Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 June 2020
22:31 uur

Giants demonstreren bij Charleroi: Coach Christophe Beghin begint met twee op twee

Gazet van Antwerpen

09/10/2019 - 23:15

In een vooruitgeschoven partij van de vijfde speeldag van de EuroMillions League won Telenet Giants Antwerp - na een beklijvende prestatie - in Charleroi. Meteen een twee op twee voor de Sinjoren. En dus een knappe competitiestart voor coach Christophe Beghin en zijn selectie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Roel Moors verlaat Telenet Giants Antwerp, Christophe Beghin nieuwe coach (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na vier seizoenen neemt coach Roel Moors afscheid van basketclub Antwerp Giants. De veertigjarige Moors wordt opgevolgd door Christophe Beghin, die...
  [naar artikel]
 2. Christophe Beghin keert terug naar Antwerp Giants (04/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Christophe Beghin (36) keert terug naar de Antwerp Giants. Dat maakte de basketbalclub donderdag bekend. De 2m06 lange center komt over van Spirou Charleroi.
  [naar artikel]
 3. Roel Moors verlaat Telenet Giants Antwerp, Christophe Beghin nieuwe coach (17/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Roel Moors verlaat Telenet Giants Antwerp. Hij wordt opgevolgd door assistent Christophe Beghin (38).
  [naar artikel]
 4. Christophe Beghin keert terug naar Antwerp Giants (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Christophe Beghin (36) keert terug naar de Antwerp Giants. Dat maakte de basketbalclub vandaag bekend. De 2m06 lange center komt over van Spirou
  [naar artikel]
 5. Telenet Giants Antwerp back in business in Champions League na tweede thuiszege (19/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp is back in business in de groepsfase van de Champions League. Dankzij de broodnodige overwinning tegen het Franse Pau-Orthez maakt de selectie van coach Christophe Beghin weer de aansluiting met de top vier. “Deze winst is belangrijk voor het vervolg van ons Europees parcours”, zei coach Christophe Beghin. Uitblinker Luka Rupnik (25 punten, 5 rebounds 4 assists) wees naar Hans Vanwijn (6 punten 12 rebounds, 7 assists). “Hij leidde ons naar de winst”, zei de Sloveense guard. Het werd 74-69.
  [naar artikel]
 6. Beghin keert terug naar de Giants: "Hij heeft pak ervaring" (04/08/2016 - Sporza)
  De Antwerp Giants hebben de komst van Christophe Beghin (36) afgerond. "Hij zal zowel op als naast het veld een enorme toegevoegde waarde zijn voor ons team."
  [naar artikel]
 7. Succescoach Roel Moors verlaat Antwerp Giants, assistent Christophe Beghin neemt over (17/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Roel Moors verlaat Telenet Giants Antwerp. Hij wordt opgevolgd door assistent Christophe Beghin (38).
  [naar artikel]
 8. Antwerp Giants in beslissende voorronde Champions League (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp Giants werkt vanavond (18u30) de heenwedstrijd van de beslissende voorronde van de Champions League in het Zweedse Södertalje Kings af. “We willen voor het tweede seizoen op een rij naar de groepsfase,” zei coach Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 9. Telenet Giants Antwerp staat stil bij overlijden NBA-legende Kobe Bryant: “Hier zijn we niet goed van” (27/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Geen feesttaferelen bij Telenet Giants maandagochtend op Brussels Airport na de kwalificatie voor de finale van de Beker van België. Het plotse overlijden van NBA-legende Kobe Bryant zinderde nog na en was het gespreksonderwerp op weg naar het Franse Pau, waar de Giants dinsdagavond de voorlaatste speeldag van de groepsfase van de Champions League afwerken. “Kwalificatie is niet meer mogelijk, maar we gaan weer voor een prestigezege. De laatste twee speeldagen willen we zo ver mogelijk opschuiven in het klassement en ons Europees seizoen in schoonheid beëindigen”, aldus coach Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 10. Giants-coach Beghin over topper tegen Bergen: “Wil meer durf en agressie zien” (26/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee leuke affiches dit weekend in de provincie Antwerpen. Vanavond (20.30u) ontvangt Kangoeroes Mechelen in de Winketkaai het Brussels van Sinjoor Domien Loubry en zondagnamiddag (15.30u) is er in de Lotto Arena de topper tussen Telenet Giants Antwerp en Bergen.
  [naar artikel]
 11. Port of Antwerp Giants wil vanavond opnieuw winnen (03/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Port of Antwerp Giants begint vanavond (20u30, Lotto Arena) als co-leider aan een belangrijke maand en dit in drie competities. Zowel in de EuroMillions League, de Beker van België als in de tweede ronde van de FIBA Europe Cup wil de havenploeg 2016 succesvol eindigen. “Vanavond moeten we winnen van Bergen,” zegt kapitein Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 12. Bekerhouder Antwerp Giants is eerste finalist (26/01/2020 - Metro)
  De Antwerp Giants hebben zich vandaag geplaatst voor de finale van de Beker van België basketbal. De bekerhouder haalde het met 61-70 op het parket van Limburg United, nadat het de heenmatch ook al met 84-62 won. Het team van Christophe Beghin nam snel het heft in handen. Na het eerste quarter leidden de Antwerp Giants al met 12-23. Onder impuls van Ibrahima Fall Faye (11 punten, 7 rebounds) lieten de Giants Limburg United nooit in de wedstrijd komen. Later op de avond is de tegenstander van de Antwerp Giants in de finale bekend. Om 18u moet Aalstar in de Spiroudôme van Charleroi een 77-86 achterstand ophalen. De finale vindt zaterdag 8 maart plaats in Vorst Nationaal. bron: Belga Het bericht Bekerhouder Antwerp Giants is eerste finalist verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Na winst in topper tegen Bergen: alleen Giants nog zonder nederlaag dit seizoen (28/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp heeft de topper tegen Bergen gewonnen met 70-52 en is dankzij deze zege de enige ploeg die dit seizoen nog niet verloren heeft. Voor de Henegouwers was het de eerste nederlaag. “Defensief maakten we het verschil”, zei coach Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 14. Telenet Giants Antwerp onderuit in AEK Athene na dramatische tweede helft (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen stunt van Telenet Giants Antwerp in de Olympic Indoor Hall van Athene. Tegen AEK Athene leed het op derde speeldag een tweede nederlaag on the road (62-51). De ploeg van coach Christophe Beghin gleed na een goede eerste helft (33-36) in een zwak derde kwart met slechts 3 puntjes uit de partij. In de tweede helft scoorden de Giants slechts 15 puntjes.
  [naar artikel]
 15. Giants kunnen zich voor tweede opeenvolgende keer plaatsen voor Champions League (30/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp kan/moet zich vanavond kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. De Sinjoren wonnen de heenmatch met 60-82 van de Zweedse kampioen Södertalje Kings. “We willen in onze eerste officiële thuismatch onze fans een overwinning aanbieden”, aldus coach Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 16. Antwerp Giants winnen met ruime cijfers van Bergen (27/10/2019 - Metro)
  De Antwerp Giants hebben vandaag met 70-52 uitgehaald tegen Bergen in groep A van de EuroMillions Basket League. Het team van Christophe Beghin blijft ongeslagen na drie partijen, Bergen slikte zijn eerste nederlaag van het seizoen. Pas na de pauze maakte de vicekampioen het verschil. Bij de rust gaf het scorebord 33-27 aan. Onder impuls van de Canadees Owen Klassen duwden de Giants het gaspedaal in in het derde (20-14) en vierde (17-11) kwart. In groep A staat Bergen nog aan de leiding met vier zeges in vijf wedstrijden. Daarna volgen de Antwerp Giants, Aalstar (2 zeges-2 nederlagen), Leuven (1 z-3 n) en Charleroi (0 z-4 n). bron: Belga Het bericht Antwerp Giants winnen met ruime cijfers van Bergen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Vier matchen op zeven dagen voor Giants: tweede Champions League-zege in de maak in Polen? (13/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wat een hels programma wacht Telenet Giants Antwerp de komende week. Vier wedstrijden op zeven dagen tijd. “Vanavond Champions League in Polen, vrijdag en zondag tweemaal op verplaatsing (Leuven en Okapi Aalstar, red.) in de EuroMillions League en volgende dinsdag ontvangen we het Franse Pau Orthez in de Lotto Arena”, zegt coach Christophe Beghin.
  [naar artikel]
 18. Antwerp Giants openen poort naar bekerfinale met ruime zege tegen Limburg United in heenmatch (24/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Telenet Giants Antwerp opende na een heerlijke wedstrijd en versus Limburg United de poort van de finale van de Beker van België. De Sinjoren wonnen immers met 84-62 cijfers de heenwedstrijd van de halve finale tegen Limburg United. Het team van coach Christophe Beghin mag zondag in de return (15 uur, sporthal Alverberg Hasselt) met 21 punten verliezen. Dan nog is een tweede opeenvolgende en zevende bekerfinale in 20 jaar een feit.
  [naar artikel]
 19. Telenet Giants Antwerp opent poort van bekerfinale met afgetekende zege tegen Limburg United (24/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp opende na een heerlijke wedstrijd en versus Limburg United de poort van de finale van de Beker van België. De Sinjoren wonnen immers met 84-62 cijfers de heenwedstrijd van de halve finale tegen Limburg United. Het team van coach Christophe Beghin mag zondag in de return (15 uur, sporthal Alverberg Hasselt) met 21 punten verliezen. Dan nog is een tweede opeenvolgende en zevende bekerfinale in 20 jaar een feit.
  [naar artikel]
 20. Roel Moors gaat aan de slag bij Bamberg (20/06/2019 - Metro)
  Roel Moors verlaat de Antwerp Giants en wordt coach van de Duitse club Bamberg. De 40-jarige Antwerpenaar had de Giants vier jaar lang onder zijn hoede. Een maand geleden won hij met Antwerp nog met 72-58 van zijn nieuwe club in een wedstrijd om de derde plaats in de Champions League. Moors tekende een contract voor twee seizoenen. Bamberg werd in zijn geschiedenis al negen keer Duits kampioen, maar strandde dit seizoen in de kwartfinales van de Duitse play-offs. Moors zal bij de club terug herenigd worden met Leo De Rycke, die een maand geleden de Giants verliet en nu de functie van sportief manager uitoefent bij Bamberg. Antwerp kondigde maandag het vertrek van Moors al aan en stelde ook al de nieuwe trainer, zijn assistent Christophe Beghin, voor. Moors werd dit seizoen verkozen tot coach van het jaar in zowel de Euromillions Basket League als de Champions League. Bron: Belga   Het bericht Roel Moors gaat aan de slag bij Bamberg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Roel Moors gaat aan de slag bij Bamberg (20/06/2019 - Metro)
  Roel Moors verlaat de Antwerp Giants en wordt coach van de Duitse club Bamberg. De 40-jarige Antwerpenaar had de Giants vier jaar lang onder zijn hoede. Een maand geleden won hij met Antwerp nog met 72-58 van zijn nieuwe club in een wedstrijd om de derde plaats in de Champions League. Moors tekende een contract voor twee seizoenen. Bamberg werd in zijn geschiedenis al negen keer Duits kampioen, maar strandde dit seizoen in de kwartfinales van de Duitse play-offs. Moors zal bij de club terug herenigd worden met Leo De Rycke, die een maand geleden de Giants verliet en nu de functie van sportief manager uitoefent bij Bamberg. Antwerp kondigde maandag het vertrek van Moors al aan en stelde ook al de nieuwe trainer, zijn assistent Christophe Beghin, voor. Moors werd dit seizoen verkozen tot coach van het jaar in zowel de Euromillions Basket League als de Champions League. bron: Belga Het bericht Roel Moors gaat aan de slag bij Bamberg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Antwerp Giants verslaat Spirou Charleroi in zinderende bekerfinale en volgt zichzelf op (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp Giants heeft voor het tweede opeenvolgende jaar de Beker van België in het basket gewonnen. Beide teams hielden elkaar in evenwicht in de eerste twee quarters, maar de laatste twee quarters zorgden voor spektakel. De Giants maakten met een fenomenaal derde kwartier het verschil . In het laatste kwart maakte Spirou Charleroi het nog even spannend, maar de Giants lieten de zege niet meer uit handen glippen. De eindstand: 83-78.
  [naar artikel]
 23. Geen Europese stunt in Jeruzalem: Giants verliezen voeling met top 4 in Champions League (04/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen Europese stunt van Telenet Giants Antwerp in Israël. De Sinjoren gingen onderuit tegen groepsfavoriet Hapoel Jeruzalem (94-72). De Sinjoren sluiten de heenronde van de groepsfase van de Champions League af met 2 op 7 en verliezen voeling met de top 4. De eerste vier van de vier poules zijn in het kampioenenbal geplaatst voor de 1/8 ste finales. Winst volgende week in de Lotto Arena en op de eerste speeldag van de terugronde en versus het Spaanse Burgos is voor het team van coach Christophe Beghin dan ook aan de orde. Slechts dan mag Telenet Giants Antwerp blijven hopen op kwalificatie.
  [naar artikel]
 24. Antwerp Giants zijn leidersplaats kwijt na verlies in slotseconde bij Charleroi (19/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Telenet Giants Antwerp is zijn leidersplaats kwijt. De Sinjoren verloren immers voor de tweede keer op een rij. Ditmaal in Charleroi en door de winst van Oostende in Kangoeroes Mechelen neemt de kustploeg de leiding over van de Giants. Meteen een knappe comeback van Pascal Angilis als coach van Charleroi. Hij nam over van de ontslagen Niksa Bavcevic. De Kroaat was, na het ontslag van Brian Lynch bij de Spirous, pas sinds einde november bij Charleroi aan de slag.
  [naar artikel]
 25. Derde opeenvolgende nederlaag voor Giants in Champions League on the road (13/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen eerste zege on the road voor Telenet Giants Antwerp in de Champions League. Een zwak eerste kwart lag aan de basis van de nederlaag. Voor de derde keer op een rij waren er kansen on the road, maar evenveel keer bleven de Sinjoren echter met lege handen achter. Met 1 op 5 is de vierde plaats en dus kwalificatie voor de 1/8ste finales ver weg. De selectie van coach Christophe Beghin staat laatste in poule B. Het speelde wel driemaal op verplaatsing. Volgende week dinsdag winst in de Lotto Arena tegen het Franse Pau-Orthez is wel een must. Het werd 80-71.
  [naar artikel]
 26. Charleroi wint overtuigend bij Telenet Giants Antwerp (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Charleroi heeft zondag met 80-95 gewonnen van de Telenet Giants Antwerp in de Euromillions Basket League. Voor Charleroi is het de derde zege in vier wedstrijden, de Giants slikken hun tweede nederlaag in drie matchen.
  [naar artikel]
 27. EuroMillions Basket League – Roel Moors voor de tweede keer verkozen tot Coach van het Jaar (23/05/2019 - Metro)
  Roel Moors is woensdagavond op de EuroMillions Basketball Awards in Lint verkozen tot Coach van het Jaar. Voor de tweede keer, want in 2016 kreeg hij ook al die erkenning. In zijn vierde seizoen coachte Moors de Antwerp Giants al naar de bekeroverwinning na de gewonnen finale tegen BC Oostende. En ook in de reguliere competitie is het niet Oostende, maar Antwerp dat onder zijn leiding in poleposition vrijdag aan de play-offs begint. Roel Moors, die vier keer Speler van het Jaar werd, werd begin mei al verkozen tot Coach van het Jaar in de Champions League, de derde Europese beker. Antwerp Giants won in het Sportpaleis het brons in die competitie. Moors blijft zelf heel nederig bij alle lof die hij krijgt. “Dit is het gevolg van een heel mooi seizoen. Ik ben de coach, maar ik ben ook maar een stukje van de puzzel. Dit is het werk van heel veel mensen: mijn assistenten Thomas Crab en Christophe Beghin, een medische staf – wat vaak onderschat wordt -, mijn voorzitter Roger Roels die vier jaar geleden in mij geloofde op het moment dat ik het misschien zelf nog niet deed en de grootste actoren waren de spelers. Zij hebben twee jaar lang geloofd in mijn verhaal en gingen daar vol voor. Die jongens komen van alle uithoeken, maar hadden vertrouwen in iemand die ze niet kennen wat niet altijd makkelijk is, maar ze deden het wel.” Bron: Belga   Het bericht EuroMillions Basket League – Roel Moors voor de tweede keer verkozen tot Coach van het Jaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. EuroMillions Basket League – Roel Moors voor de tweede keer verkozen tot Coach van het Jaar (22/05/2019 - Metro)
  Roel Moors is woensdagavond op de EuroMillions Basketball Awards in Lint verkozen tot Coach van het Jaar. Voor de tweede keer, want in 2016 kreeg hij ook al die erkenning. In zijn vierde seizoen coachte Moors de Antwerp Giants al naar de bekeroverwinning na de gewonnen finale tegen BC Oostende. En ook in de reguliere competitie is het niet Oostende, maar Antwerp dat onder zijn leiding in poleposition vrijdag aan de play-offs begint. Roel Moors, die vier keer Speler van het Jaar werd, werd begin mei al verkozen tot Coach van het Jaar in de Champions League, de derde Europese beker. Antwerp Giants won in het Sportpaleis het brons in die competitie. Moors blijft zelf heel nederig bij alle lof die hij krijgt. “Dit is het gevolg van een heel mooi seizoen. Ik ben de coach, maar ik ben ook maar een stukje van de puzzel. Dit is het werk van heel veel mensen: mijn assistenten Thomas Crab en Christophe Beghin, een medische staf – wat vaak onderschat wordt -, mijn voorzitter Roger Roels die vier jaar geleden in mij geloofde op het moment dat ik het misschien zelf nog niet deed en de grootste actoren waren de spelers. Zij hebben twee jaar lang geloofd in mijn verhaal en gingen daar vol voor. Die jongens komen van alle uithoeken, maar hadden vertrouwen in iemand die ze niet kennen wat niet altijd makkelijk is, maar ze deden het wel.” bron: Belga Het bericht EuroMillions Basket League – Roel Moors voor de tweede keer verkozen tot Coach van het Jaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Antwerp Giants krijgen pak rammel in Charleroi (16/01/2018 - Sporza)
  De Antwerp Giants hebben hun inhaalwedstrijd op het veld van Charleroi niet kunnen winnen. Charleroi won het duel met ruim verschil: 87-70.
  [naar artikel]
 30. Bondscoach Eddy Casteels wordt de nieuwe coach van Leuven Bears (08/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Eddy Casteels wordt de nieuwe coach van Leuven Bears. De 57-jarige bondscoach van de Belgian Lions en ex-coach van onder meer Oostende, Antwerp Giants, Charleroi, Ieper en Leiden, tekende een contract tot het einde van deze campagne en de volgende twee seizoenen.
  [naar artikel]
 31. Telenet Giants Antwerp na twee zware nederlagen in toppers: “Ik geef toe, we hebben een probleem” (29/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp heeft een probleem. Voor de tweede opeenvolgende keer - vorige week in Oostende, gisteren tegen Charleroi - ging het in een Belgische topper zwaar onderuit. In de tweede helft werd de selectie van coach Roel Moors telkens weggespeeld. Dat vraagt, ook al is het vroeg in het seizoen, om een analyse, vooral omdat de Sinjoren wel schitteren in de Champions League.
  [naar artikel]
 32. Charleroi kent geen problemen met Giants (09/04/2019 - De Morgen)
  Zo intens en span- nend als het eerste duel verliep, zo dominant en ongecontesteerd liep Charleroi zaterdag over de Antwerp Giants heen.Twijfel over de thuis-zege kwam er pas na afloop, na een klacht van Giants over het aantre- den van Brent Wright. Maar twijfel en klacht bleken ongegrond.
  [naar artikel]
 33. Charleroi wint overtuigend bij Antwerp Giants (28/10/2018 - Metro)
  Charleroi heeft vandaag met 80-95 gewonnen van de Antwerp Giants in de Euromillions Basket League. Voor Charleroi is het de derde zege in vier wedstrijden, de Giants slikken hun tweede nederlaag in drie matchen. Na afloop van het eerste quarter leidde Antwerp met 22-21, nadien duwde Spirou het gaspedaal in. Beide teams gingen rusten met 40-45 in het voordeel van de bezoekers. In het derde quarter stortte het Antwerpse kaartenhuisje helemaal in: 13-28. In het laatste quarter (27-22) kon het team van Roel Moors het tij niet meer keren. Matt Mobley (Charleroi) was met 26 punten de meest trefzekere speler op het parket. Bij de Antwerp Giants was Victor Sanders goed voor 22 punten. Charleroi profiteert zo van de misstap van Oostende bij Kangoeroes Mechelen. De landskampioen verloor gisteren met 90-74, de eerste nederlaag van het seizoen voor de kustploeg. bron: Belga Het bericht Charleroi wint overtuigend bij Antwerp Giants verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Giants te sterk voor Charleroi in topper (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Charleroi heeft zaterdag het onderspit gedolven tegen Antwerpen (82-92) in de topper van de vijfde speeldag van het Belgisch kampioenschap basketbal. De Giants behouden zo hun eerste plaats.
  [naar artikel]
 35. Telenet Giants Antwerp imponeert met derde opeenvolgende zege in Lotto Arena (26/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wat een collectieve prachtprestatie weer van Telenet Giants Antwerp. De Sinjoren vernederden na Charleroi (maandag) en Okapi Aalstar (woensdag) nu ook Bergen. Meteen de derde opeenvolgende overwinning voor de selectie van coach Roel Moors in de Lotto Arena. Met 23 op 29 blijven de Giants dan ook met Oostende co-leider in de EuroMillions League. Zaterdag nog bevestigen in de Mons Arena en versus de Henegouwers en Telenet Giants kan zich na een vreselijk druk programma eindelijk focussen op de Final Four van de Champions League (3 en 5 mei) in het Sportpaleis.
  [naar artikel]
 36. VIDEO. Charleroi boekt eenvoudige zege tegen Eupen na twee owngoals en rood karton (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mazzu heeft zijn 200ste match als coach van Charleroi afgesloten met winst. Rezaei scoorde twee keer en de ingevallen Perbet maakte zijn eerste van...
  [naar artikel]
 37. Showtime in de Lotto Arena: Antwerp Giants demonstreert tegen Luik (21/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Showtime in de Lotto Arena. Telenet Giants Antwerp schitterde en pakte tegen een zwak Luik met een indrukwekkende demonstratie uit. Met onder meer maar liefst 17 bommen ging het naar een vernietigende 109-60 zege. Met 6 op 9 blijft de selectie van coach Roel Moors, met ook nog twee inhaalwedstrijden op het programma, stevig in de top drie. Tweede kerstdag en dus woensdag 26 december werkt Telenet Giants Antwerp de laatste wedstrijd van 2018 af. De Sinjoren reizen dan naar Leuven waar in de Sportoase de Bears van coach Eddy Casteels wachten.
  [naar artikel]
 38. Showtime in de Lotto Arena: Antwerp Giants demonstreert tegen Luik (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Showtime in de Lotto Arena. Telenet Giants Antwerp schitterde en pakte tegen een zwak Luik met een indrukwekkende demonstratie uit. Met onder meer maar liefst 17 bommen ging het naar een vernietigende 109-60 zege. Met 6 op 9 blijft de selectie van coach Roel Moors, met ook nog twee inhaalwedstrijden op het programma, stevig in de top drie. Tweede kerstdag en dus woensdag 26 december werkt Telenet Giants Antwerp de laatste wedstrijd van 2018 af. De Sinjoren reizen dan naar Leuven waar in de Sportoase de Bears van coach Eddy Casteels wachten.
  [naar artikel]
 39. Spelverdeler Akyazili viert terugkeer bij Antwerp Giants (12/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerp Giants hebben maandag laten weten dat Thomas Akyazili volgend seizoen opnieuw hun shirt zal dragen. De jonge Belg, de voorbije twee seizoenen actief bij de universiteitsploeg van Colorado, heeft een mondeling akkoord met de Giants en zal eerstdaags een contract voor twee seizoenen ondertekenen.
  [naar artikel]
 40. Spelverdeler Akyazili viert terugkeer bij Antwerp Giants (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerp Giants hebben maandag laten weten dat Thomas Akyazili volgend seizoen opnieuw hun shirt zal dragen. De jonge Belg, de voorbije twee seizoenen actief bij de universiteitsploeg van Colorado, heeft een mondeling akkoord met de Giants en zal eerstdaags een contract voor twee seizoenen ondertekenen.
  [naar artikel]
 41. Champions League basket (m) – Antwerp Giants wint voor de eer van Poolse Anwil Wloclawek (21/01/2020 - Metro)
  Antwerp Giants heeft dinsdag op de twaalfde speeldag van de Champions League basketbal met 99-87 gewonnen van het Poolse Anwil Wloclawek. Een leuke eerredder, maar Antwerp was al uitgeschakeld. Het ging voor Antwerp om de vierde zege dit seizoen, en dat zonder de geblesseerden Hans Vanwijn, Victor Sanders en Dave Dudzinski. De troepen van Christophe Beghin domineerden van bij de start: na een kwart stond het 22-19, bij de rust 50-43, met dank aan een ontketende Ibrahima Fall Faye, die goed was voor 24 punten, 7 rebounds, 3 assists en 3 steals. Op vijf minuten van het einde kwamen de bezoekers nog even terug tot 81-77, maar de Giants hielden stand. Volgende dinsdag moeten de Antwerpenaren naar het Franse Pau-Lacq-Orthez. De eerste vier van elke poule stoten door, maar daarvoor komt Antwerp niet meer in aanmerking. bron: Belga Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp Giants wint voor de eer van Poolse Anwil Wloclawek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Champions League basket (m) – Antwerp Giants wint voor de eer van Poolse Anwil Wloclawek (22/01/2020 - Metro)
  Antwerp Giants heeft dinsdag op de twaalfde speeldag van de Champions League basketbal met 99-87 gewonnen van het Poolse Anwil Wloclawek. Een leuke eerredder, maar Antwerp was al uitgeschakeld. Het ging voor Antwerp om de vierde zege dit seizoen, en dat zonder de geblesseerden Hans Vanwijn, Victor Sanders en Dave Dudzinski. De troepen van Christophe Beghin domineerden van bij de start: na een kwart stond het 22-19, bij de rust 50-43, met dank aan een ontketende Ibrahima Fall Faye, die goed was voor 24 punten, 7 rebounds, 3 assists en 3 steals. Op vijf minuten van het einde kwamen de bezoekers nog even terug tot 81-77, maar de Giants hielden stand. Volgende dinsdag moeten de Antwerpenaren naar het Franse Pau-Lacq-Orthez. De eerste vier van elke poule stoten door, maar daarvoor komt Antwerp niet meer in aanmerking. Bron: Belga   Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp Giants wint voor de eer van Poolse Anwil Wloclawek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Antwerp Giants nemen revanche op Charleroi (22/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de topper van de 28e speeldag heeft Antwerp maandag met 83-61 gewonnen van Charleroi. De Giants namen zo revanche voor de 80-79 nederlaag die ze vrijdag leden op Henegouwse bodem.
  [naar artikel]
 44. Giants hebben drie dagen na nederlaag al hun revanche beet tegen Charleroi (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de topper van de 28ste speeldag heeft Antwerp met 83-61 gewonnen van Charleroi. De Giants namen zo revanche voor de 80-79 nederlaag die ze...
  [naar artikel]
 45. Ex-Giants-coach Roel Moors analyseert Duitse tegenstander: “Antwerp Giants blijft de club van mijn hart” (06/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Duitse Rasta Vechta mag dan geen ronkende naam zijn, toch belooft het vierde Champions League-duel van Telenet Giants Antwerp een attractieve wedstrijd te worden. De Duitsers, die redelijk nieuw zijn in de Bundesliga en al helemaal op het Europese toneel, kennen namelijk een steile opgang. “Zij hebben met Pedro Calles een Spaanse coach en spelen ook dat typisch zuiderse basketbal”, zegt Roel Moors, vorig seizoen coach van de Giants en tegenwoordig aan de slag bij de Duitse topclub Bamberg.
  [naar artikel]
 46. Charleroi stoomt door naar 12 op 12 (10/04/2019 - De Morgen)
  Charleroi begint met 12 op 12 aan het voetbalseizoen. Coach Felice Mazzu geniet, maar relativeert ook: 'We zitten gewoon in een goede periode.'
  [naar artikel]
 47. Charleroi stopt zegereeks Telenet Giants Antwerp (17/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Charleroi verhinderde in de Spiroudôme een vijfde opeenvolgende zege van een zwak Telenet Giants Antwerp. De Sinjoren blijven met 9 op 13 wel virtueel tweede, de Spirous prijken met 9 op 14 en met Okapi Aalstar en Bergen op een gedeelde derde plaats.
  [naar artikel]
 48. Giants te sterk voor Charleroi: tweede bekerwinst op rij voor Antwerpse basketbalploeg (08/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Telenet Giants Antwerp heeft de finale van de Beker van België gewonnen met 83-78. De Antwerpenaren diepten de kloof met Charleroi in het derde kwart uit tot 68-52. In het laatste kwart werd het nog spannend, maar de voorsprong bleef overeind. Het is voor de Giants de tweede bekerwinst op rij, nadat ze vorig jaar ook al te sterk waren voor Oostende.
  [naar artikel]
 49. EUROMMILLIONS LEAGUE. Giants blijven ongeslagen leider, Charleroi verliest alweer (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerp Giants hebben vrijdag op de vierde speeldag van de Euromillions Basket League hun vierde zege geboekt. In Luik wonnen de Antwerpenaren met 80-91. In Charleroi blijft het crisis. Spirou verloor met 89-97 van Aalst.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.