Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2020
00:27 uur

Biden steunt afzetting Trump: ‘We mogen hem niet laten wegkomen’

De Morgen

09/10/2019 - 21:55

De Democratische ex-vicepresident Joe Biden, die kans maakt volgend jaar bij de presidentsverkiezingen de Democratische uitdager van de huidige Republikeinse president Donald Trump te worden, heeft zich voor het eerst achter een afzetting van Trump geschaard.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Democratische ex-vicepresident Biden steunt afzetting Trump (09/10/2019 - Metro)
  De Democratische ex-vicepresident Joe Biden, die kans maakt volgend jaar de Democratische uitdager van de huidige Republikeinse president Donald Trump te worden, heeft zich vandaag achter een afzetting van de bewoner van het Witte Huis geschaard, zo heeft nieuwszender CNN bericht. “Met zijn woorden en zijn daden heeft president Trump zichzelf aangeklaagd… Terwijl de hele wereld en het Amerikaanse volk toekeken heeft Donald Trump zijn eigen eedaflegging met voeten getreden en zijn land verraden.. Hij moet worden afgezet”, zo citeerde CNN de vroegere adjunct van Barack Obama. bron: Belga Het bericht Democratische ex-vicepresident Biden steunt afzetting Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Ex-vicepresident Joe Biden steunt afzetting Donald Trump (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Democratische ex-vicepresident Joe Biden, die kans maakt volgend jaar bij de presidentsverkiezingen de Democratische uitdager van de huidige Republikeinse president Donald Trump te worden, heeft zich woensdag voor het eerst achter een afzetting van de bewoner van het Witte Huis geschaard.
  [naar artikel]
 3. Democratisch presidentskandidaat Joe Biden steunt afzettingsprocedure tegen VS-president Trump (09/10/2019 - VRT NWS)
  Joe Biden, een van de Democratische kandidaten voor het Amerikaanse presidentschap, zegt dat president Donald Trump moet afgezet worden. Het is de eerste keer dat Biden zich uitspreekt vóór de afzetting van de president. Volgens Biden heeft Trump justitie gehinderd, zijn land verraden en de grondwet met de voeten getreden.
  [naar artikel]
 4. Democratische ex-vicepresident Biden steunt afzetting Trump (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Democratische ex-vicepresident Joe Biden, die kans maakt volgend jaar bij de presidentsverkiezingen de Democratische uitdager van de huidige...
  [naar artikel]
 5. Voor het eerst steunt Republikeins parlementslid afzetting Trump (19/05/2019 - Knack)
  Het Republikeinse parlementslid Justin Amash stelt dat president Donald Trump gedrag heeft vertoond dat kan leiden tot zijn afzetting of 'impeachment'. Hij is zo het eerste Republikeinse parlementslid om de afzetting van Trump te steunen.
  [naar artikel]
 6. Republikein die afzetting Trump steunt, stapt uit de partij (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Republikeinse parlementslid Justin Amash (39), de eerste Republikein om de afzetting van president Donald Trump te steunen, heeft vandaag...
  [naar artikel]
 7. Senator Kamala Harris steunt haar vroegere rivaal Joe Biden voor de presidentsnominatie (08/03/2020 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten schaart voormalig presidentskandidate Kamala Harris zich nu achter gewezen vicepresident Joe Biden. Dat kan een belangrijke opsteker zijn voor Biden. De bekende zwarte dominee Jesse Jackson steunt dan weer Bernie Sanders.
  [naar artikel]
 8. Bloomberg zet presidentscampagne van 450 miljoen dollar stop en steunt Joe Biden (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Michael Bloomberg (78) zet zijn campagne voor het presidentschap stop en steunt Joe Biden. Dat heeft de vroegere burgemeester van New...
  [naar artikel]
 9. Michael Bloomberg zet campagne stop en steunt Biden (04/03/2020 - Knack)
  De Democratische presidentskandidaat Michael Bloomberg gooit de handdoek in de ring wat zijn ambities voor het Witte Huis betreft en steunt voormalig vicepresident Joe Biden, zo heeft hij woensdag na tegenvallende resultaten op Super Tuesday bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 10. Joe Biden krijgt steun van John Kerry: “Hij is de presidentskandidaat die kan herstellen wat Trump heeft vernield” (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft vandaag aangekondigd dat hij oud-vicepresident Joe Biden steunt in de...
  [naar artikel]
 11. Trump bedreigt ex-vicepresident Biden: “Hij zou huilen als ik hem aanval” (22/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De ruzie tussen Donald Trump en Joe Biden, de gewezen vicepresident van Barack Obama, is aan het ontaarden. Biden had gezegd dat hij Trump in elkaar zou slaan als ze samen op school hadden gezeten, maar de Amerikaanse president heeft nu verkondigd dat hij dat gevecht moeiteloos zou winnen.
  [naar artikel]
 12. Trump bedreigt ex-vicepresident Biden: “Hij zou huilen als ik hem aanval” (22/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De ruzie tussen Donald Trump en Joe Biden, de gewezen vicepresident van Barack Obama, is aan het ontaarden. Biden had gezegd dat hij Trump in elkaar zou slaan als ze samen op school hadden gezeten, maar de Amerikaanse president heeft nu verkondigd dat hij dat gevecht moeiteloos zou winnen.
  [naar artikel]
 13. Joe Biden dient Trump van repliek: “Hoe smerig je aanvallen ook zijn, je zal mij niet vernietigen” (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Joe Biden heeft de aanvallen van Donald Trump in ongewoon scherpe bewoordingen gepareerd. "Je zult me niet vernietigen", zei Biden tijdens een...
  [naar artikel]
 14. Democratisch koploper Biden maakt bocht en trekt omstreden abortusstandpunt in (07/06/2019 - De Morgen)
  Oud-vicepresident Joe Biden, koploper in de race voor de Democratische presidentskandidatuur, heeft een eerste belangrijke stap gezet om afstand te doen van zijn politieke verleden. Biden zegt dat hij niet langer een wet steunt die verbiedt dat federaal volksgezondheidsgeld wordt gebruikt om voor een abortus te betalen.
  [naar artikel]
 15. Impeachment-onderzoek tegen Trump – Witte Huis zal niet meewerken met impeachment-onderzoek (09/10/2019 - Metro)
  Het Witte Huis heeft gezegd dat het niet zal meewerken met het onderzoek van het Huis van Afgevaardigden naar een eventuele afzetting van Trump. In een brief roept het Witte Huis dinsdag op om het onderzoek, dat het “grondwettelijk gezien onwettig” noemt, te laten vallen. De Democraten bezondigen zich aan “politiek theater” en willen op deze manier de uitslag van de verkiezingen van 2016, die door president Donald Trump werden gewonnen, tenietdoen, klinkt het. De Democratische partij startte een impeachment-onderzoek tegen Trump nadat hij tijdens een telefoongesprek met de Oekraïense president Volodimir Zelenski zou hebben gevraagd een onderzoek te voeren naar gewezen vicepresident Joe Biden en zijn zoon, Hunter. Een melding van een klokkenluider vormde de aanleiding voor die eerste stap in de impeachment-procedure. Daarna meldde een tweede klokkenluider zich. Biden is ook kandidaat voor de Democraten bij de presidentsverkiezingen van 2020. bron: Belga Het bericht Impeachment-onderzoek tegen Trump – Witte Huis zal niet meewerken met impeachment-onderzoek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Na vrijspraak Trump: Republikeinse senatoren gaan achter Hunter Biden aan (07/02/2020 - De Morgen)
  Nu de Amerikaanse president Donald Trump vrijgesproken is in het impeachmentproces, hebben de Republikeinen in de Senaat de jacht geopend op Hunter Biden. Ze vroegen bij het ministerie van Financiën gevoelige financiële informatie op rond de zoon van Democratisch presidentskandidaat Joe Biden en kregen die ook. Opmerkelijk: de belastingaangifte van president Trump wilde het ministerie van Financiën eerder níét vrijgeven.
  [naar artikel]
 17. Het impeachmentproces tegen Trump gaat van start: hoe is het zo ver gekomen? (21/01/2020 - Express)
  In de Amerikaanse Senaat is dinsdag formeel het impeachmentproces tegen de Amerikaanse president Donald Trump gestart. Hoe zijn we hier beland, wat staat er te gebeuren en wat mogen we ervan verwachten? U kan het hieronder bekijken. Donald Trump, Volodymyr Zelensky, Hunter Biden, Joe Biden, Democraten en Republikeinen. De impeachment van Trump is een kluwen […] The post Het impeachmentproces tegen Trump gaat van start: hoe is het zo ver gekomen? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Trump wil dat China de Bidens onderzoekt, wat deed de zoon van Joe Biden precies in China? (04/10/2019 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil nu ook dat China een onderzoek opent naar de zakenactiviteiten van Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, een van de belangrijkste Democratische presidentskandidaten voor volgend jaar. Eerder bleek dat Trump Oekraïne onder druk had gezet om hetzelfde te doen.
  [naar artikel]
 19. Trump over voormalig vicepresident Joe Biden: “Hij was alleen goed in het kussen van Obama’s kont” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump heeft gisteren weer een quote van de dag geleverd. Toen hij het in Minnesota over Joe Biden had, zei Trump: “Niemand zag in hem een...
  [naar artikel]
 20. Voor het eerst steunt Republikeins parlementslid afzetting Trump (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Republikeinse parlementslid Justin Amash stelt dat president Donald Trump gedrag heeft vertoond dat kan leiden tot zijn "impeachment". Hij is...
  [naar artikel]
 21. Democraten starten onderzoek naar afzetting Trump (25/09/2019 - Metro)
  Er wordt een onderzoek gestart naar een mogelijke afzetting van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat heeft Nancy Pelosi, de leider van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, dinsdagavond gezegd. Het Amerikaanse Congres zet daarmee een eerste stap in het kader van een impeachmentprocedure tegen Trump. De president wordt er door de oppositie van beschuldigd dat hij misbruik zou hebben gemaakt van zijn presidentiële macht. “Ik kondig hierbij aan dat het Huis van Afgevaardigden overgaat tot een officieel onderzoek” naar de afzetting, aldus Pelosi tijdens een op televisie uitgezonden verklaring. “De president moet rekenschap afleggen, niemand staat boven de wet”, klonk het voorts. Pelosi beschuldigde Trump er ook van de nationale veiligheid in het gedrang te brengen. Binnen de Democratische Partij wordt al lange tijd gediscussieerd over het opstarten van een afzettingsprocedure tegen Trump. Pelosi stond bekend als een van de tegenstanders van die procedure. Maar binnen de partij groeide de roep om de impeachment op te starten als gevolg van het omstreden telefoongesprek tussen Trump en de Oekraïense president Volodymyr Zelenski. Trump zou tijdens dat gesprek hebben gevraagd om een onderzoek op te starten naar zijn Democratische rivaal Joe Biden. Dat de impeachmentprocedure effectief zal leiden tot de afzetting van de president is echter eerder onwaarschijnlijk aangezien de Republikeinen over een meerderheid beschikken in de Senaat. Bron: Belga   Het bericht Democraten starten onderzoek naar afzetting Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Drank, drugs en een seksverslaving: dit is Hunter Biden, de man die Trump de kop kan kosten (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hunter Biden, zoon van de ex-vicepresident Joe Biden, had het allemaal goed voor mekaar. Dacht de buitenwereld. Want zijn leven was een zootje van drank, drugs en véél seks. En nu brengt zijn lobbywerk voor een Oekraïens gasbedrijf zelfs de troon van Donald Trump aan het wankelen. En dat terwijl papa Joe Biden volgend jaar aast op het presidentschap.
  [naar artikel]
 23. Fortuin voor 'afzetting' Trump (15/10/2017 - De Tijd)
  09:53 De Amerikaanse multimiljonair en pornobaas Larry Flynt looft miljoenen uit voor informatie die leidt tot de afzetting van Donald Trump.
  [naar artikel]
 24. Trump: parlementslid eist afzetting president (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Democratisch parlementslid Al Green heeft zonet de afzetting van president Donald Trump geëist in het Congres. "Als de president niet boven de
  [naar artikel]
 25. Leven vol tragedie en schandalen: dit is Hunter Biden, het zorgenkind van Joe Biden dat zou kunnen leiden tot de val van Trump (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is het enige kind uit het eerste huwelijk van Democratisch presidentskandidaat Joe Biden dat nog leeft en meteen ook zijn vaders grootste zorg....
  [naar artikel]
 26. Leven vol tragedie en schandalen: dit is Hunter Biden, het zorgenkind van Joe Biden dat Trump ten val zou kunnen brengen (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is het enige kind uit het eerste huwelijk van Democratisch presidentskandidaat Joe Biden dat nog leeft en meteen ook zijn vaders grootste zorg....
  [naar artikel]
 27. Meer dan 750 historici in VS steunen afzetting van Trump: “Duidelijk gevaar voor de Grondwet” (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  752 Amerikaanse historici roepen in een open brief op tot de afzetting van president Donald Trump. “Het is ons weloverwogen oordeel dat als het...
  [naar artikel]
 28. Trump haalt uit: "Ik zou gevecht met 'gestoorde' Joe Biden winnen" (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar voormalig vicepresident Joe Biden. De Democraat zou gezegd hebben Trump 'bont en blauw'...
  [naar artikel]
 29. Ruime meerderheid van Amerikanen wil afzetting Trump (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zeventig procent van de Amerikanen vindt het niet door de beugel kunnen dat hun president Donald Trump zijn Oekraïense collega Volodymyr Zelenski heeft aangepord een onderzoek in te stellen naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn zoon Hunter. Dat blijkt uit een maandag vrijgegeven opiniepeiling voor het ABC News. Die presidentiële démarche vormt de kern van een impeachmentonderzoek dat in het Huis van Afgevaardigden loopt.
  [naar artikel]
 30. LIVE. Impeachment Trump dag 2: aanklager begint aan lang betoog voor argumenten tot afzetting (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse Senaat zullen de Democraten vandaag beginnen met de uiteenzetting van hun redenen voor de afzetting van president Trump. Het is...
  [naar artikel]
 31. Wat mogen we van de impeachmentprocedure tegen Trump verwachten? (25/09/2019 - De Tijd)
  13:01 Het hoge woord is eruit: de Democraten beginnen een onderzoek naar de mogelijke afzetting van de Amerikaanse president Donald Trump. Wat moet u weten?
  [naar artikel]
 32. Bernie Sanders steunt zijn rivaal Joe Biden voor het presidentschap in de VS (14/04/2020 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten heeft de Democratische senator Bernie Sanders zijn aanhangers opgeroepen om zich voluit te scharen achter Joe Biden als kandidaat van de partij voor het presidentschap. De strijd tegen de Republikeinse president Donald Trump is voor Sanders het belangrijkste.
  [naar artikel]
 33. ANALYSE. Super Tuesday bezorgt Joe Biden triomfantelijke comeback: “Biden kan niet opboksen tegen Trump. Tenzij corona het tij doet keren” (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op grond van voorlopige resultaten stevent Obama’s toenmalige vicepresident Joe Biden af op een overwinning op Super Tuesday, met voorverkiezingen...
  [naar artikel]
 34. Miljardair Michael Bloomberg mikt niet langer op het Witte Huis, hij steunt nu Joe Biden (04/03/2020 - VRT NWS)
  De voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg is niet langer presidentskandidaat. Hij scoorde erg slecht bij de recente voorverkiezingen en schaart zich nu achter die andere centrumfiguur, voormalig vicepresident Joe Biden.
  [naar artikel]
 35. Voor het eerst steunt Republikeins parlementslid afzetting Trump (19/05/2019 - Metro)
  Het Republikeinse parlementslid Justin Amash stelt dat president Donald Trump gedrag heeft vertoond dat kan leiden tot zijn “impeachment”. Hij is zo het eerste Republikeinse parlementslid om de afzetting van Trump te steunen. De verkozene uit Michigan beschuldigde minister van Justitie William Barr er ook van opzettelijk het publiek te hebben misleid over de teneur van het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, over de Russische inmenging tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. In een reeks tweets verklaarde Amash dat slechts enkele leden van het Amerikaanse Congres het rapport van Mueller hebben gelezen. Dat rapport “identificeert verschillende voorbeelden van gedrag dat voldoet aan alle elementen van belemmering van de rechtsgang”, aldus Amash. “Iedereen die de president van de Verenigde Staten niet is, zou op basis van zulk bewijs ongetwijfeld worden aangeklaagd.” “In tegenstelling tot het relaas van Barr, onthult het rapport van Mueller dat president Trump specifieke daden en een gedragspatroon heeft gesteld die de voorwaarde voor impeachment halen”, schreef hij ook. Rashida Tlaib, een Democratisch parlementslid uit Michigan, riep Amash op om haar afzettingsresolutie te tekenen. Verschillende Democraten, die in het Huis van Afgevaardigden de meerderheid hebben, oordelen dat sommige elementen in het rapport van Mueller aantonen dat Trump de rechtsgang belemmerde. Onder hen senator en presidentskandidate Elizabeth Warren. Zij riep op tot de afzetting van Trump. De Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, is voorzichtiger. Zij benadrukt dat zo’n procedure het land diep kan verdelen. Bron: Belga   Het bericht Voor het eerst steunt Republikeins parlementslid afzetting Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Het is Trump die onder vuur ligt, maar Biden die de klappen krijgt (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De belastende onthullingen over Donald Trump volgen mekaar in sneltempo op. Maar ze raken hem niet. Het is zijn rivaal Joe Biden die de klappen...
  [naar artikel]
 37. LIVE. Republikeinen pleiten tégen afzetting van Trump, aanklagers eisen dat ex-veiligheidsadviseur Bolton wordt opgeroepen als getuige (27/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Republikeinen krijgen op het afzettingsproces van de Amerikaanse president Donald Trump opnieuw de kans om hun argumenten, tégen de afzetting...
  [naar artikel]
 38. Trump geeft toe over Biden gesproken te hebben met Oekraïense president (23/09/2019 - De Morgen)
  Amerikaans president Donald Trump ontkent niet dat hij in een telefoontje met Oekraïens president Volodymyr Zelensky heeft gesproken over Democratisch presidentskandidaat Joe Biden en diens zoon Hunter. Maar met dat gesprek was niets mis, integendeel, aldus Trump. “We hadden een geweldige conversatie.”
  [naar artikel]
 39. Biden adviseert en bekritiseert Trump (12/04/2020 - De Tijd)
  19:15 De Democratische presidentskandidaat Joe Biden geeft Donald Trump in een opiniestuk wat raad over het opnieuw opstarten van de Amerikaanse economie. In een adem verwijt hij hem met zijn corona-aanpak ...
  [naar artikel]
 40. Democraten roepen opnieuw op tot afzetting Trump na verklaringen Mueller (30/05/2019 - De Morgen)
  Verschillende prominente leden van de Democratische partij roepen opnieuw op om de procedure van impeachment (afzetting) tegen de Amerikaanse president Donald Trump op te starten. Het is de verantwoordelijkheid van het Congres om op te treden tegen de ‘misdaden’ van Trump, klinkt het.
  [naar artikel]
 41. Democraten roepen opnieuw op tot afzetting Trump na verklaringen Mueller (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende prominente leden van de Democratische partij roepen opnieuw op om de procedure van “impeachment”, afzetting, tegen de Amerikaanse president Donald Trump op te starten. Het is de verantwoordelijkheid van het Congres om op te treden tegen de “misdaden” van Trump, klinkt het.
  [naar artikel]
 42. Bernie Sanders steunt Joe Biden in presidentsrace (14/04/2020 - De Morgen)
  Bernie Sanders gaat de Democratische politicus Joe Biden steunen in de strijd om het Witte Huis. Dat heeft hij maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 43. ‘Trump had meer interesse in Joe Biden dan in Oekraïne' (13/11/2019 - De Tijd)
  22:03 Twee topgetuigen hebben herhaald dat de Amerikaanse president Donald Trump zijn Oekraïense collega onder druk zette om de Democraat Joe Biden in opspraak te brengen.
  [naar artikel]
 44. Democratisch Congreslid dient resolutie in voor afzetting Trump (12/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Democratische Congreslid Brad Sherman uit Califonië heeft vandaag officiëel een resolutie tot de afzetting van president Donald Trump
  [naar artikel]
 45. Bloomberg zet zijn campagne voor het presidentschap stop en steunt Joe Biden (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Michael Bloomberg zet zijn campagne voor het presidentschap stop en steunt Joe Biden. Dat melden Amerikaanse media. Bloomberg pompte...
  [naar artikel]
 46. ‘Oekraïnegate' treft Biden even hard als Trump (23/09/2019 - De Tijd)
  22:07 Met zijn ‘Oekraïense aanval’ op Joe Biden plaatst de Republikeinse president Donald Trump de Democraten voor een dilemma. Moeten ze de afzettingsprocedure starten? Of zich vooral zorgen maken over hun...
  [naar artikel]
 47. Internetgrappen Obama en Biden: hoe geven we Trump een gepast welkom? (14/11/2016 - De Redactie)
  Sinds de verkiezing van Donald Trump regent het op de sociale media grappen over Barack Obama en Joe Biden.
  [naar artikel]
 48. Ook Kamala Harris schaart zich achter Joe Biden (08/03/2020 - Express)
  De senator uit Californië steunt Joe Biden ‘met veel enthousiasme’ als Democratisch presidentskandidaat. Harris, die in december uit de race stapte, is één van de laatste prominente figuren die haar voorkeur uitspreekt. ‘Biden heeft ons land waardig gediend en we hebben hem nu meer dan ooit nodig’, laat ze weten op Twitter. ‘Ik ben trots […] The post Ook Kamala Harris schaart zich achter Joe Biden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. President Trump niet blij met steunbetuiging brandweervakbond voor Biden (01/05/2019 - Metro)
  De steunbetuiging van de vakbond van brandweerlieden voor de Democratische presidentskandidaat Joe Biden is bij de Amerikaanse president Donald Trump niet goed gevallen. Op Twitter liet hij dat op zijn eigen manier blijken. Trump retweette vandaag in nauwelijks een half uur tijd een zestigtal steunbetuigingen aan zijn adres van brandweerlui. Even daarvoor had hij in een eigen boodschap op Twitter uitgehaald naar de vakbond. “Ik heb meer gedaan voor brandweerlieden dan deze bijdragen innende vakbond ooit zal doen, en wordt daar niet voor betaald”, aldus Trump. Biden kreeg deze week in de strijd om de kandidatuur van zijn partij openlijke steun van de International Firefighters Association, een machtige vakbond van brandweermannen- en vrouwen. Bron: Belga   Het bericht President Trump niet blij met steunbetuiging brandweervakbond voor Biden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.