Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 June 2020
21:55 uur

Euromillions Basket League – Antwerp haalt volle buit bij Charleroi

Metro

09/10/2019 - 23:06

Antwerp heeft woensdag zijn wedstrijd van de vijfde speeldag in de Euromillions Basket League vlot gewonnen bij Charleroi. De Giants haalden het in Henegouwen met 76-100. Hans Vanwijn was bij Antwerp de uitblinker met 20 punten, en ook Victor Sanders (17 ptn) en Vincent Kesteloot (15 ptn) waren goed bij schot. Voor de thuisploeg volstonden […] Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp haalt volle buit bij Charleroi verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Antwerp haalt volle buit bij Charleroi in Euromillions Basket League (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp heeft vandaag zijn wedstrijd van de vijfde speeldag in de Euromillions Basket League vlot gewonnen bij Charleroi. De Giants haalden het in...
  [naar artikel]
 2. EuroMillions Basket League – Mechelen pakt bij Limburg United volle buit (22/12/2019 - Metro)
  Mechelen heeft zaterdag op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Limburg United. De partij eindigde op 84-90. Terry Deroover was bij Mechelen de grote uitblinker met 24 punten. Aan de overzijde volstonden de 20 punten van Wen Mukubu niet. Vrijdag pakte Antwerp in Aalst de volle buit met 68-85. Charleroi haalde het in eigen zaal met 82-67 van Brussels. Zondag speelt Bergen tegen Oostende. Antwerp en Limburg (elk 17 ptn) staan aan kop in de stand, voor Oostende (16). Mechelen (14) staat met Brussels, Aalst en Charleroi gedeeld zesde. Bron: Belga   Het bericht EuroMillions Basket League – Mechelen pakt bij Limburg United volle buit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. EuroMillions Basket League – Mechelen pakt bij Limburg United volle buit (21/12/2019 - Metro)
  Mechelen heeft zaterdag op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Limburg United. De partij eindigde op 84-90. Terry Deroover was bij Mechelen de grote uitblinker met 24 punten. Aan de overzijde volstonden de 20 punten van Wen Mukubu niet. Vrijdag pakte Antwerp in Aalst de volle buit met 68-85. Charleroi haalde het in eigen zaal met 82-67 van Brussels. Zondag speelt Bergen tegen Oostende. Antwerp en Limburg (elk 17 ptn) staan aan kop in de stand, voor Oostende (16). Mechelen (14) staat met Brussels, Aalst en Charleroi gedeeld zesde. bron: Belga Het bericht EuroMillions Basket League – Mechelen pakt bij Limburg United volle buit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Euromillions Basket League – Oostende verliest van Mechelen, Antwerp pakt volle buit op Charleroi (19/01/2019 - Metro)
  Oostende heeft zaterdag op de veertiende speeldag van de Euromillions Basket League een verrassende thuisnederlaag geleden tegen Mechelen. De partij aan de kust eindigde op 80-82 Het is voor Oostende de derde nederlaag van het seizoen. Charles Barton (23 ptn) en Kwan Cheatham (21 ptn) kenden een productieve dag en hadden een groot aandeel in de Mechelse zege. Antwerp graaide de volle buit mee op Charleroi. In Henegouwen werd het 60-72. Matt Mobley kon Charleroi met 21 punten niet de zege bezorgen tegen een sterk Antwerps collectief, met vijf spelers boven de tien punten. Leuven tot slot kon thuis niet winnen van Aalstar (69-84). Oostende (11 zeges / 3 nederlagen) blijft wel aan kop, en houdt Bergen (8/5) achter zich. Antwerp (8/4) is derde, voor Charleroi (7/6). Mechelen (5/9) volgt als zesde. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Oostende verliest van Mechelen, Antwerp pakt volle buit op Charleroi verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Aalst kan Antwerp niet verrassen in EuroMillions Basket League, Charleroi verslaat Brussels (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp heeft op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Aalst. De Giants haalden het...
  [naar artikel]
 6. Oostende verliest van Mechelen in Euromillions Basket League, Antwerp pakt volle buit op Charleroi (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende heeft op de veertiende speeldag van de Euromillions Basket League een verrassende thuisnederlaag geleden tegen Mechelen. De partij aan de...
  [naar artikel]
 7. EuroMillions Basket League – Aalst kan Antwerp niet verrassen, Charleroi verslaat Brussels (21/12/2019 - Metro)
  Antwerp heeft vrijdag op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Aalst. De Giants haalden het met 68-85. Dave Dudzinski speelde zich bij Antwerp in de kijker met achttien punten, en ook Hans Vanwijn (16 ptn) liet zich opmerken. Voor Aalst volstonden de zestien treffers van Dorian Marchant niet. Charleroi haalde het onder leiding van een sterke Anthony Beane (25 ptn) met 82-67 van Brussels. Antwerp voert de stand aan met zeventien punten. Oostende, Limburg en Bergen volgen op een punt maar tellen een partij minder. Aalst, Charleroi en Brussels staan zesde met veertien punten. bron: Belga Het bericht EuroMillions Basket League – Aalst kan Antwerp niet verrassen, Charleroi verslaat Brussels verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. EuroMillions Basket League – Aalst kan Antwerp niet verrassen, Charleroi verslaat Brussels (21/12/2019 - Metro)
  Antwerp heeft vrijdag op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Aalst. De Giants haalden het met 68-85. Dave Dudzinski speelde zich bij Antwerp in de kijker met achttien punten, en ook Hans Vanwijn (16 ptn) liet zich opmerken. Voor Aalst volstonden de zestien treffers van Dorian Marchant niet. Charleroi haalde het onder leiding van een sterke Anthony Beane (25 ptn) met 82-67 van Brussels. Antwerp voert de stand aan met zeventien punten. Oostende, Limburg en Bergen volgen op een punt maar tellen een partij minder. Aalst, Charleroi en Brussels staan zesde met veertien punten. Bron: Belga   Het bericht EuroMillions Basket League – Aalst kan Antwerp niet verrassen, Charleroi verslaat Brussels verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Euromillions Basket League – Antwerp verovert volle buit bij Aalstar en nadert Oostende (15/05/2019 - Metro)
  De Antwerp Giants hebben zich dinsdag op de 31e speeldag van de Euromillions Basket League niet laten verrassen door Aalstar. De Giants wonnen met 83-90. Paris Lee blonk uit in het winnende kamp met negentien punten, en ook Jae’Sean Tate (17 ptn) was goed bij schot. Voor Aalstar volstonden de achttien punten van Sigfredo Casero-Ortiz niet. Antwerp staat in de stand op de tweede plaats met zestig punten achter Oostende (61 ptn), maar telt wel een partij minder. Aalstar (46 ptn) is achtste. Bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp verovert volle buit bij Aalstar en nadert Oostende verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Euromillions Basket League – Antwerp verovert volle buit bij Aalstar en nadert Oostende (14/05/2019 - Metro)
  De Antwerp Giants hebben zich dinsdag op de 31e speeldag van de Euromillions Basket League niet laten verrassen door Aalstar. De Giants wonnen met 83-90. Paris Lee blonk uit in het winnende kamp met negentien punten, en ook Jae’Sean Tate (17 ptn) was goed bij schot. Voor Aalstar volstonden de achttien punten van Sigfredo Casero-Ortiz niet. Antwerp staat in de stand op de tweede plaats met zestig punten achter Oostende (61 ptn), maar telt wel een partij minder. Aalstar (46 ptn) is achtste. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp verovert volle buit bij Aalstar en nadert Oostende verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit (09/11/2019 - Metro)
  Brussels en de Antwerp Giants zijn vrijdag als overwinnaar van het veld gestapt op de achtste speeldag in de Euromillions League. Brussels bleek met 66-87 te sterk voor Luik. Het is al de zesde nederlaag voor de ploeg die omwille van de administratieve impasse nog steeds geen buitenlandse spelers mag opstellen. De Luikenaars staan dan ook helemaal onderaan de stand. In het duel tussen de Antwerp Giants en Aalstar nam de thuisploeg de maat van zijn tegenstander met 81-69. Antwerp blijft zo ongeslagen dit seizoen. bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit (09/11/2019 - Metro)
  Brussels en de Antwerp Giants zijn vrijdag als overwinnaar van het veld gestapt op de achtste speeldag in de Euromillions League. Brussels bleek met 66-87 te sterk voor Luik. Het is al de zesde nederlaag voor de ploeg die omwille van de administratieve impasse nog steeds geen buitenlandse spelers mag opstellen. De Luikenaars staan dan ook helemaal onderaan de stand. In het duel tussen de Antwerp Giants en Aalstar nam de thuisploeg de maat van zijn tegenstander met 81-69. Antwerp blijft zo ongeslagen dit seizoen. Bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit (08/11/2019 - Metro)
  Brussels en de Antwerp Giants zijn vrijdag als overwinnaar van het veld gestapt op de achtste speeldag in de Euromillions League. Brussels bleek met 66-87 te sterk voor Luik. Het is al de zesde nederlaag voor de ploeg die omwille van de administratieve impasse nog steeds geen buitenlandse spelers mag opstellen. De Luikenaars staan dan ook helemaal onderaan de stand. In het duel tussen de Antwerp Giants en Aalstar nam de thuisploeg de maat van zijn tegenstander met 81-69. Antwerp blijft zo ongeslagen dit seizoen. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Brussels en Giants pakken volle buit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. EuroMillions Basket League. Charleroi beent Antwerp op tweede plaats bij (29/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Charleroi heeft zondag op de dertigste speeldag van de EuroMillions Basket League Luik geklopt met 102-61. De Carolo’s (51 punten) delen na deze zege de tweede plaats in de stand met Antwerp.
  [naar artikel]
 15. Euromillions Basket League – Leuven verovert volle buit in Bergen (18/01/2020 - Metro)
  Leuven heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League de volle buit veroverd bij Bergen. De Leuvenaars gingen in Henegouwen met 72-99 winnen. Hugh Robertson blonk bij Leuven uit met 28 punten, en ook Seppe d’Espallier had met achttien punten een groot aandeel in de zege. Voor Bergen volstonden de twintig treffers van Arik Smith niet. Vrijdag boekte Luik zijn eerste competitiezege van het seizoen. De rode lantaarn moest tegen Limburg United tot het uiterste gaan, maar sleepte de verhoopte overwinning na een verlenging over de streep (87-85). Charleroi behaalde een nipte thuiszege tegen Aalstar (84-83). Zondag volgt de clash tussen Oostende en Antwerp, en ontvangt Brussels in eigen zaal Mechelen. Bergen (22 ptn) houdt voorlopig stand aan kop maar voelt de hete adam van Antwerp en Oostende (21 ptn), die zondag mekaar treffen. De winnaar van die kraker wordt de nieuwe leider. Limburg (ook 21 ptn) volgt en houdt Leuven (20 ptn), Charleroi (19 ptn) en Aalst (18 ptn) achter zich. Mechelen (17 ptn), Brussels (16 ptn) en rode lantaarn Luik (14 ptn) sluiten de rij. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Leuven verovert volle buit in Bergen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Euromillions Basket League – Leuven verovert volle buit in Bergen (20/01/2020 - Metro)
  Leuven heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League de volle buit veroverd bij Bergen. De Leuvenaars gingen in Henegouwen met 72-99 winnen. Hugh Robertson blonk bij Leuven uit met 28 punten, en ook Seppe d’Espallier had met achttien punten een groot aandeel in de zege. Voor Bergen volstonden de twintig treffers van Arik Smith niet. Vrijdag boekte Luik zijn eerste competitiezege van het seizoen. De rode lantaarn moest tegen Limburg United tot het uiterste gaan, maar sleepte de verhoopte overwinning na een verlenging over de streep (87-85). Charleroi behaalde een nipte thuiszege tegen Aalstar (84-83). Zondag volgt de clash tussen Oostende en Antwerp, en ontvangt Brussels in eigen zaal Mechelen. Bergen (22 ptn) houdt voorlopig stand aan kop maar voelt de hete adam van Antwerp en Oostende (21 ptn), die zondag mekaar treffen. De winnaar van die kraker wordt de nieuwe leider. Limburg (ook 21 ptn) volgt en houdt Leuven (20 ptn), Charleroi (19 ptn) en Aalst (18 ptn) achter zich. Mechelen (17 ptn), Brussels (16 ptn) en rode lantaarn Luik (14 ptn) sluiten de rij. Bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Leuven verovert volle buit in Bergen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Euromillions Basket League. Aalstar opnieuw derde na zege bij Antwerp, Bergen klopt Charleroi (01/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aalstar heeft zondag met 61-73 gewonnen op het parket van Antwerp Giants op de 24e speeldag in de Euromillions Basket League. Bergen haalde het met 78-83 bij Charleroi in het tweede luik van het back-to-back weekend.
  [naar artikel]
 18. Leider Oostende wint in Leuven, ook Antwerp Giants en Brussels pakken volle buit (15/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Staartploeg Leuven heeft Oostende op de twintigste speeldag van de Euromillions Basket League weinig in de weg kunnen leggen. De West-Vlaamse leider won in de studentenstad met 70-87. Ook eerste achtervolger Antwerp Giants pakte de volle buit op verplaatsing.
  [naar artikel]
 19. EuroMillions Basket League – Charleroi laat zich in eigen huis verrassen door Aalstar (15/04/2019 - Metro)
  Spirou Charleroi heeft maandagavond het slotduel van de 26e speeldag in de EuroMillions Basket League met 73-74 (rust: 36-42) verloren van Okapi Aalstar. Ondanks de nederlaag blijft Charleroi derde in de stand met 43 punten, Aalst is achtste met 36 punten. De vijf wedstrijden van de 27e speeldag zijn vrijdagavond geprogrammeerd, met een topper tussen Charleroi en Antwerp. De Antwerpenaren staan met een match minder op de teller op de tweede plaats in de stand met 45 punten. bron: Belga Het bericht EuroMillions Basket League – Charleroi laat zich in eigen huis verrassen door Aalstar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. EuroMillions Basket League – Charleroi verslaat Antwerp met 79-75 (07/04/2018 - Metro)
  Charleroi heeft Antwerp vrijdag met 79-75 (rust 47-38) verslagen in de topper van de 25e speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling. De Carolo’s naderden in de stand zo tot op één punt van Antwerp. De nummers twee en drie, na het ongenaakbare Oostende, hielden elkaar in het eerste kwart (21-21) in evenwicht. In het tweede (26-17) sloeg Charleroi de kloof en na het derde kwart (19-18) was het verschil tot tien punten opgelopen. Het slotoffensief van Antwerp in het vierde kwart (13-19) kwam te laat. Alexandre Libert was met 21 punten de topscorer van de partij en ook Terrance Henry (14), Keaton Grant (13) en Scott Thomas (11) leverden een stevige bijdrage aan de zege. Bij Antwerp waren Paris Lee (17) en Kingsley Moss (12, 8 rbds) het best bij schot. . bron: Belga Het bericht EuroMillions Basket League – Charleroi verslaat Antwerp met 79-75 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Mechelen pakt de volle buit bij Limburg United in EuroMillions Basketbal League (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Mechelen heeft zaterdag op de tweede speeldag van de tweede fase van de EuroMillions Basket League de volle buit veroverd bij Limburg United. De partij eindigde op 84-90.
  [naar artikel]
 22. Charleroi en Aalstar pakken zege in Euromillions Basket League (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Spirou Charleroi won op de zesde speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League met 86-76 van Limburg United (86-76). Tegelijkertijd...
  [naar artikel]
 23. EUROMILLIONS BASKET LEAGUE. Zege brengt Antwerp alleen aan kop (09/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp Giants heeft op de tweede speeldag van de Euromillions Basket League een nieuwe overwinning geboekt. De Antwerpenaren versloegen zaterdagavond Bergen-Henegouwen op eigen terrein met 68-73. Jason Clark was met 25 punten de grote uitblinker bij Antwerp.
  [naar artikel]
 24. Euromillions Basket League. Landskampioen Oostende blijft als enige team ongeslagen (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Landskampioen Oostende heeft ook op de zevende speeldag van de Euromillions Basket League de volle buit gepakt. Limburg United werd in eigen huis met 78-72 verslagen. Bergen klimt door de 81-68 zege tegen Brussels naar de derde stek in het klassement.
  [naar artikel]
 25. Euromillions Basket League – Oostende geeft Giants koekje van eigen deeg en wint in Antwerpen (13/04/2019 - Metro)
  Oostende heeft zaterdag op de 26e speeldag van de Euromillions Basket League Antwerp Giants in eigen zaal geklopt met heel nipte 80-81. De kustploeg komt zo weer alleen aan kop met een punt meer dan Antwerp, al tellen de Giants wel een partij minder. Vrijdag won Antwerp nog met 67-71 in Oostende. Antwerp stond 25 seconden voor tijd nog een punt voor, maar Oostende ging alsnog over de thuisploeg. Shevon Thompson liet zich bij de West-Vlamingen opmerken met achttien punten. Brussels veroverde bij Bergen-Henegouwen de volle buit. Het team uit de hoofdstad haalde het met 78-92. Mechelen hield de punten thuis tegen Leuven (77-68), terwijl Charleroi zwaar uithaalde bij Aalstar (61-103). Dat laatste duel telde voor de 25e speeldag. Oostende (46 ptn) staat aan kop net voor Antwerp (45), maar de Giants tellen zoals gezegd een partij minder. Charleroi (42), Brussels (42) en Bergen (40) volgen. Limburg United (36) staat zesde, en houdt Mechelen (36) en Aalstar (34) achter zich. Leuven (31) en rode lantaarn Luik (28) sluiten de rangen. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Oostende geeft Giants koekje van eigen deeg en wint in Antwerpen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Euromillions Basket League – Brussels weet weer wat verliezen is na nederlaag tegen Antwerp (27/02/2019 - Metro)
  Antwerp heeft woensdag zijn inhaalwedstrijd van de eerste speeldag van de Euromillions Basket League gewonnen. De Giants klopten Brussels ruim met 84-68 (rust: 36-34). Het team uit de hoofdstad verliest zo weer na twaalf duels, maar blijft de stand aanvoeren. Brussels houdt met dertig punten drie teams met elk 28 punten achter zich: Charleroi, Oostende en Antwerp. Die laatste twee tellen wel een wedstrijd minder. Later op de avond staat nog het inhaalduel van de vijftiende speeldag tussen Luik en Leuven op de planning. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Brussels weet weer wat verliezen is na nederlaag tegen Antwerp verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Oostende boekt overtuigende zege bij Charleroi in Euromillions Basket League (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende heeft op bezoek bij Charleroi met 75-92 gewonnen op de vierde speeldag in de Euromillions Basket League. Bij de rust leidde de...
  [naar artikel]
 28. Charleroi en Aalstar nemen revanche op Bergen en Mechelen in EuroMillions Basket League (11/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Daags na de 69-74 nederlaag in eigen huis tegen Bergen heeft Charleroi zaterdag op bezoek bij de ploeg van Daniel Goethals met 73-83 gewonnen in de EuroMillions Basket League.
  [naar artikel]
 29. Antwerp Giants en Bergen houden de punten thuis in Euromillions League, Charleroi gaat winnen in Leuven (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerp Giants en Bergen hebben zaterdag op de tweede speeldag van de Euromillions Basket League makkelijke thuiszeges geboekt tegen respectievelijk Luik (92-68) en Kangoeroes Mechelen (100-79). Charleroi ging dan weer winnen in Leuven met 66-76.
  [naar artikel]
 30. Euromillions Basket League – Antwerp wint topper tegen Charleroi (17/02/2018 - Metro)
  Antwerp heeft zaterdag de topper van de negentiende speeldag van de Euromillions Basket League gewonnen. Het klopte in de Lotto Arena Charleroi met 84-78. Antwerp stijgt door de zege naar de tweede plaats in de stand, achter Oostende. De West-Vlamingen versloegen Leuven met 94-63. Het was voor Oostende de negentiende zege in evenveel partijen. Willebroek nam de maat van Brussels. De match eindigde op 85-68, de eerste winst voor het team onder coach Yves Defraigne. Voor Brussels komt er zo een einde aan vier overwinningen op rij. bron: Belga
  [naar artikel]
 31. Euromillions Basket League – Antwerp wint topper tegen Charleroi (17/02/2018 - Metro)
  Antwerp heeft zaterdag de topper van de negentiende speeldag van de Euromillions Basket League gewonnen. Het klopte in de Lotto Arena Charleroi met 84-78. Antwerp stijgt door de zege naar de tweede plaats in de stand, achter Oostende. De West-Vlamingen versloegen Leuven met 94-63. Het was voor Oostende de negentiende zege in evenveel partijen. Willebroek nam de maat van Brussels. De match eindigde op 85-68, de eerste winst voor het team onder coach Yves Defraigne. Voor Brussels komt er zo een einde aan vier overwinningen op rij. bron: Belga
  [naar artikel]
 32. Oostende, Antwerp en Charleroi naar halve finales EuroMillions Basket League (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende, Antwerp en Charleroi, de top drie van de reguliere competitie, hebben zich voor de halve finales van de play-offs in de EuroMillions...
  [naar artikel]
 33. Euromillions Basket League – Charleroi verliest in eigen zaal van rode lantaarn Luik (06/05/2019 - Metro)
  Luik heeft maandag op de 32e speeldag van de Euromillions Basket League voor een fikse verrassing gezorgd. De Luikenaars haalden het bij Charleroi met 85-87. Milos Bojovic blonk bij Luik uit met achttien punten, en ook Terry Deroover en Bradford Burgess (elk 17 ptn) waren goed bij schot. Terrance Henry nam zestien punten voor zijn rekening. Aan de overkant volstonden de negentien punten van Matt Mobley niet. Charleroi (53 ptn) staat in de stand derde, achter Oostende (57 ptn) en Antwerp (54 ptn), dat twee matchen minder telt. Luik (38 ptn) volgt helemaal onderin op plaats tien. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi verliest in eigen zaal van rode lantaarn Luik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Antwerp Giants verstevigt tweede plaats in Euromillions Basket League (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerp Giants hebben op de 23e speeldag van de EuroMillions Basket League een knappe 62-69 zege geboekt bij Aalstar. De Antwerpenaren...
  [naar artikel]
 35. Euromillions Basket League – Antwerp wint kraker tegen Limburg (06/12/2019 - Metro)
  Antwerp heeft vrijdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League de punten thuis gehouden tegen Limburg United. De Giants wonnen met 101-90. Vincent Kesteloot (22 ptn) en Dave Dudzinski (20 ptn) blonken uit bij Antwerp. Aan de overzijde volstonden de punten van Jack Gibbs (22 ptn) en Jalen Jenkins (24 ptn) niet. In de andere wedstrijden won Bergen-Henegouwen op Luik met 53-90. Mechelen verloor in eigen zaal van Leuven met 63-73, en Brussels versloeg Aalst met 89-75. In de stand staat Limburg United (16 ptn) aan kop voor Oostende (15), Antwerp en Bergen (elk 14). Leuven, Aalst en Brussels (elk 13) volgen, voor Mechelen (12), Charleroi (10) en Luik (9). bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp wint kraker tegen Limburg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Euromillions Basket League: Charleroi smeert Antwerp tweede nederlaag op rij aan (24/11/2019 - Metro)
  Charleroi heeft op de tiende speeldag van de Euromillions Basket League zijn tweede overwinning geboekt. De Henegouwers gingen op het parket van Antwerp winnen met 70-84 (rust: 37-50). Voor de Giants is het na een perfecte start de tweede verliespartij op rij. Terwijl Charleroi zijn slechtste start in jaren kende, rijgde Antwerp de zeges aan elkaar. In de Antwerpse Lotto Arena lagen de machtsverhoudingen echter anders. Spirou nam een voortvarende start om in het tweede kwart zijn grootste voorsprong van 18 punten uit te bouwen. Antwerp, dat vorig weekend in Aalst voor het eerst onderuit ging in de Belgische competitie, slaagde er ondanks een kleine comeback niet in het tij helemaal te keren. Bij Charleroi eiste Anthony Beane de hoofdrol op met 19 punten, Alex Libert (14 ptn) en Khalid Boukichou (13 pn) deden elk hun duit in het zakje. De dubbele punten van Kesteloot (22 ptn), Vanwijn (18 ptn) en Klassen (13 ptn) mochten niet baten bij Antwerp. De Giants blijven met vijf overwinningen op zeven matchen leider in groep A. Charleroi boekte zijn tweede zege op zeven duels en deelt de laatste plek in de poule met Leuven. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League: Charleroi smeert Antwerp tweede nederlaag op rij aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Verrassing in Euromillions Basket League: Charleroi verliest in eigen zaal van rode lantaarn Luik (06/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Luik heeft maandag op de 32e speeldag van de Euromillions Basket League voor een fikse verrassing gezorgd. De Luikenaars haalden het bij Charleroi met 85-87.
  [naar artikel]
 38. Oostende blijft aan kop na winst tegen Brussel, ook Antwerp Giants pakken volle buit (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende blijft aan kop in de Euromillions Basket League. De West-Vlamingen versloegen op de 21e speeldag Brussels met 88-76. Ook eerste
  [naar artikel]
 39. Oostende, Charleroi en Aalstar openen met zege in EuroMillions Basket League (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Oostende, Charleroi en Aalstar hebben zaterdag alledrie een overwinning behaald op de eerste speeldag in de EuroMillions Basket League.
  [naar artikel]
 40. EuroMillions Basket League - Antwerp verslaat Charleroi en daagt Oostende uit in finale (05/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp heeft zich voor de play-off-finale van het mannenbasketbal geplaatst. In de halve finales (best of 3) schakelden de Giants Charleroi uit. Afgelopen zaterdag won Antwerp de heenwedstrijd met 90-80, in de terugwedstrijd op Henegouwse bodem had Antwerp maandag een verlenging nodig om met één punt verschil te winnen: 82-83.
  [naar artikel]
 41. Late driepunter bezorgt Charleroi de zege tegen Antwerp in Euromillions Basket League (19/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Spirou Charleroi heeft de topper van de 27e speeldag in de Belgische basketbalcompetitie tegen Antwerp gewonnen met 80-79 (rust: 33-44)....
  [naar artikel]
 42. Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging (07/12/2019 - Metro)
  Charleroi heeft zaterdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League een stuntzege behaald op het veld van Oostende. De Carolo’s haalden het na een verlenging met 93-99. Khalid Boukichou was in het winnende kamp de grote uitblinker met 25 punten. Aan de overzijde volstonden de treffers van Jean-Marc Mwema (23 punten) niet. In de stand staat Oostende samen aan kop met Limburg met zestien punten. Charleroi en Mechelen volgen onderaan met twaalf punten. Alleen Luik (9 ptn) doet minder goed. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging (08/12/2019 - Metro)
  Charleroi heeft zaterdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League een stuntzege behaald op het veld van Oostende. De Carolo’s haalden het na een verlenging met 93-99. Khalid Boukichou was in het winnende kamp de grote uitblinker met 25 punten. Aan de overzijde volstonden de treffers van Jean-Marc Mwema (23 punten) niet. In de stand staat Oostende samen aan kop met Limburg met zestien punten. Charleroi en Mechelen volgen onderaan met twaalf punten. Alleen Luik (9 ptn) doet minder goed. bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging (08/12/2019 - Metro)
  Charleroi heeft zaterdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League een stuntzege behaald op het veld van Oostende. De Carolo’s haalden het na een verlenging met 93-99. Khalid Boukichou was in het winnende kamp de grote uitblinker met 25 punten. Aan de overzijde volstonden de treffers van Jean-Marc Mwema (23 punten) niet. In de stand staat Oostende samen aan kop met Limburg met zestien punten. Charleroi en Mechelen volgen onderaan met twaalf punten. Alleen Luik (9 ptn) doet minder goed. Bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)
  Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot (11), Sander Van Caeneghem (10) en Arik Smith (10, 11 rbds) leverden een collectief sterke prestatie. Bij Antwerp kwam alleen Roby Rogiers net aan tien punten. Na zeven zeges en twee nederlagen deelt Bergen de leiding in de stand met Oostende en Limburg United. Antwerp is op één punt vierde. . bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)
  Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot (11), Sander Van Caeneghem (10) en Arik Smith (10, 11 rbds) leverden een collectief sterke prestatie. Bij Antwerp kwam alleen Roby Rogiers net aan tien punten. Na zeven zeges en twee nederlagen deelt Bergen de leiding in de stand met Oostende en Limburg United. Antwerp is op één punt vierde. . Bron: Belga   Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Leider Oostende wint in Leuven, ook Antwerp Giants en Brussels pakken volle buit (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Staartploeg Leuven heeft Oostende op de twintigste speeldag van de Euromillions Basket League weinig in de weg kunnen leggen. De West-Vlaamse
  [naar artikel]
 48. Euromillions Basket League – Oostende rekent makkelijk met Limburg af (05/05/2019 - Metro)
  Oostende heeft zondag op de 32e speeldag van de Euromillions Basket League de punten thuisgehouden tegen Limburg United. De kustploeg haalde het met 95-70. Limburg klopte Oostende vrijdag nog met 85-81, maar nu waren de rollen omgedraaid. De West-Vlamingen konden vooral rekenen op een sterk collectief, met vijf spelers met meer dan tien punten. In de stand staat Oostende aan kop met 57 punten, voor Antwerp (54 ptn), Charleroi en Brussels (elk 52 ptn). Limburg volgt als zesde met 46 punten. bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Oostende rekent makkelijk met Limburg af verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Antwerp wint topper tegen Charleroi in basketbal en wipt naar tweede plaats (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp heeft gisteravond de topper van de negentiende speeldag van de Euromillions Basket League gewonnen. Het klopte in de Lotto Arena Charleroi...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.