” onder hun controle.
  [naar artikel]
 33. Erdogan dreigt met oorlog na referendum Iraakse Koerden (26/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Erdogan vreest dat een eis tot Koerdische onafhankelijkheid in buurland Irak naar Turkije zal overslaan. Erdogan dreigt ermee...
  [naar artikel]
 34. Koerden slaan naar eigen zeggen Turks offensief in noorden van Syrië af (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF), de militaire coalitie onder leiding van de Koerden, hebben een poging van de Turkse troepen en hun...
  [naar artikel]
 35. Politie ontbindt pro-Koerdische betoging tegen Turks offensief in Syrië (27/01/2018 - Knack)
  De Duitse politie heeft zaterdag bevel gegeven een betoging van Koerden tegen het Turkse offensief in Syrië te ontbinden omdat op de manifestatie verboden symbolen van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) getoond werden.
  [naar artikel]
 36. Politie ontbindt pro-Koerdische betoging in Keulen tegen Turks offensief in Syrië (27/01/2018 - Knack)
  De Duitse politie heeft zaterdag bevel gegeven een betoging van Koerden tegen het Turkse offensief in Syrië te ontbinden omdat op de manifestatie verboden symbolen van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) getoond werden.
  [naar artikel]
 37. Iraanse Koerden in het offensief tegen Teheran: 'We spiegelen ons aan de IRA' (08/03/2019 - Knack)
  Al vier jaar voeren de Iraanse Koerden op de grens met Irak een lauwwarme oorlog tegen Teheran. De Verenigde Staten zien het graag gebeuren. Knack sprak met de vertegenwoordiger van de Koerdische Democratische Partij van Iran (KDPI) bij de Europese Unie. 'We vragen geen wapens. We vragen diplomatieke steun.'
  [naar artikel]
 38. Poetin en Erdogan geven Koerden meer tijd om zich terug te trekken (22/10/2019 - De Morgen)
  De Koerdische strijders krijgen nog 150 uur de tijd om zich terug te trekken uit het noorden van Syrië. Dat hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan dinsdag afgesproken. Aanvankelijk had Turkije ermee gedreigd de militaire operatie tegen de Koerden te hervatten als de strijders dinsdagavond niet weg zouden zijn uit het grensgebied.
  [naar artikel]
 39. Duizendtal Koerden betoogt tegen president Erdogan aan Brussel-Centraal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen in Keulen en Amsterdam, maar ook in Brussel kwamen er vandaag een duizendtal Koerden op straat. Ze kwamen samen voor het station...
  [naar artikel]
 40. Turkse legerhelikoper neergeschoten in Syrië (10/02/2018 - Metro)
  Bij de Turkse militaire operatie in het noordoosten van Syrië is een legerhelikoper neergehaald. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gezegd. Sinds enkele weken voert het Turkse leger een offensief tegen de Koerden van de YPG. Erdogan zei niet wie de helikopter neerschoot, maar beklemtoonde wel dat de daders “een prijs zullen betalen”. Een woordvoerder van de YPG maakte al bekend dat het zijn troepen waren die de helikoper beschoten hebben. Het is de eerste keer sinds het begin van de Turkse operatie, op 20 januari, dat een Turkse helikopter wordt neergeschoten. Over het lot van de bemanning is nog geen duidelijkheid. In Operatie Olijftak nemen Turkse troepen het met Syrische bondgenoten op tegen YPG. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 41. Turkse legerhelikoper neergeschoten in Syrië (10/02/2018 - Metro)
  Bij de Turkse militaire operatie in het noordoosten van Syrië is een legerhelikoper neergehaald. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gezegd. Sinds enkele weken voert het Turkse leger een offensief tegen de Koerden van de YPG. Erdogan zei niet wie de helikopter neerschoot, maar beklemtoonde wel dat de daders “een prijs zullen betalen”. Een woordvoerder van de YPG maakte al bekend dat het zijn troepen waren die de helikoper beschoten hebben. Het is de eerste keer sinds het begin van de Turkse operatie, op 20 januari, dat een Turkse helikopter wordt neergeschoten. Over het lot van de bemanning is nog geen duidelijkheid. In Operatie Olijftak nemen Turkse troepen het met Syrische bondgenoten op tegen YPG. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 42. Opnieuw Turkse soldaten gedood in offensief tegen Koerden (05/02/2018 - De Tijd)
  09:18 Bij het Turkse offensief in de Koerdische enclave Afrin zijn opnieuw twee Turkse soldaten omgekomen, terwijl er vijf gewond raakten.
  [naar artikel]
 43. Erdogan wil Turks offensief verruimen naar andere Koerdische steden, zoals Kobani (10/03/2018 - VRT NWS)
  Het Turkse leger heeft de buitenwijken bereikt van de Koerdische enclave Afrin in Syrië. Dat zegt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. De Turkse president Erdogan zegt intussen dat hij het offensief tegen de Koerdische YPG zal uitbreiden in de richting van de grens met Irak, in het bijzonder naar de symbolische Koerdische stad Kobani.
  [naar artikel]
 44. EU "bijzonder ongerust" over Turks offensief in Koerdische enclave, Koerden komen op straat in Brussel (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid Federica Mogherini is "bijzonder ongerust" over het Turkse offensief tegen Afrin, een...
  [naar artikel]
 45. “IS valt Koerden opnieuw aan” (21/12/2018 - De Morgen)
  Troepen van Islamitische Staat (IS) hebben een offensief gelanceerd tegen de Koerden in het noorden van Syrië. Dat zegt een leider van de Koerdische militie ‘Syrische Democratische Strijdkrachten’ (SDF), Mustafa Bali. Daarmee wil de SDF wellicht Amerikaans president Donald Trump onder druk zetten, die eerder aankondigde het Amerikaanse leger uit Syrië te zullen terugtrekken.
  [naar artikel]
 46. Erdogan gaat weer tegen VS te keer (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Erdogan ging vandaag weer eens tekeer tegen de VS. Zo beschuldigde hij Amerika er van een persoon die door Turkije wordt...
  [naar artikel]
 47. 'In ruil voor hun opofferingen in de strijd tegen IS, krijgen Koerden bommen op hun huis' (17/03/2018 - Knack)
  Jihad-kenner Montasser AlDe'emeh sprak met de Koerdische politieke leider Shivan Alkhaburi.
  [naar artikel]
 48. Erdogan: 'We zullen terroristen uitroeien' (24/01/2018 - De Tijd)
  14:29 Het Turks offensief tegen de Koerdische militie YPG in het Noord-Syrische Afrin wordt volgens president Recep Tayyip Erdogan voortgezet totdat alle terroristen zijn uitgeroeid.
  [naar artikel]
 49. Erdogan legt Europese oproep voor stopzetting gevechten in Syrië naast zich (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de oproep van het Europees parlement om een eind te maken aan het militair offensief tegen de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.