Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
21:44 uur

‘Love Leuven’ brengt Leuvenaars en studenten samen in 20 buurten

Metro

09/10/2019 - 22:10

Inwoners van twintig Leuvense buurten zijn ingegaan op de oproep van ‘Love Leuven’ om een verwelkomsactiviteit te organiseren voor studenten. Het initiatief kadert in een campagne om het samenleven tussen bewoners en studenten te bevorderen. ‘Love Leuven’ is een gezamenlijk initiatief van de stad Leuven, KU Leuven, UCLL en studentenkoepel LOKO. Woensdagavpond verzamelden in aanwezigheid […] Het bericht ‘Love Leuven’ brengt Leuvenaars en studenten samen in 20 buurten verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “‘Echte’ Leuvenaars zien studenten als outsiders. Ze kijken op ons neer” (08/01/2019 - De Morgen)
  Ruim 240.000 Vlaamse studenten zijn op dit moment naarstig aan het blokken of aan het uitstellen. Twee weken lang peilt De Morgen naar de gemoedstoestand bij de blokkers. Vandaag: KU Leuven-student arabistiek Siebe Jonckheere (20)
  [naar artikel]
 2. Selah Sue en Imke Courtois moeten u overtuigen van groene stroom: “Ik ben ook niet heilig, maar samen lukt het” (09/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Zo veel mogelijk Leuvenaars doen overschakelen op groene stroom, dat is de ambitie van Leuven Switcht. Het is de nieuwe campagne van de vzw Leuven 2030. Onder meer Imke Courtois, Lien Degol, Selah Sue en Bjorn Ruytinckx moeten de Leuvenaars overtuigen
  [naar artikel]
 3. 3.500 werkplekken in KU Leuven voor blokkende studenten (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naar jaarlijks gewoonte biedt de KU Leuven in de examenperiode weer meer dan 3.500 werkplekken aan waar studenten samen met anderen kunnen
  [naar artikel]
 4. Politie heeft handen vol in Leuven: dronken studenten maken het te bont (04/10/2018 - De Standaard)
  Nu het academiejaar van start is gegaan, hebben de studenten de stad Leuven opnieuw veroverd. Dat brengt niet alleen feestvreugde, maar ook hinder mee. In de nacht van woensdag op donderdag moest de politie vaak ingrijpen.
  [naar artikel]
 5. Brouwerij leert studenten verantwoord omgaan met drank (15/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  AB InBev, de stad Leuven, KU Leuven en UZ Leuven willen er samen voor zorgen dat er tegen 2020 tien procent minder onverantwoord alcoholgebruik is in Leuven dan vandaag. Ze stelden het pilootproject ‘Smart Drinking Leuven’ gisteren voor.
  [naar artikel]
 6. Studenten in Leuven: “Mei ‘68? Nooit van gehoord” (11/05/2018 - De Morgen)
  Leuven Vlaams! Meer inspraak! Leve de pil! Vijftig jaar geleden stampten jongeren tegen de schenen van de gevestigde orde en moraal. Ook in Leuven, waar protest van Vlaamse studenten uiteindelijk leidde tot de splitsing van de universiteit. Mei ‘68 werd een begrip van belang. Maar wat weten jongeren daar vandaag nog over? We vroegen het aan studenten in Leuven.
  [naar artikel]
 7. Politie heeft handen vol in Leuven: dronken studenten maken het te bont (04/10/2018 - De Standaard)
  Nu het nieuwe academiejaar van start is gegaan, hebben de studenten de stad Leuven opnieuw veroverd. Dat brengt niet alleen feestvreugde, maar ook veel hinder met zich mee. In de nacht van woensdag op donderdag moest de politie dan ook erg veel ingrijpen.
  [naar artikel]
 8. Politie heeft handen vol in Leuven: dronken studenten maken het te bont (04/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Nu het nieuwe academiejaar van start is gegaan, hebben de studenten de stad Leuven opnieuw veroverd. Dat brengt niet alleen feestvreugde, maar ook veel hinder met zich mee. In de nacht van woensdag op donderdag moest de politie dan ook erg veel ingrijpen.
  [naar artikel]
 9. Groep Leuvenaars, waaronder Dries Mertens, wil OHL behoeden voor Chinese inmenging (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele vooraanstaande Leuvenaars hebben de krachten gebundeld om Oud-Heverlee Leuven te redden van Chinese investeerders. Onder de noemer 'OHL op
  [naar artikel]
 10. Het nieuwe puntensysteem van de K.U.Leuven: zo werkt het (22/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  De K.U.Leuven voert een nieuw systeem in voor meerkeuze-examens. Het huidige systeem, waarbij studenten minpunten krijgen bij het aankruisen van een fout antwoord, brengt vaak spanningen met zich mee, klinkt het. De giscorrectie was dan ook omstreden, omdat veel studenten erdoor niet durfden te gokken en zo kostbare punten misliepen.
  [naar artikel]
 11. Hier kunnen studenten samen blokken in Leuven, Gent, Brussel en Antwerpen (08/12/2019 - De Standaard)
  Studenten die niet alleen op kot in de boeken willen duiken kunnen dat op verschillende plekken samen doen. In Leuven, Gent, Brussel en Antwerpen duiken de speciale ‘blokadresjes’ terug op.
  [naar artikel]
 12. Studenten KU Leuven kloppen op de deur van rector Luc Sels (09/05/2018 - VRT NWS)
  Een groep studenten heeft vanmorgen actiegevoerd aan de universeitshallen in de Naamsestraat in Leuven. De studenten van de KU Leuven vinden dat ze niet genoeg gehoord worden door de rector. Vooral met de herinrichting van het academiejaar zijn ze niet akkoord.
  [naar artikel]
 13. "Wat is een goede en rechtvaardige straf?" Studenten en gedetineerden zoeken het samen uit (06/03/2018 - VRT NWS)
  "Een gevangenisstraf zoals we ze vandaag kennen voldoet niet aan de verwachtingen." Dat is de conclusie van 24 KU Leuven-studenten die een semester lang in de gevangenis van Leuven-Centraal hebben nagedacht over rechtvaardige en efficiënte straffen. Opvallend: 12 studenten waren gedetineerden. Vanavond overhandigen ze hun bevindingen tijdens een afstudeerceremonie aan minister van Justitie Koen Geens (CD&V).
  [naar artikel]
 14. Stad Leuven: "Stop met alcohol te promoten bij studenten" (07/08/2019 - VRT NWS)
  De stad Leuven roept supermarkten, fakbars en nachtwinkels op om geen alcoholische dranken meer te promoten bij studenten. Zo wil ze samen met de universiteit en de hogescholen alcoholmisbruik tegengaan.
  [naar artikel]
 15. Studenten criminologie en gedetineerden studeren samen: confrontatie tussen theorie en praktijk (23/01/2018 - VRT NWS)
  In Denemarken en het Verenigd Koninkrijk gebeurt het al langer, lessen in de gevangenis voor studenten én gedetineerden. Dit academiejaar gebeurde het voor het eerst ook bij ons aan de KU Leuven en de VUB in Brussel. "Terzake" volgde een les van VUB-studenten criminologie in de gevangenis van Beveren, samen met gedetineerden uit die gevangenis, ook wel Beveren-studenten genoemd. Wat leren de twee groepen zo met en van elkaar?
  [naar artikel]
 16. Leuvense doopstudent in beroep tegen schorsingsbeslissing KU Leuven (26/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een van de studenten die door de KU Leuven tot het einde van het academiejaar geschorst wordt in het kader van het tuchtonderzoek naar de fatale studentendoop van studentenclub Reuzegom, gaat in beroep tegen die tuchtsanctie. Het betreft een van de studenten die op 5 december van vorig jaar “gedoopt” werd, samen met de 20-jarige Sanda Dia, die daarbij om het leven kwam.
  [naar artikel]
 17. Gekwaak van studenten moet ophouden voor Leuvenaars ontwaken (01/10/2019 - Metro)
  De stad Leuven, de lokale politie en de studentenkoepel LOKO nemen bij aanvang van het nieuwe academiejaar een reeks initiatieven die de studenten moeten aanzetten om overlast te beperken tijdens het uitgaan. “Stop uw gekwaak voor ik ontwaak” is de veelzeggende slogan die de jongeren moet behoeden voor GAS-boetes. Dat meldt het stadsbestuur dinsdag. Met de komst van de studenten stijgt het inwonersaantal van Leuven met vijftig procent. Enkele nieuwe initiatieven moeten hen ertoe aanzetten om uit te gaan met respect voor de stad en de inwoners. Die initiatieven kwamen tot stand in overleg met de onderwijsinstellingen KU Leuven, hogeschool UCLL en Luca. “De stad, onderwijsinstellingen en de studenten slaan de handen in elkaar om de overlast te beperken”, zegt schepen van Studentenzaken Thomas Van Oppens (Groen). De preventiedienst van de stad lanceert een informatie- en sensibiliseringscampagne over het politiereglement en de gemeentelijke administratieve sancties. Met overlastfenomenen zoals nachtlawaai, wildplassen, alcohol drinken op straat na middernacht en fietsen verplaatsen of vernielen riskeren studenten een GAS-boete van maximaal 350 euro. Voor bepaalde overtredingen is een alternatieve straf mogelijk, zoals een dagje meelopen met de groen- of reinigingsdienst of deelnemen aan een cursus over alcohol en overlast. Met affiches, postkaarten, gadgets en afbreekbare grondmarkeringen spoort de stad studenten aan om het niet al te bont te maken tijdens het fuiven. Op straat, maar ook op kotfeestjes. Fakbars zetten stewards in en LOKO organiseert trajectcontroles in straten met veel doortrekkende studenten. Zij die zich over een bepaalde afstand muisstil kunnen verplaatsen, krijgen een beloning. De politie zet gerichte overlastteams in, met dagelijks extra ploegen tijdens de eerste weken. bron: Belga Het bericht Gekwaak van studenten moet ophouden voor Leuvenaars ontwaken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Braken, wildplassen en filmscène die verkeerd afloopt: meteen heel wat overlast door studenten in Leuven (28/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  De studenten zijn terug in Leuven, en dat heeft de politie geweten. Agenten moesten ter plaatse komen voor onder meer brakende studenten, een filmscène en wildplassers.
  [naar artikel]
 19. Studenten KU Leuven op de barricades tegen herindeling academiejaar (09/05/2018 - De Standaard)
  De studenten van de KU Leuven starten vandaag een 'verzetscampagne'. Ze vinden dat rector Sels te snel gaat met de herindeling van het academiejaar. Ook de Gentse studenten zijn ongerust.
  [naar artikel]
 20. Studenten KU Leuven op de barricades tegen herindeling academiejaar (09/05/2018 - De Standaard)
  De studenten van de KU Leuven starten vandaag een 'verzetscampagne'. Ze vinden dat rector Sels te snel gaat met de herindeling van het academiejaar. Ook de Gentse studenten zijn ongerust.
  [naar artikel]
 21. 600 studenten mogen niet verder in opleiding aan KU Leuven (04/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zeshonderd studenten mogen van de KU Leuven niet doorgaan met hun bacheloropleiding. Dat schrijft De Morgen vandaag. De studenten slaagden vorig
  [naar artikel]
 22. Studenten klagen beleggingen KU Leuven aan in fossiele brandstoffen (06/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een groep studenten van KU Leuven Fossil Free heeft woensdag een ludiek Sinterklaasbezoek gebracht aan de vergadering van het Gemeenschappelijk Bureau van de KU Leuven uit protest tegen het feit dat de Leuvense alma mater, ondanks protest van de Studentenraad, de Duurzaamheidsraad van de unief, en een protestpetitie van 2.000 studenten, blijft investeren in fossiele brandstoffen. Rector Luc Sels ontkent de aantijgingen.
  [naar artikel]
 23. Studenten boycotten kiescommissie Leuven (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Leuvense studentenraad wil niet langer deel uitmaken van de verkiezingscommissie van de KU Leuven. De studenten zeggen op de dag van de eerste
  [naar artikel]
 24. “10de editie Leuven Autovrij was fijne en positieve topeditie” (26/08/2018 - Metro)
  De tiende editie van Leuven Autovrij was een heuse topeditie, zo meldt Leuvens schepen van Leefmilieu Mohamed Ridouani (sp.a). In de Leuvense binnenstad waren tussen 10 en 18 uur meer dan 70 verschillende activiteiten te beleven naar aanleiding van Autovrije Zondag. “Zowel qua opkomst als qua aantal activiteiten was dit een groot succes”, zegt de schepen. “Ik heb veel Leuvenaars gezien die van het evenement geprofiteerd hebben om buiten te komen in een autoluwe omgeving.” Bezoekers van de Leuvense binnenstad konden zondag bijvoorbeeld terecht op een tweedehandsfietsenmarkt, voor de allerkleinsten (van 0 tot 5 jaar) was er in de tuin van museum M het familiefestival “Mini’s zijn baas” en het Martelarenplein was omgetoverd in een bewegingsplein waar verschillende sportdemonstraties en -workshops werden gegeven. Er waren ook foodtruck’s en dans- en muziekoptredens allerhande. “De eerste editie, tien jaar geleden, ging aarzelend van start”, zegt schepen Ridouani. “Vandaag kunnen we zeggen dat Leuven Autovrij een echte traditie is geworden. Een record aantal buurten heeft een initiatief genomen om iets in hun wijk te organiseren en een grote verscheidenheid aan Leuvenaars heeft daarvan kunnen profiteren. We hebben natuurlijk ook een beetje geluk gehad met het weer.” Incidenten waren er volgens de schepen niet te melden. “Het was een heel relaxte en fijne dag voor de Leuvenaars, in een autoluwe omgeving.” bron: Belga Het bericht “10de editie Leuven Autovrij was fijne en positieve topeditie” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Steeds meer internationale studenten aan KU Leuven kampen met psychische problemen (20/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van de 1.362 studenten die tijdens het academiejaar 2015-2016 aan de KU Leuven de psycholoog of psychiater van het Studentengezondheidscentrum
  [naar artikel]
 26. Studenten klagen beleggingen KU Leuven aan in fossiele brandstoffen (06/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een groep studenten van KU Leuven Fossil Free heeft woensdag een ludiek Sinterklaasbezoek gebracht aan de vergadering van het Gemeenschappelijk...
  [naar artikel]
 27. KU Leuven roept studenten op racisme te melden (13/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Rector Luc Sels (foto) van de KU Leuven zal studenten die zich al hebben ingeschreven voor het nieuwe academiejaar, een mail sturen waarin hij hen...
  [naar artikel]
 28. Sinterklaas bracht in Leuven roetpieten mee en daar was niet iedereen blij mee: “Zijn schoorstenen niet zwart meer?” (19/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Zaterdag was het feest voor de kinderen in Leuven, want Sinterklaas kwam aan in Leuven. Maar heel wat van de oudere Leuvenaars waren achteraf teleurgesteld.
  [naar artikel]
 29. Studenten: 'KU Leuven blijft ondanks protest investeren in fossiele brandstoffen' (06/12/2017 - Knack)
  Een groep studenten van KU Leuven Fossil Free heeft woensdag een ludiek Sinterklaasbezoek gebracht aan de vergadering van het Gemeenschappelijk Bureau van de KU Leuven uit protest tegen het feit dat de universiteit ondanks een protestpetitie van 2.000 studenten blijft investeren in fossiele brandstoffen. Rector Luc Sels ontkent de aantijgingen.
  [naar artikel]
 30. KU Leuven wil geen risico nemen en roept studenten uit China terug (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nadat de KU Leuven eind januari besliste dat er wegens het coronavirus geen studenten meer naar China mochten vertrekken, roept het bestuur van de universiteit nu ook de nog aanwezige studenten uit dat land terug. Dat meldt het studentenblad Veto die een mail naar de drie betrokken studenten sinologie kon inkijken.
  [naar artikel]
 31. KU Leuven roept studenten in China terug uit vrees voor coronavirus (13/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nadat de KU Leuven eind januari besliste dat er wegens het coronavirus geen studenten meer naar China mogen vertrekken, roept het bestuur van de universiteit ook de nog aanwezige studenten uit dat land terug. Dat meldt het studentenblad Veto, die een mail naar de drie betrokken studenten sinologie kon inkijken.
  [naar artikel]
 32. UC Leuven Limburg: "1.600 nieuwe studenten beginnen er vandaag aan in Limburg" (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is een mooi begin van het nieuwe schooljaar voor heel wat Limburgse onderwijsinstituten. De UHasselt telt een stijging van 10% nieuwe studenten en 8% generatiestudenten. Ook bij de UC Leuven Limburg zien ze een stijging in hun vestiging in Limburg. Daar tellen ze 8% meer nieuwe studenten. In totaal betekent dat dat er 1.600 studenten ingeschreven zijn in Limburg. “Er is een welkomstfeest op het Binnenplein in Diepenbeek. Vooral de richtingen autopedagogie, vroedkunde en de lerarenopleiding kennen een stijging, zo weet algemeen directeur van de UC Leuven Limburg, Marc Vandewalle te vertellen.
  [naar artikel]
 33. Studenten KU Leuven bouwen pakjesdrone (11/04/2019 - De Morgen)
  Een onbemand vliegtuigje dat postpakketten of pizza's op de deurmat dropt. Het lijkt toekomstmuziek maar technisch is het zo goed als mogelijk, bewijzen drie studenten burgerlijk ingenieur van de KU Leuven.
  [naar artikel]
 34. Een op zes startende studenten krijgt geen tweede kans in Leuven (04/10/2018 - De Tijd)
  01:04 De KU Leuven verbood dit jaar 2.448 studenten zich opnieuw in te schrijven in dezelfde studierichting omdat ze voor te weinig vakken geslaagd waren. Dat is een op de zes starters.
  [naar artikel]
 35. KU Leuven roept haar 17 studenten uit Hongkong terug (14/11/2019 - De Morgen)
  Door de aanhoudende onrust in Hongkong heeft de KU Leuven beslist haar 17 studenten terug te roepen die er momenteel aan universiteiten studeren. Sigrid Somers van de persdienst van de KU Leuven bevestigt het bericht hierover van VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 36. KU Leuven roept haar 17 studenten uit Hongkong terug (14/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wegens de gespannen situatie in Hongkong heeft de KU Leuven beslist om haar 17 studenten terug te roepen die er momenteel aan universiteiten studeren. Sigrid Somers van de persdienst van de KU Leuven bevestigt het bericht hierover van VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 37. Coach Eddy Casteels blijft Leuven Bears trouw (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eddy Casteels heeft zijn contract als hoofdcoach van basketbalteam Leuven Bears verlengd met drie jaar. Dat bevestigde Leuven Bears zondag. Het contract werd zaterdagavond getekend voor de thuismatch van Leuven Bears tegen Antwerp Giants, die de Leuvenaars wonnen met 83-80.
  [naar artikel]
 38. Leuvenaars dragen afvalophalers warm hart toe (26/03/2020 - VRT NWS)
  In Leuven zijn de afvalophalers de afgelopen dagen overstelpt met hartverwarmende boodschappen. Heel wat Leuvenaars tonen zo hun dankbaarheid voor het werk van de mannen en vrouwen die het afval in de staten ophalen. Want zij blijven dezer dagen aan het werk om de stad proper te houden, al passen ze wel de maatregel van "social distancing" toe.
  [naar artikel]
 39. UZ Leuven verandert in teddybeerziekenhuis (23/10/2016 - De Redactie)
  Met het project Teddybear Hospital wil het UZ Leuven de angst van kinderen voor ziekenhuizen verlagen. Kinderen van 4 tot 7 jaar oud kunnen er vandaag samen met studenten geneeskunde zieke teddyberen verzorgen.
  [naar artikel]
 40. KU Leuven wil studenten opnieuw zelf delibereren (16/08/2019 - De Standaard)
  Wie aan de KU Leuven vandaag een 8 of 9 behaalt, kan in bepaalde gevallen zichzelf delibereren. Rector Luc Sels wil van dat systeem af, de studenten niet.
  [naar artikel]
 41. Wordt werelrecord cantussen gebroken in Leuven? (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n 4.000 studenten proberen op dit moment in Leuven het wereldrecord cantussen te verbeteren. Tijdens zo'n cantus zingen de studenten urenlang
  [naar artikel]
 42. Januari 1968, Leuven wordt Vlaams: een tijdslijn (15/01/2018 - VRT NWS)
  Geen examens in januari. Voor veel studenten is het een droom, maar in Leuven speelden ze het in ’68 klaar. Jarenlang groeit daar de spanning tussen de Franse en de Nederlandse afdeling van de katholieke universiteit. In januari ’68 barst het protest uit zijn voegen. Met de bekende leuze “Leuven Vlaams!” eisen de studenten dat de “Walen” naar Ottignies in Wallonië verhuizen. Als zelfs de regering over de kwestie valt, krijgen de studenten gelijk. De universiteit valt uiteen in de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) en de Université Catholique de Louvain (UCL).
  [naar artikel]
 43. KU Leuven houdt studenten weg uit China (23/01/2020 - De Tijd)
  18:06 Door het snelverspreidende coronavirus mogen zeven studenten van de KU Leuven die op Erasmus naar China zouden gaan, voorlopig niet vertrekken.
  [naar artikel]
 44. Leuven gaat studenten sensibiliseren rond overmatig alcoholgebruik (22/02/2018 - Knack)
  Leuven begint een sensibiliseringscampagne tegen toenemend alcoholgebruik bij studenten.
  [naar artikel]
 45. Wordt werelrecord cantussen gebroken in Leuven? (29/03/2017 - De Morgen)
  Zo'n 4.000 studenten proberen op dit moment in Leuven het wereldrecord cantussen te verbeteren. Tijdens zo'n cantus zingen de studenten urenlang drankliederen - en intussen drinken ze dus ook. Om te verbroederen.
  [naar artikel]
 46. OH Leuven vliegt meteen uit de beker na pijnlijke nederlaag tegen Dessel Sport (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor 1B-club OH Leuven zit het bekeravontuur van dit seizoen er na één wedstrijd al op. De Leuvenaars gingen in de vijfde ronde van de Croky Cup...
  [naar artikel]
 47. Topsalaris voor studenten Leuven en Brussel (24/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Studenten die uit zijn op een topsalaris, kunnen in ons land het best studeren aan de Solvay Brussels School en de KU Leuven. De twee instellingen prijken in de Europese top dertig van de website Emolument.com.
  [naar artikel]
 48. KU Leuven: “Laat dronken medestudent niet achter op straat” (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Leuven moet steeds vaker uitrukken voor dronken studenten die letterlijk verdwaald zijn. “We roepen studenten op om een oogje in het zeil te houden. Als een van hun vrienden te veel gedronken heeft, moeten ze ervoor zorgen dat die veilig thuis geraakt”, zegt Chantal Van Audenhove, vicerector Studentenbeleid van de KU Leuven.
  [naar artikel]
 49. KU Leuven: ‘Laat je dronken medestudent niet achter op straat’ (23/02/2018 - De Standaard)
  De brandweer van Leuven moet steeds vaker uitrukken voor dronken studenten die letterlijk verdwaald zijn. ‘We roepen studenten op om een oogje in het zeil te houden. Als een van hun vrienden te veel gedronken heeft, moeten ze ervoor zorgen dat die veilig thuis geraakt’, zegt Chantal Van Audenhove, vicerector Studentenbeleid van de KU Leuven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.