Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 June 2020
21:57 uur

Helikopter en speurhonden ingezet tijdens klopjacht op inbrekers

Het Belang van Limburg

09/10/2019 - 23:00

Gisteravond heeft een helikopter een hele tijd boven de velden aan de Laambeekbroekweg gecirkeld. Daar was een klopjacht op inbrekers aan de gang. Bij de zoektocht werden ook speurhonden ingezet.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Inbrekers ontkomen aan urenlange klopjacht met helikopter (26/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Nijlen is donderdagavond een intense klopjacht gehouden op drie inbrekers. De mannen werd betrapt toen ze in De Wip een huis aan het binnendringen waren. Een buurtbewoner sloeg alarm. Er werden meteen een dertigtal politiemensen van verschillende politiezones ingezet voor een grootschalige klopjacht. Ook een helikopter van de federale politie met een infraroodcamera en een team speurhonden hielpen mee.
  [naar artikel]
 2. Klopjacht op inbrekers aan huis (24/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH heeft zaterdagavond een klopjacht gehouden op twee inbrekers die betrapt werden aan een huis in de Russelbeekstraat in Diepenbeek. De politiehelikopter en speurhonden werden ingezet.
  [naar artikel]
 3. Politie houdt massale klopjacht op inbrekers in Putte (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft zaterdagavond gedurende twee uur een massale klopjacht gehouden op inbrekers in Putte. Daarbij werd ook een helikopter en een speurhond van de federale politie ingezet. Van de daders was geen spoor meer te bekennen.
  [naar artikel]
 4. Politie zet helikopter in om fietsende inbreker op E40 te klissen (22/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na een klopjacht, waarbij zelfs een helikopter werd ingezet, heeft de politie vrijdag twee inbrekers weten te klissen. Eentje fietste op de E40.
  [naar artikel]
 5. Bijna veertig speurhonden ingezet in zoektocht naar vermiste Jaak (21/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Langs het Schipdonk- en Leopoldkanaal in Moerkerke werd zaterdag met man en macht gezocht naar de vermiste Jaak Perquy uit Maldegem. Tijdens de zoekactie werden maar liefst 36 speurhonden ingezet.
  [naar artikel]
 6. Twee inbrekers gevat na klopjacht (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ninove houdt de politie momenteel een klopjacht op een inbreker. Die werd eerder met een kompaan betrapt tijdens een inbraak
  [naar artikel]
 7. Klopjacht naar Canadese seriedoders opgevoerd (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Canadese politie trekt alles uit de kast om twee seriedoders op te sporen: speurhonden, een drone en een gepantserde wagen werden al ingezet. Na...
  [naar artikel]
 8. Klopjacht op inbrekers in Lebbeke (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Lebbeke heeft de politie deze ochtend een klopjacht gehouden op twee inbrekers. Ze drongen een woning binnen in de Brugstraat in Lebbeke door...
  [naar artikel]
 9. Speurhonden treffen vermiste levend aan (14/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 48-jarige man die donderdag als vermist was opgegeven is in de loop van de nacht levend teruggevonden. Dat gebeurde na een zoekactie waarbij ook speurhonden van de politie werden ingezet.
  [naar artikel]
 10. Speurhonden treffen vermiste levend aan (14/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 48-jarige man die donderdag als vermist was opgegeven is in de loop van de nacht levend teruggevonden. Dat gebeurde na een zoekactie waarbij ook speurhonden van de politie werden ingezet.
  [naar artikel]
 11. Speurhonden treffen vermiste man levend aan in kasteelruïne (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 48-jarige man die donderdag als vermist was opgegeven is in de loop van de nacht levend teruggevonden. Dat gebeurde na een zoekactie waarbij ook speurhonden van de politie werden ingezet.
  [naar artikel]
 12. Inbrakenplaag in Lint: politie zet extra manschappen, helikopter en speurhonden in (28/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De inbrekers hebben de weg naar het kleine Lint gevonden. Sinds midden oktober zitten het aantal inbraken en pogingen tot inbraak serieus in stijgende lijn. Burgemeester Harry Debrabandere en de politiezone HEKLA roepen op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 13. Man (68) verdwijnt plots tijdens fietstochtje met echtgenote (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Speurhonden, een helikopter en de cel verdwijningen: met man en macht is gisteren gezocht naar Frans Van Caesbroeck (68) uit Breendonk (Puurs).
  [naar artikel]
 14. Na klopjacht in Lommel en Pelt: opgepakte inbrekers blijven aangehouden (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee van de drie inbrekers op wie afgelopen zondag een klopjacht in de straten van Lommel en Pelt plaatsvond, blijven aangehouden. Dat heeft het parket van Limburg laten weten nadat de twee mannen voor de raadkamer zijn verschenen. De derde inbreker, die tijdens zijn arrestatie gewond geraakte, wist zondagavond te ontsnappen toen hij naar het ziekenhuis van Pelt werd overgebracht.
  [naar artikel]
 15. Vluchtende inbrekers ingerekend na klopjacht (06/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Twee verdachten van een inbraak zijn maandagavond opgepakt na een klopjacht in Brecht. Omdat een van hen op de treinsporen vluchtte, moest het treinverkeer even stilgelegd worden.
  [naar artikel]
 16. Belg vermist in Australië – Speurhonden ingezet tijdens zoekactie naar vermiste Belg in Byron Bay (13/06/2019 - Metro)
  De Australische politie heeft donderdag speurhonden ingezet tijdens de zoekacties naar de Belgische jongen die sinds eind mei in Byron Bay wordt vermist. De politie blijft zoeken en daarbij worden alle middelen ingezet waarover de plaatselijke politie beschikt, bevestigde een woordvoerster van de politie van de Australische deelstaat New South Wales, Samantha Long, aan Belga. De zoekacties concentreren zich op enkele plaatsen, met name het oosten en noordoosten van het plaatsje en op Belongil Beach, vlakbij de jeugdherberg waar Théo Hayez (18) logeerde. “Woensdag hebben we de omgeving van het strand van Belongil grondig doorzocht, maar helaas hebben we Théo op dit moment nog altijd niet kunnen localiseren”, verklaarde een politieverantwoordelijke van Byron Bay, Dave Roptell, in de lokale publicatie The Northern Star. “We hebben op dit moment nog geen resultaat geboekt, maar wie weet wat we nog ontdekken in de verdere loop van het onderzoek en de zoekacties”, aldus Roptell. Hij voegde er nog aan toe dat de politie “positief blijft en nog altijd hoop koestert”. bron: Belga Het bericht Belg vermist in Australië – Speurhonden ingezet tijdens zoekactie naar vermiste Belg in Byron Bay verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. VIDEO. Winkel vol rook en helikopter ingezet, maar toch gaan inbrekers aan de haal met peperdure fietsen (15/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de nacht van dinsdag op woensdag zijn vier inbrekers aan de haal gegaan met elf dure racefietsen van fietsenzaak S-Bikes aan de Astridlaan in Geraardsbergen. Het is al de derde keer in zeven maanden dat er ingebroken wordt in de nochtans sterk beveiligde fietsenwinkel. Tom Boonen is overigens peter van de zaak. De diefstal werd vastgelegd op bewakingsbeelden.
  [naar artikel]
 18. Politie zet helikopter in bij klopjacht in Hasselt (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op dit moment houdt de politie een klopjacht in de omgeving van het Hasseltse Tuilt. Enkele verdachten zouden geprobeerd hebben in te breken in die buurt. De politie zette ook een drietal combi’s in.
  [naar artikel]
 19. Inbrekers kunnen ontkomen, ondanks inzet van helikopter en speurhond (27/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft woensdagavond een grootscheepse zoekactie gehouden op één of meerdere inbrekers. Ze hadden toegeslagen in een woning in de Rechtstraat in Duffel. Ondanks de inzet van een helikopter en speurhond konden de boeven ontkomen.
  [naar artikel]
 20. Canadese leger ingezet bij de klopjacht op twee van moord verdachte tieners (28/07/2019 - VRT NWS)
  In Canada is het leger ingezet bij de klopjacht op twee jonge mannen van 18 en 19 jaar. De tieners worden verdacht van drie moorden en zijn sinds half juli spoorloos. Volgens de politie zijn de verdachten voor het laatst gezien in het stadje Gillam, in de provincie Manitoba in het centrum van Canada.
  [naar artikel]
 21. Klopjacht Ninove ten einde: twee inbrekers gevat (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ninove heeft de politie deze avond een klopjacht gehouden op een inbreker. Die werd eerder op de avond met een kompaan
  [naar artikel]
 22. Politie houdt klopjacht op gewapende man in Erembodegem (29/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  In de omgeving van het stadspark in Erembodegem bij Aalst is een klopjacht bezig op een gewapende man. De politie zet daarbij onder meer een helikopter in.
  [naar artikel]
 23. Inbrekers bedreigen en beroven bejaarde man: wat volgt is een indrukwekkende klopjacht op de A12 (09/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 87-jarige man uit Puurs is gisteren door een inbreker bedreigd en beroofd. De dader en zijn kompaan namen daarop de benen maar konden na een indrukwekkende klopjacht worden opgepakt in Londerzeel.
  [naar artikel]
 24. Bewoners mogen straat niet in door klopjacht (22/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bewoners van de straat Batenborg in Huizingen konden dinsdagavond een tijdje hun woning niet in. De politie hield er een klopjacht op mogelijke inbrekers.
  [naar artikel]
 25. Zijn vrouw keek om en hij was plots weg (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Speurhonden, een helikopter en de cel verdwijningen: met man en macht is gisteren gezocht naar Frans Van Caesbroeck (68) uit Breendonk (Puurs).
  [naar artikel]
 26. Politie arresteert dader van schietpartij in Nashville (23/04/2018 - Metro)
  De politie van de Amerikaanse staat Tennessee heeft Travis Reinking gearresteerd. Dat is meegedeeld op Twitter door de politie zelf, zonder meer details te geven. De man was voortvluchtig sinds hij gisteren in een wafelhuis in de omgeving van Nashville vier mensen zou hebben doodgeschoten. De politie stelde gisteren al een formele aanklacht op tegen de man, die halfnaakt voor het restaurant twee mensen doodschoot vooraleer hij het wafelhuis binnenstapte en nog eens twee mensen neerschoot en twee anderen verwondde. Reinking slaagde erin tijdens een klopjacht, die nog gisterenochtend begon met de hulp van speurhonden en een helikopter, tot vandaag uit handen van de politie te blijven. bron: Belga Het bericht Politie arresteert dader van schietpartij in Nashville verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Buurvrouw merkt inbraak op: politie zet klopjacht in op gevluchte dader (15/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Lebbeke stond dinsdagochtend en -middag een tijdlang op stelten. Een buurvrouw merkte een inbraak op in de Brugstraat en verwittigde de politie. Die kwam snel ter plaatse en kon een van de twee inbrekers inrekenen. Omdat de andere nog kon vluchten, werd er een klopjacht op poten gezet.
  [naar artikel]
 28. Frans (68) die verdween na fietstocht is terecht (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Speurhonden, een helikopter en de cel verdwijningen: met man en macht is gisteren gezocht naar Frans Van Caesbroeck (68) uit Breendonk (Puurs).
  [naar artikel]
 29. Politie zoekt met helikopter en speurhond naar inbrekers in Lummen (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie is in een bos aan de Baandonkstraat bezig met een zoekactie met speurhond en helikopter. De aanleiding is een inbraak in een huis aan de Kaaibergstraat.
  [naar artikel]
 30. Zijn vrouw keek om en Frans (68) was plots weg (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Speurhonden, een helikopter en de cel verdwijningen: met man en macht is gisteren gezocht naar Frans Van Caesbroeck (68) uit Breendonk (Puurs).
  [naar artikel]
 31. Heldhaftige bewoner oog in oog met duo inbrekers: “Pas toen ik die schroevendraaier zag, werd ik voorzichtig” (26/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie hield woensdagavond een grootschalige klopjacht op twee inbrekers in en rond Moerkerke (Damme). Een 30-jarige man betrapte de twee op heterdaad in zijn living. De daders konden uiteindelijk niet meer gevonden worden.
  [naar artikel]
 32. Klopjacht achter drie mannen na achtervolging BMW (16/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Hoeselt is donderdagavond rond 22.30 uur een klopjacht gehouden achter drie inzittenden van een BMW die probeerde te ontkomen. De politie had de achtervolging ingezet. De BMW strandde op de Bilzersteenweg met kapotte banden. De inzittenden gingen lopen.
  [naar artikel]
 33. Vermoedelijke inbrekers slaan op de vlucht en spookrijden op E19 (13/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft dinsdagavond een klopjacht gehouden naar vier mogelijke inbrekers in Brecht. Het viertal sloeg op de vlucht en stoof de E19 richting Antwerpen op in omgekeerde richting. Op de pechstrook kwam het tot een ongeval, waarna de daders op de vlucht sloegen.
  [naar artikel]
 34. Brandweer redt paard met helikopter uit afgrond (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Los Angeles heeft de brandweer hun helikopter ingezet om een paard te redden. Het 30 jaar oude dier was buiten de ranch van een steile heuvel...
  [naar artikel]
 35. Spectaculaire klopjacht op gangsters die 86-jarige Armand overvallen: “Ze konden hem evengoed tegen de muur geslagen hebben” (19/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft donderdagnamiddag grof geschut ingezet om de daders van een laffe overval op te sporen. Twee mannen overvielen de 86-jarige Armand in zijn winkel en vluchtten. Daarop ontstond een indrukwekkende klopjacht die eindigde met een crash.
  [naar artikel]
 36. Leger heeft helikopter stand-by om drones en lichte vliegtuigen te onderscheppen (13/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Luchtcomponent van het leger heeft sinds september permanent een Agusta-helikopter stand-by om drones of lichte vliegtuigjes te onderscheppen die een mogelijke bedreiging zijn voor de veiligheid. De helikopter is een aanvulling op de F-16’s die worden ingezet om het luchtruim in de Benelux te beschermen.
  [naar artikel]
 37. Leger heeft helikopter stand-by om drones en lichte vliegtuigen te onderscheppen (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Luchtcomponent van het leger heeft sinds september permanent een Agusta-helikopter stand-by om drones of lichte vliegtuigjes te onderscheppen die een mogelijke bedreiging zijn voor de veiligheid. De helikopter is een aanvulling op de F-16’s die worden ingezet om het luchtruim in de Benelux te beschermen.
  [naar artikel]
 38. Leger heeft helikopter stand-by om drones en lichte vliegtuigen te onderscheppen (13/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Luchtcomponent van het leger heeft sinds september permanent een Agusta-helikopter stand-by om drones of lichte vliegtuigjes te onderscheppen die een mogelijke bedreiging zijn voor de veiligheid. De helikopter is een aanvulling op de F-16’s die worden ingezet om het luchtruim in de Benelux te beschermen.
  [naar artikel]
 39. Klopjacht na zwaar ongeval met gewonden op E17 (06/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft vrijdagavond met man en macht gezocht naar twee voortvluchtige daders van een verkeersongeval ter hoogte van het op- en afrittencomplex van Haasdonk op de E17. De twee daders veroorzaakten een zware aanrijding en sloegen op de vlucht terwijl er twee gewonden vielen in de andere auto. De politie hield een ware klopjacht en zette een helikopter en een speurhond in, maar de daders werden niet gevonden.
  [naar artikel]
 40. Helikopter maakt noodlanding in Kasterlee (17/06/2019 - VRT NWS)
  Zondag omstreeks 17.20 uur heeft een helikopter een geslaagde noodlanding gemaakt in Kasterlee. De helikopter landde in een maïsveld gelegen aan de straten Mosten en Boekweitbaan. De helikopter kreeg motorproblemen. Het gaat om een helikopter van Royal Airforce die uit Nederland kwam. 
  [naar artikel]
 41. Baas Michielsens kruipt zelf in helikopter en vindt zijn gestolen kranen terug (14/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een grote klopjacht. Zo kan je de zoektocht naar de gestolen kranen van het Zelzaatse bedrijf Michielsens omschrijven. Drie helikopters werden ingezet en CEO Johan Michielsen vloog zelf mee op zoek naar zijn drie kranen. Met succes. De drie gevaartes van elk 100 ton werden intussen allemaal teruggevonden.
  [naar artikel]
 42. Baas Michielsens kruipt zelf in helikopter en vindt zijn gestolen kranen terug (14/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een grote klopjacht. Zo kan je de zoektocht naar de gestolen kranen van het Zelzaatse bedrijf Michielsens omschrijven. Drie helikopters werden ingezet en CEO Johan Michielsen vloog zelf mee op zoek naar zijn drie kranen. Met succes. De drie gevaartes van elk 100 ton werden intussen allemaal teruggevonden.
  [naar artikel]
 43. Baas Michielsens kruipt zelf in helikopter en vindt zijn gestolen kranen terug (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een grote klopjacht. Zo kan je de zoektocht naar de gestolen kranen van het Zelzaatse bedrijf Michielsens omschrijven. Drie helikopters werden ingezet en CEO Johan Michielsen vloog zelf mee op zoek naar zijn drie kranen. Met succes. De drie gevaartes van elk 100 ton werden intussen allemaal teruggevonden.
  [naar artikel]
 44. Klopjacht op homo's in Tanzania lijkt al te zijn ingezet: Politie pakt tien mensen op (06/11/2018 - VRT NWS)
  Op het Tanzaniaanse eiland Zanzibar zijn afgelopen weekend tien mannen opgepakt omdat ze ervan verdacht worden homo te zijn. Dat meldt mensenrechtenorganisatie Amnesty International. De aanhoudingen volgen nog geen week nadat een vooraanstaand politicus had opgeroepen tot een klopjacht op homo's. 
  [naar artikel]
 45. Klopjacht op inbreker in Ninove (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ninove houdt de politie momenteel een klopjacht op een inbreker. Die werd eerder met een kompaan betrapt tijdens een inbraak
  [naar artikel]
 46. Inbrekers slaan vaker toe tijdens eindejaarsperiode: 7 tips om inbrekers buiten te houden  (28/11/2017 - VRT NWS)
  U past maar beter op wanneer u één dezer dagen de deur van uw huis achter u toetrekt. Tijdens de donkere eindejaarsdagen zijn er traditiegetrouw opvallend meer woninginbraken dan in de rest van het jaar. Zeven tips om inbrekers buiten te houden. 
  [naar artikel]
 47. Piloot valt uit helikopter tijdens demonstratie op opendeurdag (03/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de opendeurdag van het 4de geniebataljon in Amay (Luik) is een piloot uit een militaire helikopter gevallen. Het ongeluk gebeurde toen de
  [naar artikel]
 48. Piloot valt uit militaire helikopter na demonstratie in Amay (03/09/2017 - VRT NWS)
  In Amay, in de provincie Luik, is een piloot uit een militaire helikopter gevallen. Dat gebeurde tijdens of na een demonstratiewedstrijd. Of de piloot om het leven gekomen is, is nog niet bekend. De copiloot kon de helikopter veilig aan de grond zetten. (Later meer)
  [naar artikel]
 49. Piloot valt uit helikopter tijdens opendeurdag (03/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de opendeurdag van het 4de geniebataljon in Amay (Luik) is een piloot uit een militaire helikopter gevallen. Het ongeluk gebeurde toen de
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.