Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 June 2020
20:09 uur

Nog eens 25 vrouwen beschuldigen president Donald Trump van ongewenst seksueel contact

Het Belang van Limburg

09/10/2019 - 22:21

In een nieuw boek beschuldigen talrijke vrouwen de Amerikaanse president Donald Trump van ongewenst seksueel contact of ongepast gedrag. Dit heeft de Britse krant The Independent woensdag gemeld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nog eens 25 vrouwen beschuldigen VS-president Trump van ongewenst seksueel contact (09/10/2019 - Metro)
  In een nieuw boek beschuldigen talrijke vrouwen de Amerikaanse president Donald Trump van ongewenst seksueel contact of ongepast gedrag. Dit heeft de Britse krant The Independent woensdag gemeld. Het gaat om het boek “All the President’s Women: Donald Trump and the Making of a Predator” van Barry Levine en Monique El-Faizy. Zij hebben meer dan honderd vrouwen uit het leven van de miljardair geïnterviewd. Van die vrouwen klagen 26 over “ongewenst seksueel gedrag”, terwijl er 43 meldingen zijn van ongepast gedrag. Trump ontkent reeds lang alle beschuldigingen van ongepast seksueel gedrag en heeft frequent geprobeerd vrouwen te ondermijnen die met details omtrent misbruik en ongewenste aanrakingen naar voren kwamen, aldus The Independent. bron: Belga Het bericht Nog eens 25 vrouwen beschuldigen VS-president Trump van ongewenst seksueel contact verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Nog eens 26 vrouwen beschuldigen Trump van ongewenst seksueel gedrag in nieuw boek (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tientallen vrouwen beweren in een nieuw boek dat de Amerikaanse president Donald Trump op misplaatste wijze met hen omging. 26 van hen spreken van...
  [naar artikel]
 3. Nog eens 25 vrouwen beschuldigen Trump van ongewenst seksueel gedrag in nieuw boek (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tientallen vrouwen beweren in een nieuw boek dat de Amerikaanse president Donald Trump op misplaatste wijze met hen omging. 26 van hen spreken van...
  [naar artikel]
 4. Nog eens 26 vrouwen beschuldigen Trump van ongewenst seksueel gedrag in nieuw boek: “Hij greep naar mijn genitaliën” (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tientallen vrouwen beweren in een nieuw boek dat de Amerikaanse president Donald Trump op misplaatste wijze met hen omging. 43 van hen spreken van...
  [naar artikel]
 5. Meerdere vrouwen beschuldigen Trump van aanranding (13/10/2016 - De Tijd)
  07:00 In verschillende Amerikaanse media doen minstens vier vrouwen hun verhaal over hoe ze in het verleden door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ongewenst betast werden.
  [naar artikel]
 6. "'Weet je niet wie ik ben?', zei hij": tiende vrouw beschuldigt Donald Trump van seksuele aanranding (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vanochtend heeft een tiende vrouw Donald Trump van ongewenst seksueel contact beschuldigd. Enkele uren voordien had Donald Trump in het slotdebat
  [naar artikel]
 7. Twee vrouwen beschuldigen Donald Trump van seksueel wangedrag (13/10/2016 - Knack)
  Twee vrouwen getuigen dat Donald Trump hen "ongepast" behandelde. Hij probeerde de ene tussen de benen te betasten en zoende de tweede ongevraagd. De presidentskandidaat ontkent.
  [naar artikel]
 8. Tweede debat: Donald Trump maakt opwachting met 4 vrouwen die de Clintons beschuldigen (10/10/2016 - Knack)
  Terwijl een derde van de nationale verkozenen van zijn partij hem afzweren, zal Donald Trump vannacht (vanaf 3 uur) debatteren met zijn Democratische rivaal Hillary Clinton. Een uur voor het begin van het debat verschijnt Trump met vrouwen die Bill Clinton van seksueel wangedrag hebben beschuldigd. Volg het hier LIVE.
  [naar artikel]
 9. Vrouwen beschuldigen Trump van ongewenste intimiteiten (13/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de krant New York Times beschuldigen twee vrouwen Donald Trump woensdag van seksuele aanrakingen enkele jaren geleden. Trumps campagneteam ontkende de aantijgingen onmiddellijk, en spreekt van “pure laster”.
  [naar artikel]
 10. Vrouwen beschuldigen Trump van ongewenste intimiteiten (13/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In de krant New York Times beschuldigen twee vrouwen Donald Trump woensdag van seksuele aanrakingen enkele jaren geleden. Trumps campagneteam ontkende de aantijgingen onmiddellijk, en spreekt van “pure laster”.
  [naar artikel]
 11. "Trump deed misschien slechte uitspraken, maar Bill Clinton heeft me verkracht" (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kort voor de start van het tweede presidentiële debat hield Donald Trump een persconferentie met enkele vrouwen die ex-president Bill Clinton beschuldigen van seksueel misbruik.
  [naar artikel]
 12. Deze 19 vrouwen beweren dat ze affaire hadden met Trump (gewenst of ongewenst) (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Begin deze week had de Amerikaanse president Donald Trump op één dag twee nieuwe processen van vrouwen aan zijn been. Ze maken het hem niet...
  [naar artikel]
 13. Trump voert vrouwen op die Bill Clinton beschuldigen (10/10/2016 - De Tijd)
  02:38 Vlak voor de start van het tweede presidentiële debat zette Donald Trump de toon door een persconferentie te houden met enkele vrouwen ex-president Bill Clinton, de echtgenoot van Trumps tegenstander ...
  [naar artikel]
 14. Woordvoerder Poetin noemt vrouwen die Harvey Weinstein beschuldigen "prostituees" (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De actrices die regisseur Harvey Weinstein beschuldigen van ongewenst seksueel gedrag zijn "prostituees". Dat heeft Dmitri Peskov, de woordvoerder...
  [naar artikel]
 15. Trump verdedigt Fox News-presentator die wordt beschuldigd van ongewenste intimiteiten (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag Fox News-ster Bill O'Reilly verdedigd, die van ongewenst seksueel gedrag beschuldigd wordt
  [naar artikel]
 16. Beoogd opperrechter Kavanaugh ontkent #Metoo-beschuldigingen (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Brett Kavanaugh, de door president Donald Trump genomineerde opperrechter in spe die wordt beschuldigd van ongewenst seksueel gedrag, heeft die...
  [naar artikel]
 17. Twee vrouwen beschuldigen Donald Trump van ongewenste intimiteiten (13/10/2016 - Knack)
  Twee vrouwen getuigen dat Donald Trump hen "ongepast" behandelde. Hij probeerde de ene tussen de benen te betasten en zoende de tweede ongevraagd. De presidentskandidaat ontkent.
  [naar artikel]
 18. Drie vrouwen beschuldigen Donald Trump van ongewenste intimiteiten (13/10/2016 - Knack)
  Drie vrouwen getuigen dat Donald Trump hen "ongepast" behandelde. Hij probeerde de ene tussen de benen te betasten en zoende de tweede ongevraagd. De derde werd bij het achterwerk gegrepen. De presidentskandidaat ontkent.
  [naar artikel]
 19. Verschillende vrouwen beschuldigen Fox News-ster Bill O'Reilly van ongewenst gedrag (02/04/2017 - Knack)
  Bill O'Reilly, een van de sterren van de Amerikaanse conservatieve nieuwszender Fox News, wordt door minstens vijf vrouwen beschuldigd van ongewenst gedrag. Dat schrijft de krant The New York Times, die meldt dat de zaken zijn geregeld door financiële schikkingen.
  [naar artikel]
 20. Donald Trump Jr. had tijdens kiescampagne contact met Wikileaks (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Rusland-affaire rond VS-president Donald Trump is bekendgeraakt dat zijn oudste zoon tijdens de kiescampagne contact had met...
  [naar artikel]
 21. Trump Jr. had tijdens kiescampagne contact met Wikileaks (14/11/2017 - Knack)
  In de Rusland-affaire rond VS-president Donald Trump is bekendgeraakt dat zijn oudste zoon tijdens de kiescampagne contact had met klokkenluiderssite Wikileaks. Donald Trump Jr. maakte maandag berichten publiek, na berichtgeving door The Atlantic, tussen hem en de Twitter-account van Wikileaks.
  [naar artikel]
 22. Trump wil oud-presidentskandidaat Herman Cain in bestuur van Fed (05/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft Herman Cain voorgedragen voor een zetel in het bestuur de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank. De Republikein was in 2012 kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, maar trok zich terug na aantijgen van seksueel ongewenst gedrag in de jaren negentig.
  [naar artikel]
 23. Trump beschuldigd van aanranding (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de kranten New York Times, Palm Beach Post en op CBS News beschuldigen verschillende vrouwen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump
  [naar artikel]
 24. Al 9 rensters beschuldigen manager: “Ik heb spijt dat ik die creep niet eigenhandig heb gestopt” (13/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In een open brief beschuldigen nog eens vijf vrouwen wielermanager Patrick V.G. (54) van seksueel onaangepast gedrag. Dat na drie eerdere klachten. De Belgische Wielrijdersbond (KBVB) geeft hem de dwingende raad een stap opzij te zetten. Met de Amerikaanse Liz Hatch (39) besluit nog een negende renster de stilte te doorbreken. “Hij had maar één doel: mij in bed krijgen.”
  [naar artikel]
 25. Meer dan 200 vrouwen beschuldigen Braziliaanse gebedsgenezer van seksueel misbruik (13/12/2018 - De Morgen)
  De Braziliaanse politie is een onderzoek begonnen naar een beroemde wonderdokter wegens seksueel misbruik. In minder dan een week tijd hebben 258 vrouwen de gebedsgenezer beschuldigd van seksueel misbruik.
  [naar artikel]
 26. Seksueel misbruik in Amerikaans leger met 38 procent gestegen (02/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  20.500 gevallen van ongewenst seksueel contact noteerde het Amerikaanse leger tussen 2016 en 2018. Dat is 38 procent meer dan in het vorige...
  [naar artikel]
 27. Nieuwe bom treft Hollywood: 38 vrouwen beschuldigen regisseur James Toback van seksuele intimidatie (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tientallen vrouwen beschuldigen de Amerikaanse scenarist en regisseur James Toback van grensoverschrijdend seksueel gedrag en aanrandingen. De Los...
  [naar artikel]
 28. Twee vrouwen getuigen over seksueel wangedrag van Donald Trump (13/10/2016 - Knack)
  Twee vrouwen getuigen dat Donald Trump hen "ongepast" behandelde. Hij probeerde de ene tussen de benen te betasten en zoende de tweede ongevraagd. De presidentskandidaat ontkent.
  [naar artikel]
 29. Trump weer in nauwe schoentjes: nieuwe beschuldigingen van seksueel misbruik (15/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Er zijn in de Verenigde Staten opnieuw vrouwen naar buiten gekomen met beschuldigingen van seksueel misbruik door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Trump zelf doet de beschuldigingen af als leugens, en noemt ze een complot tegen hem van de Democraten en de media.
  [naar artikel]
 30. Nieuwe beschuldigingen over ongewenste intimiteiten van Donald Trump (15/10/2016 - Knack)
  Er zijn opnieuw vrouwen naar buiten gekomen met beschuldigingen van seksueel misbruik door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Trump zelf doet de beschuldigingen af als leugens, en noemt ze een complot tegen hem van de Democraten en de media.
  [naar artikel]
 31. Vrouwen die Trump beschuldigen van seksueel misbruik liegen, zegt het Witte Huis (28/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/yY0OCj2tYJRJ_bmLEdd2E_Yc3NM/diocontent/71821597/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 32. "Campagneteam Trump had langdurig en uitvoerig contact met Russen" (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Leden van het campagneteam van president Donald Trump hadden in het jaar voorafgaande aan de verkiezingen veelvuldig contact met de Russiche
  [naar artikel]
 33. Seksueel ongewenst gedrag in de trein neemt toe (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal gevallen van seksueel ongewenst gedrag in de trein en in de stations van de NMBS is de afgelopen jaren gestegen. Dat blijkt uit cijfers...
  [naar artikel]
 34. Ook meldingen van ongewenst seksueel gedrag bij Artsen zonder Grenzen (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Artsen zonder Grenzen werd in 2017 geconfronteerd met 24 gevallen van seksueel misbruik of ongewenst seksueel gedrag binnen de eigen organisatie....
  [naar artikel]
 35. Weer nieuwe aanklachten aan adres R. Kelly (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De juridische problemen van R. Kelly blijven zich opstapelen. Nog eens twee vrouwen beschuldigen de r&b-zanger van seksueel misbruik, meldt TMZ op...
  [naar artikel]
 36. Trump zou 3 vrouwen lastig gevallen hebben: "Hij was net een octopus" (13/10/2016 - De Redactie)
  Donald Trump kon niet meer onder vuur liggen dan hij al deed, en toch gebeurt het. Drie vrouwen beweren dat hij hen seksueel lastig viel. Trump is kortaf in zijn reactie. "Laster".
  [naar artikel]
 37. Woordvoerder Poetin noemt vrouwen die Harvey Weinstein beschuldigen “prostituees” (30/03/2018 - Metro)
  De actrices die regisseur Harvey Weinstein beschuldigen van ongewenst seksueel gedrag zijn “prostituees”. Dat heeft Dmitri Peskov, de woordvoerder van de Russische president Vladimir Poetin, gezegd. Peskov zei aan studenten in Moskou dat de vrouwen, die volgens hem echte sterren zijn geworden, “veel zaken hebben gedaan die niet overeenkomen met de concepten van eerbaarheid en waardigheid”. “Ze hebben honderden miljoenen dollars verdiend en tien jaar later zeggen ze dat Weinstein fouten heeft gemaakt”, zei hij volgens radiozender Echo. “Het is misschien wel een klootzak, maar geen van hen is naar de politie gestapt! Neen, ze wilden tien miljoen dollar verdienen. Hoe noem je een vrouw die met een man slaapt voor tien miljoen dollar? Een prostituee”, aldus Peskov nog. Hij reageerde zo op de vraag van een journalist over Russisch parlementslid Leonid Sloetski, die door vrouwelijke journalisten beschuldigd wordt van seksueel misbruik en onlangs door een parlementaire commissie werd vrijgesproken. De beschuldigingen tegen Sloetski vormen het eerste gemediatiseerde schandaal rond seksueel misbruik in Rusland sinds het ontstaan van de #MeToo-beweging. Die is het gevolg van de onthullingen over Harvey Weinstein, die geleid hebben tot beschuldigingen tegen een hele resem Hollywood- en televisiepersoonlijkheden. Ook in Rusland zijn sindsdien verschillende vrouwen met hun verhaal over ongewenste intimiteiten naar buiten gekomen, terwijl in het land dergelijke beschuldigingen vaak worden gerelativeerd of weggelachen. Bron: Belga   Het bericht Woordvoerder Poetin noemt vrouwen die Harvey Weinstein beschuldigen “prostituees” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Trump Jr. had contact met Wikileaks tijdens kiescampagne (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De oudste zoon van president Trump had tijdens de kiescampagne contact met klokkenluiderssite Wikileaks. Donald Trump Jr. maakte maandagavond berichten publiek die wijzen op communicatie tussen hem en de Twitter-account van Wikileaks. Het magazine The Atlantic berichtte eerder al over de uitwisseling.
  [naar artikel]
 39. "Vrouwen die Trump beschuldigen van seksueel wangedrag moeten gehoord worden" (11/12/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/bwx7k2jI4Diiakvwl8KbzppBioo/diocontent/115689055/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 40. 24 maal ongewenst seksueel gedrag bij Artsen zonder Grenzen in 2017 (14/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Artsen zonder Grenzen werd in 2017 geconfronteerd met 24 gevallen van seksueel misbruik of ongewenst seksueel gedrag binnen de eigen organisatie. Dat heeft de medische hulporganisatie woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 41. 24 maal ongewenst seksueel gedrag bij Artsen zonder Grenzen in 2017 (14/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Artsen zonder Grenzen werd in 2017 geconfronteerd met 24 gevallen van seksueel misbruik of ongewenst seksueel gedrag binnen de eigen organisatie. Dat heeft de medische hulporganisatie woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 42. 24 maal ongewenst seksueel gedrag bij Artsen zonder Grenzen in 2017 (14/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Artsen zonder Grenzen werd in 2017 geconfronteerd met 24 gevallen van seksueel misbruik of ongewenst seksueel gedrag binnen de eigen organisatie. Dat heeft de medische hulporganisatie woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 43. 24 gevallen van ongewenst seksueel gedrag bij Artsen zonder Grenzen (14/02/2018 - Knack)
  Artsen zonder Grenzen werd in 2017 geconfronteerd met 24 gevallen van seksueel misbruik of ongewenst seksueel gedrag binnen de eigen organisatie. Dat heeft de medische hulporganisatie woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 44. Bitsig debat tussen Clinton en Trump (10/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het tweede debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton is zondag mogelijk nog bitsiger verlopen dan bij de eerste confrontatie. Een van de oorzaken was de video met Trumps denigrerende uitspraken over vrouwen, die vrijdag werd gelekt. "De video toont het ware gelaat van Trump", aldus Clinton. De Republikein noemde zijn uitspraken "locker room talk", en vocht terug door de beschuldigen van seksueel misbruik tegen Hillary's echtgenoot Bill Clinton aan te halen.
  [naar artikel]
 45. Bitsig debat tussen Clinton en Trump (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het tweede debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton is zondag mogelijk nog bitsiger verlopen dan bij de eerste confrontatie. Een van de oorzaken was de video met Trumps denigrerende uitspraken over vrouwen, die vrijdag werd gelekt. "De video toont het ware gelaat van Trump", aldus Clinton. De Republikein noemde zijn uitspraken "locker room talk", en vocht terug door de beschuldigen van seksueel misbruik tegen Hillary's echtgenoot Bill Clinton aan te halen.
  [naar artikel]
 46. President Trump telefoneert met kopstuk taliban (03/03/2020 - De Morgen)
  De toponderhandelaar van de taliban, moellah Baradar Akhoend, en de Amerikaanse president Donald Trump hebben vandaag telefonisch contact gehad.
  [naar artikel]
 47. Democraten beschuldigen in rapport president Trump van machtsmisbruik (03/12/2019 - Metro)
  De Democraten in de Commissie voor de Inlichtingendiensten van het Huis van Afgevaardigden zijn in een rapport tot de slotsom gekomen dat de Republikeinse president Donald Trump zich aan machtsmisbruik heeft bezondigd door buitenlandse inmenging na te streven in de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Dat staat in een vandaag vrijgegeven rapport van 300 bladzijden waarover Amerikaanse media hebben bericht. Om middernacht Belgische tijd volgt een stemming over het rapport in de Commissie, alvorens het door te sturen naar de Commissie voor Justitie. Ook de Republikeinen hebben een rapport samengesteld, aldus het CBS News. bron: Belga Het bericht Democraten beschuldigen in rapport president Trump van machtsmisbruik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. "Vrouwen die Trump beschuldigen van seksueel wangedrag moeten gehoord worden" (11/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  VN-ambassadeur van de Verenigde Staten, Nikki Haley, verraste vriend en vijand toen ze tijdens een interview op de Amerikaanse televisie zei dat...
  [naar artikel]
 49. Russische advocate die contact had met campagneteam Trump in beschuldiging gesteld in VS (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische advocate Natalia Veselnitskaya, die contact had met verschillende leden van het campagneteam van de Amerikaanse president Donald Trump...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.